Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hala fena yapıyo bilirim. ben yeni atlattım. ama tabi bir süre demir hapı kullanmak zorundayım. onla boğuşuyom sakın geri kilo alma kuzum
Offf ben de atlatsam iştah normale dönüyor da yarın gelecek bu akşam karpuz peynirle oyalanmaya çalışıyorum, aklımda binlerce tilki

Almamaya gayret edeceğim, hatta 2-3 daha gitsin diye uğraşacağım
Sana da bol şans, azimle olacak hepsi

Ben de, oruç tutarken sahur yapmaya üşenip su içip yatıyordum uyku çok kıymetli benim için
Benim ivin de çok.kiymetli sunan birnuyusam hayata kalkamam çünkü çok yorgunum ya ramazan geleli geceleri kalkmak istemiyorum yedigim ve yemedigim gun arasinda oruclu iken dayanıklılık arasında fark da görmüyorum.. Ama işte varya sırf hamileyim diye yoksa kalkıp yemezdim.
Bunu gecen yıl yaptım hatta yengem dunaradi tarif istedi aynisini yapmayayım dedim.

Kuşbaşı et ile patlıcan güveç , hünkar beğendi veya patlıcan tava yapabilirsin.Etli taze fasulyede çok iyi olur.
Alinazik taze fasulye fırında kanat yaotim çorba pilav hepsi vok beğenildi ve bitti

Ellerine sağlık canım

Uyumus kalmisim yiyemedim bazi seyleri sahura artik.
Ve tabi spor da yapamadim

Ortaligi bi toplayayim cok muhterem jillian apla yapcam inşallah

Gebe menüsüde olabilir

Taziye çiçeği olmadan olurmu abla beni hiç tanımamışsın

Ya hayaller ve hayatlar canım
Yeşil yazı yazanlarda hayal kurabilir
CCuma büyük Sun abla bı hata ettim sana rakip oldum dediğini duyar gibiyim
Ablan şimdiye kadar @Lunya nana dusinda kimseye kolay kolay yenilmedi
Yediklerimin arasına bı de sen ol tanam

Iyi geceler. Ancak geldik Gecmisi okuyamadim. Menumu verip alintilarimi yanitlayabilecegim sadece. Umarim herkesin keyfi yerindedir

Menu
Sahur
Salata (yumurta, keci peyniri, yesil zeytin, domates, salatalik, kapya biber, semiz otu, marul, beyaz sogan)
Sut
3 hurma

Aksam
Ezogelin
Dana antrikot
Salata
Ayran

Sade Turk kahvesi

Su: 2 L simdilik, 3+ olur
Egzersiz: 1 saat kosu bandi (interval training, 6.5 km)
Hip bridge hold 100
Squat side kick 50
Cross crunch 100

hepfit

Alinganlik seziyorum mesajinda kaptanim. Ama burada hepimizin paylasimlarinin yegane gayesi birbirimize yardim etmek. Risk gruplarinda (cocuklar, hamileler ve emziren anneler) senin de degindigin gibi demir eksikligi anemisi cok yaygin. Cocuklarda iki cocuktan birinde var. Ama bunu nufusun geneline yaymak dogru bir yaklasim olmaz.

Benim anlatmak istedigim bu durum kisilerin proteinle sut urunlerini birarada yemesinden olmuyor, menulerinde yeterince demir iceren gida bulunmamasindan kaynaklaniyor (demirin emilimini engelleyecek genetik bir rahatsizligi olanlar istisna). Dolayisiyla yorum yaparken risk grubunda olan bir arkadasimiza bu konuda uyari yapsan, yemesen daha iyi olur desen buna benim soyleyecek hicbir sozum olmaz. Ama genel olarak birarada tuketilmemeli yanlistir dediginde, Nasrettin Hocanin testi hikayesi gibi, birseyler soylememek mumkun olmuyor.

Daha once de soyledigim gibi maksat yardimci olmak/fikir paylasmak. Soylediklerime katilmazsan, hemfikir olmadigimiz konusunda hem fikir oluruz kaptanim

Amanin Biri beni arastirmis Boyum kisa benim vallahi zayif degilim White kaptanla ayni donemde degildik sanirim. Ya da nick degisikligi yaptiysa, gece yeme sorunu olan bir arkadasimiz vardi grupta. Belki odur, bilemiyorum.

Kuzum insulin ve insulin direnci farklı şeyler yazayım;

Homa 4.5 insülin 21 nasıl :) geçen sene bu zamanki sonuçlar. Israrla ilaç vermedi kilo verince düşücek dedi.

Denemek lazım aynen bakalım nasıl olacak bende

sezeryan oldum evet ikincide canım ama 50 günlük iken başladım sıkıntı olmadı acı filan alt üst oldum ya ama bu şekilde yemeye vermem lazımdı

Spor yapmaman gerekiyor 6 aydan önce zaten dr lar

Son düzenleme:

Büyüksün ablamsın o ayrı cumaya üzerim oda ayrı

Menü verip dusa kosuyorum bu menuyu de salidan sonra nasil toparlayacagimi gostermek icin veriyorum.bi de hepfit oha desin diye

Sahur
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
2 parca karpuz
Kuymak

Iftar(hazir miyiz )
1 kase mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk firinda karnabahar(bak bu gercekten diyete uygundu
4 yk patatesli pilav(annane spesiyali )
2 kucuk dilim su boregi
4 kucuk parca karpuz
2 kare flava

Ara olarak
1 dilim sutlu tatli
5 kiraz

Mısır da yicektim de uyumusum sahurda yicem yemekten once wc cikarir belki

Ay su yazdiklarima ben bile inanamadim su an vuuuuuuu.

Su 2,5 oldu

Spor jillian level 2=108 puan
nehirnil111

Ay dayanamayıp 5 hurma 1 bardak süt içtim
Amma yetmedi , hala yarın kahvaltısının hayalini kuruyorum...
Kurutulmuş domatesi yaptım, sıcak tuzlu suda 3 dak beklettim çok güzel oldu
Yarın yerim
Aaaa sahi 5 tane de kuru domates yedim( hurmayla beraber)( şair burada ne kadar pis Boğaz olduğuna dikkat çekmek istiyor)
İyi geceler

. Sırf kahvaltı için uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…