kızlar ben normalde 2 yasına kadar emzırme nıyetındeydım tugrabı..(ben de kuranı kerımde 2 dıye bılıyorum) ama soyle bı durum olustu.oğlum dogdugundan berısureklı gece gunduz demeden emdı.mememle uyudu mememle kalktı..hep kucagımdaydı sabahlara kadar..hele akıllandıkca bunu gunduzede cevırdı.meeme acık olsun o gıtsın oyununu oynasın gelıp bı fırt ceksın donsun oyununa sonradan tekrardan gelsın fırt.... hele bı kapa meemeyı bak neler oluyordu..cok sakın bı yapısı vardı ama.
ne zaman kestım gece bellı saatte kalkıp sankı bızı duymuyo gıbı anne dıye aglamalar ayakklarını vurmalara ne anne ne baba kımse dınlemıo.bısı solesen daaha cok basıp bagırıo.cocuk doktorlarına gıttık bısı dıemedıler.kulak doktoru ıkı kulagındada orta kulak ıltıhabı var dendı . 3antıbıyyotık ıctı.banamısın demedı.azı dişleriydi ,kulaklardı memeden kesmeydı derken kaç zamandır boyle ugrasıyoruzz..lkendımı hıc bu kdr caresız hıssetmemıstım kızlar.kendını paralıyor cocuk ve bız bısı yapamıyoruz.yarında oğglen norolojı doktoruna goturecegım.son carem bısı de cıkmazsa artık psıkolojık..emmeden kesınce olabılır dedı psıkolog arkadas.bırde ıyı bı hoca bulup okutacagım.. bugunde batın ultrasyonunu cektırdım.kuak burun bogazcıya tekrar gıttım.baska bı cocuk ddoktoruna gıttım.ve bu sıcakta tugrabla ve hıc durmuyor artık.canım cıktı resmen..bırde regl ustune ...gelıp yatmamla tugrabı bı koseye koymam bı oldu.kayınvalıdem ıftsrı hazırladı cocuga baktı.cok fenaydım.. ıste bole kızlar
yagmur artk damlayı yazmıcam uzun gediiKrafttraining mit bauchmuskeltraining 8 minuten bak bu video 8 dakka hcbsey yani sabah kalkınca yada ne bliym yüryüsten sonra falan yapablrsin
canim ya madem uyuyamadin sahur yap bari,uyuymadım valla yorgunluktan...boyle bısı varmı ya
yuruyuse gidebilirsin canim orucken,
bi sey olmuyor ama normaldekinden cok daha cabuk yoruluyorsun ve tempo dusuyor haliyle.
Gecen yururken ben diyorum artik ben cok yoruldum oturalim filan, en sonuna dogru esimin tshirt unden tutundum o beni cekti goturdu oyle tamamladim :)
canim emzirme hakkinda benim bildigim kur an da 2 yil yaziyor, ama anne ve baba kendi aralarinda konusup daha erken kesmeye karar verirse de bunda bi sorun yoktur diyor. Oyle iste canim..
canım hocamızın yalancısıyım ben
kaptanmz nerdeee:)
dogum gununde pasta yediyse ondan gelemiyodurr
canim tabi ki diyetisyen daha iyi bilir,
ama bazen de malesef para tuzagi oluyor yavas yavas verelim diye cok kabarik bi liste verebiliyorlar.
benim sahsi fikrimi soruyorsan, 7 dilim ekmek mesela gunde cok fazla. onu azaltmayi deneyebilirsin.
mesela kahvalti cok guzel, zeytin ve ceviz ve findik hepsini yiyebilirsin ekmek yemezsen :26:
pilav makarna yerine bulgur pilavini tercih edebilirsin.
aralarda meyve yerine kuru meyve ve ceviz falan yiyebilirsin,
porsiyonlarin olcusune de dikkat etmek lazim tabi.
yogurt ben cok seviyorum, ustune tok tutsun diye keten tohumu atiyorum.
