Kan şekerine baktırsın bence bibence psikolojik kökenli. gerçi benim bir arkadaşım var. 60 lı kilolarda benden az uzun. gece veya gündüz biraz uyusun uyansın hemen tatlı yiyor. kızım olur mu öyle şey diyorum. inan uyanınca çok aç oluyorum diyor. şaşıyorum.
Hep gece yedim hayatım boyunca iğde mesela yurtta güzel yemek olmazdı ekmek calardik yemek haneden salça sürer arasına yerdik paramiz varsa biskuvi abur cubur alirdik herşey sayılı verilirdi bize o yüzden sadece ekmek alırdık kimsenin hakkına girmeyelim diye kimse görmesin diye de gece yerdik suçlu gibi bu böyle başladı yıllarca da devam etti şimdi hep o saatler de bı açlık bastırıyor anlatamam hani yemek olsa yemek değil sadece abur cubur istediği ama öyle bı istek ki uykudan uyandıracak bı istek WC ye kalkmaya ben abur cubura kalkıyorum bide üstüne kan şekerim sinirin alti sen düşün bende ki istegiŞekersizi şerefsiz diye okumam
ben de dediydim ki eflal ahu gözlüsünü tutar tabii ki dedim ama demeseymişim de olurmuş
Tünelin ucu b.mb.k bi yere çıkıyor yarın içme nolur
Vaytım bu anlattığın %99.9 psikolojik yeme atağı iştahtan ziyade... Konuya müdahil olmak için değil ama yemeğe iten psikolojik sebebi bulman lazım. Abur cubur olması da bu durumu destekliyor zira karbon mutluluk hormonu salgılıyor. Seni geren bi durumda (farketmesen bile gerildiğini) beyin serotonin alarmı veriyor. En kolay yollardan biri karbon almak olduğu için gözünü açamadan abur cubura gömülüyorsun. Diğer ihtimal ise kan şekerinde sıkıntı olabilir. Uyku arası yeme ataları bununla da ilişkili
Ben aç uyanmam yada tatlı isteği ile işte gece oluyor olanlar yeme ataklarının hepsi psikolojik bence zatenbence psikolojik kökenli. gerçi benim bir arkadaşım var. 60 lı kilolarda benden az uzun. gece veya gündüz biraz uyusun uyansın hemen tatlı yiyor. kızım olur mu öyle şey diyorum. inan uyanınca çok aç oluyorum diyor. şaşıyorum.
Kan şekerine baktırsın bence bi
Bazen rüyamızda sürekli yemek yediğimizi görürüz misal. Sabaha kadar yer dururuz rüyalarda.
İşte bunlar hep insülin
Bonus kaçmayı düşünüyor
O çok kibar hiç bana satasmiyor
Daha önce yarıştk isterse neden olmadin
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci :)
Dünde aklımdaydı araya başka bişey girdi unutmuşum.
Niye istemimeskileri unut bu sefer ki başka.
gözüm yemiyorEgzersiz yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?