Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın fıstıklarım
herkese iyi hafta sonları.bugün önemli heyecanlı bir gün bizim için.Eşim kendi iş yerini açyıor.Pazartesi günü de başlayacaklar hemen.Henüz büroyu görmedim,onu görücem bugün.İnşallah bizim için hayırlı olur.Çok heyecanlıyım,çok hayallere kapıldım ya bakalım,Allah utandırmasın

canım sag olasın bilgilendirdigin için ben en iyisi kendime günlük yapayım eşim katı seviyordabirde sebzeli çeşni kullanabilirmiyiz acaba ögretmenim yaben kimin ögrencisiyim becanım bal yasak dedin bende bıraktım acaba diyorum 1 hafta denesemmi
rabbim utandırmasın hayırlı kazançlar kapılar açsın işşallah eniştede bol kazansında 70 düşünce bana pişama alıcanya parası çıksınbenimde eşim allah nasip ederse açıcek ama zamanı belli degil nasip bakalım bende diyorum işim yok evde sekreterin olurum dedim aman dedi istemem evde beni hallediyosun işte düşünemiyorum dedibu aralar çok mesüdüzda

Son düzenleme:
Günaydınnn canlarımmm
Bu arada dün Karatay kitaplarım geldii bugün birini bitirdim bu gece size özett geçeceğimmm Şimdi birazz dinleneyimm öptümm sizleriii

Günaydınnn canlarımmm
Bu arada dün Karatay kitaplarım geldii bugün birini bitirdim bu gece size özett geçeceğimmm Şimdi birazz dinleneyimm öptümm sizleriii

nasılsın aşkımgörüşmeyeli bu arada kaç tl bebem kitapiyimisin biraz daha sonuçların ne zaman çıkıcek

hani gökkuşağnı geçnce cüceler altın saklar ya yağmurdamlası ben ondan sanmstm bnu degstrym ozamann:)

saphira hayrlı olsuunn inşallah gönlünüze göre gder herşey:)

nasılsın aşkımgörüşmeyeli bu arada kaç tl bebem kitapiyimisin biraz daha sonuçların ne zaman çıkıcek

İyiyim bir tanem ben 3 tanesini 33 tl ye aldım D&R dan Kitaplara değer kuzum çok şey katıyor insana meğer ben Karatyı yanlış biliyor muşum birçok şeyi

İyiyim çok şükür sonuçlarım çıktı perşembe günü böbreküstündeymiş kitle dün özel bir doktor bulduk o da bir cerrah önerdi o da bu perşembe ameliyat olabilirsin dedi çok uzun sürmüyormuş çok da büyük değilmiş zaten küçükken hemen farkedilmiş dedi perşembe sol taraftan açılacak alınacak o kitle ordan patolojisi kötü gelirse radoterapi göreceğim 3 ay..

Kuzularımm Bu gecee sizee Karatayın illkk kitabınıı özetleyeceğimmm göreceksinizz çokkk güzell şeylerr öğreneceksinizzz

ıns gelırım de dersınız kı ıyıkı gelmıssın:))))

bugun kızlar hep dısardayıdım gelemedım ne yazıkkı..

hayırdır hamılemısın sen canım

sahurda
2 yum ile peynirli omlet
1 domates
1 cb ceviz
2 kuru kayisi
1 cay kas bal
8 zeytin
1 kk peynir

1 kupa cay, 1 bardak su, 1/2 bardak hayit cayi

ıyıymıs kahvaltı olayın

Günaydınnn canlarımmm
enı
benım bılmedıgım cok sey var bu karatay hakkında...ısrarla beklıorum yazacaklarını canım

evet kızlar gelelım sahurda yedıklerıme: (0)

yıyemıyorurm kalksam bıle sofraya bakıorum ya(

ıftarda sımdı yedıklerım:
4 kofte
1kase ayran ası corbası
2dılım fırında domateslı ekmek
2tane karpuz

belkıde 80bardak sup suya dayanamıorum

Canım harikasın ya,çok sevindim etkisini görmeye başlamana.Geçen yıl 140 kg olan bir arkadaşımı diyete başlatmıştım,az önce mesajlaştık,47 kg vermiş bir yılda verdiğim diyetle,nasıl mutlu oldum anlatamam

Canım Allah utandırmasın,çok güzel olur inşallah

Günaydınnn canlarımmm
Bekliyoruzzzzzz

Canım çok geçmiş olsun,yeni haberim oldu.İnşallah hayırlı sonuç gelir canım benim...

