Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Biraz anlatır misin ben de öğrenmek istiyorum eski doktorum 85 e desene kadar spor yaptirmamisti nasıl etkiler oluyor internet sayfası da olur merak ediyorum bu konuları
Canım ben emzirdiği için laktik asit oluşuyor
Birde vücuttan yağ attığım için sütü etkileyebilir bu yüzden ağır spor yapmıyorum Leslie ağır değil ama yürüyüş gibi onunyapmakta sakınca olduğunu düşünmüyorum ben 140 kg biri de yapabilir bence sen emziriyor Musun eğer emizriyor işen ağır spor yapma
Spora bişey diyemem canım hippo etkiliyor demişti ama şukur ben 3 lt su içiyor en az sütte ciddi azalma olmadı yediriyorumda şimdilik bir sıkıntı yok
su konusunda sıkıntım YÖK canım en az 3 lt oluyor 3.5 -4 lt arası içiyorum her gün ek gıda YÖK bizde ya o yüzden biraz tedirginim hayırlısı bakalım

Anlıyorum canım ama en güzel çözümü de biliyoruz diyet bunu en güzel yapan da kartayay diyeti tarçın tüketiyor Musun tarçın çok etkili
Birde Karatay 2 öğün yap bence aralarda yoğurtlu tarçın ye bence çok faydası olur

Dünkü menü (yoğun ısrar üzerine)

Uyanınca 1 soda-limon, maydonoz

Sabah 14:00
1 haşlanmış yumurta
Bol zeytin peynir
Domtis salatalık
4 köz yeşil biber
Marul, roka
1 kupa mest çayı

Akşam 18:00
Kabak sote, sarımsaklı yoğurt

Gece uyumadan: 1 kupa hibisküs, yarım saat sonra 1 tane cıs

hepfit menü kraliçesi

igdedali mortilerin en çikini

Spor:

Cuma: yok
Cumartesi:
6000 ip: 1200 point
25 dk zumba: 87.5 puan

TOPLAM: 1307.5 point nehirnil111 spor kaptanım

Bu karın nasıl gidecek
karın kasları için hareketler var youtube ta. onlardan bak istersen. bir de bol yeşillik salatası, yoğurt, süt, kefir.... kalsiyum nedeniyle karın yağlarının erimesini kolaylaştırıyor. ben bu ara yoğurdu çok azalttım demir eksikliği olduğu için yok etle bilmem neyle denk gelmesin diye yemedim. bir boşluk oldu. ama ayarlayacağım.

. Sırf kahvaltı için uyumak istiyorum
kız 5 hurmayı nasıl yedin. ben 80 kiloda insanım ki hurma çok tatlı bir yiyecek. mümkünü yok 2 nin üstüne çıkamıyorum. tıkıyor. sen 50 kiloda nasıl bir yeme potansiyeline sahipsin

Oh oh cıslı menü, en bi sevdiğim morti menüsü
Her gün isterem
Ankara da stoklar tükenirse Azerbaycandan filan ithal getirtirim bak haber etmen yeterli

Menüm belli yazayım da araya gitmesin bazılarına da (miu) örnek olsun

Kahvaltı(12:00)
1 yk yulaf ezmesi
yarım muz
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Tarçın+ kakao
1 çay bardağı süt

Ara(şu an)
2 ceviz
1 kuru kayısı
koca bardak kahve

Akşam(16:00)
Lorlu salata(heybetli bir kapta)
4 yk yoğurtlu havuç

Su: şimdilik 2,5
Spor:
Sabah: 40 dk yürüyüş: 100
20 dk koşu:80
Akşam(muhtemelen 7-8 gibi) : 60 dk yürüyüş: 150
330 point

Şekersiz ama datlı ortim @masumm
kireç burnu çakalım nehirnil111
bayan erötik bacak hepfit
Bu haftanın mağlubu @MiuLego

Edit: akşam uyumadan 1 kupa hibisküs itinayla içilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…