Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dunku menumu duzelteyim
kahvaltim

2 yumurta ile kasarli omlet
8 zeytin
1 cay bardagi ceviz
2 kk peynir, biraz kasar
domates salatalik
1 buyuk bardak hayit tohumu cayi ictim

1 minik findikli cukulata

oglen
1 kucuk kase keten tohumlu yogurt
1 cay bardagi ceviz ve 3 kayisi

aksam
1 buyuk kase zeytinyagli fasulye (esimle beraber yedik)
domates salatalik
1 kk peynir
1 cb ceviz/badem
4 kuru kayisi

oglen yogurt yedikten sonra acikmadim, zaten deneylerim de bitmemisti, saaat 7:30 a kadar labdaydim.
sonra eve gelince esimle yedik fasulyeyi de.
boyle iste..

iyi madem ben ara ara uğrarım menülerimi falan günlüğüme yazarım bakarsınız arada
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../532687-senarist-kizimizin-diyet-gunlugu.html

gidiyo musun piki kendine iyi bak madem....

bu karatay olayı nedır kı ?
canim oncelikle hosgeldiiin
karatay diyeti deneyimlerimiz topigi ac ilk sayfayi oku,
burda da cogumuz karatay diyeti yapiyoruz bizim menulerimize de bakabilirsin.
ama tabi ki istedgn diyeti yapmakta serbestsin..
yine de en onemli sey saglik.. sagliksiz olani gorunce herkes engel olmak ister tatlim

vee sahur menum

1.5 haslanmis yumurta (kayisi kivaminda)
1 cay bard ceviz/badem
2 kk peynir
1/2 domates
8 zeytin
1 cay kasigi bal (wc icin)
4 kuru kayisi

2 bardak cay
1/2 litre su

Son düzenleme:
yasasiiin 5. olmusuz :124::124:

ins obur hafta daha da iyi oluruz..
ama bu hafta butun takimlar iyi, hic ekside olan yok, en kotusu sifir yani.
seng diye bi uye 48 den 44 e dusmus, yazik o kizi mezun etsinler artik.
kilo alma topiklerine gecicek nerdeyse..

Merhaba hoşgeldin
Paylaşım sorunum olmaz,çok güzel paylaşım yaparım dersen,katıl tabi aramıza.Çok şanslısın daha yeni bir arkadaşımız çıktı,yoksa takımda yer yoktu.Paylaşımın iyi olursa haftaya cumaya listeye girersin canım taım kurallarımızı ve başvuru formunu az sonra yayınlarım

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

tsk ederım.okucam su ıftar bı gecsın de oyle:)))

şimdi gelelim yedikelrime
1- koca bir tabak zeytinyaglı barbunya susuz
2-göbek salatasının içine az ceviz az peynir limon az tuz 2 domates 1 badem koydum birazdanda çayımı içicem küçük kase yogurt yedim okadar 2 litrede suyumu içtim

dınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):nejla

yaşınız:30

işiniz:bankacı( su an evde)

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:2 çocuk sonrası alınan ve verılemeyen kılolar:)

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz: 167

ilk başladığınız kilo:66,5

hedef kilonuz:55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:emzirerek cok kılo verıldı 75 ten bu kıloya sadece emzırerek geldım

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:spor-spor

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendıme guvenım artacak:)))

diğer(eklemek istediğiniz): 1,5 yasında bır bebegım var kızlar..hamıleyken kılo aldım veremıorum.:) yardım ve yataklık istiyorum:))) aslen trabzonluyum.eşim tokatlı.unv mezunuyum.1kız bı oğlum var.

5 tane kesın paylasımım olur ,fazlası da olur...sızlerı tanıdıkca daha guzel olacagına emınım.sızlerde kendılerınızden bahsedermısınız???

topragım hoş geldinbende amasyalıyım kız

afiyet olsun canım çok güzel
Aramıza tekrar hoşgeldin canım
5 tane kesın paylasımım olur ,fazlası da olur...sızlerı tanıdıkca daha guzel olacagına emınım.sızlerde kendılerınızden bahsedermısınız???

