Alamaz ki alamaz ki
Her gün elinde kalacam baaaneee
Çok beğendim masumMenu yazayim
Kahvaltı 07:20
Bol lor peyniri ile salata
Zeytin 5-6 tane
İki çatal yumurta
Ara 10:30
3 hurma sade kahve
Öglen 14:00
2 ymk kuru domates cevizli
6-7 kaşık bamya
4_5 ymk barbunya salatası
1 kase yoğurt
2 tam ceviz
2 lt su
3 mil lesile
30 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife hepfit @nehirnil111
Şekersiz if ortim @igdedali
Çok beğendim masum
Bu hafta bozma ilk sayfaya seni yandıralım miuya
Su
Spor
Menü
Çok güzel (beyaz pantolon için stepper da patlatirsin sen)
Sonunda 10 p aldım yawVallaha beğendim
Su güzel
Sporu kaptan beğenmediçaktırma
Ay bende magnesie içtim oğlanın ilacı akşamdan beri cır da cırDün bekunis içtim mecburen etkisini şimdi gösteriyor tam spora niyetliyken çıldırazam
Ben normalde de 1 litre hop birden iciveriyordumHayır kuzum dolaşım gün boyunca devam eden bi durum, o yüzden oruç ödem yapıyor. Normal insanlarda önemli değil ama mesela böbrek problemi olan oruç tutamaz, toplu su içmek gün içindeki durumu karşılamıyoro yüzden hastalığı olana gebe olana oruç farz değil.
Canim dere balığı çok kılçıklı ayiklayamadim bebelerdenBalık niye o kadar az? Protein candir
Menü güzel
Su güzel
Spor güzel
Ay bende magnesie içtim oğlanın ilacı akşamdan beri cır da cırdaha da içmem o ne be
Hayatınız değil balım hataniz t9 azizliği sadece
Vayt iradene maşallah lafım yok allah bozmasın ama iradesi senden daha zayıf olanada işte sizin hayatınız bu demesen keşke. Hataları görmek yol göstermek ve tepki vermek diye bişey var bizim benim ihtiyacımız olan. Sözle incitmek diye bişeyde var.
Senin iştahın olduğunu çok nadiren okuyorum aksine hep iştahsızlığını yazıyordun yoksa niye seni iştahsız kolayca yemeden duruyor diye bilelim ki?
Hatta listeyi daha düzenli yemek için istiyorum demiştin.
Benim yemek açısindan iştahım yok şu yemeği canım çekti olmaz benim ki abur cubur istahligi kuzum öyle bı iştah ki gece 2 de yataktan kalkıp gozup kapalı mutfağı bulup abur cubur ne varsa yerim öyle midem bulantı falan da olmaz bı oturuşta 1 koca paket çikolata ardından dondurma ardından serbertli tatlı yeme kapasitesi var bende yemek alışkanlığım 0 bu benim için en büyük sorun iste
Vayt iradene maşallah lafım yok allah bozmasın ama iradesi senden daha zayıf olanada işte sizin hayatınız bu demesen keşke. Hataları görmek yol göstermek ve tepki vermek diye bişey var bizim benim ihtiyacımız olan. Sözle incitmek diye bişeyde var.
Senin iştahın olduğunu çok nadiren okuyorum aksine hep iştahsızlığını yazıyordun yoksa niye seni iştahsız kolayca yemeden duruyor diye bilelim ki?
Hatta listeyi daha düzenli yemek için istiyorum demiştin.
Benim yemek açısindan iştahım yok şu yemeği canım çekti olmaz benim ki abur cubur istahligi kuzum öyle bı iştah ki gece 2 de yataktan kalkıp gozup kapalı mutfağı bulup abur cubur ne varsa yerim öyle midem bulantı falan da olmaz bı oturuşta 1 koca paket çikolata ardından dondurma ardından serbertli tatlı yeme kapasitesi var bende yemek alışkanlığım 0 bu benim için en büyük sorun iste
Hahahahaha ramazan ayından sonra gelsin
Sınavlar geçsin içme banu aman. Ondan ben içmedim de iğde fena yapıyor dediAyyyy o çok fena yapıyor eflal
Bende bekunis icmek istiyorum ama sabah sınav var
Fena yapar mı acaba ?
Anladık sensinAy wayt bu benim ya
Sen olamazsın
Yapat bnce riske atma misal ben bu gece dürtücü çay içmeyeceğim:)Ayyyy o çok fena yapıyor eflal
Bende bekunis icmek istiyorum ama sabah sınav var
Fena yapar mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?