Tamam tevoSpuat jumping nick ip atlama gibi bir sürü hareket var bence etkili olur
Ne zaman doğum canımIzin yönünden mi canım evet ya çok şükür. Her iki çocuğum da da erken başlamak zorunda kalmıştım ama bu sefer ekngidaya baya geçilmiş olacak Allah nasip ederse
Tamam tevo
Jillian mı?
Şimdi yorumlara baktim biri demiş ki özellikle basen ve üst bacaklar için çok.etkili
Dolaptan kavanoza aktarmak zorunda mısın:)Yok nevoş domatesleri hazır aldım, kurutulmuş, ben de buzluğa attım, onları çıkarıp zeytinyağına koymak istiyorum..
Çiftlikte kalıyorken her yaz sonu domates kuruturdum, siyah bir plastik muşamba vardı, kilolarca kuruturdum
Bunlar hazır kurumuş ama donmuş..
Canım 1 sene önce almıştım, ne zaman yaparım belli olmadığından tozlanmasınlar, küflenmesinler diye buzluğa atmıştım..
Ne kadar bekletiyorsun?
Bir kere sucak su koydum ama suyu çok çektiler vıcık vıcık olmuşlarda..
Canım bzuluktakiler ile olmaz
Yani şahsi düşüncem:)
Çünkü buzluktaki domates dışarı çıkarınca iyice eriyince su gibi oluyor .Ben kullanırken hep az buzlu doğrayıp pişiriyorum.
Kurutmak için domatesi dilimleyip tepsiye dizeceksin ve güneş alan bir yerde bekleyecek.Akşamları içeri alman gerekiyor yoksa kurumaz.Birde domatesleri dilimleyip kaya tuzu dökmen gerekiyor.
Dolapta olan fazla domateslerle domates çorbası yapsanaBenim geçen yıl fazla olmuştu.Öyle bitirdim.
EVE yeni girdim çok şükür
İlk mesajda yazdıysada anlamadım.Bugün misafirim vardı ve bayağı yoruldum.Tüm algılar kapalı:)Anladım canımmmm
Dolaptan çıktığı için olabilir canım
Ben bira bekletip alıyorum sudan
Süre tutmuyorum
Bunlar , kurumuş diyecektim ama flavir demiş nevocum
Bende açım işte
Bol zeytinyağı koyup küflenmeyin, bozulmayı önleyeyim dedimDolaptan kavanoza aktarmak zorunda mısın:)
Dolaptan çıkan gıda tekrar nasıl kullanılır.Birşey diyemiyeceğim.Bence minik bir kavanoz deneme yap.Eğer güzel olursa devemını yaparsın
Pek faydalı olmadı ama rica ederimBol zeytinyağı koyup küflenmeyin, bozulmayı önleyeyim dedim
Tamam canım çok teşekkürler, ben minik bir deneme yaparım
Ben seni özledim eski mortin olarak bu bahaneyle çağırdım seniPek faydalı olmadı ama rica ederim
Sen çağır ben her zaman gelirimBen seni özledim eski mortin olarak bu bahaneyle çağırdım seni
Ördeği miu hamile bırakmıştırNe zaman doğum canım
Hani senin gebelik takvimin:)
Hadi yap biz de takip edelim
@Portakal Sulu Ordek hamile diyorlar doğru mu
Biz de çok şanslıyız miuumm biteneeeeemmmmUyuyayım şimdi ölüyorum yorgunluktan
Şunu demeden asla uyuyamam
NE GÜZELSİNİZ BEEEE İYİ Kİ VARSINIZ CANSINIZ
ÇOOOK SEVİLİYORSUNUZ
Bu takıma sahip olduğum için çok şanslıyımöperin kızlar
Evet balimJillian mı?
Ördeği miu hamile bırakmıştır
Canım 18 ocak görünüyor ama normal dogummolacak aksilik olmazsa yani ocak ayı suları diyeyim.
Takvimi de kalp atışını duyunca koyayım dedim garantici miyim neyim. Birde büyük duruyor baya
Biz de çok şanslıyız miuumm biteneeeeemmmm
Evet balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?