günaydın kızlar:) terchmi yaptmmm:) shopaholic 9 hayat çayını tavsiye ediyorum her öğünden 15dk önce içsen gunde 4 5 bardak içmeye calıssan tavsye ederm yani bana yaradi sanki
aç kalırsın ama böylee öğlenleri daha sıkı yesen ya paşam
geçmiş olsun kızın iyileşr umarım çabucak
diyetimi tam yapmadığıma öyle pişman oldumki şu anda 85 olabilirdim ve 88 kiloyla tekrar diyetime geri döndüm listemi uygulamaya başladım denize gittim ama çok kaçamak yaptım en önemlisi kızartmaydı sanırımçok üzgünüm ama kilo aldığım için şimdi doktora gitmem gerekirdi akılsız başın cezasını çekiyorum resmen .. niye kendimi bıraktım diyetimi uygulamadım.. nasıl böyle bir sorumsuzluk yaptım ben.. bide iyi haberlerim var kan tahlili yaptırmıştım belki yazmışımdır ama hatırlamıyorum .. gizli şeker testi hba1c 6.1 den 5.8 e düşmüş .. yani şeker hastalığından uzaklaşmaya başladım .. buna çok sevindim .. demir serum yani depo 22 den 49a çıkmış bu iki sonuç çok önemli kansızlık kilo vermeye engel şekerde öyle .. ama doğru beslenme ve doğru ilaçla kilo vererek değerleri düzeltmek mümkünmüş ..
kızlar sabah yediklerimi yazıyorum sizlere
1- 2 adet rahadan yumurta
2-3 sivri biber
3-1 adet domates
4-1 adet badem
5-bol maydonoz
6-kibrik kutusu kadar beyaz peynir
7-kayısılı diyet çayım
8-10 siyah zeytin 5 yeşil zeytin
4 gibide ara meyva
1-7 adet kayısı
2-3 adet erik kara erik varya irisinde nede gidiyor ekşi ekşi
akşamda yiyeceklerim
1- 6 yemek kaşıgı domatesli patlıcan yemegi
2-3 kaşık bulgur pilavı
3-1 kase yourt içine keten tohumu bir ttalı kaşıgı
suyumu 2 litre içmeyi düşünüyorum bakalım 6 sonra birşey yemeyi düşünmüyorum adetim bitsin spora başlıcem gene plates topumla haşır neşir olmayı düşünüyorumda sonra sıkılaşırım artık sonra fit bir paş aolurum görenlerde o paşa nede güzel olmuşsun dicekler benimde koltuklarım kabarır artık fazla kaparmasa bari yoksa uçarım
kızlar menüm nasıl yorum alıyım lütfen
canım yemeklerim yanınada bol kıvırcıgı dogradım içine peynir ve ceviz koydum 1 litre suyum bitticanim bence gayet guzel olmus menun
Bal yasak diye yazmissin da simdi biz saphira ile onu 1 cay kasigi wc icin deniyoruz faydasi olcak mi diye.
Benim ilk basladgmda wc problemim oldu 4 gun oldu cikamadim. Sonra kahvatilarima 1 cay kasigi kadar hatta ondan da az bal ekledim.
Sonra 2 gunde ciktim wc ye. Bakalim bugun de cikmam lazim eger bal ise yariyorsa..
Oyle iste canim
Aglama seen aglama seen haydi biraaz gul..sarkisini armagan ediyorum sanaBak sonra ben de baslarim aglamaya topik sel olur gider
kız eline vuramadınmı eşinin dıt deseydim yeme onlar benim benim eşim hele bir atsın sayılı kayısılarıma kıyametleri koparıyourmbugun sahur menum
2 yumurta ile sucuklu yumurta
1 cb dan az ceviz
1 veya 2 kuru kayisi (bazilarini esim yedi hatirlamiyorum tam sayisini)
domates salatalik
1 kk peynir
1 cay kasigindan az bal
7 kiraz :26:
2 zeytin
sanirim bu kadar..
canım geçmiş olsun doktor ne dedi oglumakızlar eve yenı gırdım yok bole bı hava ya...bunalımlardayım.bırde oğlum huzursuz yollarda tam bıttım( felç oldum resmen..
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz..
Canlarım aldıgım kararlar şunlar...çoğunuzun yaptıgı şeyler ama ben hep ihmal ediyordum..bundan sonra böyle yapıcam..
1...günde 3 litre su
2...günde 3 kupa yeşil çay
3...günde 2 adet soda
4...günde 1 defa sabah sade neskafe
5...günde 1 tane form çay..içilecek...
