Yap tabi ki Kuzu, spor senin için çok onemlitartı öncesi leslie yapayımmı canım faydası olur dimi
öyle yapacam canımdaartı gunu hafif spor diyoz ya ondan dedimYap tabi ki Kuzu, spor senin için çok onemli
25 le başlamıştım her 25 atlayışta 20-30 sn molaİp çok güzel bir spor ben beceremiyorum bir de kalbim ağzımda atıyor sanki onun bir çözümü var mı
yeni haftada mortimsinigdedali
Leslie ve yürüyüş hafif spor sayılıyor bebeemöyle yapacam canımdaartı gunu hafif spor diyoz ya ondan dedim
Belki öyle başlayabilirim mantıklı en azından yavaş yavaş squat gibi artırma olabilir ben ipe takılıyorum ya da ipim çok uzun25 le başlamıştım her 25 atlayışta 20-30 sn mola
Ama o kadar hızlı ilerleme oluyor ki 25 ten 50 ye 50 den 100 e şimdi 500 500 mola veriyorum bazen 800 e çıktığım oluyor eğer ipe takılmazsam
Eki Görüntüle 2150185
Miu yu yenen iğde oturuşu(temsili değildir)
tamam balım kız uyurken yemeği erkenden ayarlayıp sporumu yapacam inşallahLeslie ve yürüyüş hafif spor sayılıyor bebeem
düzeltecekDikkat kötü bi hamile menüsüdür
Sahur ne demek yok
Nerde süt yoğurt yumurta peynir
Tevo sağlıklı beslen tevoo
@MiuLego
@Whiteblacklife
Nasıl besleniyor kizin şuna
bende 50 ile başladım 25 arttırıyom bugun 175 yapacam ilk gün çok takıldı ama duzeldi artık kızım oyalamasa 50 birden yapıyomBelki öyle başlayabilirim mantıklı en azından yavaş yavaş squat gibi artırma olabilir ben ipe takılıyorum ya da ipim çok uzun
Keşkem geçen hafta gireydim dedimlisteye böyle bir güzel giriş ne kadan tatlı oldu yaaaa
geldi listede gönlümün efenndisi
nasıl mutluyum ne güzel eksi ulan
haftaya seni yiyeceğim ama
BU HAFTA DA FİTİ YENDİM YİNE SENİ YİYECEĞİM SENİ GİDİ FİT TARAFTARI SENİ
benden bahsediyorO zamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bu hafta mortingen arıyorum dişli olsun mümkünse
Bi de çirkef olsun
bi de dediklerime alınmasın
Bi de yenilince çok ağlamasın
Maliyi yazalım vayt çok aç bıraktı kendini cıks olmaz.. @malipina bebeğim 1. sayfaya adını kazıyorumKuzum wayt aslında süperdi ama dün akşam yemek yemediği için çok kızdımikinci iyi malipina. Sen bilirsin hangisini yazmak istersen
benide alsana
ne takımlar istedide gitmedim bak
benim gibi kilo vereni zor bulursunn
Tevo kusura bakma ama kızdım sana, bu nasıl beslenme?Dikkat kötü bi hamile menüsüdür
Sahur ne demek yok
Nerde süt yoğurt yumurta peynir
Tevo sağlıklı beslen tevoo
@MiuLego
@Whiteblacklife
Nasıl besleniyor kizin şuna
Perşembe ile bugün arasında nerdeyse 500 fark var ayol bekleri ben :)Ben gecen hafta oyle demistim ama liste disi da 5e kadar bildirsin dedi.perşembe kilomu bildirdim ben
çakal gördüm seniowww ne ısmarlıycan ozman bana
yemegi sen ısmarla
kahveyi miuuuuu
ben onca kilo veridm birde para mı verecemmm
Bence miu ısmarlasın
Evet evet miu ısmarlasın sonuçta takım onun
Gideyim de yürüyüş yapayım bu sabah hiç canım istememişti bak durup dururken aşka getirdin
Liste fikri olmasa bu hafta modum yerlerdeydi ha
@MiuLego
la o safı gaza getime bbize cafe yi komple alır
waytım güya tartı günü geçiyor ya , çokta iyi kilo vemriş gibi ödül veriyorum kendime
valla büyük yemin ettim ben
egerki bu kezde hedefe varamaz isem üyeligimin iptalini istiycem ve buraya adım atmıycam
yeter sizlerinhakkını yedigim , zamanınızı çaldıgım
Aslında Çarşamba 62.800 dü.Dün -100 düşmedi zalımbravo beeee
ölçüler karşılaştırması ne durumda Berna?
nevommmmmmmmm ramazan sana yaradı mı o nasıl erimek
hepfit kuzum görmediysen diye etiketleyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?