- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
yagmurdalası cnm bend e 10 kiiloyu karatay esaslarına uyarak verdim ve gül63 ü ben de biliyorum..nasıl bir iradedir bu yaa...hayranım o bayana....
62 kiloda kilolu diilsindir cnm ama önemli olan insanın kendini iyi hissettiği kilo...arkadaşlarının dediklerine takılma..hayalin hangi kiloyasa o kiloya hep beraber koşalımmm
evet canimben evlendgmde 54 kiloydum, bi daha da asla o kadar zayif olmadim. ama nisanliyken hatirliyorum cok cok az yiyordum.
normal yani oyle olmak, simdi de ins irademe soz gecirerek zayiflayacagim tekrardan. evlendikten sonra genel olarak herkes kilo aliyor zaten.
ben de cok gec kalmadan bi dur demek istedim bu gidisata :)
En mantıklısı ve en gerçek kilomuz kesinlikle perşembe akşamı iftardan hemen önce canım,haklısın,o şekilde yaparız bildirimlerimizi
Canlarım ben de memleketime geldim.Şimdi kafamda ramazanı planlamaya çalışıyorum,diyet problem değil de sporu nasıl halletmeli acaba...
tamam o zaman oruc tutanlar persembe iftardan hemen once tartilabiliriz. spor da ben de dusunuyorum ramazan da nasil olcak diye,
belki iftardan once yururuz, ama yorgunluktan bayilmiyorsam, tabi, ya da gece yuruyusu olabilir, bi de teravih namazina gitmek istiyorum, o da biraz spor sayilir :)
gül benim topikdaşım :) aylrca birlikte verdik kilolarımızı.tabiki takımımızla da aynı anda devam ettik ama karatay diyeti yapanlar topiği de her zaman yanımdaydı.oranın listesi filan da her şeyi bendeydi,iki tarafa yetişemez oldum ve takımımı seçtim.ara sıra yine uğruyorum oraya.gül istisnasız her hafta 1 kg verir.adet haftası vermez,sonraki hafta 2 kg verir.yani her halukarda ayda 4 kg verirrutine sokmuş o artık.benim hiç bir zaman öyle bir rutin olmadı.bir de onun kullandığı tartı digita değil,dolayısıyla gramlara takılmıyor bizim gibi.Hiç kaçamak yapmaz sadece aşure zamanı 1 kase aşure yemişti bir de ara sıra içinde patyates te olan bezelye yemeği yer mesela,veya içinde patates olan başka bir yemek belki ama onda da çok fazla olmaz tabağında.zaten resimlerini çekip koyar.sabahları karatay kahvaltısı yapmıyor uzun zamandır.muz ceviz yiyor,ikindide sulu bir yemek yiyor tamam bitti.ben onun gibi yesem ben de o kadar veririm hatta daha bile fazla veririm aslında ama onun çelik gibiiradesi karşısında saygıyla eğiliyorum o ilk sayfadaki yazıları ben yazdım canım.eski o yazılar.güncel kilosu değil orada yazılı olan.sen sormak istediklerini bana sor,ben onunla ilgili her şeyi biliyorum zaten,he bilmediğim bir şeyse de,ben faceten de sorarım gerekirse
canım kendini çok tutamayacak gibi olursan ye ama mümkünse akşam 20.00 den sonra yeme ve zaten yapıyorsun da,mutlaka sporun yap ki,gece leptin çalışsın
gercekten hayran kaldim o bayana, masallah, dogru canim 2 topige yetismek zor, ama onlarin da hala listesi filan varmis, aktif bi topik yani.
her hafta 1 kilo veriyor demek, ins biz de yavas yavas da olsa veririz.. tv programlarina fila ciksin bence o bayan cok etkileyici :)
cikolatayi yemedim canim, peceteye sardim eve goturcem esim yesin
Saol canım yarın yine gideceğim MR sonuçlarına bakacak doktor saolsunlar herşeyim hızla yapılıyor en kısa zamanda hayırlı haberlerle dönerim inşallah ..Ama ne olursa olsun atlatcağım biliyorum ..
ins canim, hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Kızlar nasılsınızzzz
Ben geldim sizsiz duramıyorum napimm benden öle kolay kurtulamazsınız
Bugün naptım bilemezsiniz MR a gittikten sonra eve geldim ve internetten dukanı güzelce okudum baktım yine yapamam Karatyımın 3 kitabını da sipariş ettim..Önümdeki süreci bilmiyorum ama doktorun anlattığına göre ciddi kilo alabilirim zaten şu an baya da ödemim varmış vücutta doktorla konuşup diyetimee kitaplarımıı okuyuppp hızlaa devamm edeceğimm...Tabi eğer öle kemoterapi gibi tedaviler olmazsa o zaman yapamam amaa kendimi salmayacağım...Hem belki ödemler gider bende hemen takımıma geri dönerim...Bu arada size dee kitabımı okudukçaa yazarımm nasılsaa herkes hemen hemen karataycıı bölece sizde boşa para vermemiş olursunuz ben 3 kitabı da sipariş ettim
Kendinize iyi bakın canlarım yarın ne olduğu ortaya çıkcak bakalım ben herşeye hazırım üzülmüyorum şaşkınlığımda geçti hayat bu herşey bizler için değil mi
Öpüyorum sizleri
3 tane kitap mi varmis, ay iyi olmus o zaman aldgn canim ya, sen oku bize de ozet gec :)
gerci saphira cigim da baya bilgili bu konuda,
az once ornek kahvalti menusu yayinlamis, ins ben de ondan yapicam yarin :)
canim ramazan icin genel kurallar paylasmistin ama iftar icin bi ornek menu var miydi?
elimizde liste olunca daha kolay oluyor :)