Canım suyun ölçüsünü 2 koyarsan,çok daha lezzetli olur
Canım bu sıkı programa feci halde ihtiyacım vardı,önümüzdeki cuma az çok netleşir programın başarı düzeyi,umarım güzel bir sonuç alırım
Amin canım benim,teşekkürler
Canım benim,çok teşekkür ederim.Uçuşa uçuşa o dönemler mutluluktan uçuşa uçuşa ayrıldığım takımıma 8 aylık evliliğin ucundan son anda döndüğüm bir beraberliği bitirmiş olarak ve ilaçların ve stresin etkisi ile de aldığım 15 kg ile geri döndüm ama ayaktayım.Umarım güzel günler görürüz beraberce
Maşallah canım,tebrik ederim seni
Oooo,5.lik çok güzel.Var mısınız haftaya büyük bir silkiniş yapalım beraberce,en kötü ihtimal kilomuzu koruyalım,elimizden gelenin en fazlasını yapalım ve birimiz bile eksiye düşmeyelim,var mısınızzzzzzzzz
sınavm acıklandı kızlar yagmurdamlası gelıyorum ben szn oraya sanrmmm:)
Her öğünde 1 çay bardağı pirinç,3 öğün hakkın var canım,iftar sahur 1.5,1.5 çay bardağı şeklinde tüketiyim diyorum ben.
çok teşekkür ederm :) inallah gelcek devamı hepmz içinn:)ananecimmm bu hafta çok iyi kilo vermişsin tebrikler cnm...devamını bekliyoruzzzz
hoşgeldinn:) bizede ugurlu gelrsin inşallahVİRÜS:)merhaba kızlar
aranıza yenı katılıyorum..7 sayısı ugurlu sayım oldugu ıcın sızın grubu sectım:)
kılom su an ıtıbarı ıle :66,5
hedefım okullar acılana kdr 60 ı gormek.ama ramazanda 4 kılo verebılmek
sahurda yedıklerım: 2 bardak buyuk su:))
ıftara allah kerım cok yuklenmemeyı dusunuyorum
kurallarınız neler?bılgı verırsenız sevınırım
ben yaptım nev guzel oldu pirinç ama feci kimyonlu olmuştu iftardada yoğurtlu yedm bde bitiremedm 3 cay bardagnı ama cok acıktm tabi suszluk bu sıcakta bastırıyo
çok teşekkür ederm :) inallah gelcek devamı hepmz içinn:)
hoşgeldinn:) bizede ugurlu gelrsin inşallahVİRÜS:)
yagmurdamlası 15
ananee 26 bide yoktuum
saphira 38 :)
nev 13
paşam 13
shopaholic 6
maviyeşil 8 (bu arada saydım ama yeni olması etkilermi bilemedm kaptan)
senaristide saymadm geri doncek dye
kızlar iyi geceler..:)
bide biri bana spor için kızablirmi lütfen yapmadm gene
Canım benim,aslında pirinç muhteşem bir tokluk verir,1-2 gün içinde farkedeceksin.Madem aynı diyeti yapıyoruz,yarışalım tamam mı,hadi bakalım cumaya hangimiz daha fazla atacakben yaptım nev guzel oldu pirinç ama feci kimyonlu olmuştu iftardada yoğurtlu yedm bde bitiremedm 3 cay bardagnı ama cok acıktm tabi suszluk bu sıcakta bastırıyo
çok teşekkür ederm :) inallah gelcek devamı hepmz içinn:)
hoşgeldinn:) bizede ugurlu gelrsin inşallahVİRÜS:)
ye ben varya dün kepekli pirinç yapcagma bulgur yapmşm :d
nev canım ben 77leri gördüm bu sabah valla emegne sağlık gel yarısalm:)
embriyo yokki burda yagmurdamlası anlamadm ben:) tesekkür ederm inşallah hedefede gdcez
caım bunlar hep yabancı dil olduğundan ben bir şey anlamadım tabi.alnız burada bir sofralık tuzu var bir de banyo tuzu var.O sofralık olandan,hazır öğütülmüş olandan kullanmıştım ben de.Sende öyle bir şey alırsan iyi olur.benim de almam lazım aslında çok tuzlu yiyorumsaphiracim simdi ben bu kaya tuzunu siparis vereyim dedim de hangisi olcak nasil bi sey olcak bi bakar misin
: The Spice Lab Crystal-Himalayan Crystal: Grocery & Gourmet Food
http://www.amazon.com/The-Spice-Him...=1342801028&sr=1-1&keywords=crystal+rock+salt
http://www.amazon.com/The-Spice-Lab...=1342801028&sr=1-7&keywords=crystal+rock+salt
http://www.amazon.com/The-Spice-Labs-Himalayan-Crystal/dp/B001O1Q0NA/ref=pd_sim_gro_1
bi de dondurma yapiminda kullanilan tuzlar var, ay iyice kafam karisti nasi bi sey olcak?
bi de benim bi tane degirmenim var ama icinde hayit tohumlarim var yani aslinda degirmen gerektirmiycek olandan olursa daha iyi olur simdi.
ögretmenim o senin güzelligindua et yanında degilsin yanımda olsaydın seni öpücük manyagı yapardım allahın sevdigi kulumuşsun len sodadanda soguttunuz he oda yasakmış şimdi tel şehriye arpa yıldı vs un çorbası yayla tarhana onlardad un var onlardan yicezmi yemicezmi kaptanım
oo maşallahçene de benı gcemezsınız
isim nedir saphira.inş iiyi aanlasırız....
aa hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım çok sevindimsınavm acıklandı kızlar yagmurdamlası gelıyorum ben szn oraya sanrmmm:)
eline sağlıkkkkyagmurdamlası 15
ananee 26 bide yoktuum
saphira 38 :)
nev 13
paşam 13
shopaholic 6
maviyeşil 8 (bu arada saydım ama yeni olması etkilermi bilemedm kaptan)
senaristide saymadm geri doncek dye
oohh afiyet olsun sen çözdün bu işi hadi bakalımşimdi yazayım yiyeceklerimi
sabah kahvaltısında yiyeceklerim
1-1 adet badem
2-1 adet domates
3-2 rafadan yumurta
4-10 siyah zeytin
5-yeşil çay koca bir bardak
6-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
7-5 kayısı
8-5 ceviz
9-bebegim için önemli ilaçlar
öylen yiyeceklerim
1-5 kayısı
2- 3 erik
akşam yiyeceklerim şunlar
1-bir tabak zeytin yaglı barbunya yemegi
2-göbek salata badem domates limon sulu zeytin yagı az tuz ceviz 5 adet az peynir tamam
3-bir kase yogurt
dün yaptım bu salatayı hiç acıkmadım 1 koca bardak yeşil çay
2 litre uyumuda içmeye çalışıcamm bugün ev işi ütü yemek yapicam gene gitti kaloriler birazan kahvaltımı yapıcam kazamız mubarek olsun kızlar kızlar hayde çarşambayada allah kerimdir bakalım orucum nasıl geçicek hoş iyi geçer kendimi bildim bileli aç geziyorum kilo alıyorum diyeherkeze güzel bir hafta sonları diliyorum
sahurda
2 yum ile peynirli omlet
1 domates
1 cb ceviz
2 kuru kayisi
1 cay kas bal
8 zeytin
1 kk peynir
1 kupa cay, 1 bardak su, 1/2 bardak hayit cayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?