- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
iyi madem ben ara ara uğrarım menülerimi falan günlüğüme yazarım bakarsınız arada
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../532687-senarist-kizimizin-diyet-gunlugu.html
***7. TAKIM 266. ETAP***
SAPHIRA ( 84.6 / -0.9 / -%1.06)
saliss (101 ) geri dönmek üzere ayrıldı
nev81 (85.8 / 85.3 / 0.5/ % 0.58 )
ananee (79.8 /78.1/1.7/%2.17) == 2.13 olcak diycektim ki duzeltmissiniz zaten :) bu haftaki kilosuna bolmus esra cik.
yagmurdamlasi26 (62.2 /62.2 /0 /0 )
senarist (112,9/112,3/0,6/%0,53) geri dönmek üzere ayrıldı
pasam3405 (87/85/2/%2,29 )
shopaholic (76.9 / 79.9 / -0.33 / -%0.43) 258. etapta ayrılmıştı.ayrıldığı etap dahil 9 etap olmadığından kilosu 9'a bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.51
kızlar bir de siz kontrol edin
canim oncelikle hosgeldiiinbu karatay olayı nedır kı ?
Kızlar geçmişsiniz bu hafta bizi maşallah canlar tebrik ederim
merhaba kızlar
aranıza yenı katılıyorum..7 sayısı ugurlu sayım oldugu ıcın sızın grubu sectım:)
kılom su an ıtıbarı ıle :66,5
hedefım okullar acılana kdr 60 ı gormek.ama ramazanda 4 kılo verebılmek
sahurda yedıklerım: 2 bardak buyuk su:))
ıftara allah kerım cok yuklenmemeyı dusunuyorum
kurallarınız neler?bılgı verırsenız sevınırım
dunku menumu duzelteyim
kahvaltim
2 yumurta ile kasarli omlet
8 zeytin
1 cay bardagi ceviz
2 kk peynir, biraz kasar
domates salatalik
1 buyuk bardak hayit tohumu cayi ictim
1 minik findikli cukulata
oglen
1 kucuk kase keten tohumlu yogurt
1 cay bardagi ceviz ve 3 kayisi
aksam
1 buyuk kase zeytinyagli fasulye (esimle beraber yedik)
domates salatalik
1 kk peynir
1 cb ceviz/badem
4 kuru kayisi
oglen yogurt yedikten sonra acikmadim, zaten deneylerim de bitmemisti, saaat 7:30 a kadar labdaydim.
sonra eve gelince esimle yedik fasulyeyi de.
boyle iste..
gidiyo musunpiki kendine iyi bak madem....
canim oncelikle hosgeldiiin
karatay diyeti deneyimlerimiz topigi ac ilk sayfayi oku,
burda da cogumuz karatay diyeti yapiyoruz bizim menulerimize de bakabilirsin.
ama tabi ki istedgn diyeti yapmakta serbestsin..
yine de en onemli sey saglik.. sagliksiz olani gorunce herkes engel olmak ister tatlim
bu karatay olayı nedır kı ?
Merhaba hoşgeldin
Paylaşım sorunum olmaz,çok güzel paylaşım yaparım dersen,katıl tabi aramıza.Çok şanslısın daha yeni bir arkadaşımız çıktı,yoksa takımda yer yoktu.Paylaşımın iyi olursa haftaya cumaya listeye girersin canımtaım kurallarımızı ve başvuru formunu az sonra yayınlarım
dınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):nejla
yaşınız:30
işiniz:bankacı( su an evde)
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:2 çocuk sonrası alınan ve verılemeyen kılolar:)
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz: 167
ilk başladığınız kilo:66,5
hedef kilonuz:55
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:emzirerek cok kılo verıldı 75 ten bu kıloya sadece emzırerek geldım
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:spor-spor
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendıme guvenım artacak:)))
diğer(eklemek istediğiniz): 1,5 yasında bır bebegım var kızlar..hamıleyken kılo aldım veremıorum.:) yardım ve yataklık istiyorum:))) aslen trabzonluyum.eşim tokatlı.unv mezunuyum.1kız bı oğlum var.
afiyet olsun canım çok güzelşimdi gelelim yedikelrime
1- koca bir tabak zeytinyaglı barbunya susuz
2-göbek salatasının içine az ceviz az peynir limon az tuz 2 domates 1 badem koydum birazdanda çayımı içicem küçük kase yogurt yedim okadar 2 litrede suyumu içtim
Aramıza tekrar hoşgeldin canımdınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):nejla
yaşınız:30
işiniz:bankacı( su an evde)
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:2 çocuk sonrası alınan ve verılemeyen kılolar:)
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz: 167
ilk başladığınız kilo:66,5
hedef kilonuz:55
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:emzirerek cok kılo verıldı 75 ten bu kıloya sadece emzırerek geldım
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:spor-spor
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendıme guvenım artacak:)))
diğer(eklemek istediğiniz): 1,5 yasında bır bebegım var kızlar..hamıleyken kılo aldım veremıorum.:) yardım ve yataklık istiyorum:))) aslen trabzonluyum.eşim tokatlı.unv mezunuyum.1kız bı oğlum var.
