Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bence iftar oncesi daha iyi olur.
sizin orda nasi bilmiyorum ama burda iftar 20:45 te.
sonra yedik ictik namaz kildik yuruduk derken 24:00 olur saat.
sonra uyuduk uyandik 4:15 oldu diyelim. o vakte kadar yediklerimiz eridiyse bile bilemiyorum yani nasil olur,
aslinda en mantikli tartilip bakariz hangisi kacmis :) :)
iftardan once olcak olsa 15 saatlik aclikla tartilmis olcas.o ara da ictigimiz sular odemler de gider sanirim..
her halukarda ben cogunluga uyarim :)

Size yazdığımda laptobumdan yazdım.Sonra birden pat pat diye sesler çıktı ve sonrasında kıvılcımlar.Umarım laptoba bişey olmamıştır ama şarjı yandı galiba.Tekrar almak lazım artık.Bende masaüstüne geçtim

off gecmis olsun canim.. hosgeldin ben de hosgeldim :) tanistigimiza memnun oldum ben gamze :)
ins laptopun bozulmamistir :/

Sapişim bence iftar öncesi tartılmak sahur öncesinden daha mantıklı

tamam tatlışlar,aklın yolu bir demekki,sizin fikirlerinizin bu yönde olduğunu paylaşıma yazdım,zaten onlarda aynı fikirde olacak galiba.Biz takımca perşembe iftar öncesi tartılıcaz.oruç tutmayanlar da yine aynı sistem cum asabahı tartılmaya devam eder

haydee geçmiş olsun canım

hoşgeldin bebeeemm özledikkk
Saol canım yaa bende sizleri çok özledim ama ne yzaık ki biraz daha ayrı kalmak zorundayım sizden.yarın üninersiteye gidecem 20 lik dişlerim başıma ne dertler açtı bir bilseniz.Dönünce anlatırım artık.Akşama da ablamlar ve kardeşimle beraber yazlığa gideceğiz annemler gitti bizi orda bekliyorlar.Kardeşimde yeni gelin malum bu hafta bizimle kalacak.Ağustosun 10 da en geç dönerim takıma.Diyet iyi gidiyor bu arada bugünü saymazsak tabi.barajı aştım çok şükür bakalım dönene kadar ne olur bilemiyorum
off gecmis olsun canim.. hosgeldin ben de hosgeldim :) tanistigimiza memnun oldum ben gamze :)
ins laptopun bozulmamistir :/
Bende memnun oldum canım
haydee geçmiş olsun canım

saol canım

Cok vakit gecrmeye calis o zaman:) peki sen ise baslaynca kucuk napcak kres icin erken sanrm ?ne teknikerisin bde merak ettm ben bi ara rontgende calsmstm:)

Temiz sayılır mı bilmem ama Mr sonucuna göre böbrek üstü bezlerimmde çok küçük yeni oluştuğu söylenen bir kitle varmış canımm cerrahi olarak çıkartılacak dediler bugün sonuçlarım gelmiş tanıdık doktorlara gösterdim hemen kortizon kaynağı oymuş yani çok mutluyum çünkü çok erken bulduk dedi doktor:31:

estağfurullah tatlım sen şimdi benden daha bilgili olursun merak etme,ben sana sorarım artık

hoşgeldin bebeeemm özledikkk

İnşallah hemen gelsin sizlerlee tariflerimi paylaşırım kuzum

Son düzenleme:

Cok sevindim:) iyiki gitmissin erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…