cok lezzetli oluyor :)
nev vallacok güzel vermişsin dukan dışında dedklernin hçbrni bilmiyorum gerci:) oluyo hayatta işte ben tam anlamyla düzgün bi ilşki yada doğru insan olayna inanmıyorum zaten ama her an insanın karsısına cook güzel bişey cıkablr buna inanıorum:)
yagmur artk damlayı yazmıcam uzun gediiKrafttraining mit bauchmuskeltraining 8 minuten bak bu video 8 dakka hcbsey yani sabah kalkınca yada ne bliym yüryüsten sonra falan yapablrsin
gerbera ben alıntı yapmaya daha adapte olamadm nyeyse işte ama eksiyle başlamanda büyük motive yani :)
iyi geceler maviyeşil:)
teşekkürler tatlımnice senelere de yerimize
:44::44::44:saprinam kafamı karıştırdın he bal yeme dedim sen yiyorsun
kızlar benim bugün canım çok sıkkın gene açtım muslukları sontra görüşürz olurmu olurda giremezsem kusura bakmayın sizlere demedim ama 2 gündür durup durup aglıyorum nedensiz sonra görüşrüz
canım çok teşekkürler inşallahsaphira cım cnm yeni işyeriniz hayırlı olsun...hayırlı bol kazançlar cnm benim...
hayırlısı neyse o olsun canımgünaydın kızlar:) terchmi yaptmmm:) shopaholic 9 hayat çayını tavsiye ediyorum her öğünden 15dk önce içsen gunde 4 5 bardak içmeye calıssan tavsye ederm yani bana yaradi sanki
Slm kızlae evden çıkmadan takıma bakayım dedim.Hastalıklar bitmedi bizde.Yazlığa gittiğimiz akşam kızım ateşlendi ishal oldu.2 günde eridi çocuk.Birazdan dr a götüreceğiz.dönünce geçmişe bakarım artık inşallah
afiyet olsun canım çok güzel bir menü.meyvenin yanında çiğ kuru yemişi ihmal etme yalnızkızlar sabah yediklerimi yazıyorum sizlere
1- 2 adet rahadan yumurta
2-3 sivri biber
3-1 adet domates
4-1 adet badem
5-bol maydonoz
6-kibrik kutusu kadar beyaz peynir
7-kayısılı diyet çayım
8-10 siyah zeytin 5 yeşil zeytin
4 gibide ara meyva
1-7 adet kayısı
2-3 adet erik kara erik varya irisinde nede gidiyor ekşi ekşi
akşamda yiyeceklerim
1- 6 yemek kaşıgı domatesli patlıcan yemegi
2-3 kaşık bulgur pilavı
3-1 kase yourt içine keten tohumu bir ttalı kaşıgı
suyumu 2 litre içmeyi düşünüyorum bakalım 6 sonra birşey yemeyi düşünmüyorum adetim bitsin spora başlıcem gene plates topumla haşır neşir olmayı düşünüyorumda sonra sıkılaşırım artık sonra fit bir paş aolurum görenlerde o paşa nede güzel olmuşsun dicekler benimde koltuklarım kabarır artık fazla kaparmasa bari yoksa uçarım
kızlar menüm nasıl yorum alıyım lütfen
tatilde diyet olmuyor be gülüm,boşverr toparlarsın eminim kidiyetimi tam yapmadığıma öyle pişman oldumki şu anda 85 olabilirdim ve 88 kiloyla tekrar diyetime geri döndüm listemi uygulamaya başladım denize gittim ama çok kaçamak yaptım en önemlisi kızartmaydı sanırımçok üzgünüm ama kilo aldığım için şimdi doktora gitmem gerekirdi akılsız başın cezasını çekiyorum resmen .. niye kendimi bıraktım diyetimi uygulamadım.. nasıl böyle bir sorumsuzluk yaptım ben.. bide iyi haberlerim var kan tahlili yaptırmıştım belki yazmışımdır ama hatırlamıyorum .. gizli şeker testi hba1c 6.1 den 5.8 e düşmüş .. yani şeker hastalığından uzaklaşmaya başladım .. buna çok sevindim .. demir serum yani depo 22 den 49a çıkmış bu iki sonuç çok önemli kansızlık kilo vermeye engel şekerde öyle .. ama doğru beslenme ve doğru ilaçla kilo vererek değerleri düzeltmek mümkünmüş ..
afiyet olsun canım :)dunku iftar menumu yazayim once.
yine kotu oldu:18:
1 hurma
domates corbasi
tavuklu yesil fasulye yemegi
yogurt
2 adet normal milfoy borek (4 tane mini ediyor)
1 cb ceviz (badem de karisik olabilir hatirlamiyorum)
kuru kayisi yedim mi hatirlamiyorum
teravih ten sonra da 10 kiraz
yani en kotu olan milfoy boreklerdi onu hatirliyorum.
