Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öncelikte herşeyi evlatlarım için yapıyorum inan mutfakta su böregi var eski olsa paş onu yemezmiydi yemiyorum eşimde takdir ediyor gerisi boş varsınlar sakat desinler varsın vermesinler kucagıma allah beni bilmiyormu o ban yeter ben inanıyorumki olucak umud etmekten başka çarem yok çünküallahım sagılk saat versin gerisi boşzaten artık kimseylede görüşmüyorm bir bagım burası insan okadar 2 yüzlü olmuşlarki

senin inancın umudun eşin sana yeter zaten inşallah olcak canım bak ne güzel yemiyosunda yeme boşver daha önemli cook güzel seyler bekliyo seni bak diyetnde cok güzel bide sen spor yap kilona ulaşana kadar yürümek insana cok iyi gelir mesela istenbuldaydın heralde çıkın akşamları deniz kenarnda yürüyün bak nası iyi gelir öyle istemedgn insanlarıda cıkar be hayatndan ibadetnide aksatma herşey gircektir yoluna canm:)

haklısın canım eşim gelsinde eve iftardan sonra şöyle bir dolanalım

:) bende annemi cıkarcam artk bende baslym yürüyüse

olay gelsin canım sana
akşam yediklerim
bol göbegin içine peynir çok az kaşar bir çatal kadar ceviz badem domates limon suyu hakiki zeytin yagıyla harmanladım
ve cacık bolcana akşamada eşimle çok az patlıcan yemegi düşünüyoru mdomatesli salçalı yapmıcam tamamiyle diyet işte o kadar 2 litre suyum bitti

hadi ya çok güzel kilo vermş ve süper dayanmış hiç bozmamşmı tatlı için falan ama tok tutuyo cddende pişmesi çok bekletyo sadece bu gece bolca yapcam ben
Canım benim,istikrarlı bir diyette yenilen tatlıların bir zararı olmuyor inan bana,ben de 34 kg verdim,tatlımı da yedim,yeri geldi böreğimi de yedim ama önemli olan bırakmamak nasılsa bozdum diye,devam etmek

pardon erken davranmşm :))

ya nevin programnda haşlanmış yumurta var ve ben nefret ediyorum haşlanmış olunca
Canım haşlanmış yumurtanın yerine yağda da pişirebilirsin,omlet şeklinde de sorun olmaz...

61.1 geldim :)))
ins cumaya kadar hem bunu korurum hem de daha cok veririm :)
ramazan benim diyetime iyi geldi.
az once 40 dakika yuruyus yaptik esimle.
iftara yarim saat kaldi. iftar icin de kofte yapiyoruz.
optum sizleri.. gelcem yine..
Harikasın

yürüdüm bugün 1 saat:):) hattaaaa iftara yemege gttk sadece salata yedm smdi lapamı yicem ama güllaç bulsam ycektm iyiki yokmuş:)

yağmurdamlası cok guzel akıl etmişsin keten tohumunu ilginc olmuştr ama kötü olmamstr tadı:)

paşşaaam yürüdünmü sende:))

nev bu diyetlemi verdin 34 kiloyu ne sürede verdin ve helal olsun kızlar size hepnzde aslnda cok güzel kilolar verebliyosunuzz -saphira 20 paşam 30 nev 34 - valla verirsiniz sz bende vercem yazı kaçrdm ama ömr boyu kilomzdan memnun olalm :)

Canlarım aldıgım kararlar şunlar...çoğunuzun yaptıgı şeyler ama ben hep ihmal ediyordum..bundan sonra böyle yapıcam..
1...günde 3 litre su
2...günde 3 kupa yeşil çay
3...günde 2 adet soda
4...günde 1 defa sabah sade neskafe
5...günde 1 tane form çay..içilecek...
Evde ki hareketlerimi artırıyorum hergün daha çok temizlik yapıcam...günde yarım saat koşu bandına binicem...1 defa eşimin işyerine gidip gelicem buda yarım saatii alıyor...ve sıcak su içicem kızlar bundan sonra sürekli..bi anıdık sıcak su içerek diyetle kısa sürede 11 kilo vermiş.....

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz..

günaydııııınnnn güzel bayanlarrrr

selam fıstıklar günaydınnn

hayırdır??
kızlar bugun ogleden sonra olmayabılırım bebegım rahatsız doktordan randevu aldım oraya goturecegım
nsi var bebişin ?çok geçmiş olsun canım

kahvaltı:

2 kk yumurta
2 zeytin
2-3 ince kepek
tereyğ
bal
çay

bugün yine ekmekli kahvaltı yaptım.h.sonu diyetsiz geçti resmen,zaten h.sonları böyle oluyor ya,napiim artık,kendimi sıka sıka iyice stres oluyorum.Eğer yapabilirsem ki çok istiyorum;salı,çarşamba,perşembe sadece pirinç yapmak istiyorum,bu arada hala reglm devam ediyor.Pirinçle ödemimi atarım en azından diye umuyorum.Hata keşke 1 hafta boyunca uygulayabilsem nevim gibi ama o kadar sürdüremem sanıyorum

bugün arkadaşımın kızının doğum günü var.öğleden sonra evde olmayacağız.akşama allah kerim
nice senelere de yerimize
:44::44::44:saprinam kafamı karıştırdın he bal yeme dedim sen yiyorsun
kızlar benim bugün canım çok sıkkın gene açtım muslukları sontra görüşürz olurmu olurda giremezsem kusura bakmayın sizlere demedim ama 2 gündür durup durup aglıyorum nedensiz sonra görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…