Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yuruyuse gidebilirsin canim orucken,
bi sey olmuyor ama normaldekinden cok daha cabuk yoruluyorsun ve tempo dusuyor haliyle.
gecen yururken ben diyorum artik ben cok yoruldum oturalim filan, en sonuna dogru esimin tshirt unden tutundum o beni cekti goturdu oyle tamamladim :)

canim emzirme hakkinda benim bildigim Kur an da 2 yil yaziyor, ama anne ve baba kendi aralarinda konusup daha erken kesmeye karar verirse de bunda bi sorun yoktur diyor. oyle iste canim..

kizlar size bugun sahurdan once cektgm fotomu ekliyim,
yuruyuse yapma istedgnz artsin

normalde ben tesetturluyumde bu ev halim iste.
61.1 e indigimde de resim cekseydim keske, neyse aksam bakarim bi da.
bugun giydigim kot 40 beden ama artik daha rahat oluyor cok sukur.
yuruyus un tartiya etkisi hemen olmasa da sklastryor ve gobek yavas yavas kayboluyor kizlar

dereceleri görünce takıma dönmeyi istedim içten içe artık taşınma ne zaman olursa o zaman çıkarım listeden bende ne dersin saphıram

maviyeşil canım emzirebliyosan bencede emzir yani bebek için iyi bsey hemde

yağmurdamlası valla masallahın var tütütütüü:):) youtubda 8 minuten bilmemne dye bsey vardı 8 dakkada karın kaslarnı çalştrıyosun ben yapıyodum cok iyi yani hergün yapmak lazm onu bi arastrn derim bide o çay baharat bitki faan kendn kariştrıyosun içiyosun o bakmdan zararlı olcagnı sanmıyorum :) terch içinde inşallah hayrlsı olur tek tercih yaptm amerikaya yönelik artk olr insallah beklicem merakla

paşam yürü sende valla markete bile gitsen yürüyüştr bende pazartesi dil kursuna baslıcam baya yürücem mesela heycanlym:)

gerbera merabaaaa selaaaammmm dün cevap vermedn ben sana selam demstmmmm hemen nolursa olsun basla bencede saphira onaylıcaktr zaten:)

8 dakika 8 min buns - butt workout - YouTube
bu mu?
bunu kaydetmistim bilgisayara ama daha hic yapmadim.
ayni hareketlei 3 defa yapiyor galiba, arada 30 saniye dinleniyosun.
ben cok yorgun ve halsizim bazen susuyorum ama geciyor sonra yutkununca filan.
daha iftara 7 saatten fazla var...
Allah tan deneylerim var biraz kafami mesgul ediyor vakit geciyor..
lab da cok sessiz.. topik te.. hadi gelin gari

Son düzenleme:
yağmurdamlası ;saphıranın onaylaylayacağından emnim zaten hedefin cumaya 87.3 bakalım kaç çıkacağım bugün sabah 88.6 falan çıkıordu .. 90.2yle ayrılmıştım takımdan 6 temmuzda iftar bulaşığını yıkayıp parka çıkacağız menümü akşam yazarım

ananee ; yazdığını farketmemişimdir hızlı hızlı öyle bi baktım alıntı veya isim açık yazılmazsa hızlı geçtiğim zaman kaçırabiliyorum .. siz geldiğinizde ben takımdan çıkmıştım pc bozuk olsada idare etcez artık çok sık giremesemde takımda olmak motive ediyor beni

uyguladığım liste bu tatlım

harikasin canim, bak eksilerle donuyorsun takima ne guzel :) ins hepimiz zayiflayim yaa insss bak cok guzel olcak :)
kolay gelsin canim, iyi yuruyusler :)

diyet listemde günde toplam
2 su bardağı süt veya yoğurt
1 k.k peynir haftada 1 haşlanmış yumurta
avuç içi büyüklüğü kadar et-köfte-200 gr civarı balık
susuz sebze yemeği 8 yemek kaşığı
çiğ sebze yağzız
meyve 3 porsiyon
kepekli veya çavdar veya tam buğday ekmeği yani normal ekmek ve mısır ekmeği dışında hepsi dedi 7 dilim parmak kalınlığında
yağ 2 yemek kaşığı
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet

listede dağılımı ise şöyle

sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek

ara 10:30,
1 porsiyon meyve

öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yağsız salata

ara 15:00 :
1 porsion meyve

ara 17:00 :

1 dilim ekmek
a su bardağı ayran

akşam 19:00 :

1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek
yağsız salata

ara 21:00 :

1 porsiyon meyve

ara 21:30,

1 bardak süt veya yoğurt

sizce yoğurt mu daha tok tutar sütmü

buda eski menümde tatlım

diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum gizli şeker ve kansızlık vardı bir daha gittiğimde dondurmada koyacakmış listeme ama kilo veremediğim için korkumdan gidemiyorum ve bu yüzden sımsıkı sarıldım listeme

diyetisyen mi verdi bu listeyi canim?
kolay gelsin canim, ins elimizdeki listelere uyarsak cok guzel olucak,
tikir tikir gidecek kilolar..
sadece biraz irade gostermemiz gerek inss...

