isteyen yardmcı olablir abi sayımaaa:)
kızlar bu yumurta haslanarak yencegne yagsz tavada yense aynı olmazmı?
pardon erken davranmşm :))
ya nevin programnda haşlanmış yumurta var ve ben nefret ediyorum haşlanmış olunca
caım bunlar hep yabancı dil olduğundan ben bir şey anlamadım tabi.alnız burada bir sofralık tuzu var bir de banyo tuzu var.O sofralık olandan,hazır öğütülmüş olandan kullanmıştım ben de.Sende öyle bir şey alırsan iyi olur.benim de almam lazım aslında çok tuzlu yiyorum
afiyet olsun canım.bal işe yaradı mı?
Günaydın fıstıklarım
herkese iyi hafta sonları.bugün önemli heyecanlı bir gün bizim için.Eşim kendi iş yerini açyıor.Pazartesi günü de başlayacaklar hemen.Henüz büroyu görmedim,onu görücem bugün.İnşallah bizim için hayırlı olur.Çok heyecanlıyım,çok hayallere kapıldım ya bakalım,Allah utandırmasın
hani gökkuşağnı geçnce cüceler altın saklar ya yağmurdamlası ben ondan sanmstm bnu degstrym ozamann:)
saphira hayrlı olsuunn inşallah gönlünüze göre gder herşey:)
İyiyim bir tanem ben 3 tanesini 33 tl ye aldım D&R danKitaplara değer kuzum çok şey katıyor insana meğer ben Karatyı yanlış biliyor muşum birçok şeyi
İyiyim çok şükür sonuçlarım çıktı perşembe günü böbreküstündeymiş kitle dün özel bir doktor bulduk o da bir cerrah önerdi o da bu perşembe ameliyat olabilirsin dedi çok uzun sürmüyormuş çok da büyük değilmiş zaten küçükken hemen farkedilmiş dedi perşembe sol taraftan açılacak alınacak o kitle ordan patolojisi kötü gelirse radoterapi göreceğim 3 ay..
evet kızlar gelelım sahurda yedıklerıme: (0)
yıyemıyorurm kalksam bıle sofraya bakıorum ya(
ıftarda sımdı yedıklerım:
4 kofte
1kase ayran ası corbası
2dılım fırında domateslı ekmek
2tane karpuz
belkıde 80bardak sup suya dayanamıorum
Ellerine saglik cnm.devamini bekliorruzzzzzKızlar devamıını yarın yazayım uykum geldi
canım çok sevindim61.1 geldim :)))
ins cumaya kadar hem bunu korurum hem de daha cok veririm :)
ramazan benim diyetime iyi geldi.
az once 40 dakika yuruyus yaptik esimle.
iftara yarim saat kaldi. iftar icin de kofte yapiyoruz.
optum sizleri.. gelcem yine..
bende sabahları ballı ılık su deneyeyim diyorum,gerçi keten tohumu ve kayısı yiyorum ama...tamam canim saolasin, ben belki resimlere bakinca aha sundan olacak dersin diye koydumdu link leri.
ama beyaz unufak olanindan sofralik alcaz o zaman, hangi dagdan geldgi onemli degil sanirsamhimalayalar var bi de pakistandan gelen var.. kucuk bi paket alayim da once deniyim madem..
bal veya kuru kayisi hangisi bilmiyorum ama iste yaradi canim cok sukur :)
onceden 4 gunde 1 wc ile gorusuyordum, artik 2 gunde 1 oldu
hadi bakalim hayirli olsun ins Allah bereket versin islerinize, hayirli kazanclar versin.. amin..
hah simdi olmus altin dolu bi sandik :)
canim kitap ozeti icin cok cok saol... sonuclar da ins iyi cikacak canim, basit bi operasyon olmasina da cok sevindim
Rabbim sifa versin ins en kisa surede, Ya Safi Ya Allah diye dua edebiliriz.
canim niye sahur yapmadn :26: ama gun boyu ac kalirsin enerjisiz kalirsin.. sevdgn seylerden yemeye calis.
ben seviyorum kahvaltiyi normalde de en sevdgm ogundur, hele karatay kahvaltisini daha cok seviyorum.