5 tane kesın paylasımım olur ,fazlası da olur...sızlerı tanıdıkca daha guzel olacagına emınım.sızlerde kendılerınızden bahsedermısınız???
afiyet olsun canım çok güzel
Aramıza tekrar hoşgeldin canım
öyle oluyor zaten canım illaki 5 i geçiyoruz.biz de çene çok
ben takım kaptanıyım canım.İzmirliyim,3.5 yaşında bir kızım var,ev hanımıyım..104 kg ile 5 Eylülde başladı diyet maceram.6 ayda karatay diyetiyle 20 kg verdim.sonra 4 ay ara vermiş gibi bir şey oldum,motivasyonumu kaybettim,4 ayda 3 kg aldım.Geçen hafta 2 kg sundan kurtuldum bile derken bu hafta her ay olduğu gibi regl mağduru olarak artıda çıktım.İnşalah hep birlikte kurtulucaz kilolardan
ben takım kaptanıyım canım.İzmirliyim,3.5 yaşında bir kızım var,ev hanımıyım..104 kg ile 5 Eylülde başladı diyet maceram.6 ayda karatay diyetiyle 20 kg verdim.sonra 4 ay ara vermiş gibi bir şey oldum,motivasyonumu kaybettim,4 ayda 3 kg aldım.Geçen hafta 2 kg sundan kurtuldum bile derken bu hafta her ay olduğu gibi regl mağduru olarak artıda çıktım.İnşalah hep birlikte kurtulucaz kilolardan
Canım suyun ölçüsünü 2 koyarsan,çok daha lezzetli olurAyyyy ben 1e 3yaptim pisiyoda suan corba gbimi olcak ya bende kepekli pirincle yaptim lahana dyetndede oyle yapardik anemle ama olcuyu bilmiyodum neyse bakalm :) ama cekti sanki suyunu bende kimyon pulbiber kekik attim azcikta sirkeyyle tuz koydum sirkeyede bi sempatim var nyeyse:)
Canım bu sıkı programa feci halde ihtiyacım vardı,önümüzdeki cuma az çok netleşir programın başarı düzeyi,umarım güzel bir sonuç alırımnevim ramazan programını dukan tarzı buldum ben.Sıkı ve eminim işe yarayacaktır.Yalnız şu pirincin tok tutmasıyla ilgili hep şüphelerim var benim.Malum glisemik indeksi çok yüksek ya,kısa sürede acıkma sağlamaz mı? :26: ben bu diyeti uygulasam 8-12 kg arası veririm
Amin canım benim,teşekkürlergünaydınnnn şekerler...
hayırlı cumalar.....hayrılı ramazanlar....ben kızımı emzirdiğim için oruç tutamıyorum bu yıl...oruçlu arkadaşlarıma sabırlar diliorum ve dualarınızın oruçlarınızın kabul olmasını diliyorum...
Canım benim,çok teşekkür ederim.Uçuşa uçuşa o dönemler mutluluktan uçuşa uçuşa ayrıldığım takımıma 8 aylık evliliğin ucundan son anda döndüğüm bir beraberliği bitirmiş olarak ve ilaçların ve stresin etkisi ile de aldığım 15 kg ile geri döndüm ama ayaktayım.Umarım güzel günler görürüz beraberceNEV cim cnm takıma dönmene çooooooookkk çooooookkk sevindim....o güzel motiv edici msjların var yaa seninnnn
cnm senin gene muhteşem br şekilde takır takır kilolarını vereceğine eminim....
ben oruç tutamıyorum cnm bu lapayı ben haftada bir gün yapsam nasıl olur acaba.....faydası olurmu sence...artık 6 rakamlara hızla gelmem lazım..işe geri dönücem o zaman biraz hatta baya incelmem lazım...2 ay var önümde...
Maşallah canım,tebrik ederim seniallahaıma şükür geldim deminden beri pc ugraşıyorum bir açılmadı gittialahıma şükür burdayım
günaydın bebem mazaretin var üzülme bak ban benimde mazeretim var bu ayda teyzem geldi her ay diyorum gelme ama yüzsüz geliyorçarşambada işşallah ben oruca başlarım artık
canım inanamıyorum ya tartıya çıktım inan gözlerime inanamadım okadarda regliyim karnım heryerim şişallahıma şükürler olsun emegimin meyvesini aldım 85 kilogeliyorum allahıma şükür şimdide karatay diyetimi yapıcem
menüde aynı şeyler var yiyeyim yazarım
Oooo,5.lik çok güzel.Var mısınız haftaya büyük bir silkiniş yapalım beraberce,en kötü ihtimal kilomuzu koruyalım,elimizden gelenin en fazlasını yapalım ve birimiz bile eksiye düşmeyelim,var mısınızzzzzzzzzyasasiiin 5. olmusuz:124::124:
ins obur hafta daha da iyi oluruz..
ama bu hafta butun takimlar iyi, hic ekside olan yok, en kotusu sifir yani.
seng diye bi uye 48 den 44 e dusmus, yazik o kizi mezun etsinler artik.
kilo alma topiklerine gecicek nerdeyse..
Oooo,5.lik çok güzel.Var mısınız haftaya büyük bir silkiniş yapalım beraberce,en kötü ihtimal kilomuzu koruyalım,elimizden gelenin en fazlasını yapalım ve birimiz bile eksiye düşmeyelim,var mısınızzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?