sindirmimi çalıştırır ümidiyle,ballı sıcak su içtim sabah aç karnıma,sonra da 2 tepeleme çay kaşığı keten tohumu.bu saate kadar bir değişiklik yok
paşam:80::80:
Canım Allah şifa versin inşallah,elbette doktorlar çok daha doğru teşhis koyar ama bana psikolojik gibi geldi hissel olarak,inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu geçiş dönemi sancılarınıkızlar ben normalde 2 yasına kadar emzırme nıyetındeydım tugrabı..(ben de kuranı kerımde 2 dıye bılıyorum) ama soyle bı durum olustu.oğlum dogdugundan berısureklı gece gunduz demeden emdı.mememle uyudu mememle kalktı..hep kucagımdaydı sabahlara kadar..hele akıllandıkca bunu gunduzede cevırdı.meeme acık olsun o gıtsın oyununu oynasın gelıp bı fırt ceksın donsun oyununa sonradan tekrardan gelsın fırt.... hele bı kapa meemeyı bak neler oluyordu..cok sakın bı yapısı vardı ama.
ne zaman kestım gece bellı saatte kalkıp sankı bızı duymuyo gıbı anne dıye aglamalar ayakklarını vurmalara ne anne ne baba kımse dınlemıo.bısı solesen daaha cok basıp bagırıo.cocuk doktorlarına gıttık bısı dıemedıler.kulak doktoru ıkı kulagındada orta kulak ıltıhabı var dendı . 3antıbıyyotık ıctı.banamısın demedı.azı dişleriydi ,kulaklardı memeden kesmeydı derken kaç zamandır boyle ugrasıyoruzz..lkendımı hıc bu kdr caresız hıssetmemıstım kızlar.kendını paralıyor cocuk ve bız bısı yapamıyoruz.yarında oğglen norolojı doktoruna goturecegım.son carem bısı de cıkmazsa artık psıkolojık..emmeden kesınce olabılır dedı psıkolog arkadas.bırde ıyı bı hoca bulup okutacagım.. bugunde batın ultrasyonunu cektırdım.kuak burun bogazcıya tekrar gıttım.baska bı cocuk ddoktoruna gıttım.ve bu sıcakta tugrabla ve hıc durmuyor artık.canım cıktı resmen..bırde regl ustune ...gelıp yatmamla tugrabı bı koseye koymam bı oldu.kayınvalıdem ıftsrı hazırladı cocuga baktı.cok fenaydım.. ıste bole kızlar
Allah'tan ümit kesilmez ve hiçbir yara açık kalmaz ben de buna çok inanıyorum canım,sabırla iyileşmeyi bekliyorumnev vallacok güzel vermişsin dukan dışında dedklernin hçbrni bilmiyorum gerci:) oluyo hayatta işte ben tam anlamyla düzgün bi ilşki yada doğru insan olayna inanmıyorum zaten ama her an insanın karsısına cook güzel bişey cıkablr buna inanıorum:)
İlginç bir diyet yolculuğu okudum Gerbera,vücudun neden direniyor gerçekten merak ettim ama bunca yıl bırakmamanı da çok takdir ettim gerçektendoğru söylüyorsun cnm ama bir kaç problemim var ben yaklaşık 7 yıldır.. inatla 3-4 yıldır diyet yapıyorum ama yerimde sayıyor yada kilo alıyorum .. doktorumdan çok memnunum çok seviyorum kendisini ve para tuzağı yapmıypr çünkü yeşilyurt devlet hastasinde görev yapıyor .. hatta şöyleki giriş yaptırmıyorsun bile sadece kağıtlara yazılmış numaralarla giriyosun.. bu listeye benzer çok listem oldu ama tek faydalı liste bu oldu .. bazı hastalıklarım var safra kesesi yok bende metabolik sendirom , gizli şeker , insilün direnci ve kansızlık alt sınırda yani çalışmayan tiroit .. ilk diyete başladığımda şok olmuştum 5 gün sonra doktora gittiğimde 1.6 kilo vermişim .. ve uzun zamandan sonra verebildiğim kiloydu .. ve şimdi listeye uymak hiçte zor gelmiyor ee haliyle uydukça kilo vermeyede devam ediyorum .. o yüzden değiştirme gibi bir olanağım yok ..hatta başlarda bir hatam oldu akşamki ekmeği pilavla değiştirmiştim ama o bile yasakmış ne yazıyorsa o yani .. mesela yenilistede ekmek veya grisini yazdı ..
Baş sağlığı dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler kızlar
bugün pirinç yaptım,okuyanlarlar biliyordur zaten.menüm de silinmiş sanırım.
sabah öğle ve akşam,1 er çay bardağı pirinçten lapa yapıp,yoğurtla yedim.suyum 2.5 lt oldu.daha da içerim
secil pirinç olayı nedır?
