Jillian ı canım c3kti ama 1.5 yıl en az beklemem lazımJillian level 2 yaptim
Ruhumu teslim ediyodum ula hareketleri tam yapamadigim halde mahvoldum geberdim anammmm her tarafim hareket halinde hala sanki.ter her yerimden cikti.Ben var dus sonra yatis.herkese iyi geceler
Spor puanim 108
@nehirnil111 @hepfit @MiuLego
Biraz iç bacak incelsin istiyorum.Ama onun için spor yapmam lazım
Yedim ya tamam
Ne güzel canım maslalah hoş verecek yerlerin de pek kalmamış
Ay hadi sağlıklı bir bebek olsun da gerisi çok da önemli değil
Ivet duzeltcektim o beni yanlış anlamış
Saat 12 ve hala dışarıda oturuyorum. B*k var çünkü
Ölcem ya sinirden. Daha geam spor yapamadım. Eve gidişim 1 olcak. Napayım 1 de ip mi atlayım evde napayım. Aşırı sinirliyim
Aaaaaayyyuu çok sevinçliyim , menünü okurken canım domates kurusu çekti,Türkiye’den aldığım kuru domateslerim vardı buzlukta onları hatırladımMenu yazayim
Kahvaltı 07:20
Bol lor peyniri ile salata
Zeytin 5-6 tane
İki çatal yumurta
Ara 10:30
3 hurma sade kahve
Öglen 14:00
2 ymk kuru domates cevizli
6-7 kaşık bamya
4_5 ymk barbunya salatası
1 kase yoğurt
2 tam ceviz
2 lt su
3 mil lesile
30 dk tempolu yürüyüş
@Whiteblacklife @hepfit @nehirnil111
Şekersiz if ortim @igdedali
Niye kuzum hayırdırSaat 12 ve hala dışarıda oturuyorum. B*k var çünkü
Ölcem ya sinirden. Daha geam spor yapamadım. Eve gidişim 1 olcak. Napayım 1 de ip mi atlayım evde napayım. Aşırı sinirliyim
Kuzular kuru domatesi nasıl yapmak lazım?
Buzluktalar, zeytinyağı ile kavanoza koymak istiyorum
Nevreste
Canım sen bilirsin sanki..
Aklıma lisede yurtta kaldığım zaman gece 1’de 1 ekmek ve 10 krem peynir yediğimiz günler geldiHep gece yedim hayatım boyunca iğde mesela yurtta güzel yemek olmazdı ekmek calardik yemek haneden salça sürer arasına yerdik paramiz varsa biskuvi abur cubur alirdik herşey sayılı verilirdi bize o yüzden sadece ekmek alırdık kimsenin hakkına girmeyelim diye kimse görmesin diye de gece yerdik suçlu gibi bu böyle başladı yıllarca da devam etti şimdi hep o saatler de bı açlık bastırıyor anlatamam hani yemek olsa yemek değil sadece abur cubur istediği ama öyle bı istek ki uykudan uyandıracak bı istek WC ye kalkmaya ben abur cubura kalkıyorum bide üstüne kan şekerim sinirin alti sen düşün bende ki istegi
Canım 1 sene önce almıştım, ne zaman yaparım belli olmadığından tozlanmasınlar, küflenmesinler diye buzluğa atmıştım..Flavir niye buzlukta ?
Ben dışarda tutuyorum kurulari
Üzerine sıcak su çekiyorum bekliyor yumuşuyor sonra salatalara katıyorum tavuk salataya güzel oluyor
Veya ceviz, zeytinyağ ve kekik ile yapıyorum tavsiye ederim
Ne kadar bekletiyorsun?Flavir niye buzlukta ?
Ben dışarda tutuyorum kurulari
Üzerine sıcak su çekiyorum bekliyor yumuşuyor sonra salatalara katıyorum tavuk salataya güzel oluyor
Veya ceviz, zeytinyağ ve kekik ile yapıyorum tavsiye ederim
Iyi gidiyor nevom cok şükür.. bi sıkıntı yok doktora gideceğim günü iple çekiyorumBiraz iç bacak incelsin istiyorum.Ama onun için spor yapmam lazımYürüyüş yetersiz geliyor.
Nasıl gidiyor hamilelik
Jillian bacı basen ve karin eritir bence ama geçici artı yapıyor suoer bi spor yaHatunlar bu jillian bacı basen eritir mi?
Canım bzuluktakiler ile olmazKuzular kuru domatesi nasıl yapmak lazım?
Buzluktalar, zeytinyağı ile kavanoza koymak istiyorum
Nevreste
Canım sen bilirsin sanki..
Daha yeni olduğu için hissetmiyorsun.Kalp atışlarını duyunca farkına varırsın.Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok iyi bir zamanlama olmuşIyi gidiyor nevom cok şükür.. bi sıkıntı yok doktora gideceğim günü iple çekiyorum
Daha da değil gibiyimhala kabullenemedim sanki..
Karın erimesin daha daJillian bacı basen ve karin eritir bence ama geçici artı yapıyor suoer bi spor ya
Izin yönünden mi canım evet ya çok şükür. Her iki çocuğum da da erken başlamak zorunda kalmıştım ama bu sefer ekngidaya baya geçilmiş olacak Allah nasip ederseDaha yeni olduğu için hissetmiyorsun.Kalp atışlarını duyunca farkına varırsın.Hakkınızda hayırlısı olsun.Çok iyi bir zamanlama olmuş
Yok nevoş domatesleri hazır aldım, kurutulmuş, ben de buzluğa attım, onları çıkarıp zeytinyağına koymak istiyorum..Canım bzuluktakiler ile olmaz
Yani şahsi düşüncem:)
Çünkü buzluktaki domates dışarı çıkarınca iyice eriyince su gibi oluyor .Ben kullanırken hep az buzlu doğrayıp pişiriyorum.
Kurutmak için domatesi dilimleyip tepsiye dizeceksin ve güneş alan bir yerde bekleyecek.Akşamları içeri alman gerekiyor yoksa kurumaz.Birde domatesleri dilimleyip kaya tuzu dökmen gerekiyor.
Dolapta olan fazla domateslerle domates çorbası yapsanaBenim geçen yıl fazla olmuştu.Öyle bitirdim.
Spuat jumping nick ip atlama gibi bir sürü hareket var bence etkili olurKarın erimesin daha da
Zaten amelelik sağolsun karın kası yaptırdı
Basende etkili olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?