Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Pempikcim bozma moralini hoş daha tartını bilmiyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun eyvallah
Ramazan düzeni başka bişey vücut bu makina değil ki programla kur istediğin gibi çalışsın
Onun da kendi düzeni var kiminin faydasına oluyor kiminin zararına
Öyle ya da böyle sen aynen devam et. O yavaşlamaların gitmemelerin acısı çıkacak çok pis (düzenli yürüyüş leslie yaptığını varsayıyorum)

Geçen Cuma: 52,9(emin değilim)
Bugün:53.2
(Dün wc yok, artı ödemden ödeme koşuyorum, ödemception oldum,regle son günler, göğüslerim çatlamak üzere.. )
Eki Görüntüle 2150161
Wc etkisidir o ama vurmama engel değil

Çıkmak gibi düşünmedim hiç ama çıkamıyomuşum zaten.

Zorla nereye kadar tutabilirler beni pehhh

Patlasın yenisini kurarız
amaaan miunun sporundan nolacak gidip 2 saat yürüyünce spor yaptım sayıyor kendini garibim
Ahahhaa ipe başladı çok feci atlıyor benden duymuş olma
Slm kızlar
gecen cuma 65.4
Bu cuma 64.8 3 gundur wc yok ve sporsuz kılom bu.normalde leslıe yapıp soyluyodm
hepfit @MiuLego @matematik61

Tebrikler canım wc olsa daha iyi olur eminim sporun da yokmuş

Gerçekten vermek istiyorum cnm gerçekten.. Ama iradem ile baş edemediğim çok olmuyor değil..

Estağfirullah canım ne demek.. Haklısın dedim zaten.. Sadece üzüldüm.. Hani biraz da alınganlığım üzerimde sanırım belki de o yüzden kendimi ifade edemediğim için yazdım.. Öyle düşündürdüysem ben özür dilerim..

Haklı olduğunuz için kızıyorum zaten kendime.. Daha da dikkat edeceğim. inşallah söz.

Sağol cnm düşünceleriniz, yazdıklarınız tek tek benim için çok önemli.

hepsini beynimin bir köşesine işliyorum.

Haklısın
Çozutsam bile menümü yazacağım..
daha sık geleceğim. gerekirse Wc de yazarım iyi fikirmiş..

Çünkü gerçekten bu kilolar ile yaşamaya mecalim kalmadı.

Vermek Zorundayım ki sebeplerim de çok..

Regli ne zaman pempik? Çok mu yakın?

Seni düşündüğümüz için söyledik söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz inan buna çünkü burada gerçekten benim vereceğim 1 kg nun ne kaptana ne de diğer arkadaşlara bir faydası var alıyorsam da kendime alıyorum Öyle giderim daha gelmem olaylarına da girme lütfen belki Ramazanın etkisi vücudun henüz hazır değil ya da yani bir şeyler ters gidiyor olabilir ama zamanla alışacak ve oturacaksın inanıyorum sende kendine inanBak kendin diyorsun 20li yaşlarda 75 altı görmedim boyun kaç bilmiyorum ama bu kiloları senelerce taşımışsın üstünde koca bir ağırlık ve artık bu ağırlıklardan kurtulma zamanı geldi bugüne kadar hepsini yedik her şeyin tadını biliyoruz yani yemezsek bir şey kaybetmeyiz Aynada görünen görüntümüz o yediğimiz hamurişlerinden tatlılardan daha mutluluk verici bunu yaşadığın an hak vereceksin

Adetimden 3 gun sonra yaptim test pozitif cikti 4 gun sonrada doktira gtmstim kan testi yaptiginde o kadardi yani 5 haftaligin icinde olmus oluyofu Kajupi doktor bakti zatendaha kucuk demisti gorememisti tam
Canım tahminde bulunuyorum kız diyorum.
Bakalm ne olcak cinsiyet.

Fıstık ezmesi nar ekşili oldu

Pekmez ve nar eksisini karıştırmisim

igdedali @MiuLego

Ayyyy sinir oldum kızlar
O kadar temizle soy
Günlerce beklesin yaoma
Sonra nar ekşili yap

Yenmez de

Hayır ya o zaman farklıydı şimdi çok daha farklı herşey.
Israr etmek istemiyorum izin diye ama bi düşün

nasıl becerdin ya bravo yani banu

yenmez tabi ıyk ne kötü olmuştur tadı

hepfit vayt istemiyor ki kendine güvenemiyor kaçtı

gel dedim 3 lü olak

heyecana bak ne güzel olurdu
ama tırstı
Kuzum la ben kimseden tirsmam ama simdik ben oruçum sizin yaptığınız sporun 3 1 yapıyorum bu benim kilo vermeme engel 3 haftada 6 kilo gibi rakam verdim vücut hoyyyyttt diyor korkmam asla ama şartlar eşit degil

yapıyorum canım ip bile atlıyorum abartılı sporum yok ama az çok yapıyom hem mukabele okuyup hem emzirme olunca çokhalsiz kalıyom geçen haftaya göre 300 eksi ama belli olmuyor işte bi gün eksi çıkıp ertesi hop 500 artı oluyor
Regli ne zaman pempik? Çok mu yakın?
akşam sabah bekliyom canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…