Pempikcim bozma moralini hoş daha tartını bilmiyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun eyvallaharkadaşlar maşallah hepinizde guzel kilolar vermişsiniz valla içimi geçire geçire okudum bakalım benimki ne olacak gerçek çok çok üzülüyorum. 2 haftam bomboşa gitti ama neden bende oldu bende bilmiyorum regl yakın ona mı yoksa oruçtanmı hiç fikrim yok bunda da vardır bi hayır düzene girse telafi edecem inşallah @MiuLego kaptanım canım kaptanım ne olur kızma veremediğim için yesem yedim derim yediğim yemişim hepsini yazıyom o kadarda zor tutuyorum kendimi hayırlısı bugun itibari ile çok çok titizlik yapacam in
Wc etkisidir o ama vurmama engel değilGeçen Cuma: 52,9(emin değilim)
Bugün:53.2
(Dün wc yok, artı ödemden ödeme koşuyorum, ödemception oldum,regle son günler, göğüslerim çatlamak üzere..)
Eki Görüntüle 2150161
Çıkmak gibi düşünmedim hiç ama çıkamıyomuşum zaten.
Zorla nereye kadar tutabilirler beni pehhh
Ahahhaa ipe başladı çok feci atlıyor benden duymuş olmaPatlasın yenisini kurarız
amaaan miunun sporundan nolacak gidip 2 saat yürüyünce spor yaptım sayıyor kendini garibim
Slm kızlar
gecen cuma 65.4
Bu cuma 64.8 3 gundur wc yok ve sporsuz kılom bu.normalde leslıe yapıp soyluyodm
hepfit @MiuLego @matematik61
Bugün gör ipi senWc etkisidir o ama vurmama engel değil
Eki Görüntüle 2150169
Ahahhaa ipe başladı çok feci atlıyor benden duymuş olma
Tebrikler canım wc olsa daha iyi olur eminim sporun da yokmuş
Bugün gör ipi sen
Kız başla başla mucize resmen ya küçülmez dediğim basen küçüldü başladığımda selülitim vardı o kadar azaldı kiİp güzelibende oruçtan sonra zıplayacağım madem atlayamıyorum
İp çok güzel bir spor ben beceremiyorum bir de kalbim ağzımda atıyor sanki onun bir çözümü var mıKız başla başla mucize resmen ya küçülmez dediğim basen küçüldü başladığımda selülitim vardı o kadar azaldı ki
Tabi ki katılabilirsin canım haftalık kaç gün spor yapıyorsun mesela bir de Begüşe soralım onda eksik vardı sanki daha azdı bizden ona göre alırız ikimizden birispor gruplarına girdiğinde 2 hafta boyunca yapmak zorundasın bırakıp gidersen küserim begum75
Sen diyettesin ama korumada olsan tatlı ye canımıza millet bende yiyorum ama korumadayım ve fazlasıyla zayıflayarak Ramazana girmiştimTam adapte olamazsan yardımcı olamayız sana lütfen kendine bunu yapma bu kilo oranlarına göre çok güzel kilo verebilirsin ama gerçekten vermek istiyorsan
Az etlendim bugünler de daha iyi olmuştur
Kirdiysam ozur dilerim yanlis anlasildim sanirim demek istedigim o degildi.bak kendin diyosun cozuttum diye.ben evdeyken buraya wc den giriyorum esimin yaninda telefonla ugrasmayayim diye.gunde birkac dakikani ayirip menu versen bile farkedecek cunku yanlislarini gozune sokacagiz.buraya yazmak dizginiyor emin ol.son olarak da tabi ki her eksi cok degerli.ama kilon itibariyle cok daha cabuk verebilecek durumdasin.sadece sureci uzatiyorsun.
Pek karşılaşamadık ama bu kadar yıpratma kendini.
Kızların dediği de sık sık uğra ki faydamız dokunsun menün olmayınca hafta içi ne yaptın ettin bilmeyince az görünüyor.
Sabah bi günaydınını alalım akşam muhabbete gel o gün dünyaları da yemiş olsan menünü ver toparlanırsın zamanla. Hem biz seni tanırız hem sen bizi anlarsın. Daha kolay olur her şey... Burda kızlar çoğu diyetisyenin gösteremeyeceği ilgiyi gösteriyor biliyorsun. Bu ilgiden mahrum bırakma kendini
Kimsenin bir anda olmuyor. Sana yazan arkadaş (matematik) ne kadar bocaladı başta gelsin anlatsın... Ama şimdi efsane kilo verdi... Bi anda olmadı ona da kızdılar ona da uyarılar geldi... Ama o düzen bi oturunca patır patır gitti işte.
