- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
:18::18::18::18:ben kaç çıkıcem acebe:18::18:cumaya kadar tartılmıyacagıma söz verdimde cuma büyük gün87.8:18::18::18::18::18:
Bitanede lokum götrdum onuda unutmym
Hic bilmiyorum onu ama iyi olmus bak kacamak yapmamassn bende gullac istiyorum aslnda kac gundurde tutamicam cok kotu olcak ocnm hurma istedi annem beğenmedi hurma şekeri alayım dedim pazar çok kalabalıktı dönemedim şekerciye bu arada şeker de yasak ama pişmaniyeye de benziyor çok seviyorum ben
pazartesi de diyetime uyamadığımdan en son görüşmemiz pazartesi akşamıydı.sonra dün ve bugün pirinç yaptım ya,yarın da nasipse yapıcam,tık yokCanim ben kepekli pirinc yiyorum o daha iyi gidiyo normal pirince gore sanki
Kizlar sindriminz ne durumda
Bende bugun dayanamdm küp gofret yedm ammaa 3taneck:) insann cani cekiyo bee:)
geriye gidip bakma şansım yok senarist ve salis niye ayrıldı takımdan
Hic bilmiyorum onu ama iyi olmus bak kacamak yapmamassn bende gullac istiyorum aslnda kac gundurde tutamicam cok kotu olcak o
senarist vakit bulamadgndan salliste biliyosundur belki tedavi oluyor ondan gelcekler ama ikiside
bir dilim güllaç 300 kalori bebem haberin olsun bende kalori doktoruyum burda bu günden sonrabende çok merak ediyorum hem güllacı hemde künefeyi hiç bilmem tadları nasıl yiyen varsa söylesin nasıl tadı
paşam valla yemezdmde internetten ayakabı aldım yanında tesekkür olarak lokum gönddermişler onların ayıpı zaten pişmanm ama bugun hem yuruyus hem evde spor yapcem bak küsme iyiki yememisin:)
künefe cok agır ben sevmem güllaç böyle soguk narlı cevizli sütlü helede vanilyada varsa cook lezzetli ya eve alıpta yapmıyorum ycem dye ama cokta canım cekiyo
şimdi gelelim iftar menüme
1- 2 kepçe arpa şehriyesi az yogurdu çok soguk çorba bol naneli
2-6 yemek kaşıgı var yok zeytinyaglı taze fasülye
3-bol kıvırcık ve yeşil sogan salatası
4-1 çay kaşıg ile açık çay
5-bir yemek kaşıgı yok sütlaç yapmıştımda göz hakkımı yidim vallahin
armut yicem bir tane birazdan
sahurada yiyeceklerim
1- peynirli yumurta
2- badem domates
3- 6 adet ceviz
4-5 siyah 5 yeşil zeytin
5-bol çay muhtemelen 2 fincan kanımca
işşallah 1 litre suyum bitti yatana kadar 2 yaparım ben bunu:2::2:
bu arada suyu 4 bardak içtim kızlar hemen bir ter boşaldı sormayın namazı zor kıldımsizlerdede oluyormu bu aarada pirinç lapasını kaç gün yapıyorz nevscim nerelerdesin bebegim ya
Şimdi bu insanoğlunun,kendini haşa Allah sanıp,sana Allah çocuk vermiyor,çünkü şundan vermiyor gibi konuşmalar yapması beni hayatta en öfkelendiren şey.Bunu söyleyen kimdir ki,Allah'ın mantığını ve hakikatini oturduğu yerden anlayabilir,sinirlendim bak yine.Alimin biri:''Allah'ın çalışma sistemini çözen,dünyayı parmağında çevirir''demiş.Allah'ın hakikati ile insanın gerçeklik anlayışı çok farklıdır,bilemeyiz,gaybı bilemeyiz,bunu nasıl anlayamazlar anlamıyorum.Bak canım,Allah'ın sevgilisi peygamberlerin hayatlarına bakıldığında,o günahsız varlıkların bile dünya nimetlerinin bazılarından noksan bırakıldığını görürüz.Kimi paradan,kimi evlattan,kimi anadan,kimi yardan ama noksanlık işte.Çünkü dünyanın mantığında tamamlanmak yoktur.Kim tamdır kim?Allah(c.c)bir ayetinde:''Ben kulumun,zannı üzerineyim''der.Yani Allah kuluna,bilindiği şekilde gelir.O insanlar kim ki,o sana çocuk vermedi,çünkü şundan diyebilir.