- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
günaydın kuzucum
Günaydın mali
Canım ben emzirdiği için laktik asit oluşuyorBiraz anlatır misin ben de öğrenmek istiyorum eski doktorum 85 e desene kadar spor yaptirmamisti nasıl etkiler oluyor internet sayfası da olur merak ediyorum bu konuları
su konusunda sıkıntım YÖK canım en az 3 lt oluyor 3.5 -4 lt arası içiyorum her gün ek gıda YÖK bizde ya o yüzden biraz tedirginim hayırlısı bakalımSpora bişey diyemem canım hippo etkiliyor demişti ama şukur ben 3 lt su içiyor en az sütte ciddi azalma olmadı yediriyorumda şimdilik bir sıkıntı yok
Anlıyorum canım ama en güzel çözümü de biliyoruz diyet bunu en güzel yapan da kartayay diyeti tarçın tüketiyor Musun tarçın çok etkiliÇok yüksek 15 gün sonra kontrole gideceğim eğer dusmemis olursa ilaç kullanacagim çünkü ciddi dedirtiyor beni en ufak zayıf anımda kontrolü kaybediyorum kendimi sınırsız yerken buluyorum. Kalbim çarpana kadar. Kalbim carpinca duruyorum mecburen
karın kasları için hareketler var youtube ta. onlardan bak istersen. bir de bol yeşillik salatası, yoğurt, süt, kefir.... kalsiyum nedeniyle karın yağlarının erimesini kolaylaştırıyor. ben bu ara yoğurdu çok azalttımBu karın nasıl gidecek
Ay dayanamayıp 5 hurma 1 bardak süt içtim
Amma yetmedi , hala yarın kahvaltısının hayalini kuruyorum...
Kurutulmuş domatesi yaptım, sıcak tuzlu suda 3 dak beklettim çok güzel oldu
Yarın yerim
Aaaa sahi 5 tane de kuru domates yedim( hurmayla beraber)( şair burada ne kadar pis Boğaz olduğuna dikkat çekmek istiyor)
İyi geceler
. Sırf kahvaltı için uyumak istiyorum
Aha uyanmış da bana etiket yapmış kargam @MiuLego
Minik böcük, Çalışkan öğrenci seni
Kargaları da iki dürtseydin, kargasınız siz karga kalın brunch sizin neyinize diye
Oh oh cıslı menü, en bi sevdiğim morti menüsü
Dünkü menü (yoğun ısrar üzerine)
Uyanınca 1 soda-limon, maydonoz
Sabah 14:00
1 haşlanmış yumurta
Bol zeytin peynir
Domtis salatalık
4 köz yeşil biber
Marul, roka
1 kupa mest çayı
Akşam 18:00
Kabak sote, sarımsaklı yoğurt
Gece uyumadan: 1 kupa hibisküs, yarım saat sonra 1 tane cıs
hepfit menü kraliçesi
igdedali mortilerin en çikini
Spor:
Cuma: yok
Cumartesi:
6000 ip: 1200 point
25 dk zumba: 87.5 puan
TOPLAM: 1307.5 pointnehirnil111 spor kaptanım
insülin değerin mi 50Benim insulin 50.30 ve açlık krizleri yaratıyor seni yiyeceklere karşı zayıf yapıyor yerken durmani engelliyor
yuppii bee senden inceyiiimGünaydıııınnnn
Berna inanamayacakson ama ölçü aldım. Kendi kendime aldım ne kadar doğru bilemiyorum
Popo 98.5
Basen 98
Bel 65
Gögüs 84
Omuz 97.5
Üst bacak 55
Diz üstü bacak 36
Kol 25.5
Yaa allahım miu dan inceleride var demek nerelere gitsemyuppii bee senden inceyiiim
Biterse bi alo derim ama aynı gün elime geçecekOh oh cıslı menü, en bi sevdiğim morti menüsü
Her gün isterem
Ankara da stoklar tükenirse Azerbaycandan filan ithal getirtirim bak haber etmen yeterli
yuppii bee senden inceyiiim
Yaa allahım miu dan inceleride var demek nerelere gitsem
1-2 cm cik be ama olsunBiterse bi alo derim ama aynı gün elime geçecek
Hadi len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?