öyle oluyor zaten canım illaki 5 i geçiyoruz.biz de çene çok
ben takım kaptanıyım canım.İzmirliyim,3.5 yaşında bir kızım var,ev hanımıyım..104 kg ile 5 Eylülde başladı diyet maceram.6 ayda karatay diyetiyle 20 kg verdim.sonra 4 ay ara vermiş gibi bir şey oldum,motivasyonumu kaybettim,4 ayda 3 kg aldım.Geçen hafta 2 kg sundan kurtuldum bile derken bu hafta her ay olduğu gibi regl mağduru olarak artıda çıktım.İnşalah hep birlikte kurtulucaz kilolardan

saphiracim simdi ben bu kaya tuzunu siparis vereyim dedim de hangisi olcak nasil bi sey olcak bi bakar misin

: The Spice Lab Crystal-Himalayan Crystal: Grocery & Gourmet Food

http://www.amazon.com/The-Spice-Him...=1342801028&sr=1-1&keywords=crystal+rock+salt

http://www.amazon.com/The-Spice-Lab...=1342801028&sr=1-7&keywords=crystal+rock+salt

http://www.amazon.com/The-Spice-Labs-Himalayan-Crystal/dp/B001O1Q0NA/ref=pd_sim_gro_1

bi de dondurma yapiminda kullanilan tuzlar var, ay iyice kafam karisti nasi bi sey olcak?

bi de benim bi tane degirmenim var ama icinde hayit tohumlarim var yani aslinda degirmen gerektirmiycek olandan olursa daha iyi olur simdi.

Son düzenleme:

ögretmenim o senin güzelligin dua et yanında degilsin yanımda olsaydın seni öpücük manyagı yapardım allahın sevdigi kulumuşsun len sodadanda soguttunuz he oda yasakmış şimdi tel şehriye arpa yıldı vs un çorbası yayla tarhana onlardad un var onlardan yicezmi yemicezmi kaptanım

çene de benı gcemezsınız
isim nedir saphira.inş iiyi aanlasırız....

çene de benı gcemezsınız
isim nedir saphira.inş iiyi aanlasırız....

isim nedir kaptanım:))
ıns hepınızle guzel vakıt gecırırım

gelelım ıftar menöme:)

acılıs :4 bardak buyuk su devirdim:)))
arkasından soğuk yogurtlu as corbası
2-3 tane tavuk kucuk kızarttım
7-8 kasık salata

bırazdan da bı seftalı yer kapanısı yaparım...

ama patlıcak gıbıyım..cok su ıctım:)) gece mesaım var kızlar:)))

zaten benım bebegım uyumuyo gece hep ayaktayım ya

Canım suyun ölçüsünü 2 koyarsan,çok daha lezzetli olur

Canım bu sıkı programa feci halde ihtiyacım vardı,önümüzdeki cuma az çok netleşir programın başarı düzeyi,umarım güzel bir sonuç alırım

Amin canım benim,teşekkürler

Canım benim,çok teşekkür ederim.Uçuşa uçuşa o dönemler mutluluktan uçuşa uçuşa ayrıldığım takımıma 8 aylık evliliğin ucundan son anda döndüğüm bir beraberliği bitirmiş olarak ve ilaçların ve stresin etkisi ile de aldığım 15 kg ile geri döndüm ama ayaktayım.Umarım güzel günler görürüz beraberce

Maşallah canım,tebrik ederim seni

Oooo,5.lik çok güzel.Var mısınız haftaya büyük bir silkiniş yapalım beraberce,en kötü ihtimal kilomuzu koruyalım,elimizden gelenin en fazlasını yapalım ve birimiz bile eksiye düşmeyelim,var mısınızzzzzzzzz

ins canim ben varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…