- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Bu da geleni geçeni kontrol eden kızım Eki Görüntüle 2150698 kimin iftara misafiri var kim iftara gidecek kontrol ediyor
da da ayrı yalnızBüyüksün ablamsın o ayrı cumaya üzerim oda ayrı
Lazanya bohça börek aynı gün fazla olmuş, hiç süt yoğurt yok
Menü güzelMenüm
Sahur dom sal peynir yumurta koz sebze
Iftar
2 tane kurdan kebabı ve +birininde patlıcanı oğlan yenmeyince bana kaldı
Salata 1yk bamya
(Kebabın patlıcanlarını fırçayla rast gele yağladım fırında kızarttım yağda değil tencere yemeği kadar yağ gitmiştir anca )
Şu 2 ölür ins.
Spor
1 saat leslie 180
1500 ip 300
1 saat zumba 210
Toplam 690 @begum75
Susurlukta geberdim sporlar iftar öncesi zumbanin bir kısmı iftar sonrası
@MiuLego @smykmyhepfit
Kız olduğun yerde zıpla bisey yok, olmadi dans etMenü vereyim
Sahur
2 tereyağlı yumrta
3 4 çatal domates
2 parmak beyaz peynir
İftar
6 kaşık yeşil mercimek çorbası
200 gr kadar tavuk
2 kaşık kabak yemeği
Salata
3 bardak ayran
Su henüz 2 bardak
Daha annemden yeni geldim eve.
5dk bile spor yapck zamanm yok hepfitim
Pazar günü inşallah
hepfit
Ben deYürüdüm diye belki erimiştir diye umut ediyorum
Şaka maka yemeseydim iyiydi de şu böreğe dayanamıyorum namıssız..
E kuzum hem veremiyorum diyorsun hem akşam 9 'da dondurma yiyorsun oldu mu? Akşam çorbaya hiç gerek yokmuşSabah 10.00
2 gün kurusu 3 bardak su
Saat 11.00
Pastırmalı yumurta
1.5 dilim tbe
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
75 gr kabak çekirdeği
Öğlen
Patlıcan yemeği 1 porsiyon
1 kase yoğurt içine 5 minik çilek yarım muz tarçın
1 fincan sütlü kahve
Akşam 20.30
Yarım kepçe tarhana çorbası
4 küçük köfte
Salata
Üzerine cıss 1 top dondurma
İftara davetli idik hala oradayım
Su 3.5
Spor eve gidince inş
hepfit
Oruç tutanlarda süt yoğurt muhabbetine takılmıyorumIyi geceler. Ancak geldikGecmisi okuyamadim. Menumu verip alintilarimi yanitlayabilecegim sadece. Umarim herkesin keyfi yerindedir
Menu
Sahur
Salata (yumurta, keci peyniri, yesil zeytin, domates, salatalik, kapya biber, semiz otu, marul, beyaz sogan)
Sut
3 hurma
Aksam
Ezogelin
Dana antrikot
Salata
Ayran
Sade Turk kahvesi
Su: 2 L simdilik, 3+ olur
Egzersiz: 1 saat kosu bandi (interval training, 6.5 km)
Hip bridge hold 100
Squat side kick 50
Cross crunch 100
hepfit
Alinganlik seziyorum mesajinda kaptanim. Ama burada hepimizin paylasimlarinin yegane gayesi birbirimize yardim etmek. Risk gruplarinda (cocuklar, hamileler ve emziren anneler) senin de degindigin gibi demir eksikligi anemisi cok yaygin. Cocuklarda iki cocuktan birinde var. Ama bunu nufusun geneline yaymak dogru bir yaklasim olmaz.
Benim anlatmak istedigim bu durum kisilerin proteinle sut urunlerini birarada yemesinden olmuyor, menulerinde yeterince demir iceren gida bulunmamasindan kaynaklaniyor (demirin emilimini engelleyecek genetik bir rahatsizligi olanlar istisna). Dolayisiyla yorum yaparken risk grubunda olan bir arkadasimiza bu konuda uyari yapsan, yemesen daha iyi olur desen buna benim soyleyecek hicbir sozum olmaz. Ama genel olarak birarada tuketilmemeli yanlistir dediginde, Nasrettin Hocanin testi hikayesi gibi, birseyler soylememek mumkun olmuyor.
