Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kan şekerine baktırsın bence bi
Bazen rüyamızda sürekli yemek yediğimizi görürüz misal. Sabaha kadar yer dururuz rüyalarda.
İşte bunlar hep insülin

Hep gece yedim hayatım boyunca iğde mesela yurtta güzel yemek olmazdı ekmek calardik yemek haneden salça sürer arasına yerdik paramiz varsa biskuvi abur cubur alirdik herşey sayılı verilirdi bize o yüzden sadece ekmek alırdık kimsenin hakkına girmeyelim diye kimse görmesin diye de gece yerdik suçlu gibi bu böyle başladı yıllarca da devam etti şimdi hep o saatler de bı açlık bastırıyor anlatamam hani yemek olsa yemek değil sadece abur cubur istediği ama öyle bı istek ki uykudan uyandıracak bı istek WC ye kalkmaya ben abur cubura kalkıyorum bide üstüne kan şekerim sinirin alti sen düşün bende ki istegi

Ben aç uyanmam yada tatlı isteği ile işte gece oluyor olanlar yeme ataklarının hepsi psikolojik bence zaten

Menu vereyim mi

Sahur
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Kuymak(cay kasigiyla yedim tadini ala ala miktar bilmiyom)
Salatalik

Iftar
1 tabak taze fasulye
1 kuru dolma
Salata
2 parca karpuz
Uzerine 7 8 cig kuruyemis

Ara saat 22 gibi
Bi avuc kadar kiraz miktari saymadim 10 12 vardir

Su 2 oldu

Spor jillian yapcam

hepfit

Bonus kaçmayı düşünüyor
O çok kibar hiç bana satasmiyor
Daha önce yarıştk isterse neden olmadin

İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci :)

Dünde aklımdaydı araya başka bişey girdi unutmuşum.

Niye istemim eskileri unut bu sefer ki başka.

Cok keyifli bir rekabet izleyecegiz. Sonucu merakla bekliyorum

Jillian level 2 yaptim

Ruhumu teslim ediyodum ula hareketleri tam yapamadigim halde mahvoldum geberdim anammmm her tarafim hareket halinde hala sanki.ter her yerimden cikti.Ben var dus sonra yatis.herkese iyi geceler
Spor puanim 108
nehirnil111 hepfit @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…