Bu arada jillian level 1 bitti
@MiuLego yarın misafirim var.Belki bildirim yapamam.Bugün iftar öncesi kilomu yazıyorum:)
Geçen hafta 63.500
Bu hafta:62.900
Fark:-600
nehirnil111 Persembe sporum
1 saat tempolu yürüyüş
1saat yürüyüş
Toplam:210
Bu hafta regli olursan o zaman güzel kilo verecezyapıyorum canım ip bile atlıyorum abartılı sporum yok ama az çok yapıyom hem mukabele okuyup hem emzirme olunca çokhalsiz kalıyom geçen haftaya göre 300 eksi ama belli olmuyor işte bi gün eksi çıkıp ertesi hop 500 artı oluyor
akşam sabah bekliyom canım
Seni düşündüğümüz için söyledik söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz inan bunaçünkü burada gerçekten benim vereceğim 1 kg nun ne kaptana ne de diğer arkadaşlara bir faydası var alıyorsam da kendime alıyorum Öyle giderim daha gelmem olaylarına da girme lütfen belki Ramazanın etkisi vücudun henüz hazır değil ya da yani bir şeyler ters gidiyor olabilir ama zamanla alışacak ve oturacaksın inanıyorum sende kendine inan Bak kendin diyorsun 20li yaşlarda 75 altı görmedim boyun kaç bilmiyorum ama bu kiloları senelerce taşımışsın üstünde koca bir ağırlık ve artık bu ağırlıklardan kurtulma zamanı geldi bugüne kadar hepsini yedik her şeyin tadını biliyoruz yani yemezsek bir şey kaybetmeyiz Aynada görünen görüntümüz o yediğimiz hamurişlerinden tatlılardan daha mutluluk verici bunu yaşadığın an hak vereceksin
ilk hafta için gayet güzel eksiii ha gayret melekkkkkkkkkk
Gördüm kuzumbravo beeee
ölçüler karşılaştırması ne durumda Berna?
nevommmmmmmmm ramazan sana yaradı mı o nasıl erimek
hepfit kuzum görmediysen diye etiketleyim dedim
Gecen hafta çarşamba ile dun arasinda 1 er cm fark var gogus bel kalcabravo beeee
ölçüler karşılaştırması ne durumda Berna?
ayy inşallah canım yaBu hafta regli olursan o zaman güzel kilo verecez
Yok kuzum dün paylaşılanlar da dahil topladımhepfit bunlar da gece ve sabah paylaşılmış görmeme ihtimalin olur diye
öyle uyku çok tatlıda olurÖğretmenler odasinda masanin uzerinde uyumusum
Ayyy açlığın üstüne fazla yedim galiba beni de uyku bastırdıÖğretmenler odasinda masanin uzerinde uyumusum
Geçen hafta : 68.5
Bu hafta :68.7
+200
Ne pehriz, ne lahana turşusu
4 gündur WC yok
Cumartesi pazar cozuttum
Bugün 4.5 saat uyudum
Sonuç bu
Keşke biraz geç tartilma fırsatım olsa
@MiuLego @igdedali @smykmy @Whiteblacklife
sana kocaman bir HELAL OLSUN
52 ler başka cumaya kaldı. Dün adı bende saklı baş harfi Miu olan arkadaş yüzünden 300 gr aldım iki sn de
tartı öncesi leslie yapayımmı canım faydası olur dimiYok kuzum dün paylaşılanlar da dahil topladım
neslihan165 ne ağlamalar ne zırlamalar..... Antepia27 fatma ablamda çok iyi bilir.
Bir kırılma noktası vardır onu yaşaman lazımdır ondan sonrası mutlaka gelir.
Evet yolun uzun yolumuz çok uzun ama bunu eziyet gibi düşündükçe sadece yol biraz daha uzuyor.
Sen yolu hiç düşünme şimdilik başla inşallah ve sadece izle. 1 ayda almadık ki 1 ayda verelim hepsini.
Az eksiler belki yeterli değil ama bizim kopmamamız için çok önemli.
Yolun uzun olduğunu düşünüp darlandığın zaman hep kaybettiğin vakti düşün. Üzülerek kaybettiğimiz günlerimiz var bizim geri gelmeyecek.
20 yaşlarım var şişman geçen geri gelmeyecek. 30 larım böyel olmıycak inşallah. Yolumuz uzun diye dertlenip kahrederken hayatımızdan gidiyor. Oysa giden zamanlarda neler yapabilirdik dimi? Sürekliliği çok önemli bizim için.
Her hafta 500 gr verseydik ayda 2 kilodan 24 kilo ederdi 1 yılda.
Hadi yavaş verdik diyelim haftada 250 gr dan ayda 1 kilo ile 12 kilo ederdi 1 yılda.
Düşünme artık eskiyi vede çok ilerisini sadece bugününü düşün. Allahın izniyle yapılmayacak şey değil yazık etmeyelm daha fazla kendimize. İmkanzıda değil.
Öğretmenler odasinda masanin uzerinde uyumusum
Ahhh cnm zaten bu kiloma rağmen kiloyu göstermiyor olmam beni bu düşüncelere itiyor.. 1,70 boyundayım cnm. Ve 44 beden giyiyorum. bir 80 kilo arkadaşlar ile aynı duruyorum. Aynı boydayız 10 kilo fark var ama ölçülerimiz aynı.
yani aslında var ya 75 olsam bile bana acayip yetecek..
Öyle zaten çok vermeyi düşünmüyorum 2, çock için tedavi vs olursam 75 olsam bana yetiyor cnm..
Senlerce hep 75-83 arası gittim geldim. Hep diyetteydim..
Evet bu ağırlıklardan kurulma zamanım geldi ve geçiyor bile maalesef ve bunu da yaparsam ancak burada yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?