canım sag olasın bilgilendirdigin için ben en iyisi kendime günlük yapayım eşim katı seviyordacaım bunlar hep yabancı dil olduğundan ben bir şey anlamadım tabi.alnız burada bir sofralık tuzu var bir de banyo tuzu var.O sofralık olandan,hazır öğütülmüş olandan kullanmıştım ben de.Sende öyle bir şey alırsan iyi olur.benim de almam lazım aslında çok tuzlu yiyorum
canım hoca tüm çorbaları içebilrsiniz diyor ama tabi tarhanayı muhallebi kıvamında pişirme,şehriye çorbasına şehriyeyi doldurupta makarna gibi yapma,direkt un çorbası da çok uygun değil bence.yayla çorbasında hem pirinç hem un oluyor mesela,ben pirinç yerine buğdaydan yapıyorum,bazende arpa şehriyeden.Zaten 2 kaşık un koyuyorum içine,4-5 kase çorba çıkıyor rahat rahat,bana düşen un miktarı çok az oluyor böylece
oo maşallah
Adım Seçil canım
aa hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım çok sevindim
eline sağlıkkkkmaviyeşil de sayıcaz artık canım iyi yapmışsın..senaristle de ilgili doğru yapmışsın canım
oohh afiyet olsun sen çözdün bu işi hadi bakalım
afiyet olsun canım.bal işe yaradı mı?
rabbim utandırmasın hayırlı kazançlar kapılar açsın işşallah eniştede bol kazansında 70 düşünce bana pişama alıcanya parası çıksınGünaydın fıstıklarım
herkese iyi hafta sonları.bugün önemli heyecanlı bir gün bizim için.Eşim kendi iş yerini açyıor.Pazartesi günü de başlayacaklar hemen.Henüz büroyu görmedim,onu görücem bugün.İnşallah bizim için hayırlı olur.Çok heyecanlıyım,çok hayallere kapıldım ya bakalım,Allah utandırmasın
Günaydınnn canlarımmm
Bu arada dün Karatay kitaplarım geldii bugün birini bitirdim bu gece size özett geçeceğimmm Şimdi birazz dinleneyimm öptümm sizleriii
nasılsın aşkımgörüşmeyeli bu arada kaç tl bebem kitap iyimisin biraz daha sonuçların ne zaman çıkıcek
ben yaptım nev guzel oldu pirinç ama feci kimyonlu olmuştu iftardada yoğurtlu yedm bde bitiremedm 3 cay bardagnı ama cok acıktm tabi suszluk bu sıcakta bastırıyo
çok teşekkür ederm :) inallah gelcek devamı hepmz içinn:)
hoşgeldinn:) bizede ugurlu gelrsin inşallahVİRÜS:)
şimdi yazayım yiyeceklerimi
sabah kahvaltısında yiyeceklerim
1-1 adet badem
2-1 adet domates
3-2 rafadan yumurta
4-10 siyah zeytin
5-yeşil çay koca bir bardak
6-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
7-5 kayısı
8-5 ceviz
9-bebegim için önemli ilaçlar
öylen yiyeceklerim
1-5 kayısı
2- 3 erik
akşam yiyeceklerim şunlar
1-bir tabak zeytin yaglı barbunya yemegi
2-göbek salata badem domates limon sulu zeytin yagı az tuz ceviz 5 adet az peynir tamam
3-bir kase yogurt
dün yaptım bu salatayı hiç acıkmadım 1 koca bardak yeşil çay
2 litre uyumuda içmeye çalışıcamm bugün ev işi ütü yemek yapicam gene gitti kaloriler birazan kahvaltımı yapıcam kazamız mubarek olsun kızlar kızlar hayde çarşambayada allah kerimdir bakalım orucum nasıl geçicek hoş iyi geçer kendimi bildim bileli aç geziyorum kilo alıyorum diyeherkeze güzel bir hafta sonları diliyorum
sahurda
2 yum ile peynirli omlet
1 domates
1 cb ceviz
2 kuru kayisi
1 cay kas bal
8 zeytin
1 kk peynir
1 kupa cay, 1 bardak su, 1/2 bardak hayit cayi
enıGünaydınnn canlarımmm
Bu arada dün Karatay kitaplarım geldii bugün birini bitirdim bu gece size özett geçeceğimmm Şimdi birazz dinleneyimm öptümm sizleriii
Canım harikasın ya,çok sevindim etkisini görmeye başlamana.Geçen yıl 140 kg olan bir arkadaşımı diyete başlatmıştım,az önce mesajlaştık,47 kg vermiş bir yılda verdiğim diyetle,nasıl mutlu oldum anlatamamye ben varya dün kepekli pirinç yapcagma bulgur yapmşm :d
nev canım ben 77leri gördüm bu sabah valla emegne sağlık gel yarısalm:)
embriyo yokki burda yagmurdamlası anlamadm ben:) tesekkür ederm inşallah hedefede gdcez
Canım Allah utandırmasın,çok güzel olur inşallahGünaydın fıstıklarım
herkese iyi hafta sonları.bugün önemli heyecanlı bir gün bizim için.Eşim kendi iş yerini açyıor.Pazartesi günü de başlayacaklar hemen.Henüz büroyu görmedim,onu görücem bugün.İnşallah bizim için hayırlı olur.Çok heyecanlıyım,çok hayallere kapıldım ya bakalım,Allah utandırmasın
BekliyoruzzzzzzGünaydınnn canlarımmm
Canım çok geçmiş olsun,yeni haberim oldu.İnşallah hayırlı sonuç gelir canım benim...
