- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Çok yüksek değil miBenim insulin 50.30 ve açlık krizleri yaratıyor seni yiyeceklere karşı zayıf yapıyor yerken durmani engelliyor
Kuzum diyetisyen haftada yarim kilo vermeye göre liste veriyor ama haftada yarim kilo seni mutlu etmiyor ki. Çok vermiştir tahmin edebiliyorum.Canım daha dün karar aldım ya ekmek Yok kuruyemiş olacak diye akşam misafirlikte idim köfteler çok küçüktü çorba o yüzden içtim yarım kepçe dondurma da bir Sürü ikram içinde en masum olanı idi o yüzden yedim @ hepfit ben sana diyetisyenin verdiği menüyü atacağım emzirme döneminde ben ona göre çok az yiyorum cidden
Sağlıkçı diyelim kuzuSenşn mesleğin ne canım
Evet mutlu olmuyorum birde millet emzirme döneminde nasıl veriyor ben anlamıyorum 6. Ayda 20 kilo gidiyor eltim de de öyle oldu birde hiç dikkat etmiyorduKuzum diyetisyen haftada yarim kilo vermeye göre liste veriyor ama haftada yarim kilo seni mutlu etmiyor ki. Çok vermiştir tahmin edebiliyorum.
Gerçekten mi? Kafamda birlestiremedim hiçO nasil bi lezzet bilemezsin beni benden aliyor.sanirim en son hamileyken yemistim 2 sene once.dusun ayni lezzeti tutturamam diye kendim hic yapmadim
Anladım canımSağlıkçı diyelim kuzubenim meslekte çok fazla kişi yok, mesleği söylersem ifşa olurum
Kuzucum ama benim arkadaşlarımda gözlemlediğim odemse ilk iki ayda gidiyor, ödem değilse süt oturduktan sonra 3. Aydan sonra süt arttıkça hızlandı kilo vermeleri( yaş 31 olunca arkadaşlarımın hepsi doğurdu daEvet mutlu olmuyorum birde millet emzirme döneminde nasıl veriyor ben anlamıyorum 6. Ayda 20 kilo gidiyor eltim de de öyle oldu birde hiç dikkat etmiyordu
Allah'tan sana bebise bisey olmamış kuzum, çok tehlikeli yasadigin olay. Yine ara sıra tansiyonunu ölçmeyi ihmal etmeAnladım canımtiroidler bakıldı 1 ay oldu ilaç ile normal tekrar baktıracağım ama
Preeklampsi ( gebelik zehirlenmesi) beni mahvetti bünyem alt üst oldu ya
Canım hayırlı sabahlar dondurma Yemen için daha erken diye tahmin ediyorum senin bebiş daha küçük soğuk olunca sut üşür bebiş sancılaşır derler bizim buralarda benimki 8 aylık olacak daha dondurma değil daha soğuk su veya soğuk bişeyler yemiş içmiş değilim nacizane fikrimCanım daha dün karar aldım ya ekmek Yok kuruyemiş olacak diye akşam misafirlikte idim köfteler çok küçüktü çorba o yüzden içtim yarım kepçe dondurma da bir Sürü ikram içinde en masum olanı idi o yüzden yedim @ hepfit ben sana diyetisyenin verdiği menüyü atacağım emzirme döneminde ben ona göre çok az yiyorum cidden
Çevremdeki herkes öyle söylüyor 3. Aydan sonra başlarsın vermeye diyorlar 6 ayı da buluyormuş bu tabi bakalım hayırlısı şimdi ben gebeliğin son 1.5 ayında aldığım için 19 kiloyu onun bir an önce gitmesini istedim sanırım ya da istiyorum ama bakalım nasıl gidecekKuzucum ama benim arkadaşlarımda gözlemlediğim odemse ilk iki ayda gidiyor, ödem değilse süt oturduktan sonra 3. Aydan sonra süt arttıkça hızlandı kilo vermeleri( yaş 31 olunca arkadaşlarımın hepsi doğurdu daonlarda gördüğüm bu oldu benim )
Çok şükür canım birşey olmadı ama sınırda idim 22/ 11 idi sanırım tansiyon Doğuma girdim hatırlamıyorum tam 15 e zor düştü acil sezeryan oldum 40 gün düzenli kontrol oldum 11/6 11/7 idi hep tansiyon şükğr kalıcı olmadıAllah'tan sana bebise bisey olmamış kuzum, çok tehlikeli yasadigin olay. Yine ara sıra tansiyonunu ölçmeyi ihmal etme
Öyle mi ilk defa duydum canım bilmiyordumCanım hayırlı sabahlar dondurma Yemen için daha erken diye tahmin ediyorum senin bebiş daha küçük soğuk olunca sut üşür bebiş sancılaşır derler bizim buralarda benimki 8 aylık olacak daha dondurma değil daha soğuk su veya soğuk bişeyler yemiş içmiş değilim nacizane fikrim
Canım seninki daha gazını atamıyor ya rahatsız olur ben daha cesaret edemiyom hamile iken de o kadar sıcakta sayılı yrmişimdir dondurma soğuk su da içmedim ama normalde suyu buzdolabına koyardımÖyle mi ilk defa duydum canım bilmiyordum
Bende 5 aylıkken başladım canım ve doktor dikiş kontrolüne gittiğimde çok fazla ödemin var demiştiÇevremdeki herkes öyle söylüyor 3. Aydan sonra başlarsın vermeye diyorlar 6 ayı da buluyormuş bu tabi bakalım hayırlısı şimdi ben gebeliğin son 1.5 ayında aldığım için 19 kiloyu onun bir an önce gitmesini istedim sanırım ya da istiyorum ama bakalım nasıl gidecek
Ya ne yapacağımı bilemedim cidden dikkatli yemeye çalışıyorum ama oğlumun hakkına giriyor muyum acaba birde spor etkiler mi bilmiyorum kiBende 5 aylıkken başladım canım ve doktor dikiş kontrolüne gittiğimde çok fazla ödemin var demişti
Once incecik sogani tereyag ile kavuruyosun sonra kup patatesleri ekliyosun biraz suyla pişiriyon patatesleri. Sonra da pirincini tuzunu ekleyip pisiriyosun.Gerçekten mi? Kafamda birlestiremedim hiç
Öyle ya canim benim
KahvLtı menüme kızını da eklerim
Gözümüzün önünde Büyüyor Esra senin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?