- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Aynı ben yemek olmasın abur cubur yeterBenim yemek açısindan iştahım yok şu yemeği canım çekti olmaz benim ki abur cubur istahligi kuzum öyle bı iştah ki gece 2 de yataktan kalkıp gozup kapalı mutfağı bulup abur cubur ne varsa yerim öyle midem bulantı falan da olmaz bı oturuşta 1 koca paket çikolata ardından dondurma ardından serbertli tatlı yeme kapasitesi var bende yemek alışkanlığım 0 bu benim için en büyük sorun iste
akşam yemekten sonra yeme huyum var ama Allahtan gece yarısı yataktan kalkıp yemem yok. o da olsa napardım bilmemBenim yemek açısindan iştahım yok şu yemeği canım çekti olmaz benim ki abur cubur istahligi kuzum öyle bı iştah ki gece 2 de yataktan kalkıp gozup kapalı mutfağı bulup abur cubur ne varsa yerim öyle midem bulantı falan da olmaz bı oturuşta 1 koca paket çikolata ardından dondurma ardından serbertli tatlı yeme kapasitesi var bende yemek alışkanlığım 0 bu benim için en büyük sorun iste
Yapat bnce riske atma misal ben bu gece dürtücü çay içmeyeceğim:)
Sağlıkla doğsun insallah prensesimizHayır canım bekliyoruz her an olabilir
Ne yazık ki Banu ikimizde ayniyiz işte bu fena yemekten fena çünkü yediğimiz şey hem şeker hem yağ hem karbon iğrenç bişey bunu bilmek ne değiştiriyor hiç bir halt aynen devam ataklar su ramazan bitsin mesela gece yediğim saatte ataklar başlayacak yine sırf bu korkudan kalkıp yemek yerine yatarken yiyip yatiyorum bu çok zor bişey öyle strese girmeme canımın birşeye sıkılmasina da ihtiyacım yok her an yeme kapasitesi taşıyorumAy wayt bu benim ya
Sen olamazsın
Ne yazık ki Banu ikimizde ayniyiz işte bu fena yemekten fena çünkü yediğimiz şey hem şeker hem yağ hem karbon iğrenç bişey bunu bilmek ne değiştiriyor hiç bir halt aynen devam ataklar su ramazan bitsin mesela gece yediğim saatte ataklar başlayacak yine sırf bu korkudan kalkıp yemek yerine yatarken yiyip yatiyorum bu çok zor bişey öyle strese girmeme canımın birşeye sıkılmasina da ihtiyacım yok her an yeme kapasitesi taşıyorum
1 yıl olacak fulya tam 1 yıl diyete başlayalı hala gece 2 3 de kalkar abur cubur ararım su içip yatıyorum şükür ama 1 yıldır hiç değişmedi bu huyum çok büyük bir sıkıntı dün gece saat 2.26 ayaktaydim neden çünkü uykudan uyanıp abur cubur aramak için mutfağa daldım hemen şu icip yattım çok zor o nefisle boğuşmak her gece aynı sınavı başarıyla atlatmaya çalışmakakşam yemekten sonra yeme huyum var ama Allahtan gece yarısı yataktan kalkıp yemem yok. o da olsa napardım bilmem
1 kere bozarsam bende zor toplarim o yüzden hiç bulasmamak lazımAynen wayt cidden , bak
Artık ağzıma lokma koymaya korkuyorum
Diyet bozmak bir dk benim için ama toparlamak çok uzun sürüyor
Buna fırsat vermiycemm artık
Gece yeme huyu bana çok uzak uykudan uyanıp yiyemiyorum ben1 kere bozarsam bende zor toplarim o yüzden hiç bulasmamak lazım
Şekersizi şerefsiz diye okumamMenu yazayim
Kahvaltı 07:20
Bol lor peyniri ile salata
Zeytin 5-6 tane
İki çatal yumurta
Ara 10:30
3 hurma sade kahve
Öglen 14:00
2 ymk kuru domates cevizli
6-7 kaşık bamya
4_5 ymk barbunya salatası
1 kase yoğurt
2 tam ceviz
2 lt su
3 mil lesile
30 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife @hepfit @nehirnil111
Şekersiz if ortimigdedali
ben de dediydim ki eflal ahu gözlüsünü tutar tabii ki dedim ama demeseymişim de olurmuş@MiuLego ben her daim seni tutuyorum kuzum bebeğim
Tünelin ucu b.mb.k bi yere çıkıyor yarın içme nolurAyyyy o çok fena yapıyor eflal
Bende bekunis icmek istiyorum ama sabah sınav var
Fena yapar mı acaba ?
