Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet canimben evlendgmde 54 kiloydum, bi daha da asla o kadar zayif olmadim. ama nisanliyken hatirliyorum cok cok az yiyordum.
normal yani oyle olmak, simdi de ins irademe soz gecirerek zayiflayacagim tekrardan. evlendikten sonra genel olarak herkes kilo aliyor zaten.
ben de cok gec kalmadan bi dur demek istedim bu gidisata :)

tamam o zaman oruc tutanlar persembe iftardan hemen once tartilabiliriz. spor da ben de dusunuyorum ramazan da nasil olcak diye,
belki iftardan once yururuz, ama yorgunluktan bayilmiyorsam, tabi, ya da gece yuruyusu olabilir, bi de teravih namazina gitmek istiyorum, o da biraz spor sayilir :)

gercekten hayran kaldim o bayana, masallah, dogru canim 2 topige yetismek zor, ama onlarin da hala listesi filan varmis, aktif bi topik yani.
her hafta 1 kilo veriyor demek, ins biz de yavas yavas da olsa veririz.. tv programlarina fila ciksin bence o bayan cok etkileyici :)
cikolatayi yemedim canim, peceteye sardim eve goturcem esim yesin

Saol canım yarın yine gideceğim MR sonuçlarına bakacak doktor saolsunlar herşeyim hızla yapılıyor en kısa zamanda hayırlı haberlerle dönerim inşallah ..Ama ne olursa olsun atlatcağım biliyorum ..

ins canim, hayirli haberlerini bekliyoruz canim

3 tane kitap mi varmis, ay iyi olmus o zaman aldgn canim ya, sen oku bize de ozet gec :)
gerci saphira cigim da baya bilgili bu konuda,
az once ornek kahvalti menusu yayinlamis, ins ben de ondan yapicam yarin :)
canim ramazan icin genel kurallar paylasmistin ama iftar icin bi ornek menu var miydi?
elimizde liste olunca daha kolay oluyor :)

Eğer Böbreküstü ise olabilirmiş canım özellikle yayılım varsa azcık kitaplara baktım ama genelde bu tip olanlar cerrahi olarak da alınabiliyormuş sonra ömür boyu ilaç kullanıyorlarmış. Zaten varsa bile bu tip şeyler pek anlaşılmıyor ki Allahtan ben şu Ödemden dolayı şüphelenip hemen doktora gitmişimm yoksa başka hiçbir belirtisi yok kortizol yükseklğinin

Evet tatlım biri de yemek kitabı oradaki tarifleride yazacağımm sizeeSağlıklı sağlıklı yersinizBen Saphıramın yanından bile geçemem zaten hiç bilgim yok doğru dürüst yapamadım diye sipariş ettim kitapları

Ben yatar kızlar yarın 5 de kalkıp gene hastaneye gideceğim Kitapları alır almaz okuyupp hem sizleri hem kendimi azcık bilgilendireceğimm

Slm çıtılar nasılsınız.Annemlere dün döndüm ben.geçmişe bakıp gelecem.Umarım hepiniz iyisinizdir

canım buldum saprinanın yerinide o yazınca dahada hoşuma giidyor biraz ugraştııyorum ama hakkını helal etsin oda

canım keşkefgi bizde yaparız canım ben salak gibi yemedim kilo alırım dşiye soguk çorbasıda yapılıyo onun biliyormusun ulen anane nerden çıkarttın ayranı bagırsaklarım iyi çalışıyo amanın tutmayın benioldu saprinacım patron sensin yarın başlıyorum ozaman bakalım kaç kilo vericem söz kaçamak yok olurda yaparsam kulagını çekersin

Ben yatar kızlar yarın 5 de kalkıp gene hastaneye gideceğim Kitapları alır almaz okuyupp hem sizleri hem kendimi azcık bilgilendireceğimm
rabbime emanet ol bebem
Slm çıtılar nasılsınız.Annemlere dün döndüm ben.geçmişe bakıp gelecem.Umarım hepiniz iyisinizdir

canım hoş geldim nasıl gidiyor hayatben bir ara aranzda yokum wc beni çagırıyo ayran bagırsaklarımı bozdu amanınnnnnnnnnnnnnnnnn

ben de salatami yiyeyim bari
aslinda daha acikmadim ama saat 4 e geliyor,
yiyeyim sonra da namazimi kilayim.
yarin cok isim var da bugun biraz rahatim :)
sizlere iyi geceler kizlar,
cok mutlu oldum takimimiz boyle kalabalik olunca ins hepimiz zayifliycas :)

Menun cok guzel olmus saphira tok tuttumuki o seni
yok tatlım akşam 21.00 de sos verdim :)) ayran yetişti imdadıma
işte yediklerimi yazıyorum kuzum 1-2 kase mercimek çorbası içebilirsin,üzerine 1 dolu tabak ıspanak ye ama ıspanağa pirinç koymuyoruz,ya pirinçsiz olacak ya da bulgurlu.üzerine kabak dolması eğer pirinçliyse yeme!sadece kabağını yiyebilrisin,içini yeme.Akşam 20.00 den sonra ağzına lokma bir şey atmıyorsun.o saate kadar 4-6 saat arayla yemeklerini yiyorsun.

mesela kahvaltını 10.00 yedin,öğlen yemeğini 14.00-16.00 arasında yiyeceksin.akşam yemeğini 18.00-20.00
canım inşallah sonuçların temiz çıkacak.hiç tuz yememn lazım senin biliyorsundur gerçi,o çok şişirir

estağfurullah tatlım sen şimdi benden daha bilgili olursun merak etme,ben sana sorarım artık

hoşgeldin bebeeemm özledikkk

canlar gül63 zaten hocanın 2. kitabında yer alıyor.sonra geçenlerde mezun olan arkadaşımız,13. takım kaptanı eski_bir_masal da yer alıyor,aslında ben de yer alacaktım ama olmadı,o ara bir kopukluk oldu,nasip değilmiş

hadi ya tuh sen de girseydin keske meshur kaptanimiz var derdik :):):)

canım ıspanakta dolamad pirinçli bebem ya onları eledim ben yarım 2 kae çorba yiyeyim ve yanınada salata yiyeyim barı :44::44:

canım ıspanakta dolamad pirinçli bebem ya onları eledim ben yarım 2 kae çorba yiyeyim ve yanınada salata yiyeyim barı :44::44:

tamam canım o zaman öyle yap.2 kase çorbanı iç,yanında doyana kadar salata ye,salatanı yağsız yapma,sonra acıkırsın.Bir de yanında mutlaka ya ayran iç ya da 1 kase yoğurt ye,gayet sıkı bir öğlen öğünü olur bu şekilde

canim senin niye kilo cizelgen yok,
hem bak ne guzel baktikca mutlu oluruz :)
diger bi kac arkadasin daha yok sanki :44:

kızlar ramazanda kilo bildirimine gelince paylaşıma bakmaya tekrar fırsatım olmadı,sizlere laf yetiştirmeye çalışıyom bununla ilgili bir karar alınacak,herkes onu uygulayacak sanırım.benim fikrim cuma sabahı sahurdan önce tartılınması yönünde.Sahuru erken khvaltı gibi düşünüyorum ben hep.Sizce perşembe akşamı iftar öncesi daha mı iyi olur yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…