en iyisi yer yemez yazmak degilse insan unutuyor
hmm bi pasta kokusu aliyorum yine, aman dikkat canim, haftasonu gecti artik bundan sonra kacamak yapmayalim..
persembe aksam a kadar dengeleyelim ins..
pirinc yontemini yapmama esim hayatta izin vermez. siz bi deneyin bakalim ins faydasini gorursunuz.
ben karatay i sevdim cok eglenceli.. bi de wc problemim olmasa supper otesi olcak.
saliss cim kitap tan boyle bi bolum var mi? wc problemi ile alakali :26:
gel bebem gellldereceleri görünce takıma dönmeyi istedim içten içe artık taşınma ne zaman olursa o zaman çıkarım listeden bende ne dersin saphıram
canım sen anne olarak yapman gerekeni yapmışsın.Çocuklar inanılmaz zeki varlıklar,anne babayı kullanmayı çok iyi biliyorlar.Çocuğun için en doğrusunu sen bilirsinkızlar ben normalde 2 yasına kadar emzırme nıyetındeydım tugrabı..(ben de kuranı kerımde 2 dıye bılıyorum) ama soyle bı durum olustu.oğlum dogdugundan berısureklı gece gunduz demeden emdı.mememle uyudu mememle kalktı..hep kucagımdaydı sabahlara kadar..hele akıllandıkca bunu gunduzede cevırdı.meeme acık olsun o gıtsın oyununu oynasın gelıp bı fırt ceksın donsun oyununa sonradan tekrardan gelsın fırt.... hele bı kapa meemeyı bak neler oluyordu..cok sakın bı yapısı vardı ama.
ne zaman kestım gece bellı saatte kalkıp sankı bızı duymuyo gıbı anne dıye aglamalar ayakklarını vurmalara ne anne ne baba kımse dınlemıo.bısı solesen daaha cok basıp bagırıo.cocuk doktorlarına gıttık bısı dıemedıler.kulak doktoru ıkı kulagındada orta kulak ıltıhabı var dendı . 3antıbıyyotık ıctı.banamısın demedı.azı dişleriydi ,kulaklardı memeden kesmeydı derken kaç zamandır boyle ugrasıyoruzz..lkendımı hıc bu kdr caresız hıssetmemıstım kızlar.kendını paralıyor cocuk ve bız bısı yapamıyoruz.yarında oğglen norolojı doktoruna goturecegım.son carem bısı de cıkmazsa artık psıkolojık..emmeden kesınce olabılır dedı psıkolog arkadas.bırde ıyı bı hoca bulup okutacagım.. bugunde batın ultrasyonunu cektırdım.kuak burun bogazcıya tekrar gıttım.baska bı cocuk ddoktoruna gıttım.ve bu sıcakta tugrabla ve hıc durmuyor artık.canım cıktı resmen..bırde regl ustune ...gelıp yatmamla tugrabı bı koseye koymam bı oldu.kayınvalıdem ıftsrı hazırladı cocuga baktı.cok fenaydım.. ıste bole kızlar
anane 10
maviyeşil 12
shopaholic 8
saphira 7
paşam 11
yağmur 21 :)
nev 5
gerberayı yazmadm kaptanm daha konusmadnz ye neyse iyi geceler hepnze :)
iyi geceler canlar
sahura kalkanlara afiyet olsun,bizim davulcular geçmeye başladı :)
bugün öğleden sonra yoktum,yazmıştım olmayacağımı.Akşam da annemdeydik.annemin yemeklerini özlemişim ve pideyi.sıcacık çok güzeldi.benim cadıda anneannesinde pek güzel yedi,tabi anneanne mest
Yemekten sonra sahile gittik,kahvelerimizi orda içtik.Kalkacaktık ki bir telefon geldi anneme 23.30 da,bir tanıdık vefat etmiş.Uzun zamandır kanserdi zaten,artık son safhalarına gelmişti.Allah çok çektirmedi...ama tabi yakınları perişan,çok üzgünler.annemde yanlarında olmak istedi,cenaze evi de edremitte.Gece gece kalktık,annem çabuk çabuk hazırlandı,bizde onu garaja yetiştirdik.sabaha orda olacak,karşılayacaklar oradan.Garaj uzak olduğundan eve de anca geldik.Size bakmadan yatmayaım dedim.çok uykum geldi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?