Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ıste sorun orda..ben evlendıkten sonra ıftarda cok yedım tatllar felanda yanı..tam tersıne kılo alıyordum ramazanlarda ben..bu sene onumu kesıorum bakalım nolcaz..gecen senede verdıydım ama sonradan aldım gerı...

canim ya ben okurken yoruldum ins bi seycigi yoktur minik tugrabin.
pskilolojik olmasi ihtimali yuksek.. ins en kisa surede gecer..

yagmur artk damlayı yazmıcam uzun gedii Krafttraining mit bauchmuskeltraining 8 minuten bak bu video 8 dakka hcbsey yani sabah kalkınca yada ne bliym yüryüsten sonra falan yapablrsin

canim o dedigini buldum o da cok zor geldi zaten kasli bi adam koymuslar.
ben en iyisimi eskisi gibi callanetics yapayim, 1 saat suruyor ama degisik degisik hareketler var, zevkli de baya bence yani..

uyuymadım valla yorgunluktan...boyle bısı varmı ya
canim ya madem uyuyamadin sahur yap bari,
obur turlu cok yoruluyorsun sonra

canım hocamızın yalancısıyım ben

canım hocamızın yalancısıyım ben

onemli degil canim, bilgin olsun diye yaziyorum.

Bakara(*) Sûresi

233 - -Emzirmeyi tamamlamak isteyenler için- anneler çocuklarını iki tam yıl emzirirler. Onların (annelerin) yiyeceği, giyeceği, örfe uygun olarak babaya aittir. Hiçbir kimseye gücünün üstünde bir yük ve sorumluluk teklif edilmez. -Hiçbir anne ve hiçbir baba çocuğu sebebiyle zarara uğratılmasın- (Baba ölmüşse) mirasçı da aynı şeyle sorumludur. Eğer (anne ve baba) kendi aralarında danışıp anlaşarak (iki yıl dolmadan) çocuğu sütten kesmek isterlerse onlara günah yoktur. Eğer çocuklarınızı (bir süt anneye) emzirtmek isterseniz örfe uygun olarak vereceğiniz ücreti güzelce ödediğiniz takdirde size bir günah yoktur. Allah’a karşı gelmekten sakının ve bilin ki, Allah yapmakta olduklarınızı hakkıyla görendir.

doğru söylüyorsun cnm ama bir kaç problemim var ben yaklaşık 7 yıldır.. inatla 3-4 yıldır diyet yapıyorum ama yerimde sayıyor yada kilo alıyorum .. doktorumdan çok memnunum çok seviyorum kendisini ve para tuzağı yapmıypr çünkü yeşilyurt devlet hastasinde görev yapıyor .. hatta şöyleki giriş yaptırmıyorsun bile sadece kağıtlara yazılmış numaralarla giriyosun.. bu listeye benzer çok listem oldu ama tek faydalı liste bu oldu .. bazı hastalıklarım var safra kesesi yok bende metabolik sendirom , gizli şeker , insilün direnci ve kansızlık alt sınırda yani çalışmayan tiroit .. ilk diyete başladığımda şok olmuştum 5 gün sonra doktora gittiğimde 1.6 kilo vermişim .. ve uzun zamandan sonra verebildiğim kiloydu .. ve şimdi listeye uymak hiçte zor gelmiyor ee haliyle uydukça kilo vermeyede devam ediyorum .. o yüzden değiştirme gibi bir olanağım yok ..hatta başlarda bir hatam oldu akşamki ekmeği pilavla değiştirmiştim ama o bile yasakmış ne yazıyorsa o yani .. mesela yenilistede ekmek veya grisini yazdı ..

