- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
canımne güzeleşimin işleri çok yogun ve agır malesef ondan yrüyüş yapalım diyemiyorum aslında oruçta olsak yürüyüşe gitsek ne olurki susarmıyım acaba:44::44:dur ben deneyim bunu çarşamba günü sahurda suyu iyi depolayım eşimle çıkıyım yola yayde o işe ben yürüyüşe ne kadar gıcık olursun degilmi sende ay ben çıldırırım
canım neden kestinki ablam 3 yaşına kadar emzirdi günah dinimizde erkek çocukları 3 yaşına kadar emmesi lazımmış eger emzirmezsen keyfe kesersen günahı varmış kız çocuklarıda 1.5 yaşına kadar emebilirimiş hocamız öle dedi şimdi ne aglar kız emzir ben olsam kıyamam ya
maviyeşil canım emzirebliyosan bencede emzir yani bebek için iyi bsey hemde
yağmurdamlası valla masallahın var tütütütüü:):) youtubda 8 minuten bilmemne dye bsey vardı 8 dakkada karın kaslarnı çalştrıyosun ben yapıyodum cok iyi yani hergün yapmak lazm onu bi arastrn derim bide o çay baharat bitki faan kendn kariştrıyosun içiyosun o bakmdan zararlı olcagnı sanmıyorum :) terch içinde inşallah hayrlsı olur tek tercih yaptm amerikaya yönelik artk olr insallah beklicem merakla
paşam yürü sende valla markete bile gitsen yürüyüştr bende pazartesi dil kursuna baslıcam baya yürücem mesela heycanlym:)
gerbera merabaaaa selaaaammmm dün cevap vermedn ben sana selam demstmmmm hemen nolursa olsun basla bencede saphira onaylıcaktr zaten:)
gunaydin canim, hosgelin safalar geldin.. karatay diyetine bakma firsatin oldu mu?
sen nasil bir diyet yapacaksin canim karar verebildin mi?
bi de oruc tutuyor musun :44: cok soru sordum he hebebisine de cok cok gecmis olsun canim..
canim bunlarin her birini ayri gunlerde mi uygulayacaksin? yani hem su hem bitki cayi icebilirsin sankim. :26:
hadi bakalim kararlarin hayirli olsun, odemlerini attirsin ve sana tartida eksiler olarak geri donsun
hmm bi pasta kokusu aliyorum yine, aman dikkat canim, haftasonu gecti artik bundan sonra kacamak yapmayalim..
persembe aksam a kadar dengeleyelim ins..
pirinc yontemini yapmama esim hayatta izin vermez. siz bi deneyin bakalim ins faydasini gorursunuz.
ben karatay i sevdim cok eglenceli.. bi de wc problemim olmasa supper otesi olcak.
saliss cim kitap tan boyle bi bolum var mi? wc problemi ile alakali :26:
hadi bakalim hayirli ugurlu olsuuuun.. ins severek okuyacagn ve de seni hayata cok iyi hazirlayacak bi bolum gelir..
9 hayat cayini ben ancak tr ye geldgmde alabilirim ama ona da esim izin vermeyebilir.
daha bugun gazetede okudum, kadinin biri fenalasmis zayiflama hapindan dolayi yogun bakimdaymis.
cok kiziyor esim boyle seylere..
gecmis olsun canim, bu aralar herkes de var bu tarz hastaliklar.. aman klimalara dikkat, hava degisikliklerne dikkat.
Rabbim sifa versin ins en kisa surede..
hosgeldin canim.. sen hangi listeyi uyguluyorsun canim? tatilde haftasonu filan kacamaklar illaki oluyor ama onemli olan buna bir dur demek ve karar almakins hep beraer zayifiycas canim, bu cuma yarismada cok iyi bir derece cikarica eminim.
gecen hafta 5. olduk,onceki hafta sondan 2., onceki hafta da sonuncuyduk, yani hizla yukseliyoruz.