Daha once de soyledigim gibi maksat yardimci olmak/fikir paylasmak. Soylediklerime katilmazsan, hemfikir olmadigimiz konusunda hem fikir oluruz kaptanim
AmaninBiri beni arastirmis Boyum kisa benim vallahi zayif degilim White kaptanla ayni donemde degildik sanirim. Ya da nick degisikligi yaptiysa, gece yeme sorunu olan bir arkadasimiz vardi grupta. Belki odur, bilemiyorum.
Kuzum cok yuksek evet kilo verdikce dusecek ama ilacsiz kilo verirken zorlanacaksinHoma 4.5 insülin 21 nasıl :) geçen sene bu zamanki sonuçlar. Israrla ilaç vermedi kilo verince düşücek dedi.
Spor yapmaman gerekiyor 6 aydan önce zaten dr lar
Patatesli pilav nasil bi fanteziMenü verip dusa kosuyorum bu menuyu de salidan sonra nasil toparlayacagimi gostermek icin veriyorum.bi dehepfit oha desin diye
Sahur
1 haslanmis yumurta
7 zeytin
Salatalik
2 parca karpuz
Kuymak
Iftar(hazir miyiz)
1 kase mercimek çorbası
2 yk taze fasulye
2 yk firinda karnabahar(bak bu gercekten diyete uygundu
4 yk patatesli pilav(annane spesiyali)
2 kucuk dilim su boregi
4 kucuk parca karpuz
2 kare flava
Ara olarak
1 dilim sutlu tatli
5 kiraz
Mısır da yicektim de uyumusum sahurda yicem yemekten once wc cikarir belki
Ay su yazdiklarima ben bile inanamadim su an vuuuuuuu.
Su 2,5 oldu
Spor jillian level 2=108 puan
@nehirnil111
Kuzum allah korusun senin açlık şekerinde değişken, sen dr larının dediklerini yapBenim insulin 50.30 ve açlık krizleri yaratıyor seni yiyeceklere karşı zayıf yapıyor yerken durmani engelliyor
Hurma üstüne domatesAy dayanamayıp 5 hurma 1 bardak süt içtim
Amma yetmedi , hala yarın kahvaltısının hayalini kuruyorum...
Kurutulmuş domatesi yaptım, sıcak tuzlu suda 3 dak beklettim çok güzel oldu
Yarın yerim
Aaaa sahi 5 tane de kuru domates yedim( hurmayla beraber)( şair burada ne kadar pis Boğaz olduğuna dikkat çekmek istiyor)
İyi geceler
. Sırf kahvaltı için uyumak istiyorum
Miu da pireler uçuşurkenGününüz aydın olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Kargalar bile brunch a kadan uyumayı tercih ederken uyanıp yürüyüş yapıp duj almış ve şimdi ders çalışmaya oturacak olan bir adet iğde gönderisi okudunuz
Canım daha dün karar aldım ya ekmek Yok kuruyemiş olacak diye akşam misafirlikte idim köfteler çok küçüktü çorba o yüzden içtim yarım kepçe dondurma da bir Sürü ikram içinde en masum olanı idi o yüzden yedim @ hepfit ben sana diyetisyenin verdiği menüyü atacağım emzirme döneminde ben ona göre çok az yiyorum ciddenE kuzum hem veremiyorum diyorsun hem akşam 9 'da dondurma yiyorsun oldu mu? Akşam çorbaya hiç gerek yokmuş
Kahvaltıda çerez varsa ekmek yok kuzu, bu ne karatay ne normal beslenme
Bi de soracaktım unuttum tsh baktir bi hormon ilacın yetersiz mi geliyor acaba?
Senşn mesleğin ne canımOruç tutanlarda süt yoğurt muhabbetine takılmıyorum
Menü
Su
Spor
Güzel puan:10
Alınmam söz konusu dahilinde değil, okuyanları bilinçlendirme çabası benim yazımın amacı ve çalışma yetişkin bireylerde yapılmış bi çalışma(çocuk ve hamilelerde çalışma etik olmadığı için normal yetişkin bireylerde)
O nasil bi lezzet bilemezsin beni benden aliyor.sanirim en son hamileyken yemistim 2 sene once.dusun ayni lezzeti tutturamam diye kendim hic yapmadimPatatesli pilav nasil bi fantezi
Senin önceki ve sonraki menülerini toplayıp haftalık paylaşıcam ki hepsini birden görelim
Biliyorum diyetisyende yürüyüş dedi Leslie ağır olmadığı için yapıyorum inş etkilemiyordurHoma 4.5 insülin 21 nasıl :) geçen sene bu zamanki sonuçlar. Israrla ilaç vermedi kilo verince düşücek dedi.
Spor yapmaman gerekiyor 6 aydan önce zaten dr lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?