anane nerden aldın pabbuc.comdanmı
Morhipo dan almistm canim 59liraydi kargoda bedava baya hesapliydi yani:)
nev varya dedklerne aynen katiliyorum insallah mutlulugna sahit olcaz pasamn cok acayip insanlar var iste ben gorusmezdm töbe aile mailede dinlemezdm yani! Sinir oldum .evet cumaya eksi olmasin valla uzulmeyelm kizlar ciddende bi cogumuzn kilosu yakn ayni oranda vermemz lazm bunu dikkate almak lazm bayanlar:)
hosgeldn shopaholic kizini arada bana getr ben minciklym bakym sonra alirsn gene olmadi:)
yuruyus yaptim serce parmaklarm su topladi aciyodu zaten ustune eliptik yapmaya korkuyorum azda useniyorum sanki:)
Canım aslında ben lapaya ve oruca daha yeni başladım,özel günüm yeni bitti çünkü,ama buna rağmen 0.5-1 kg arası atmayı bekliyorum çünkü ne kaçamak yaptım bugün,ne de lapadan başka birşey yedim...NEV cim cnm lapa için açıklayıcı msgların için çok tşk ederim..yarın senin yaptıgın gibi deniycemmm...sende nasıl durumlar tartı yüznünü güldürecek mi...
İnşallah canımnev varya dedklerne aynen katiliyorum insallah mutlulugna sahit olcaz pasamn cok acayip insanlar var iste ben gorusmezdm töbe aile mailede dinlemezdm yani! Sinir oldum .evet cumaya eksi olmasin valla uzulmeyelm kizlar ciddende bi cogumuzn kilosu yakn ayni oranda vermemz lazm bunu dikkate almak lazm bayanlar:)
bende pabbuc.com almıstım.3al 2 oode.bırde kodu var onu gırınce bırde yuzde 50ındırım daha yapıoo..cok cok uyguna geldı...
Hayirli olsun bize:) babam kafami kircak ama internetten alisverise guvenmiyo hic ama piyasada 110 lira yani mantikli davrandm tutki acikla
ben cola icip baslicam spora selilutli zayf biri olcam artk kabullendm
afiyet olsun canımkızlar menumu yazayım
sahur yoktu
ıftar:
yogurt corbası
semızotu
karpuz
kılo verdıgımı hıssedıorum sankı yaa.bı rahatlık var bende.ama cumaya kdr tartılmak yokkkkkkkk
nevim aynen katılıyorum canım..Şimdi bu insanoğlunun,kendini haşa Allah sanıp,sana Allah çocuk vermiyor,çünkü şundan vermiyor gibi konuşmalar yapması beni hayatta en öfkelendiren şey.Bunu söyleyen kimdir ki,Allah'ın mantığını ve hakikatini oturduğu yerden anlayabilir,sinirlendim bak yine.Alimin biri:''Allah'ın çalışma sistemini çözen,dünyayı parmağında çevirir''demiş.Allah'ın hakikati ile insanın gerçeklik anlayışı çok farklıdır,bilemeyiz,gaybı bilemeyiz,bunu nasıl anlayamazlar anlamıyorum.Bak canım,Allah'ın sevgilisi peygamberlerin hayatlarına bakıldığında,o günahsız varlıkların bile dünya nimetlerinin bazılarından noksan bırakıldığını görürüz.Kimi paradan,kimi evlattan,kimi anadan,kimi yardan ama noksanlık işte.Çünkü dünyanın mantığında tamamlanmak yoktur.Kim tamdır kim?Allah(c.c)bir ayetinde:''Ben kulumun,zannı üzerineyim''der.Yani Allah kuluna,bilindiği şekilde gelir.O insanlar kim ki,o sana çocuk vermedi,çünkü şundan diyebilir.İmtihanın çocuk değildir belki de,yalnızca zaman ve sabırdır ki ben öyle hissediyorum.Tanıdığım ve çocuk sahibi olan onlarca panik atak hastası var,lütfen kimseyi duyma,biliyorum vuslat çok yakın
Haklısın canım,ve buna tüm kalbimle inanıyorum,takım olayı destek ve motivasyon için bulunmaz nimet,beraberce başarıcaz
Paşa'nın mutluluğuna takımca şahit olucaz ve toplanıp bebek görmeye gidicez tüm kalbimle inanıyorum
O pirinç var ya,tam bir mucize.Japonların neden zayıf olduğunu düşünürüz hep.Çünkü Japonlar hareketli yaşamlarının yanısıra bol pirinç tüketirler ve pirinci lapa olarak tüketirler.sanırım sır burada
Eğer hiç dışına çıkmazsan rahat 1 kg atılıyor canım
Hiçbir sakıncası yok canım.Ama şu yasemin kokulu ince pirinçlerle yapılırsa,çok daha lezzetli oluyor.
Canım o yasemin kokulu ince pirinci güzelce yıka,bir çay bardağı pirince 2 çay bardağı suyu üzerine koy.Tam suyunu çekecekken 3-4 damla limon,tuz,karabiber,bol nane,az pul biber ekle.İnan çok lezzetli olacak iç pilav gibi,ben cacıkla birlikte tüketiyorum...
Ben de çok seviyorum canım lapanın tadını,cacıkla birlikte yiyorum,onu da deneyebilirsin
Evet canım,o pirinç çok daha sağlıklı sonuç veriyor
Canım normal diyetini yapıyorsun,yalnızca son 2 gün lapa yaparak ödemlerini atıyorsun ve kaç kilo verdiysen harika bir şekilde meydana çıkıyor.
Denemeni tavsiye ederim canım,özellikle bugün sahur yarın iftar denersen,tartılma gününden önce faydasını net görürsün...