hadi ya çok güzel kilo vermş ve süper dayanmış hiç bozmamşmı tatlı için falan ama tok tutuyo cddende pişmesi çok bekletyo sadece bu gece bolca yapcam ben

canım sebzeli çeşni bulyon vs.. katkılı hazır hiç bir ürün kullanamıyoruz

çok sağol tatlım inşallah di mi ya,sen 42 bedene düş hele,pijama hazır
Günaydınnn canlarımmm
oohh hadi bakalım kitap kurdu
hani gökkuşağnı geçnce cüceler altın saklar ya yağmurdamlası ben ondan sanmstm bnu degstrym ozamann:)

saphira hayrlı olsuunn inşallah gönlünüze göre gder herşey:)
inşallah canım teşekkürler
benımde mesajlarımı saydıgınız ıcın unutmadan tesekkur edecegım...

bende mesaj sayabılırım ayarlarsın sen secıl ..
şu anda anane sayıyor canım.istersen ananeyle aranızda anlaşın,birlikte yapın sayımları,ikinizde çok yorulmamış olursunuz böylece
Canım Allah utandırmasın,çok güzel olur inşallah

amin canım inşallah çok teşekkürler

hayırdır hamılemısın sen canım

ıyıymıs kahvaltı olayın

enı
benım bılmedıgım cok sey var bu karatay hakkında...ısrarla beklıorum yazacaklarını canım

Bugün kitabın birinii hemenn okudummmm canımmmmm sizinleeee sabahaa dekkk buradann paylaşacağımmm inşallah faydasını görürüsünüzz bölüm bölüm özet geçeceğimmm

Saol canım inşallah

isteyen yardmcı olablir abi sayımaaa:)

kızlar bu yumurta haslanarak yencegne yagsz tavada yense aynı olmazmı?

[COLOR=""]Öncelikleee kızlarrr benimdee bir sağlıkçı olarak hiç bilemdiğim canan hocanın biyografisini sizinle paylaşmak istiyorum Çünkü kendisiii Kardiyologg vee Türkiyede ve dünyada Birçok ilki gerçekleştirmiş biri. Öyle içi boş birinden bahsetmiyoruz ve tüm yazdıklarının bilimsel olarak hangi dergiden aldığını hangi araştırmalardan faydalandığınıdaa kitabında sayfa sayfa yazmış..İşte Biyografisi...

1943 yılında Elazığ'da doğdu. 1961 yılında Üsküdar Amerikan Kız Lisesi, 1967 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

1972 yılında İstanbul Üniversitesi Tedavi Kliniği'nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. İngiliz hükümeti bursu ile Liverpool Regional Cardiac Center'da kardiyoloji alanında uzmanlık eğitimine başladı. 1974-1976 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tedavi Kliniği'nde baş asistan olarak çalıştı.

Bu sırada Türkiye'de bir kardiyolog olarak (cerrahi yardım almaksızın) bir ilki gerçekleştirdi. Kalıcı ve geçici kalp pili implantasyonu tekniğini başarıyla uyguladı. Koroner Yoğun Bakım'da 'Vena Subklavya Ponksiyon' tekniğini yerleştirdi.

1976-1978 yılları arasında, Güney Afrika Cape Town Üniversitesi Groote Schuur Hastanesi'nde, dünyada ilk kez kalp nakli ameliyatını gerçekleştirmiş olan Christian Barnarnd'ın ekibinde çalıştı. Doçentlik tezini kalp nakli yapılmış hastalar üzerinde gerçekleştirdi. 1979 yılında doçent oldu.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde, Cape Town'da eğitimini görmüş olduğu (şu anda ülkemizde yaygın bir şekilde uygulanmakta olan) 'femoral arter' yolu kullanılarak yapılan koroner anjiyografi tekniğini (Judgkin tekniği) yine ilk kez ülkemizde uyguladı ve bu uygulamayı ülkemize yerleştirdi. 1987-1995 yılları arasında State University of New York Health Science'de kalp hastalıkları alanlarında araştırmalar yaptı.
1995-1997 yılları arasında Gaziantep ve İstanbul'daki birçok özel hastanede, 'koroner yoğun bakım' ve 'koroner anjiyografi laboratuvarları'nı kurdu.

1997-2002 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2002-2006 yılları arasında da Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı.

2006-2010 yılları arasında Türkiye'de ilk ve tek sağlık üniversitesi olan İstanbul Bilim Üniversitesi'nde rektörlük yaptı. Halen İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları'nda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
M. Canan Efendigil Karatay, Ali Başak Karatay ile evlidir. Çiftin Mehmet Rahmi Karatay adında bir oğulları bulunmaktadır.
[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…