Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neslihan165 ne ağlamalar ne zırlamalar..... Antepia27 fatma ablamda çok iyi bilir.

Bir kırılma noktası vardır onu yaşaman lazımdır ondan sonrası mutlaka gelir.
Evet yolun uzun yolumuz çok uzun ama bunu eziyet gibi düşündükçe sadece yol biraz daha uzuyor.

Sen yolu hiç düşünme şimdilik başla inşallah ve sadece izle. 1 ayda almadık ki 1 ayda verelim hepsini.
Az eksiler belki yeterli değil ama bizim kopmamamız için çok önemli.

Yolun uzun olduğunu düşünüp darlandığın zaman hep kaybettiğin vakti düşün. Üzülerek kaybettiğimiz günlerimiz var bizim geri gelmeyecek.
20 yaşlarım var şişman geçen geri gelmeyecek. 30 larım böyle olmayacak inşallah. Yolumuz uzun diye dertlenip kahrederken hayatımızdan gidiyor. Oysa giden zamanlarda neler yapabilirdik dimi? Sürekliliği çok önemli bizim için.

Her hafta 500 gr verseydik ayda 2 kilodan 24 kilo ederdi 1 yılda.
Hadi yavaş verdik diyelim haftada 250 gr dan ayda 1 kilo ile 12 kilo ederdi 1 yılda.

Düşünme artık eskiyi vede çok ilerisini sadece bugününü düşün. Allahın izniyle yapılmayacak şey değil yazık etmeyelm daha fazla kendimize. İmkanzıda değil.

Son düzenleme:
Bu arada jillian level 1 bitti
bravo beeee
ölçüler karşılaştırması ne durumda Berna?

nevommmmmmmmm ramazan sana yaradı mı o nasıl erimek

hepfit kuzum görmediysen diye etiketleyim dedim

Bu hafta regli olursan o zaman güzel kilo verecez

Ahhh cnm zaten bu kiloma rağmen kiloyu göstermiyor olmam beni bu düşüncelere itiyor.. 1,70 boyundayım cnm. Ve 44 beden giyiyorum. bir 80 kilo arkadaşlar ile aynı duruyorum. Aynı boydayız 10 kilo fark var ama ölçülerimiz aynı.

yani aslında var ya 75 olsam bile bana acayip yetecek..

Öyle zaten çok vermeyi düşünmüyorum 2, çock için tedavi vs olursam 75 olsam bana yetiyor cnm..

Senlerce hep 75-83 arası gittim geldim. Hep diyetteydim..

Evet bu ağırlıklardan kurulma zamanım geldi ve geçiyor bile maalesef ve bunu da yaparsam ancak burada yapabilirim..

Yarina misafirm var
Kalkar kalkmaz temizlige vs koyulcam
Persembe iftar öncesi kilomi yazıyorum

Geçen hafta = 71.5
Bu hafta = 70.2
Fark = 1.2

@MiuLego hepfit
ilk hafta için gayet güzel eksiii ha gayret melekkkkkkkkkk
Bugün güzel bir gün olmasi için gül bir gün. Bugünü mutlu geçirelim

Eski kilo 83.5
Yeni kilo 83.8

@MiuLego hepfit

çakılım kilonu haftaya sabitte tutmaya çalış emi. bir şey demiyorum artına kiloya takılmayacağız şimdilik çünkü. öyle konuştuk. ama her hafta artmasın

ne perhizi falan yok banu hanım. Bozarsanız öyle gitmez kilo. Kilo kolay gitmiyor. 2 hafta bozmadan diyet yapmanı hala bekliyorum. Kaçıncı gündeyiz şuan?

Ben de bildirim yapayim
Gecen hafta : 56.5
Bu hafta : 56.3
Fark : 0.2
Yuzde : %0.35

@MiuLego hepfit
sana kocaman bir HELAL OLSUN

NE DENİR Kİ.. MAŞALLAHIN VAR BERNA.. İZİNDEYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Geçen hafta 54.3
Bu hafta 53.3
Fark -1

@MiuLego hepfit

Dünün tartısı.

Ne demek bu yani ördek yiyemeyecek miyimmmmmmm

kız bu neeeeeeeeee
o minnak kiloya bu eksi neeeeeeeeeeeee çıldırıyorum şuanda ben yaaaaaaaaaaaa
seni de listeye alayım mezuniyet kilondan aşağıdaysan
kontrol edeyim hemen dur
52 ler başka cumaya kaldı. Dün adı bende saklı baş harfi Miu olan arkadaş yüzünden 300 gr aldım iki sn de

kem göz<lü miu.. nereye gitti o 300 gramzaten yiyemiyorum seni ne demek 52 leri elimden kaçırdım yaaaaaaaaaaaa

neslihan165 ne ağlamalar ne zırlamalar..... Antepia27 fatma ablamda çok iyi bilir.

Teşekkür ederim cnm ..

Yazdıklarınız benim için çok değerli..

Daha da dikkat edeceğim hepsini beynime işliyorum.. Göreceksiniz ben de başaracağım..

Burada yapacaksın inan kendine bizde sana inandığımız için uğraşıyoruz bak yoksa gelip geçenle işimiz hiç olmadı fikir verip geçtik Bonuscanın güzel bir hesabı var en kötü senaryoda bile yılda ne kadar güzel kilo veriyorsun çok iyi hele ki kilo oranına göre o az vermelerin imkansız değil az sıkmanla bile verirsinBoyun güzel bana göre 65 bile görsen kaldırırsın ama ortalama dediğin gibi 70-75 arası en azından sağlığın için yeterli gelebilirÇocuk sebebin var bak bir de hadi bakalım bismillah dedik başladık aç kalmadan sağlıklı bir şekilde istikrarlı yol alma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…