Biraz anlatır misin ben de öğrenmek istiyorum eski doktorum 85 e desene kadar spor yaptirmamisti nasıl etkiler oluyor internet sayfası da olur merak ediyorum bu konularıBirdehepfit canım ilk altı aylık dönemde ağır spora izin verilmiyor bilşyrosundur laktik asit ve toksik oluştuğu için canım Leslie yanına bölgesel ekleyebilirim sadece ama Leslie yi bile zor yapıyorum
nasıl moral verebiliriz genelde drinkler senden olur ama bişeyler buluruz artıkBoğazımdan geçmedi kuzum
Spora bişey diyemem canım hippo etkiliyor demişti ama şukur ben 3 lt su içiyor en az sütte ciddi azalma olmadı yediriyorumda şimdilik bir sıkıntı yokYa ne yapacağımı bilemedim cidden dikkatli yemeye çalışıyorum ama oğlumun hakkına giriyor muyum acaba birde spor etkiler mi bilmiyorum ki
Yok kız nerden çıkardın, seninle yüz yüze konuşuruz bu konuyu
Ya bana hala ilaç baslamadilar delirecem diyetle takip ediliyorum ben bu kabusu neden yaşıyorumKuzum cok yuksek evet kilo verdikce dusecek ama ilacsiz kilo verirken zorlanacaksinbizim endokrin 2.7 nin ustunde ilac basliyor zayiflamasina yardimci olsun diye
Çok zorlanıyorum bayramdan sonra insülin 25 e dusmesini bekliyorlar umarım düşer düşmezse ilaç başlayacak ama ben çok zorlanıyorumKuzum allah korusun senin açlık şekerinde değişken, sen dr larının dediklerini yap
Ya bana hala ilaç baslamadilar delirecem diyetle takip ediliyorum ben bu kabusu neden yaşıyorum
Sana ilaç vermemeleri çok ilginç zaten. Endokrine gidiyorsun değil mi?Çok zorlanıyorum bayramdan sonra insülin 25 e dusmesini bekliyorlar umarım düşer düşmezse ilaç başlayacak ama ben çok zorlanıyorum
Hurma üstüne domates değil, ikisi beraberHurma üstüne domates
Gerçekten normal değilsin galiba
Hurma üstüne domates değil, ikisi beraber
İştahım var, anormal olan o
Neyse geçecek yakında
Gününüz aydın olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Kargalar bile brunch a kadan uyumayı tercih ederken uyanıp yürüyüş yapıp duj almış ve şimdi ders çalışmaya oturacak olan bir adet iğde gönderisi okudunuz
Çok yüksek 15 gün sonra kontrole gideceğim eğer dusmemis olursa ilaç kullanacagim çünkü ciddi dedirtiyor beni en ufak zayıf anımda kontrolü kaybediyorum kendimi sınırsız yerken buluyorum. Kalbim çarpana kadar. Kalbim carpinca duruyorum mecburenÇok yüksek değil mi
Düştü mü
Peki
Diyet ile
Canım sen şimdi kaçla başlamış oldun. Ben iki haftadır 65 lerdeyim haliyle 65 'le başladım diyirum. Hedef eğer sağlıklı beslenirsem 75@MiuLego 61.5 tim sabah tartildim 60.7 dusmusum canim. Soyleyim dedim
Domatesi yaparken yedim arada olmuş mu diye kontrol etmek için, gözüm hurmaya takıldı arada onu da attım ağzıma, sonra baktım ki canım çok çekiyor, sütle birlikte yedimkız ikisi beraber daha fena
NormaaaaallllllllDomatesi yaparken yedim arada olmuş mu diye kontrol etmek için, gözüm Gırnata takıldı arada onu da attım ağzıma, sonra baktım ki canım çok çekiyor, sütle birlikte yedim
Az biraz midemi garip yaptı
Evet 15 gün sonra kontrolum var ona göre belli olacakSana ilaç vermemeleri çok ilginç zaten. Endokrine gidiyorsun değil mi?
Gunaydııııın canımGunaydinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?