Vaytım bu anlattığın %99.9 psikolojik yeme atağı iştahtan ziyade... Konuya müdahil olmak için değil ama yemeğe iten psikolojik sebebi bulman lazım. Abur cubur olması da bu durumu destekliyor zira karbon mutluluk hormonu salgılıyor. Seni geren bi durumda (farketmesen bile gerildiğini) beyin serotonin alarmı veriyor. En kolay yollardan biri karbon almak olduğu için gözünü açamadan abur cubura gömülüyorsun. Diğer ihtimal ise kan şekerinde sıkıntı olabilir. Uyku arası yeme ataları bununla da ilişkiliBenim yemek açısindan iştahım yok şu yemeği canım çekti olmaz benim ki abur cubur istahligi kuzum öyle bı iştah ki gece 2 de yataktan kalkıp gozup kapalı mutfağı bulup abur cubur ne varsa yerim öyle midem bulantı falan da olmaz bı oturuşta 1 koca paket çikolata ardından dondurma ardından serbertli tatlı yeme kapasitesi var bende yemek alışkanlığım 0 bu benim için en büyük sorun iste
Buna kesinlikle katılıyorum1 kere bozarsam bende zor toplarim o yüzden hiç bulasmamak lazım
Şekersizi şerefsiz diye okumam
ben de dediydim ki eflal ahu gözlüsünü tutar tabii ki dedim ama demeseymişim de olurmuş
Tünelin ucu b.mb.k bi yere çıkıyor yarın içme nolur
Vaytım bu anlattığın %99.9 psikolojik yeme atağı iştahtan ziyade... Konuya müdahil olmak için değil ama yemeğe iten psikolojik sebebi bulman lazım. Abur cubur olması da bu durumu destekliyor zira karbon mutluluk hormonu salgılıyor. Seni geren bi durumda (farketmesen bile gerildiğini) beyin serotonin alarmı veriyor. En kolay yollardan biri karbon almak olduğu için gözünü açamadan abur cubura gömülüyorsun. Diğer ihtimal ise kan şekerinde sıkıntı olabilir. Uyku arası yeme ataları bununla da ilişkili
ay kaç kez gelmiş ahahaa
Wayt o benim anladın mı
Daha yazım mi,
Şekersizi şerefsiz diye okumam
ben de dediydim ki eflal ahu gözlüsünü tutar tabii ki dedim ama demeseymişim de olurmuş
Tünelin ucu b.mb.k bi yere çıkıyor yarın içme nolur
Vaytım bu anlattığın %99.9 psikolojik yeme atağı iştahtan ziyade... Konuya müdahil olmak için değil ama yemeğe iten psikolojik sebebi bulman lazım. Abur cubur olması da bu durumu destekliyor zira karbon mutluluk hormonu salgılıyor. Seni geren bi durumda (farketmesen bile gerildiğini) beyin serotonin alarmı veriyor. En kolay yollardan biri karbon almak olduğu için gözünü açamadan abur cubura gömülüyorsun. Diğer ihtimal ise kan şekerinde sıkıntı olabilir. Uyku arası yeme ataları bununla da ilişkili
Çünkü kan şekeri zıp zıp zıplıyorYa işte benimde böyle
Kaçamak diyince aklıma direk abur cubur geliyor , ve çok kaçamak yaparsam uyku sırası yeme isteği dahada artıyor
bence psikolojik kökenli. gerçi benim bir arkadaşım var. 60 lı kilolarda benden az uzun. gece veya gündüz biraz uyusun uyansın hemen tatlı yiyor. kızım olur mu öyle şey diyorum. inan uyanınca çok aç oluyorum diyor. şaşıyorum.1 yıl olacak fulya tam 1 yıl diyete başlayalı hala gece 2 3 de kalkar abur cubur ararım su içip yatıyorum şükür ama 1 yıldır hiç değişmedi bu huyum çok büyük bir sıkıntı dün gece saat 2.26 ayaktaydim neden çünkü uykudan uyanıp abur cubur aramak için mutfağa daldım hemen şu icip yattım çok zor o nefisle boğuşmak her gece aynı sınavı başarıyla atlatmaya çalışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?