Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Jillian ı canım c3kti ama 1.5 yıl en az beklemem lazım

Yedim ya tamam

Ne güzel canım maslalah hoş verecek yerlerin de pek kalmamış

Ay hadi sağlıklı bir bebek olsun da gerisi çok da önemli değil

Ivet duzeltcektim o beni yanlış anlamış
Biraz iç bacak incelsin istiyorum.Ama onun için spor yapmam lazımYürüyüş yetersiz geliyor.
Nasıl gidiyor hamilelik

Aaaaaayyyuu çok sevinçliyim , menünü okurken canım domates kurusu çekti,Türkiye’den aldığım kuru domateslerim vardı buzlukta onları hatırladım

Menü çok güzel bu arada

Kuzular kuru domatesi nasıl yapmak lazım?
Buzluktalar, zeytinyağı ile kavanoza koymak istiyorum
Nevreste
Canım sen bilirsin sanki..

Flavir niye buzlukta ?

Ben dışarda tutuyorum kurulari
Üzerine sıcak su çekiyorum bekliyor yumuşuyor sonra salatalara katıyorum tavuk salataya güzel oluyor

Veya ceviz, zeytinyağ ve kekik ile yapıyorum tavsiye ederim

Aklıma lisede yurtta kaldığım zaman gece 1’de 1 ekmek ve 10 krem peynir yediğimiz günler geldi

Flavir niye buzlukta ?

Üzerine sıcak su çekiyorum bekliyor yumuşuyor sonra salatalara katıyorum tavuk salataya güzel oluyor

Canım 1 sene önce almıştım, ne zaman yaparım belli olmadığından tozlanmasınlar, küflenmesinler diye buzluğa atmıştım..

Flavir niye buzlukta ?

Ne kadar bekletiyorsun?
Bir kere sucak su koydum ama suyu çok çektiler vıcık vıcık olmuşlarda..

Biraz iç bacak incelsin istiyorum.Ama onun için spor yapmam lazımYürüyüş yetersiz geliyor.
Nasıl gidiyor hamilelik
Iyi gidiyor nevom cok şükür.. bi sıkıntı yok doktora gideceğim günü iple çekiyorum
Daha da değil gibiyim hala kabullenemedim sanki..

Kuzular kuru domatesi nasıl yapmak lazım?
Buzluktalar, zeytinyağı ile kavanoza koymak istiyorum
Nevreste
Canım sen bilirsin sanki..
Canım bzuluktakiler ile olmaz
Yani şahsi düşüncem:)
Çünkü buzluktaki domates dışarı çıkarınca iyice eriyince su gibi oluyor .Ben kullanırken hep az buzlu doğrayıp pişiriyorum.
Kurutmak için domatesi dilimleyip tepsiye dizeceksin ve güneş alan bir yerde bekleyecek.Akşamları içeri alman gerekiyor yoksa kurumaz.Birde domatesleri dilimleyip kaya tuzu dökmen gerekiyor.
Dolapta olan fazla domateslerle domates çorbası yapsanaBenim geçen yıl fazla olmuştu.Öyle bitirdim.

Iyi gidiyor nevom cok şükür.. bi sıkıntı yok doktora gideceğim günü iple çekiyorum
Daha da değil gibiyim hala kabullenemedim sanki..
Daha yeni olduğu için hissetmiyorsun.Kalp atışlarını duyunca farkına varırsın.Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok iyi bir zamanlama olmuş

Daha yeni olduğu için hissetmiyorsun.Kalp atışlarını duyunca farkına varırsın.Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok iyi bir zamanlama olmuş
Izin yönünden mi canım evet ya çok şükür. Her iki çocuğum da da erken başlamak zorunda kalmıştım ama bu sefer ekngidaya baya geçilmiş olacak Allah nasip ederse

Yok nevoş domatesleri hazır aldım, kurutulmuş, ben de buzluğa attım, onları çıkarıp zeytinyağına koymak istiyorum..
Çiftlikte kalıyorken her yaz sonu domates kuruturdum, siyah bir plastik muşamba vardı, kilolarca kuruturdum
Bunlar hazır kurumuş ama donmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…