Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego Munzevi Zencefil
O zaman Şubat tatili sonrası çalışmazsın daha sonra Eylül'de tekrar başlarsınHayırlısı olsun bakalım

Ramazandan sonraki ilk isim zaten dirence baktıracağım bklm cnm ben de var zaten arq ara ilaç kullanıyorum hatta pko olduğu için de ilaç ile regl oluyorum ama sürekli iyi değil işte maalesef cnm...

Gec saatte yenilmis meyve ,az su icilmis günler ve az spor yapilmıs günler ,oruc olmayıp oruclu gibi iftar açmalar olacagı buydu yazık cok yazık emekler gidiyor kız miu ya da hic kızma hic üzme kendini benim icin kuzum suçunu bilen biri var karşında emek verme kizma kuzum cunku sen cok degerlisin
smykmy tabi lafım şaka da yendim canim bi zahmet tabloyu yapalım sugar
biz bu hafta morti degildik ki
10 kilo mortilik sonucu daha belli degil bu arada

Kuzular kuru domatesi nasıl yapmak lazım?
Buzluktalar, zeytinyağı ile kavanoza koymak istiyorum
Nevreste
Canım sen bilirsin sanki..
Bizimkiler her şeyde kullanıyor en çok da kıymayla kavuruyorlar.
Normalde kurumuş domatesi sıcak su da 10-15 dk bekletince oluyordu
Ama buzluktan çıkacağı için kısa bekletmen lazım ya da sıcak su direkt şok etkisi yapacağı için soğuk suda mı bekletsen geldi aklıma bilemedim ben de

EVE yeni girdim çok şükür

Jilly yi yaptığımda daha çok karnımda küçülme olmuştu Flo. Basenlere öyle aman aman etki görmedim. Koşmaya fırsatın hiç mi yok ?

Ramazandan sonraki ilk isim zaten dirence baktıracağım bklm cnm ben de var zaten arq ara ilaç kullanıyorum hatta pko olduğu için de ilaç ile regl oluyorum ama sürekli iyi değil işte maalesef cnm...
ıf i mutlaka dene Neslihancım aynı sıkıntılarım vardı. Pko hala bir miktar var ama önceye göre çok çok rahatım Karatayvari if ile devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…