Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kızlar

Mutlu pazarlar , igdem uyanmıssin erkenden bende 7:30 da uyandım gerçi
Az işlerim var halledip sınava gidicem

Öğleden sonrada var bugün

Kahvaltıda krep mi yesem
Evdekilere simit alicam

Lazanya bohça börek aynı gün fazla olmuş, hiç süt yoğurt yok koruma menüsü de olsa beğenmedim hiç

Menü güzel
Su az
Spor
Puan 10

Kız olduğun yerde zıpla bisey yok, olmadi dans et

E kuzum hem veremiyorum diyorsun hem akşam 9 'da dondurma yiyorsun oldu mu? Akşam çorbaya hiç gerek yokmuş
Kahvaltıda çerez varsa ekmek yok kuzu, bu ne karatay ne normal beslenme
Bi de soracaktım unuttum tsh baktir bi hormon ilacın yetersiz mi geliyor acaba?

Oruç tutanlarda süt yoğurt muhabbetine takılmıyorum
Menü
Su
Spor
Güzel puan:10

Alınmam söz konusu dahilinde değil, okuyanları bilinçlendirme çabası benim yazımın amacı ve çalışma yetişkin bireylerde yapılmış bi çalışma(çocuk ve hamilelerde çalışma etik olmadığı için normal yetişkin bireylerde)

Homa 4.5 insülin 21 nasıl :) geçen sene bu zamanki sonuçlar. Israrla ilaç vermedi kilo verince düşücek dedi.

Spor yapmaman gerekiyor 6 aydan önce zaten dr lar
Kuzum cok yuksek evet kilo verdikce dusecek ama ilacsiz kilo verirken zorlanacaksin bizim endokrin 2.7 nin ustunde ilac basliyor zayiflamasina yardimci olsun diye

Patatesli pilav nasil bi fantezi
Senin önceki ve sonraki menülerini toplayıp haftalık paylaşıcam ki hepsini birden görelim

Hurma üstüne domates
Gerçekten normal değilsin galiba

Canım daha dün karar aldım ya ekmek Yok kuruyemiş olacak diye akşam misafirlikte idim köfteler çok küçüktü çorba o yüzden içtim yarım kepçe dondurma da bir Sürü ikram içinde en masum olanı idi o yüzden yedim @ hepfit ben sana diyetisyenin verdiği menüyü atacağım emzirme döneminde ben ona göre çok az yiyorum cidden

Senşn mesleğin ne canım

Patatesli pilav nasil bi fantezi
Senin önceki ve sonraki menülerini toplayıp haftalık paylaşıcam ki hepsini birden görelim
O nasil bi lezzet bilemezsin beni benden aliyor.sanirim en son hamileyken yemistim 2 sene once.dusun ayni lezzeti tutturamam diye kendim hic yapmadim

Homa 4.5 insülin 21 nasıl :) geçen sene bu zamanki sonuçlar. Israrla ilaç vermedi kilo verince düşücek dedi.

Spor yapmaman gerekiyor 6 aydan önce zaten dr lar
Biliyorum diyetisyende yürüyüş dedi Leslie ağır olmadığı için yapıyorum inş etkilemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…