Ördeği miu hamile bırakmıştır
Canım 18 ocak görünüyor ama normal dogummolacak aksilik olmazsa yani ocak ayı suları diyeyim.
Takvimi de kalp atışını duyunca koyayım dedim garantici miyim neyim. Birde büyük duruyor baya
Biz de çok şanslıyız miuumm biteneeeeemmmm
Evet balim
Aynen nevom yani neredeyse 9 aylık falan olacak
@MiuLegoMunzevi Zencefil
O zaman Şubat tatili sonrası çalışmazsın daha sonra Eylül'de tekrar başlarsınHayırlısı olsun bakalım
Ondan sonra rahat olurAynen nevom yani neredeyse 9 aylık falan olacak
Inşallah nevomOndan sonra rahat olur
Ben de öpeyimInşallah nevom
Özlemişim kız seni dur bi daha öpeyim
Inşallah cnm inşallahHiç yabancı olmadığım bı durum
Az kaldı hocam tatil yakin
Canım tekrar hosgeldin başarıcaz inşallah hep beraber
Ramazandan sonraki ilk isim zaten dirence baktıracağım bklm cnm ben de var zaten arq ara ilaç kullanıyorum hatta pko olduğu için de ilaç ile regl oluyorum ama sürekli iyi değil işte maalesef cnm...Canim bu aslında insülin direncinden oluyor bende seninle ayniyim hem de tipatip ne eksik ne fazla. 24 saat aç kalabilirim ama yemeğe basladigimda beni kimse tutamiyor o derece yiyorum ben bunu iradesizlik saniyordum ama insulinmis. Herkes benim oruç tutabilmeme sasiriyor ama ben çok rahat tutuyorum if yontemini kullanmayi denesen belki sendeki kontrol kayiplarinda aldığın kaloriyi dengelersin. Ben 5:2 de yaptım 4:3 de 16 saat açlık bana en uygun olanı kontrol kaybına gerek kalmıyor yavaş bir geçiş oluyor sağlıklı beslenmeye. Ay yine çene düştü meslek hastalığı konuştukça konuşasim geliyor dertler aynı olunca
Gec saatte yenilmis meyve ,az su icilmis günler ve az spor yapilmıs günler ,oruc olmayıp oruclu gibi iftar açmalar olacagı buydu yazık cok yazık
simay bu neeeeeeeeeee
hiç sevmedim bu ne bir yudum yahu
yedin kesin ya da sporu az yaptn
hiç sevmedim hiç ykışmadı sana
çok kızdım
haftaya çok iyi eksi ile geleceksin sen
hahahaha doğru
tamam kuzum bakayım hele
biz bu hafta morti degildik kismykmy tabi lafım şaka da yendim canim bi zahmet tabloyu yapalım sugar
4. Gün nevoNe zaman doğum canım
Hani senin gebelik takvimin:)
Hadi yap biz de takip edelim
Munzevi Zencefil hamile diyorlar doğru mu
Hayırlısı olsun canım4. Gün nevo
4. Gün nevo
Bizimkiler her şeyde kullanıyor en çok da kıymayla kavuruyorlar.Kuzular kuru domatesi nasıl yapmak lazım?
Buzluktalar, zeytinyağı ile kavanoza koymak istiyorum
Nevreste
Canım sen bilirsin sanki..
EVE yeni girdim çok şükür
Jilly yi yaptığımda daha çok karnımda küçülme olmuştu Flo. Basenlere öyle aman aman etki görmedim. Koşmaya fırsatın hiç mi yok ?Jillian mı?
ıf i mutlaka dene Neslihancım aynı sıkıntılarım vardı. Pko hala bir miktar var ama önceye göre çok çok rahatım Karatayvari if ile devam ettimRamazandan sonraki ilk isim zaten dirence baktıracağım bklm cnm ben de var zaten arq ara ilaç kullanıyorum hatta pko olduğu için de ilaç ile regl oluyorum ama sürekli iyi değil işte maalesef cnm...
Çekyatta sızmışımmalipina nerelerdesinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?