Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum diyetisyen haftada yarim kilo vermeye göre liste veriyor ama haftada yarim kilo seni mutlu etmiyor ki. Çok vermiştir tahmin edebiliyorum.

Kuzum diyetisyen haftada yarim kilo vermeye göre liste veriyor ama haftada yarim kilo seni mutlu etmiyor ki. Çok vermiştir tahmin edebiliyorum.
Evet mutlu olmuyorum birde millet emzirme döneminde nasıl veriyor ben anlamıyorum 6. Ayda 20 kilo gidiyor eltim de de öyle oldu birde hiç dikkat etmiyordu

Sağlıkçı diyelim kuzu benim meslekte çok fazla kişi yok, mesleği söylersem ifşa olurum
Anladım canım tiroidler bakıldı 1 ay oldu ilaç ile normal tekrar baktıracağım ama
Preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) beni mahvetti bünyem alt üst oldu ya

Evet mutlu olmuyorum birde millet emzirme döneminde nasıl veriyor ben anlamıyorum 6. Ayda 20 kilo gidiyor eltim de de öyle oldu birde hiç dikkat etmiyordu
Kuzucum ama benim arkadaşlarımda gözlemlediğim odemse ilk iki ayda gidiyor, ödem değilse süt oturduktan sonra 3. Aydan sonra süt arttıkça hızlandı kilo vermeleri( yaş 31 olunca arkadaşlarımın hepsi doğurdu da onlarda gördüğüm bu oldu benim )

Anladım canım tiroidler bakıldı 1 ay oldu ilaç ile normal tekrar baktıracağım ama
Preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) beni mahvetti bünyem alt üst oldu ya
Allah'tan sana bebise bisey olmamış kuzum, çok tehlikeli yasadigin olay. Yine ara sıra tansiyonunu ölçmeyi ihmal etme

Canım hayırlı sabahlar dondurma Yemen için daha erken diye tahmin ediyorum senin bebiş daha küçük soğuk olunca sut üşür bebiş sancılaşır derler bizim buralarda benimki 8 aylık olacak daha dondurma değil daha soğuk su veya soğuk bişeyler yemiş içmiş değilim nacizane fikrim

Çevremdeki herkes öyle söylüyor 3. Aydan sonra başlarsın vermeye diyorlar 6 ayı da buluyormuş bu tabi bakalım hayırlısı şimdi ben gebeliğin son 1.5 ayında aldığım için 19 kiloyu onun bir an önce gitmesini istedim sanırım ya da istiyorum ama bakalım nasıl gidecek

Allah'tan sana bebise bisey olmamış kuzum, çok tehlikeli yasadigin olay. Yine ara sıra tansiyonunu ölçmeyi ihmal etme
Çok şükür canım birşey olmadı ama sınırda idim 22/ 11 idi sanırım tansiyon Doğuma girdim hatırlamıyorum tam 15 e zor düştü acil sezeryan oldum 40 gün düzenli kontrol oldum 11/6 11/7 idi hep tansiyon şükğr kalıcı olmadı

Öyle mi ilk defa duydum canım bilmiyordum

Bende 5 aylıkken başladım canım ve doktor dikiş kontrolüne gittiğimde çok fazla ödemin var demişti

Gunaydin, dolu dolu bir pazar olsun
Egzersiz yapildi, dus alindi. Minik korsanin kahvaltisi hazirlanacak. Yarin 3 sinavim var, birinin sorulari yarim. Biraz evrak isi yapilacak. Aksam uzeri hayvanat bahcesi turlanip iftara piknik yapilacak

Enerjik & mutlu bir pazar dilerim efendim. Insulin direnci olan guzeller, ilaci egzersiz onun. Kas kutlenizi gelistirmeye calisin, dayaniklilik ve agirlik calismalari ekleyin rutininize. 1 ayda sonuc alirsiniz, kilo vermeniz de hizlanir

Ben gittim

Bende 5 aylıkken başladım canım ve doktor dikiş kontrolüne gittiğimde çok fazla ödemin var demişti
Ya ne yapacağımı bilemedim cidden dikkatli yemeye çalışıyorum ama oğlumun hakkına giriyor muyum acaba birde spor etkiler mi bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…