İyiyim bir tanem ben 3 tanesini 33 tl ye aldım D&R danKitaplara değer kuzum çok şey katıyor insana meğer ben Karatyı yanlış biliyor muşum birçok şeyi
İyiyim çok şükür sonuçlarım çıktı perşembe günü böbreküstündeymiş kitle dün özel bir doktor bulduk o da bir cerrah önerdi o da bu perşembe ameliyat olabilirsin dedi çok uzun sürmüyormuş çok da büyük değilmiş zaten küçükken hemen farkedilmiş dedi perşembe sol taraftan açılacak alınacak o kitle ordan patolojisi kötü gelirse radoterapi göreceğim 3 ay..
canım sebzeli çeşni bulyon vs.. katkılı hazır hiç bir ürün kullanamıyoruzcanım sag olasın bilgilendirdigin için ben en iyisi kendime günlük yapayım eşim katı seviyordabirde sebzeli çeşni kullanabilirmiyiz acaba ögretmenim ya ben kimin ögrencisiyim be canım bal yasak dedin bende bıraktım acaba diyorum 1 hafta denesemmi
rabbim utandırmasın hayırlı kazançlar kapılar açsın işşallah eniştede bol kazansında 70 düşünce bana pişama alıcanya parası çıksınbenimde eşim allah nasip ederse açıcek ama zamanı belli degil nasip bakalım bende diyorum işim yok evde sekreterin olurum dedim aman dedi istemem evde beni hallediyosun işte düşünemiyorum dedi bu aralar çok mesüdüzda
oohh hadi bakalım kitap kurduGünaydınnn canlarımmm
inşallah canım teşekkürlerhani gökkuşağnı geçnce cüceler altın saklar ya yağmurdamlası ben ondan sanmstm bnu degstrym ozamann:)
saphira hayrlı olsuunn inşallah gönlünüze göre gder herşey:)
şu anda anane sayıyor canım.istersen ananeyle aranızda anlaşın,birlikte yapın sayımları,ikinizde çok yorulmamış olursunuz böylecebenımde mesajlarımı saydıgınız ıcın unutmadan tesekkur edecegım...
bende mesaj sayabılırım ayarlarsın sen secıl ..
Canım Allah utandırmasın,çok güzel olur inşallah
hayırdır hamılemısın sen canım
ıyıymıs kahvaltı olayın
enı
benım bılmedıgım cok sey var bu karatay hakkında...ısrarla beklıorum yazacaklarını canım
Canım harikasın ya,çok sevindim etkisini görmeye başlamana.Geçen yıl 140 kg olan bir arkadaşımı diyete başlatmıştım,az önce mesajlaştık,47 kg vermiş bir yılda verdiğim diyetle,nasıl mutlu oldum anlatamam
Canım Allah utandırmasın,çok güzel olur inşallah
Bekliyoruzzzzzz
Canım çok geçmiş olsun,yeni haberim oldu.İnşallah hayırlı sonuç gelir canım benim...
merhabalar.tesekkurler .su anda 66,5..ıns verebılırım yaa...selammm maviyeşilll nasılsın...hoşgeldin takımımıza ...kaç kilosun cnm su anda....
:)) tskmaviyeşil haftasonları sayım yaplmıyo rahat olablrsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?