Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biraz anlatır misin ben de öğrenmek istiyorum eski doktorum 85 e desene kadar spor yaptirmamisti nasıl etkiler oluyor internet sayfası da olur merak ediyorum bu konuları

Ya ne yapacağımı bilemedim cidden dikkatli yemeye çalışıyorum ama oğlumun hakkına giriyor muyum acaba birde spor etkiler mi bilmiyorum ki
Spora bişey diyemem canım hippo etkiliyor demişti ama şukur ben 3 lt su içiyor en az sütte ciddi azalma olmadı yediriyorumda şimdilik bir sıkıntı yok

Kuzum cok yuksek evet kilo verdikce dusecek ama ilacsiz kilo verirken zorlanacaksin bizim endokrin 2.7 nin ustunde ilac basliyor zayiflamasina yardimci olsun diye
Ya bana hala ilaç baslamadilar delirecem diyetle takip ediliyorum ben bu kabusu neden yaşıyorum

Ya bana hala ilaç baslamadilar delirecem diyetle takip ediliyorum ben bu kabusu neden yaşıyorum

Çok zorlanıyorum bayramdan sonra insülin 25 e dusmesini bekliyorlar umarım düşer düşmezse ilaç başlayacak ama ben çok zorlanıyorum
Sana ilaç vermemeleri çok ilginç zaten. Endokrine gidiyorsun değil mi?

Minik böcük, Çalışkan öğrenci seni

Kargaları da iki dürtseydin, kargasınız siz karga kalın brunch sizin neyinize diye

Çok yüksek değil mi
Düştü mü
Peki
Diyet ile
Çok yüksek 15 gün sonra kontrole gideceğim eğer dusmemis olursa ilaç kullanacagim çünkü ciddi dedirtiyor beni en ufak zayıf anımda kontrolü kaybediyorum kendimi sınırsız yerken buluyorum. Kalbim çarpana kadar. Kalbim carpinca duruyorum mecburen

@MiuLego 61.5 tim sabah tartildim 60.7 dusmusum canim. Soyleyim dedim
Canım sen şimdi kaçla başlamış oldun. Ben iki haftadır 65 lerdeyim haliyle 65 'le başladım diyirum. Hedef eğer sağlıklı beslenirsem 75

Domatesi yaparken yedim arada olmuş mu diye kontrol etmek için, gözüm Gırnata takıldı arada onu da attım ağzıma, sonra baktım ki canım çok çekiyor, sütle birlikte yedim

Az biraz midemi garip yaptı
Normaaaaallllllll miden sağlammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…