Tabi ki hayır demi masum tabi ki yemiyorsun tabi ki de
Cevabını bildiğin sorular soruyorsun
Kız bu geçen haftanın değil mi? Tarihte 11-18 mayıs yazıyorCUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 570. ETAP
(11-18 Mayıs 2018)
TAKIM DERECELERI
1.....%1.608.... 7. TAKIM
2......%1.478..... 13. TAKIM
3.......%1.116...... 6. TAKIM
Ne yemedin demen lazim okuz gibi yedim ve hala devam modu.menu vercem bu kotu menu nasil toparlanir göstermek icin.zaten dunu iyi atlattim yarın iftara izgara var.oburgun misafirlik cok yemem yemeklerini bilmiyom.sali da annem yolcu zaten nasipse. Hayat bi gündür o da bugundurNe yedin
aynen canımOooo mantikliymis ben de bebek yapıp sucu ona atarım
Benim yerime de yeseydinNe yemedin demen lazim okuz gibi yedim ve hala devam modu.menu vercem bu kotu menu nasil toparlanir göstermek icin.zaten dunu iyi atlattim yarın iftara izgara var.oburgun misafirlik cok yemem yemeklerini bilmiyom.sali da annem yolcu zaten nasipse. Hayat bi gündür o da bugundur
Tabi ki hayır demi masum tabi ki yemiyorsun tabi ki de
Cevabını bildiğin sorular soruyorsun
Ben de öyle düşünmüştümHesabım çalınmış kısa süreliğine aldım tekrar , biri salami sormak için çalmış
Ben sormadım yani valla billaaaa ablalar
Kuzu etap sayısı yanlış, niye öyle?CUMA ZAYIFLAMA YARISMASI 570. ETAP
(11-18 Mayıs 2018)
TAKIM DERECELERI
1.....%1.608.... 7. TAKIM
2......%1.478..... 13. TAKIM
3.......%1.116...... 6. TAKIM
Ne yemedin demen lazim okuz gibi yedim ve hala devam modu.menu vercem bu kotu menu nasil toparlanir göstermek icin.zaten dunu iyi atlattim yarın iftara izgara var.oburgun misafirlik cok yemem yemeklerini bilmiyom.sali da annem yolcu zaten nasipse. Hayat bi gündür o da bugundur
o duygu çok kötü
aramızda esprisi olduğu için attım ve kimse üzerine alınmasın diye özellikle etiket yaptımo duygu çok kötübeim hala öyle pantalonlarım var
yok anladım. o konuyu biliyorum. ben kendimi yazdım sadece. çok sinir bozucu. 76-77 li kilolarda giyebileceklerimi çıkarttım astım dolaba. inşallah nasip olur.aramızda esprisi olduğu için attım ve kimse üzerine alınmasın diye özellikle etiket yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?