onceden 2 dlm ekmek yumurta domates peynir filan yiyordum, doymuyordum. ama simdi karatay kahvaltisini sahurunu yapinca cok daha uzun sure tok kalabiliyorum cok sukur :)
canım senin adına inan çok sevimdim[sıze=3]
iyiyim bir tanem ben 3 tanesini 33 tl ye aldım d&r danKitaplara değer kuzum çok şey katıyor insana meğer ben karatyı yanlış biliyor muşum birçok şeyi
Iyiyim çok şükür sonuçlarım çıktı perşembe günü böbreküstündeymiş kitle dün özel bir doktor bulduk o da bir cerrah önerdi o da bu perşembe ameliyat olabilirsin dedi çok uzun sürmüyormuş çok da büyük değilmiş zaten küçükken hemen farkedilmiş dedi perşembe sol taraftan açılacak alınacak o kitle ordan patolojisi kötü gelirse radoterapi göreceğim 3 ay.. [/sıze]
sen beni tanıyorsun ben sana kendimi tanıtıyım ben 3 melek annesiyimhayırdır hamılemısın sen canım
ıyıymıs kahvaltı olayın
enı
benım bılmedıgım cok sey var bu karatay hakkında...ısrarla beklıorum yazacaklarını canım
deme öyle mukaddes demecanım sebzeli çeşni bulyon vs.. Katkılı hazır hiç bir ürün kullanamıyoruz
çok sağol tatlım inşallahDi mi ya,sen 42 bedene düş hele,pijama hazır
Oohh hadi bakalım kitap kurdu
Inşallah canım teşekkürler
şu anda anane sayıyor canım.istersen ananeyle aranızda anlaşın,birlikte yapın sayımları,ikinizde çok yorulmamış olursunuz böylece
Amin canım inşallah çok teşekkürler
[sıze=3]şimdii kitabın bölümlerinden bahsetmek istiyorum bu bölümleri size tek tek özet geçeceğimmm içinde birçok bilimsel araştırmada var ama çok ayrıntıya girip sizi sıkmak istemem ben sadecee işee yarayacağını düşündüğüm benimde bilmediğim ama şimdi öğrendiğim noktaları paylaşacağım sizinle....
Kitabımıızın bölümleri:
[lıst=1][*]karatay ile genç kal uzun yaşa
[*]
[*]neden sporsuz uzun yaşanmaz
[*]
[*]bütün yağlar zararlı mı?
[*]
[*]her gün 2 yumurta
[*]
[*]kollestrol terörü
[*]
[*]kırmızı et sağlıklıdır
[*]
[*]fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtır
[*]
[*]efsane diyetler
[*]
[*]bir haftalık örnek menü
[*]
[*]pratik yemek tarifleri
[*]
[*]karatay diyetinin özeti
[*]
[*]bu diyeti uygulayanlar neler söylüyor[/lıst]
[/sıze]
o zaman yağsız olarak suda pişir,çılbır yani
onları öpme beni öp onlar kaka61.1 geldim :)))
Ins cumaya kadar hem bunu korurum hem de daha cok veririm :)
ramazan benim diyetime iyi geldi.
Az once 40 dakika yuruyus yaptik esimle.
Iftara yarim saat kaldi. Iftar icin de kofte yapiyoruz.
Optum sizleri.. Gelcem yine..
iftarda neler yedim
1 hurma
1 kasik brokoli corbasi
6-7 kofte (keten tohumu kattim galeta unu yerine)
salata
1 cb ceviz/badem
2 kuru kayisi
2 minik milfoy borek patatesli
3 sise kadar su. 1.5 litre yani, bi de cay..
Iste bu kadar..
sallis emeğne sağlıkk:)
yağmurdamlası bende 77yiimmm:))))
paşam alternatif tıp denediniz mi hiç ? çokmu pahalı bu doktor başka bi çaresi yokmuymuş bunun rahim açılığından mı kaynaklanıyo yani onun mu amelyatnı olman lazm?
canım benimmm ben simdi ne diyim sormaz olsaydm üzdm iyice.. yaşadklarını anlamamın imkani yok ..Allah yardımcın olsun bak sen hepmzden daha güzel kilo vercen bu senin yapmak zorunda olduğun birşey .. böyle hamilelik süresnce bi klinkte kalablcegn sürekli bakım altnda olablcegn bi yer varmdırki hastane gbi belki oyle olablr Allah sana sabır versin daha başka doktorlara görünseniz amelyatsz yaplcak bişeyler olablr belki amelyatta kesn degl diyosun ben cok üzüldüm şimdi ama cil xayıflaman gerekiyo canım benim hamilelgnde eglmemen bile gerekiyomuş senin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?