Ne guzel calsirken hareket halnde olcaksn bde dyete baslarsin cokta rahat kilo verirsin:)
kız sen röntgencimizim ana kızlar aramızda röntgenci varmış haberimiz yokmuşhehehe ben de röntgen teknisyeniyim cnm:))
kızıma babaannesi bakıcak ben göreve başlayınca:)
Saphira 37
ananee 30
yagmurdamlasi 28
pasam 38
sallis 4
shopaholic 11
nev 9
masallah bize:)
Gunaydin pasam cok guzel yemissin masallah :) saphira denizde bugun annesiyle falan hatrladn mi:)
sayimlari hep ben yapiyorum ama istersen yap tabi yani ne guzel yazmsn dun oyle tebrk valla :)
Canımmmmmm,özlemez miyim hiç.34 kg verdikten sonra ilaçlardan 15 kg aldım,şimdi sıkı bir şekilde onu atmaya uğraşıyorum,yeniden başladı diyet maratonu.Sen nasılsın,ne durumdasınnev naber kuzum özledin mi beni?
diyete devam mı?
Canımmmmmm,özlemez miyim hiç.34 kg verdikten sonra ilaçlardan 15 kg aldım,şimdi sıkı bir şekilde onu atmaya uğraşıyorum,yeniden başladı diyet maratonu.Sen nasılsın,ne durumdasın
Canımmmmmm,özlemez miyim hiç.34 kg verdikten sonra ilaçlardan 15 kg aldım,şimdi sıkı bir şekilde onu atmaya uğraşıyorum,yeniden başladı diyet maratonu.Sen nasılsın,ne durumdasın
beni özlemiştir o seni degil bebem beni özle onu özlemekız şaka bir yanada rumuzu görmeyi özlemişim yeminle eski günlerdeki gibi rabbim hayırlı paylaşımlar nasip etsin işşallah bende karataya başladım bugün 10 yedim halen acıkmadım sabrina burda olsaydı onu öpücüklere bogucaktım allahtan burda degil çok pis öperimde ben
Canlarım merhaba.Ramazan arifesinde diyet ve spor programımı kafamda kesin olarak oturttum nihayet.Geçen yılki gibi yani o oranda sağlıklı olmayacak ama üzerimde fazladan 15 kg olduğu için ve bu yalnızca son 2 ayda ilaçlardan alınan bir kilo olduğu için,çabuk attıracak yöntemler deniycem.Normalde benim diyet mantığım tamamen sağlıklı yaşama odaklıdır,verdiğim 34 kiloyu da o şekilde verdim ama,ilaçlardan gelen 15 kg ı atmak için çok da sağlıklı gözükmeyen ama bence 1 aylık süreçte sakıncasız olan sıkı bir program uyguluycam.Bu arada bugün özel günüme girdim,ramazana oruçla başlayamıycam ama 4 gün sonra tam anlamıyla başlayacak.Programım şöyle:
1.HAFTA:
*Sahur:Pirinç lapası,cacık,light limonata
*İftar:Pirinç lapası,mevsim salata,light limonata
*2.5 litre su
*İftardan 1 saat sonra 60 dk tempolu yürüyüş
(İlk hafta programı tamamen ödem atmak üzerine,önce toplanmış sulardan kurtulucam.)
2.HAFTA:
*Sahur:Haşlanmış yumurta,peynir,süt,light ton balığı
*İftar:Yoğurt çorbası,tavuk
*2.5 litre su
(2. hafta programı tamamen proteinden oluşuyor.İlk hafta pirinç lapası ile atılan ödemlerden sonra,2. hafta tamamiyle yağ yakmaya geçiyorum)
3. HAFTA:
*Sahur:Yağsız yapılmış her türlü sebze yemeği
*İftar:Sebze çorbası,sebzeli her türlü salata
*2.5 litre su
(3. hafta programım tamamen sebzeden oluşuyor.Ödem attık,yağ yakmaya başladık,3. hafta sebze menüsü ile de vücudu şekillendiriyor ve kilo verişi hızlandırıyoruz)
4.HAFTA:
*Sahur:Müsli+süt+1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltılık
*İftar:Müsli+süt+günün çorbası
*2.5 litre su
(Ramazanın son haftası da Müsli ile birlikte bölgesel yağlar eriyor ve verilen kilo meydana çıkıyor)
İşte ben 34 kiloluk kilo veriş tecrübeme dayanarak,harfiyen uygulanırsa bu programla 1 ayda en az 7 kiloyu garanti ediyorum.Sağlıksız görünebilir ama,ben sağlıksız olduğunu düşünmüyorum,çünkü yalnızca 1 aylık bir süreç ve hafta hafta bakılırsa diyetler kendi kapsamında sağlıklı protein,sebze ve en kuvvetli antioksiden olan müsliden oluşmuş diyetler.İlk haftalık pirinç de,vücuttaki tüm ödemleri son damlasına kadar attırmak amaçlıHer hafta değiştirilen diyet yöntemi sayesinde,vücut şaşkına uğrayacak ve seri olarak kilo verecek.Benim programım bu ve garanti veriyorum canlarım
canım karatayda ne kadar kılo verdın 10 günde doğumdan sonra bende karatay yapmayı düşünüyorum...dr. um zaten kilo almama müsade etmiyo...
Seni de öperim canım benim,kocamanbeni özlemiştir o seni degil bebem beni özle onu özlemekız şaka bir yanada rumuzu görmeyi özlemişim yeminle eski günlerdeki gibi rabbim hayırlı paylaşımlar nasip etsin işşallah bende karataya başladım bugün 10 yedim halen acıkmadım sabrina burda olsaydı onu öpücüklere bogucaktım allahtan burda degil çok pis öperimde ben
Canım benim,çok sevindim,hayırlı evlat olsun inşallah.5.5 kg harika bir rakam,maşallah canım,çok sevindim6 aylık hamileyim kuzum hamilelikte 5.5 kılo aldım...heyecanla , sabırla ve de korkuyla hamıleliği tamamlayıp kuzuma kavuşmayı bekliyorum...dua et bana emi kuzum...dukanla ne güzel kilo vermiştik ya...senle aynı kıloya gelmiştik sankı....
sen niye ilaç içtin hayırdır inşallah...ankaradamısın yıne...kılolar dışında var mı bi değişiklik...
Canım aslında çok tok tutan şeyler pirinç olsun,protein olsun;çok kararlıyım çünkü 15 kg az değil.Regl düzenleyici ilaçlardan aldım kiloyu canım,bir de 8 aylık beraberliğim bitti o süreçte çok hareketsiz kaldım üzüntüden,Ondan da oldu tabi,inşallah aydınlık günlere uyanırız her yeni günNevcim program cok skı valla baya ac kalcaksin gibi ama azimle yurutursun insallah :) antidepresandan falanmi aldin kiloyu bi hastalgnmi vardi uzuldum onabde ilk haafta light limonata demissin o hazir urun heralde kendin limon skip suyla azcik balla karistrsan daha iyi olur sanki bide kepekli pirinc kullanp braz daha fazlada yiyeblrsn ama programn cok guzel gder 7kilo yani belki daha fazla hattta
Karataycılarcanım bende dün oldun sabrinama söz verdim eger vermeseydim senin diyeti seve seve yapardımhadi bakalım sen bu 34 kiloyu ne kadarda verdin ve neler yedin bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?