hipotiroid de zor. ama karatay hepsine çareBirde hipotroidi var
Offf ben de atlatsam iştah normale dönüyor da yarın gelecek bu akşam karpuz peynirle oyalanmaya çalışıyorum, aklımda binlerce tilkihala fena yapıyo bilirim. ben yeni atlattım. ama tabi bir süre demir hapı kullanmak zorundayım. onla boğuşuyomsakın geri kilo alma kuzum
He tmm o zaman canimSadece dondurma canım başka yok
Benim ivin de çok.kiymetli sunan birnuyusam hayata kalkamam çünkü çok yorgunumBen de, oruç tutarken sahur yapmaya üşenip su içip yatıyordumuyku çok kıymetli benim için
Bunu gecen yıl yaptım hatta yengem dunaradi tarif istedi aynisini yapmayayım dedim.Canım ben kv gil tayfasına tavuk şiş yaptım bayıldılar. Eşime mangalda pişirttim ama fırında da pişiyor.
Tavuk göğüs etini küp küp doğra. Bir soğanın suyu iki diş sarımsak, birer kaşık salça domates biber, bir kaç kaşık yoğurt, baharat, zeytinyağı bunlarla marine et ne kadar beklerse o kadar iyi. Şişe dizmeden öncee tuzunu atıp karıştır et sertleşir yoksa. Kuyruk yağı varsa baş kısımlara bir tane tak. Çok leziz olmuştu
Alinazik taze fasulye fırında kanat yaotim çorba pilav hepsi vok beğenildi ve bittiKuşbaşı et ile patlıcan güveç , hünkar beğendi veya patlıcan tava yapabilirsin.Etli taze fasulyede çok iyi olur.
Ellerine sağlık canımBenim ivin de çok.kiymetli sunan birnuyusam hayata kalkamam çünkü çok yorgunumya ramazan geleli geceleri kalkmak istemiyorum yedigim ve yemedigim gun arasinda oruclu iken dayanıklılık arasında fark da görmüyorum.. Ama işte varya sırf hamileyim diye yoksa kalkıp yemezdim.
Bunu gecen yıl yaptım hatta yengem dunaradi tarif istedi aynisini yapmayayım dedim.
Alinazik taze fasulye fırında kanat yaotim çorba pilav hepsi vok beğenildi ve bitti
Gebe menüsüde olabilir
Taziye çiçeği olmadan olurmu abla beni hiç tanımamışsın
ben de gıda üzerine çalışıyorum ve biyokimya en sevdiğim dersimdi, hatırlattığın için teşekkürler.
ben de sana son taramalarda türk halkının çoğunda depo demir (ferritin) düşüklüğü olduğu saptandı onu söylemiş olayım. hemoglobin değerini depo demir normal düzeyde tutar, ferritin değerlerinin hep 30 un altında ve eksikliğe yatkın olduğu anlamlı bulunmuş. bulabilirsem okumak istersen makaleyi atabilirim sana da
ismi demet mi
Çok dikkatsiz gördüm seni fötvaytla takım arakadaşlığı yapmış demet daha önce o zamanda çok kilosu yokmuş he :))
D3S1R3 ben zayıfların kilo vermesine hala fazlam var demesine uyuz oluyorum da senle ilgisi yok canım :)
Karatay başlayayım inş 3 öğün olarak bakalımmhipotiroid de zor. ama karatay hepsine çare
He tmm o zaman canim
Kuzum insulin ve insulin direnci farklı şeyler yazayım;
Insulin direk kandan bakılıyor
Gulbenin tahlilinden örnek vereyim
Açlık insulin: 11.6
Açlık şeker(glikoz) :91
Insulin direnci = açlık şeker ×açlık insulin /405(sabit sayi)
Gulbenin insulin direnci=91×11.6/405 = 2.61
(HOMA)
Homa 4.5 insülin 21 nasıl :) geçen sene bu zamanki sonuçlar. Israrla ilaç vermedi kilo verince düşücek dedi.
Bu çıkan değerin 2.7 den küçük olması istenir, gulbeninki 2.61 sinirda
Birdehepfit canım ilk altı aylık dönemde ağır spora izin verilmiyor bilşyrosundur laktik asit ve toksik oluştuğu için canım Leslie yanına bölgesel ekleyebilirim sadece ama Leslie yi bile zor yapıyorum
Denemek lazım aynen bakalım nasıl olacak bende
sezeryan oldum evet ikincide canım ama 50 günlük iken başladım sıkıntı olmadı acı filan alt üst oldum ya ama bu şekilde yemeye vermem lazımdı
Sağol balimEllerine sağlık canım
Ya hayaller ve hayatlar canım
Yeşil yazı yazanlarda hayal kurabilir
CCuma büyük Sun abla bı hata ettim sana rakip oldum dediğini duyar gibiyim
Ablan şimdiye kadar @Lunya nana dusinda kimseye kolay kolay yenilmedi
Yediklerimin arasına bı de sen ol tanam
Canım yaa sahi sen regl oldunmuŞiiiiştttttt
Böyle devam edersem 50’li kilolar uçup gidecek
Kimseye tavsiye etmiyorum, ben de durduracağım kendimi ama şu anda hormonlarla coşmuş iştah adında bir canavarla boğuşuyorum
Bu karın nasıl gidecekçok kilolulara mekik önermiyorlar canım. bence vücut yağının çoğu gidene kadar vakit buldukça tempolu yürüyüş ve leslie yap. bana iyi geliyor düzenli yapınca tabi
Benim insulin 50.30 ve açlık krizleri yaratıyor seni yiyeceklere karşı zayıf yapıyor yerken durmani engelliyorEki Görüntüle 2150645
İnsülin direnci kilo vermeyi önlüyor mu
En son bu idi tahlilde ne yapmam gerekiyor
Olmadım ama bugün olmam gerek, dün sanki bir belirti gördüm gibi geldi..Canım yaa sahi sen regl oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?