Canım 34 kiloyu tam bir yılda vermiştim.İlk 12 kilosunu kalori sayımı diyetiyle,5 kilosunu amerikan kalp vakfı diyetiyle,5 kilosunu müsli diyetiyle,12 kilosunu da dukan diyeti ile vermiştim.Çok değil,günde 20 dakika yürüyüş yapıyordum ama takır takır gidiyordu kilolar.İşte benim tek zaafım duygusal yiyici olmam.Sonra geçen şubatta rüya gibi bir beraberliğe başladım,birkaç aydan sonra eş adayımın ailesi ile ilgili,geçmişi ile ilgili problemler rüyayı kabusa çevirdi.İsteme filan olmuştu,evliliğin kıyısından döndüm ve dediler gibi sevdiğim adamı terkettim.O terkedişin üzerine 1.5 ay yataktan kalkmadım,bir de regl düzenleyici ilaçlar filan derken bir baktım 15 kg la dönmüşüm hayata,şimdi toparlanmaya çalışıyorum işte

Çok mantıklı kararlar canım,diyetin olmazsa olmazları...

Canım benim,haftada 2 gün yapılması bile yetiyor.Genelde hangi diyeti yapıyor olursak olalım tartılma gününden 2 gün önce yapmak müthiş bir etki veriyor...

Harikasın,şekilli zayıflıyorsun,bu çok güzel

kızlar geldımmm gecmısı okumadan menulerımı yazayım

sahur menusu : herzaman oldugu uzre:0

ıftar: yıne ayran ası corbası(bu corba bana cok yarıyor herkese ısrarla onerıyorum)
cacık ıkısıde yogurtlu ama olsun
az bı pıdecık(cik takısının altını cızıorum:)))
karpuz 2-3 dılım bol su

kızlar geldımmm gecmısı okumadan menulerımı yazayım

sahur menusu : herzaman oldugu uzre:0

ıftar: yıne ayran ası corbası(bu corba bana cok yarıyor herkese ısrarla onerıyorum)
cacık ıkısıde yogurtlu ama olsun
az bı pıdecık(cik takısının altını cızıorum:)))
karpuz 2-3 dılım bol su

canim tabi ki diyetisyen daha iyi bilir,
ama bazen de malesef para tuzagi oluyor yavas yavas verelim diye cok kabarik bi liste verebiliyorlar.
benim sahsi fikrimi soruyorsan, 7 dilim ekmek mesela gunde cok fazla. onu azaltmayi deneyebilirsin.
mesela kahvalti cok guzel, zeytin ve ceviz ve findik hepsini yiyebilirsin ekmek yemezsen :26:
pilav makarna yerine bulgur pilavini tercih edebilirsin.
aralarda meyve yerine kuru meyve ve ceviz falan yiyebilirsin,
porsiyonlarin olcusune de dikkat etmek lazim tabi.
yogurt ben cok seviyorum, ustune tok tutsun diye keten tohumu atiyorum.
cok lezzetli oluyor :)

kızlar ben normalde 2 yasına kadar emzırme nıyetındeydım tugrabı..(ben de kuranı kerımde 2 dıye bılıyorum) ama soyle bı durum olustu.oğlum dogdugundan berısureklı gece gunduz demeden emdı.mememle uyudu mememle kalktı..hep kucagımdaydı sabahlara kadar..hele akıllandıkca bunu gunduzede cevırdı.meeme acık olsun o gıtsın oyununu oynasın gelıp bı fırt ceksın donsun oyununa sonradan tekrardan gelsın fırt.... hele bı kapa meemeyı bak neler oluyordu..cok sakın bı yapısı vardı ama.
ne zaman kestım gece bellı saatte kalkıp sankı bızı duymuyo gıbı anne dıye aglamalar ayakklarını vurmalara ne anne ne baba kımse dınlemıo.bısı solesen daaha cok basıp bagırıo.cocuk doktorlarına gıttık bısı dıemedıler.kulak doktoru ıkı kulagındada orta kulak ıltıhabı var dendı . 3antıbıyyotık ıctı.banamısın demedı.azı dişleriydi ,kulaklardı memeden kesmeydı derken kaç zamandır boyle ugrasıyoruzz..lkendımı hıc bu kdr caresız hıssetmemıstım kızlar.kendını paralıyor cocuk ve bız bısı yapamıyoruz.yarında oğglen norolojı doktoruna goturecegım.son carem bısı de cıkmazsa artık psıkolojık..emmeden kesınce olabılır dedı psıkolog arkadas.bırde ıyı bı hoca bulup okutacagım.. bugunde batın ultrasyonunu cektırdım.kuak burun bogazcıya tekrar gıttım.baska bı cocuk ddoktoruna gıttım.ve bu sıcakta tugrabla ve hıc durmuyor artık.canım cıktı resmen..bırde regl ustune ...gelıp yatmamla tugrabı bı koseye koymam bı oldu.kayınvalıdem ıftsrı hazırladı cocuga baktı.cok fenaydım.. ıste bole kızlar

nev vallacok güzel vermişsin dukan dışında dedklernin hçbrni bilmiyorum gerci:) oluyo hayatta işte ben tam anlamyla düzgün bi ilşki yada doğru insan olayna inanmıyorum zaten ama her an insanın karsısına cook güzel bişey cıkablr buna inanıorum:)

yagmur artk damlayı yazmıcam uzun gedii Krafttraining mit bauchmuskeltraining 8 minuten bak bu video 8 dakka hcbsey yani sabah kalkınca yada ne bliym yüryüsten sonra falan yapablrsin

gerbera ben alıntı yapmaya daha adapte olamadm nyeyse işte ama eksiyle başlamanda büyük motive yani :)

iyi geceler maviyeşil:)

bide sahur niye yapamıyosun nası dayanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…