ewet bu bile bir + benim için en azından almadan döndüm

saliss ; nbr kuzum hiç karşılaşamadık çarşamba günü doktora gitmeyi planlıyorum

Son düzenleme:
anane 10

maviyeşil 12

shopaholic 8

saphira 7

paşam 11

yağmur 21 :)

nev 5

gerberayı yazmadm kaptanm daha konusmadnz ye neyse iyi geceler hepnze :)

teşekkürler tatlım

canım sen benim menülere her zaman bakma öyle,zaten altına açıklamasını yapıyorum ben ilk 1 ay hiç kaçamak yapmamıştım,bence sende aynen uygulamalısın.Sonraki zamanlarda da 15 te 1 gün ödüllendiriyordum kendimi.iyi oluyordu
saphira cım cnm yeni işyeriniz hayırlı olsun...hayırlı bol kazançlar cnm benim...
canım çok teşekkürler inşallah
günaydın kızlar:) terchmi yaptmmm:) shopaholic 9 hayat çayını tavsiye ediyorum her öğünden 15dk önce içsen gunde 4 5 bardak içmeye calıssan tavsye ederm yani bana yaradi sanki
hayırlısı neyse o olsun canım
geçmiş olsun canım,iyidir inşallah şimdi ?
afiyet olsun canım çok güzel bir menü.meyvenin yanında çiğ kuru yemişi ihmal etme yalnız
tatilde diyet olmuyor be gülüm,boşverr toparlarsın eminim ki
değerlerine sevindim
afiyet olsun canım :)
şimdiii burda asıl sorun milföy değil de,20.00 den sonraki meyve! desem hoca sahurda ve iftarda avuç içi kadar pideyi veriyor,hatta içine tereyağ sürün diyor milföylerini ona sayıyorum ama meyve

ben daha öncede defalarca yaptım ama bir günlük olarak yaptım hep,gerçekten çoğunda ciddi farklar yaşadım.1 günde 1.3 kg bile attığım oldu
dereceleri görünce takıma dönmeyi istedim içten içe artık taşınma ne zaman olursa o zaman çıkarım listeden bende ne dersin saphıram
gel bebem gelll
canım sen anne olarak yapman gerekeni yapmışsın.Çocuklar inanılmaz zeki varlıklar,anne babayı kullanmayı çok iyi biliyorlar.Çocuğun için en doğrusunu sen bilirsin inşallah onuçlarınız temiz çıkar,kolaycacık atlatırsınız.çok da minnakmış daha.2 yaş sendromuna da girmiş olabilir
anane 10

maviyeşil 12

shopaholic 8

saphira 7

paşam 11

yağmur 21 :)

nev 5

gerberayı yazmadm kaptanm daha konusmadnz ye neyse iyi geceler hepnze :)

ellerine sağlık bitanemm
artık sayabilirsin canım gerbişi de

iyi geceler canlar
sahura kalkanlara afiyet olsun,bizim davulcular geçmeye başladı :)
bugün öğleden sonra yoktum,yazmıştım olmayacağımı.Akşam da annemdeydik.annemin yemeklerini özlemişim ve pideyi.sıcacık çok güzeldi.benim cadıda anneannesinde pek güzel yedi,tabi anneanne mest
Yemekten sonra sahile gittik,kahvelerimizi orda içtik.Kalkacaktık ki bir telefon geldi anneme 23.30 da,bir tanıdık vefat etmiş.Uzun zamandır kanserdi zaten,artık son safhalarına gelmişti.Allah çok çektirmedi...ama tabi yakınları perişan,çok üzgünler.annemde yanlarında olmak istedi,cenaze evi de edremitte.Gece gece kalktık,annem çabuk çabuk hazırlandı,bizde onu garaja yetiştirdik.sabaha orda olacak,karşılayacaklar oradan.Garaj uzak olduğundan eve de anca geldik.Size bakmadan yatmayaım dedim.çok uykum geldi iyi geceler

başınız saolsun .. allah ramet eylesin

sitede güncelleme filan yapıldıysa ve bizim yazdıklarımızda o araya denk geldiyese,mesajlar böyle silinip gidiyor işte ben de bir sürü şey yazmıştım.Hatta bu sabahtan itibaren hiç. bir mesajım yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…