Evde ki hareketlerimi artırıyorum hergün daha çok temizlik yapıcam...günde yarım saat koşu bandına binicem...1 defa eşimin işyerine gidip gelicem buda yarım saatii alıyor...ve sıcak su içicem kızlar bundan sonra sürekli..bi anıdık sıcak su içerek diyetle kısa sürede 11 kilo vermiş.....
Bugün arkadaşımın kızının doğum günü var.Öğleden sonra evde olmayacağız.Akşama Allah kerim
kahvaltı:
2 kk yumurta
2 zeytin
2-3 ince kepek
tereyğ
bal
çay
bugün yine ekmekli kahvaltı yaptım.h.sonu diyetsiz geçti resmen,zaten h.sonları böyle oluyor ya,napiim artık,kendimi sıka sıka iyice stres oluyorum.Eğer yapabilirsem ki çok istiyorum;salı,çarşamba,perşembe sadece pirinç yapmak istiyorum,bu arada hala reglm devam ediyor.Pirinçle ödemimi atarım en azından diye umuyorum.Hata keşke 1 hafta boyunca uygulayabilsem nevim gibi ama o kadar sürdüremem sanıyorum
günaydın kızlar:) terchmi yaptmmm:) shopaholic 9 hayat çayını tavsiye ediyorum her öğünden 15dk önce içsen gunde 4 5 bardak içmeye calıssan tavsye ederm yani bana yaradi sanki
Slm kızlae evden çıkmadan takıma bakayım dedim.Hastalıklar bitmedi bizde.Yazlığa gittiğimiz akşam kızım ateşlendi ishal oldu.2 günde eridi çocuk.Birazdan dr a götüreceğiz.dönünce geçmişe bakarım artık inşallah
diyetimi tam yapmadığıma öyle pişman oldumki şu anda 85 olabilirdim ve 88 kiloyla tekrar diyetime geri döndüm listemi uygulamaya başladım denize gittim ama çok kaçamak yaptım en önemlisi kızartmaydı sanırımçok üzgünüm ama kilo aldığım için şimdi doktora gitmem gerekirdi akılsız başın cezasını çekiyorum resmen .. niye kendimi bıraktım diyetimi uygulamadım.. nasıl böyle bir sorumsuzluk yaptım ben.. bide iyi haberlerim var kan tahlili yaptırmıştım belki yazmışımdır ama hatırlamıyorum .. gizli şeker testi hba1c 6.1 den 5.8 e düşmüş .. yani şeker hastalığından uzaklaşmaya başladım .. buna çok sevindim .. demir serum yani depo 22 den 49a çıkmış bu iki sonuç çok önemli kansızlık kilo vermeye engel şekerde öyle .. ama doğru beslenme ve doğru ilaçla kilo vererek değerleri düzeltmek mümkünmüş ..
canım yemeklerim yanınada bol kıvırcıgı dogradım içine peynir ve ceviz koydum 1 litre suyum bittidoydum işşallah çarşamba günü orucum salu sahura kalkarım artık
kız eline vuramadınmı eşinin dıt deseydim yeme onlar benim benim eşim hele bir atsın sayılı kayısılarıma kıyametleri koparıyourm
canım geçmiş olsun doktor ne dedi ogluma
afiyet seker olsun canim..
Hadi bakalim sen de oruc tutmaya basliyorsun demek.. Ins oruc da yardimci olur diyetlerimize
Esim aslinda soruyor bazen alabilir miyim diye
Ben de onceden yok onlarin hepsi benim sen kendine git ordan al diyordum ama yazik adamcagiz yesin dedim.
Yiyebilirsin dedim, o da ceviz de yedi kayisi da.. Caktirmadan o da karatay diyeti yapiyor biraz.
Saka maka su son 1-2 haftadir dikkat ediyor ve yuruyusleri zaten beraber yapiyoruz 72.6 dan 68.5 a kadar dustu. 4.1 kilo yani ohaBenim yerime yarismaya o katilsin bari..
Benden cok daha hizli kilo veriyor, metabolizmasi hizli galiba, dur diyorum sen zayiflama ben bi zayiflayim sonda sen zayifla
kiizlar yazdiiklarinizi okudum su anda telden giriorum o yuzden alinti yapamiorum.tugrab(oglum)1,5yasinda.yirmi gun kadar once. Bebegimi emzirmeden kestim.ve geceleri ondanmi bilemiorun surekli aglio.detayli yazarim sonradan.gitmedigim
doktor kalmadi bugun uc ayri yere gittim.vokta yorulduk anlicaginiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?