Korkularını anlıyorum,ama inan bana samimiyetimle söylüyorum ki sen benim tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin.Kendimi düşünüyorum ki çevremde çok güçlü bilinirim ama senin gücün bambaşka,maşallah.Ve yine hislerim bu ödediğin bedellerin ödülüne de şahit olacağımı söylüyor.Çok güzel şeyler hissediyorum sen ve geleceğin için ve biliyorum Allah nasip edecek en güzelini...paşa hasta canım hemde çok hasta dermenı olmayan bir hastalık benimkisiben bu panik ataktan bıktım bebem ya çok zorluyor beni bugün ablama gittim olan bana oldu yolda panik atak geçirdim anam agladı durdurana kadar ne olucek benim bu halim ya birde korkuyorum eylüle kadar veremezsem ben bu kiloyu offfff aglıcem şimdi he tekim eşim gelmedi daha bıktım artık evde tek kalmaktan
Korkularını anlıyorum,ama inan bana samimiyetimle söylüyorum ki sen benim tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin.Kendimi düşünüyorum ki çevremde çok güçlü bilinirim ama senin gücün bambaşka,maşallah.Ve yine hislerim bu ödediğin bedellerin ödülüne de şahit olacağımı söylüyor.Çok güzel şeyler hissediyorum sen ve geleceğin için ve biliyorum Allah nasip edecek en güzelini...
paşa hasta canım hemde çok hasta dermenı olmayan bir hastalık benimkisiben bu panik ataktan bıktım bebem ya çok zorluyor beni bugün ablama gittim olan bana oldu yolda panik atak geçirdim anam agladı durdurana kadar ne olucek benim bu halim ya birde korkuyorum eylüle kadar veremezsem ben bu kiloyu offfff aglıcem şimdi he tekim eşim gelmedi daha bıktım artık evde tek kalmaktan
Canım Allah şifa versin inşallah,elbette doktorlar çok daha doğru teşhis koyar ama bana psikolojik gibi geldi hissel olarak,inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu geçiş dönemi sancılarını
Allah'tan ümit kesilmez ve hiçbir yara açık kalmaz ben de buna çok inanıyorum canım,sabırla iyileşmeyi bekliyorum
İlginç bir diyet yolculuğu okudum Gerbera,vücudun neden direniyor gerçekten merak ettim ama bunca yıl bırakmamanı da çok takdir ettim gerçekten
Saphira cım bugün yoğunluğum nedeniyle giremedim..beni iizinli yazarmıın cnm bugünlük...iyi geceler kızlarrr
bu dönem senin için en önemli olan şey moral hiç birşeyi takma kafana olmaz veremem bebek olmaz gibi düşüncelere de kapılma herşeyi oluruna bırak ve hiç bişeyi kafana takma herşey yoluna girer elbet sorun bulundu çözümüde olur elbet sen üzüldükçe bende üzülüyorum yapma paşamm
stres en büyük etken sanırım ama sıkıldım artık kendimi bildim bileli kiloluyum 13 yaşıma kadar zayıftım şimdi 25 yaşındayım sen düşün yani en yüksek kilom 100dübu süreç bittiğinde hayatımda 30-40 kilo vermiş büyük bir yükten kurtulmuş biri olacağım inş
bugün sitede çalışma varmış ve bir günlük yazdıklarımız silindi bugün sayım olmaz herhalde saphıram sayımı kim yapıyor bir kişimi yoksa listemi
Korkularını anlıyorum,ama inan bana samimiyetimle söylüyorum ki sen benim tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin.Kendimi düşünüyorum ki çevremde çok güçlü bilinirim ama senin gücün bambaşka,maşallah.Ve yine hislerim bu ödediğin bedellerin ödülüne de şahit olacağımı söylüyor.Çok güzel şeyler hissediyorum sen ve geleceğin için ve biliyorum Allah nasip edecek en güzelini...
canım işşallah aslında ben böyle biri degildim sevgi dolu hareketli sevecen ama eski paşayı getiremiyorum malesef vallahi çok ugraştım ama olmuyor iştebugün okadar korutumki dedim paş ayolun sonuna geldin ölüyorsun hiç birşey yokken geliyo bu illet evden çıkmayınca birşey yok eden çıkına olan oluyor namazımla tespihimle rabbime sıgındım ama bazen öyle böyle degilyane bugün dua ediyorum selevat çekiyorum aklıma birşey geldi arkadaş demişti umud allahtan vesvese şeytandan diye hep öle dedim durdu panik atagım çarpıntı beni çok zorluyor çarpıntım olmasa iyide o korkutuor 2 kere bu çarpıntı yzünden yogun bakımda yattım korkuyorum her seferinde gene doktorlar başıma üşücekler gene damar yolu açıp gene igne ilaçları damardan verecekler diyorum aslında panik atak nöbeti gelince durduryorum ama ne biliyim bugün olmadı zor zapdettim kendimi yigidimi görünce hiç birşeyim kalmadı bazen diyorum rabbim biliyoda evlat vermiyor bana ben bu hasta halimde evladıma nasıl bakarım eltim birgün demişti yenge sen hastasınya ondan allah sana bebek vermiyor sen bu hasta halinle nasıl bajkıcaksın demişti bana
yazdıkalrım nereye gitti yaallaha şükür girebildim kızlar haşlama mısır yenirmi yenmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?