Allah senden de razı olsun canım benim
Canlarım dikkat ettim hepimiz nerdeyse aynı kilolardayız,75-90 aralığı genelde,kendi aramızda da yarışalım tamam mı,bakalım yarın en çok kiloyu kim atıp,takım içi şampiyon olacak,yarın eksiye düşmek yokkkkkkkk
selam kızlar...yorgunn shopa geldiii....kızlar kendime ayıracak 5 dk bile vaktim yokk....kızım 14 aylık ve çok zor uyutuyorum..uymadıgı zamanda hep paçamda...ya da laptop açıksa laptopun tepesine oturuyor.....daha mutfagı yeni topladımmm...uyku gözlerimden akıyorr:)
Canım bildirim günü cuma ama biz genelde gerçek kilomuz ortaya çıksın diye perşembe akşamları iftardan önce tartılıyoruz ramazanlarda.
İnşallah canım,ben kendi adıma bu hafta ekside olacağıma eminimafiyet olsun canımkarpuzu çok seviyoruz dimi ya yağ depolayıp kilo aldırıyor
hadi inşallah canım.bu hafta inşallah hiç artımız olmaz
nevim aynen katılıyorum canım..
evet kuşum güzel fikir yarışalım da ben pek ümitsizim,pirince rağmenyine de sabırla yarın da pirinç yapıcam :
Canım ben cuma sabahı uykuda olduğum için,perşembe akşamından bildirim yapıyorum,senin tercihine kalmış...ee o zmn persembe aksamı verdıgımız kılolarımmı solıcez cuma gunu sabahı da??
Canım çok iyi anlıyorum,ben de kola değil ama nescafe bağımlısıyım,selülit bende de var ama çok takmıyorumZero iciyorum nev normal degl ama iste bu yasmda selilut var cok kotu cok
babam kart dolandriciligndan falan endiseleniyo iste gel anlat bisey olmaz dye:)
Pirincini 3ogün olarak falan yeseydin ya canim oruc tutamasanda yapsaydin keske
Maviyesil ben her sabah tartiliyorum canim yedklerne gun icinde dikkat etmenide sagliyo
Canım çok iyi anlıyorum,ben de kola değil ama nescafe bağımlısıyım,selülit bende de var ama çok takmıyorum
valla sapişim bende eksiden çok artı olarak döndü lapa ama du bakalım 1 günü daha varKızlar pirinç lapası diyeti ödem atmak amaçlı yapılan,2 günlük bir diyet.3 öğün haşlama pirinç yeniyor.baharat,yoğurt,salata gibi gıdalarla karıştırıp yenebiliyor.netten de ayrıtılarını bulabilirsiniz.kk da topiği var,ordaki deneyimleri okuyabilirsiniz.Ben sadece pirinç yiyorum yoğurtla veya salata olarak.Tad olarak böyle güzel geliyor bana ve tuzsuz da tüketemiyorum aslında tamamen tuzsuz yemek lazım.ara öğünlerde meyve yyienler,yanında çeşitli içecekler içenler vs.. var.onları netten bulabilirsiniz
Ne hazırlığı tatlım bu yazın ortasındaKizlar ben sahurda ve iftarda pirinc yiyorum ondan yazmiyorum prugramimi nevden Allah razi olsun ben bugun eski bi kotumada girdim valla onun gaziyla kacamak yaptim heralde ay havalar igrenc kedicik ölu gbi yatiyo sersemledm bende bizim kulusrtur klimayi actik ev buz gbi iki kere sgorta atti ama. Neyse:d bugun hazirlik atlama kursunun seviye belrleme sinavna girdim otobuste ölcektm scaktan zaten pazartesnden itibaren bi ay gt gel yapcam bakalm az biraz hareket iste ama scak kafama islems resmen kac saattr evdeym hala agriyo spor yapcam. Once bi yuruyuse cikalm diyorum hava bu saatte hala Sicak cikamadk ya valla ramazanda hic cekilmiyo bu hava
pazartesi de diyetime uyamadığımdan en son görüşmemiz pazartesi akşamıydı.sonra dün ve bugün pirinç yaptım ya,yarın da nasipse yapıcam,tık yok
canım senaristin iş yoğunluğu çok fazlaydı,paylaşım yapamıyordu,geçmişi bile okuyamıyodu.girip yazıp çıkıyordu hemen,ona yazdığımız cevaplar bile havada kalıyordu.Mecburen ayrıldı,inşallah iş yoğunluğu hafiflerse geri döner
saliss böbrek üstü bezlerinde küçük bir tümör çıkmış,bu yüzden kilo veremiyormuş.Sağlığına kavuşunca tekrar dönecek,şu anda diyet yapamıyor
Yarışalım tatlım.Canım o yasemin kokulu ince pirinci güzelce yıka,bir çay bardağı pirince 2 çay bardağı suyu üzerine koy.Tam suyunu çekecekken 3-4 damla limon,tuz,karabiber,bol nane,az pul biber ekle.İnan çok lezzetli olacak iç pilav gibi,ben cacıkla birlikte tüketiyorum...
Ben de çok seviyorum canım lapanın tadını,cacıkla birlikte yiyorum,onu da deneyebilirsin
Canlarım dikkat ettim hepimiz nerdeyse aynı kilolardayız,75-90 aralığı genelde,kendi aramızda da yarışalım tamam mı,bakalım yarın en çok kiloyu kim atıp,takım içi şampiyon olacak,yarın eksiye düşmek yokkkkkkkk
Aslinda yuruyuste selilut eritiyomus annem dedi bugun.ben hala spor yapmadm spor kiyafetmle oturuyorum:d
keske bende gunde bi bardak icsem gobek atarm cocuklugumdan beri iciyorum biralamiyorum allahtan zero iciyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?