hadi bakalim 7. takim goreyim sizleri!! spor lari artiralim ve yediklerimize dikkat edelim.. bu cuma herkesi sasirtaliimmm
listede dağılımı ise şöyle
sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet veya 1 tatlı kaşığı yağ
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek
ara 10:30,
1 porsiyon meyve
öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek veya 2 dolma veya 4 sarma veya 4 yemek kaşığı kısır
yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
ara 15:00 :
1 porsion meyve
ara 17:00 :
1 dilim ekmek veya 2 galeta
1 su bardağı ayran
akşam 19:00 :
1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur pilavı
yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
ara 21:00 :
1 porsiyon meyve
(ara 21:30,
1 bardak süt veya yoğurt)bu öğünü kaldırdı
yağmurdamlası ;saphıranın onaylaylayacağından emnim zaten hedefin cumaya 87.3 bakalım kaç çıkacağım bugün sabah 88.6 falan çıkıordu .. 90.2yle ayrılmıştım takımdan 6 temmuzda iftar bulaşığını yıkayıp parka çıkacağız menümü akşam yazarım
ananee ; yazdığını farketmemişimdir hızlı hızlı öyle bi baktım alıntı veya isim açık yazılmazsa hızlı geçtiğim zaman kaçırabiliyorum .. siz geldiğinizde ben takımdan çıkmıştım pc bozuk olsada idare etcez artık çok sık giremesemde takımda olmak motive ediyor beni
Canım 34 kiloyu tam bir yılda vermiştim.İlk 12 kilosunu kalori sayımı diyetiyle,5 kilosunu amerikan kalp vakfı diyetiyle,5 kilosunu müsli diyetiyle,12 kilosunu da dukan diyeti ile vermiştim.Çok değil,günde 20 dakika yürüyüş yapıyordum ama takır takır gidiyordu kilolar.İşte benim tek zaafım duygusal yiyici olmam.Sonra geçen şubatta rüya gibi bir beraberliğe başladım,birkaç aydan sonra eş adayımın ailesi ile ilgili,geçmişi ile ilgili problemler rüyayı kabusa çevirdi.İsteme filan olmuştu,evliliğin kıyısından döndüm ve dediler gibi sevdiğim adamı terkettim.O terkedişin üzerine 1.5 ay yataktan kalkmadım,bir de regl düzenleyici ilaçlar filan derken bir baktım 15 kg la dönmüşüm hayata,şimdi toparlanmaya çalışıyorum iştenev bu diyetlemi verdin 34 kiloyu ne sürede verdin ve helal olsun kızlar size hepnzde aslnda cok güzel kilolar verebliyosunuzz -saphira 20 paşam 30 nev 34 - valla verirsiniz sz bende vercem yazı kaçrdm ama ömr boyu kilomzdan memnun olalm :)
Çok mantıklı kararlar canım,diyetin olmazsa olmazları...Canlarım aldıgım kararlar şunlar...çoğunuzun yaptıgı şeyler ama ben hep ihmal ediyordum..bundan sonra böyle yapıcam..
1...günde 3 litre su
2...günde 3 kupa yeşil çay
3...günde 2 adet soda
4...günde 1 defa sabah sade neskafe
5...günde 1 tane form çay..içilecek...
Evde ki hareketlerimi artırıyorum hergün daha çok temizlik yapıcam...günde yarım saat koşu bandına binicem...1 defa eşimin işyerine gidip gelicem buda yarım saatii alıyor...ve sıcak su içicem kızlar bundan sonra sürekli..bi anıdık sıcak su içerek diyetle kısa sürede 11 kilo vermiş.....
Canım benim,haftada 2 gün yapılması bile yetiyor.Genelde hangi diyeti yapıyor olursak olalım tartılma gününden 2 gün önce yapmak müthiş bir etki veriyor...kahvaltı:
2 kk yumurta
2 zeytin
2-3 ince kepek
tereyğ
bal
çay
bugün yine ekmekli kahvaltı yaptım.h.sonu diyetsiz geçti resmen,zaten h.sonları böyle oluyor ya,napiim artık,kendimi sıka sıka iyice stres oluyorum.Eğer yapabilirsem ki çok istiyorum;salı,çarşamba,perşembe sadece pirinç yapmak istiyorum,bu arada hala reglm devam ediyor.Pirinçle ödemimi atarım en azından diye umuyorum.Hata keşke 1 hafta boyunca uygulayabilsem nevim gibi ama o kadar sürdüremem sanıyorum
Harikasın,şekilli zayıflıyorsun,bu çok güzelkizlar size bugun sahurdan once cektgm fotomu ekliyim,
yuruyuse yapma istedgnz artsin
Eki Görüntüle 470815
normalde ben tesetturluyumde bu ev halim iste.
61.1 e indigimde de resim cekseydim keske, neyse aksam bakarim bi da.
bugun giydigim kot 40 beden ama artik daha rahat oluyor cok sukur.
yuruyus un tartiya etkisi hemen olmasa da sklastryor ve gobek yavas yavas kayboluyor kizlar
sabah 8de:
şekersiz çay
1k.k peynir
zeytin 5 adet veya ceviz 3 adet veya fındık 6 adet
domates salatık yeşillik serbest
2 dilim ekmek
ara 10:30,
1 porsiyon meyve
öğlen 12:30,
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 15:00 :
1 porsion meyve
ara 17:00 :
1 dilim ekmek
a su bardağı ayran
akşam 19:00 :
1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
ara 21:00 :
1 porsiyon meyve
ara 21:30,
1 bardak süt veya yoğurt
sizce yoğurt mu daha tok tutar sütmü
buda eski menümde tatlım
diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum gizli şeker ve kansızlık vardı bir daha gittiğimde dondurmada koyacakmış listeme ama kilo veremediğim için korkumdan gidemiyorum ve bu yüzden sımsıkı sarıldım listeme
kızlar geldımmm gecmısı okumadan menulerımı yazayım
sahur menusu : herzaman oldugu uzre:0
ıftar: yıne ayran ası corbası(bu corba bana cok yarıyor herkese ısrarla onerıyorum)
cacıkıkısıde yogurtlu ama olsun
az bı pıdecık(cik takısının altını cızıorum:)))
karpuz 2-3 dılım bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?