Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar...yorgunn shopa geldiii....kızlar kendime ayıracak 5 dk bile vaktim yokk....kızım 14 aylık ve çok zor uyutuyorum..uymadıgı zamanda hep paçamda...ya da laptop açıksa laptopun tepesine oturuyor.....daha mutfagı yeni topladımmm...uyku gözlerimden akıyorr:)

NEV cim cnm lapa için açıklayıcı msgların için çok tşk ederim..yarın senin yaptıgın gibi deniycemmm...sende nasıl durumlar tartı yüznünü güldürecek mi...

anane nerden aldın pabbuc.comdanmı

Morhipo dan almistm canim 59liraydi kargoda bedava baya hesapliydi yani:)

nev varya dedklerne aynen katiliyorum insallah mutlulugna sahit olcaz pasamn cok acayip insanlar var iste ben gorusmezdm töbe aile mailede dinlemezdm yani! Sinir oldum .evet cumaya eksi olmasin valla uzulmeyelm kizlar ciddende bi cogumuzn kilosu yakn ayni oranda vermemz lazm bunu dikkate almak lazm bayanlar:)

hosgeldn shopaholic kizini arada bana getr ben minciklym bakym sonra alirsn gene olmadi:)

yuruyus yaptim serce parmaklarm su topladi aciyodu zaten ustune eliptik yapmaya korkuyorum azda useniyorum sanki:)

bende pabbuc.com almıstım.3al 2 oode.bırde kodu var onu gırınce bırde yuzde 50ındırım daha yapıoo..cok cok uyguna geldı...

NEV cim cnm lapa için açıklayıcı msgların için çok tşk ederim..yarın senin yaptıgın gibi deniycemmm...sende nasıl durumlar tartı yüznünü güldürecek mi...
Canım aslında ben lapaya ve oruca daha yeni başladım,özel günüm yeni bitti çünkü,ama buna rağmen 0.5-1 kg arası atmayı bekliyorum çünkü ne kaçamak yaptım bugün,ne de lapadan başka birşey yedim...

İnşallah canım

bende pabbuc.com almıstım.3al 2 oode.bırde kodu var onu gırınce bırde yuzde 50ındırım daha yapıoo..cok cok uyguna geldı...

Hayirli olsun bize:) babam kafami kircak ama internetten alisverise guvenmiyo hic ama piyasada 110 lira yani mantikli davrandm tutki acikla

ben cola icip baslicam spora selilutli zayf biri olcam artk kabullendm

Hayirli olsun bize:) babam kafami kircak ama internetten alisverise guvenmiyo hic ama piyasada 110 lira yani mantikli davrandm tutki acikla

ben cola icip baslicam spora selilutli zayf biri olcam artk kabullendm

evet gayet mantıklı en ıyı spor ayakkabı markaları bıze 30 lıraya geldı..dısarda alamazsın..yaslılar bıraz yenılıge acık olmuo ne yazıkkı

aman bırak su colayı ya.dunyanın sekerı var bı bardakta 13 kup seker var yazık gunah degılmı bunyene.sadece selulıt yapsa ıyı...13seker ne demek yaa.ben 15 gunde kullanamam o kdr sekerı

kızlar menumu yazayım
sahur yoktu

ıftar:
yogurt corbası
semızotu
karpuz

kılo verdıgımı hıssedıorum sankı yaa.bı rahatlık var bende.ama cumaya kdr tartılmak yokkkkkkkk
afiyet olsun canım karpuzu çok seviyoruz dimi ya yağ depolayıp kilo aldırıyor
hadi inşallah canım.bu hafta inşallah hiç artımız olmaz
nevim aynen katılıyorum canım..
evet kuşum güzel fikir yarışalım da ben pek ümitsizim,pirince rağmen yine de sabırla yarın da pirinç yapıcam

tatlım haftanın 2-3 günü,2-3 saatlik oyun grupları oluyor kreşlerde.öyle bir kreş hem sana hem bebişe iyi gelir sanki

İnşallah canım,ben kendi adıma bu hafta ekside olacağıma eminim

ee o zmn persembe aksamı verdıgımız kılolarımmı solıcez cuma gunu sabahı da??
Canım ben cuma sabahı uykuda olduğum için,perşembe akşamından bildirim yapıyorum,senin tercihine kalmış...

Zero iciyorum nev normal degl ama iste bu yasmda selilut var cok kotu cok

babam kart dolandriciligndan falan endiseleniyo iste gel anlat bisey olmaz dye:)

Pirincini 3ogün olarak falan yeseydin ya canim oruc tutamasanda yapsaydin keske

Zero iciyorum nev normal degl ama iste bu yasmda selilut var cok kotu cok

babam kart dolandriciligndan falan endiseleniyo iste gel anlat bisey olmaz dye:)

Pirincini 3ogün olarak falan yeseydin ya canim oruc tutamasanda yapsaydin keske
Canım çok iyi anlıyorum,ben de kola değil ama nescafe bağımlısıyım,selülit bende de var ama çok takmıyorum

Maviyesil ben her sabah tartiliyorum canim yedklerne gun icinde dikkat etmenide sagliyo

ben bı ara oyle yapıodum ama ne yazıkkı kılo verınce aman nasıl olsa kolay verıom dıyıp yemege yuklenıodum boylesı daha ıyı..bı hafta tartılmayıp sonunda kendımı odullendırıorum ıyı de oluyor..nefsımmıde koreltmıorum...

Canım çok iyi anlıyorum,ben de kola değil ama nescafe bağımlısıyım,selülit bende de var ama çok takmıyorum

bol sutlu nescafeye bende hayır dıyemıorum ama kendımın onune gecıorum gunde bı kupadan fazla ıcmıorum artık...
bendede hafıf selulıt var ve emınımkı nescafeden oldu..daha once yoktu cunku

Aslinda yuruyuste selilut eritiyomus annem dedi bugun.ben hala spor yapmadm spor kiyafetmle oturuyorum:d

keske bende gunde bi bardak icsem gobek atarm cocuklugumdan beri iciyorum biralamiyorum allahtan zero iciyorum yani

valla sapişim bende eksiden çok artı olarak döndü lapa ama du bakalım 1 günü daha var
Ne hazırlığı tatlım bu yazın ortasında

Allah şifa versin salişe bende gelip giderken yazılarını gördüm ama bişey anlamadım

ben bu sene tekrardan unvsteye gircem insallah iste zaman kazandirsin dye bide zaten ingilizce egtm veriyo terch ettgm bolum en kotu ihtimalle pratgm artcak oyle:)
Amin canim insallah cabucak iyilesip doner:)

Yarışalım tatlım.
Ben lapanın yanında yoğurt veya salata ve karpuz yiyorum
Aslinda yuruyuste selilut eritiyomus annem dedi bugun.ben hala spor yapmadm spor kiyafetmle oturuyorum:d

keske bende gunde bi bardak icsem gobek atarm cocuklugumdan beri iciyorum biralamiyorum allahtan zero iciyorum yani

Bende bugün yürüyüş yapamadım hava inanılmaz sıcak.Klimayı kapatmadık gün boyu desem yeridir.Birazdan leslir 3 mil yapıp duş alacam sonrada lapamı yer uyurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…