Yolun uzun evet ama bölerek başlaman lazım 5 kiloluk hedefler koy. 5 5 5 derken bi bakmışsın çoğu gitmiş azı kalmış. Yoğunluğunu anlayabiliyoruz inan hepimiz çok çok yoğunuz. Akşamları yarım saat muhabbete bekliyoruz mutlaka
Öyle hemen yazmayabilirim de neymiş. Daha çoook sopa yiyecen miudan bi dur bekle
Regli ne zaman pempik? Çok mu yakın?arkadaşlar maşallah hepinizde guzel kilolar vermişsiniz valla içimi geçire geçire okudum bakalım benimki ne olacak gerçek çok çok üzülüyorum. 2 haftam bomboşa gitti ama neden bende oldu bende bilmiyorum regl yakın ona mı yoksa oruçtanmı hiç fikrim yok bunda da vardır bi hayır düzene girse telafi edecem inşallah @MiuLego kaptanım canım kaptanım ne olur kızma veremediğim için yesem yedim derim yediğim yemişim hepsini yazıyom o kadarda zor tutuyorum kendimi hayırlısı bugun itibari ile çok çok titizlik yapacam in
Seni düşündüğümüz için söyledik söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz inan bunaGerçekten vermek istiyorum cnm gerçekten.. Ama iradem ile baş edemediğim çok olmuyor değil..
Estağfirullah canım ne demek.. Haklısın dedim zaten.. Sadece üzüldüm.. Hani biraz da alınganlığım üzerimde sanırım belki de o yüzden kendimi ifade edemediğim için yazdım.. Öyle düşündürdüysem ben özür dilerim..
Haklı olduğunuz için kızıyorum zaten kendime.. Daha da dikkat edeceğim. inşallah söz.
Sağol cnm düşünceleriniz, yazdıklarınız tek tek benim için çok önemli.
hepsini beynimin bir köşesine işliyorum.
Haklısın Çozutsam bile menümü yazacağım..
daha sık geleceğim. gerekirse Wc de yazarım iyi fikirmiş..
Çünkü gerçekten bu kilolar ile yaşamaya mecalim kalmadı.
Vermek Zorundayım ki sebeplerim de çok..
Canım tahminde bulunuyorum kız diyorum.Adetimden 3 gun sonra yaptim test pozitif cikti 4 gun sonrada doktira gtmstim kan testi yaptiginde o kadardi yani 5 haftaligin icinde olmus oluyofuKajupi doktor bakti zatendaha kucuk demisti gorememisti tam
He he hep biz yaptık zatenO taraklarda direk bezim yok maliyi hiç uğraştırma. Ayarımı bozdunuz benimde :)) gülün diye yazdık dimi
Igdeyi waytla kerttiydikyeni haftada mortimsinigdedali
Ayyyy sinir oldum kızlar
O kadar temizle soy
Günlerce beklesin yaoma
Sonra nar ekşili yap
Yenmez de
Hayır ya o zaman farklıydı şimdi çok daha farklı herşey.
Israr etmek istemiyorum izin diye ama bi düşün
Kuzum la ben kimseden tirsmam ama simdik ben oruçum sizin yaptığınız sporun 3 1 yapıyorum bu benim kilo vermeme engel 3 haftada 6 kilo gibi rakam verdim vücut hoyyyyttt diyor korkmam asla ama şartlar eşit degilhepfit vayt istemiyor ki kendine güvenemiyor kaçtı
gel dedim 3 lü olak
heyecana bak ne güzel olurdu
ama tırstı
yapıyorum canım ip bile atlıyorum abartılı sporum yok ama az çok yapıyom hem mukabele okuyup hem emzirme olunca çokhalsiz kalıyom geçen haftaya göre 300 eksi ama belli olmuyor işte bi gün eksi çıkıp ertesi hop 500 artı oluyorPempikcim bozma moralini hoş daha tartını bilmiyorum ama sen elinden geleni yapıyorsun eyvallah
Ramazan düzeni başka bişey vücut bu makina değil ki programla kur istediğin gibi çalışsın
Onun da kendi düzeni var kiminin faydasına oluyor kiminin zararına
Öyle ya da böyle sen aynen devam et. O yavaşlamaların gitmemelerin acısı çıkacak çok pis (düzenli yürüyüş leslie yaptığını varsayıyorum)
akşam sabah bekliyom canımRegli ne zaman pempik? Çok mu yakın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?