İmtihanın çocuk değildir belki de,yalnızca zaman ve sabırdır ki ben öyle hissediyorum.Tanıdığım ve çocuk sahibi olan onlarca panik atak hastası var,lütfen kimseyi duyma,biliyorum vuslat çok yakıncanım işşallah aslında ben böyle biri degildim sevgi dolu hareketli sevecen ama eski paşayı getiremiyorum malesef vallahi çok ugraştım ama olmuyor iştebugün okadar korutumki dedim paş ayolun sonuna geldin ölüyorsun hiç birşey yokken geliyo bu illet evden çıkmayınca birşey yok eden çıkına olan oluyor namazımla tespihimle rabbime sıgındım ama bazen öyle böyle degilyane bugün dua ediyorum selevat çekiyorum aklıma birşey geldi arkadaş demişti umud allahtan vesvese şeytandan diye hep öle dedim durdu panik atagım çarpıntı beni çok zorluyor çarpıntım olmasa iyide o korkutuor 2 kere bu çarpıntı yzünden yogun bakımda yattım korkuyorum her seferinde gene doktorlar başıma üşücekler gene damar yolu açıp gene igne ilaçları damardan verecekler diyorum aslında panik atak nöbeti gelince durduryorum ama ne biliyim bugün olmadı zor zapdettim kendimi yigidimi görünce hiç birşeyim kalmadı bazen diyorum rabbim biliyoda evlat vermiyor bana ben bu hasta halimde evladıma nasıl bakarım eltim birgün demişti yenge sen hastasınya ondan allah sana bebek vermiyor sen bu hasta halinle nasıl bajkıcaksın demişti bana
Haklısın canım,ve buna tüm kalbimle inanıyorum,takım olayı destek ve motivasyon için bulunmaz nimet,beraberce başarıcazstres en büyük etken sanırım ama sıkıldım artık kendimi bildim bileli kiloluyum 13 yaşıma kadar zayıftım şimdi 25 yaşındayım sen düşün yani en yüksek kilom 100dübu süreç bittiğinde hayatımda 30-40 kilo vermiş büyük bir yükten kurtulmuş biri olacağım inş
Paşa'nın mutluluğuna takımca şahit olucaz ve toplanıp bebek görmeye gidicez tüm kalbimle inanıyorumCanim cok guzel demissiiiiiinnn:) ..
O pirinç var ya,tam bir mucize.Japonların neden zayıf olduğunu düşünürüz hep.Çünkü Japonlar hareketli yaşamlarının yanısıra bol pirinç tüketirler ve pirinci lapa olarak tüketirler.sanırım sır buradaBide pirinctenmi oldu bilmiyorum ama benm bagrsaklar baya iyi calisiyo sabahlari robott gbi ayni saatte ckiyorum
Eğer hiç dışına çıkmazsan rahat 1 kg atılıyor canımgünaydııınnn arkadaşlar.....ben de bugün lapaya başlıyorum..sabahın erken saatlerinde seftali yedim ama olsun..su andna itibaren lapaya başlıyorum bakalım cumaya kadar ne kadar eksilicem...buna ihtiyacım varr
Hiçbir sakıncası yok canım.Ama şu yasemin kokulu ince pirinçlerle yapılırsa,çok daha lezzetli oluyor.kızlar lapayı evdeki normal pilav yaptıgım baldo pirinçten yapmamın bir sakıncası var mıı
Canım o yasemin kokulu ince pirinci güzelce yıka,bir çay bardağı pirince 2 çay bardağı suyu üzerine koy.Tam suyunu çekecekken 3-4 damla limon,tuz,karabiber,bol nane,az pul biber ekle.İnan çok lezzetli olacak iç pilav gibi,ben cacıkla birlikte tüketiyorum...az önce lapamı yedim arakdaşlar..ama tadı hoşuma gitmedi yarsını ancak yiyebildim..bol bol yogurt koydum içine..nasıl cazipleştirebilirim acaba...
Ben de çok seviyorum canım lapanın tadını,cacıkla birlikte yiyorum,onu da deneyebilirsincanım bende dün sahurda başladım lapaya.Nevin tarifinden yaptım içine karabiber.pul biber,nane ve tuz koydum benim hoşuma gitii naneyi çok severim zatenğ,
Evet canım,o pirinç çok daha sağlıklı sonuç veriyorbende de baldodan yapıyorum anım.nev yanılmıyorsam jasmin pirinçten yapıyor,şu uzun ine pirinçlerden.onların glisemik indeksi daha düşük oluyor
afiyet olsun canım ve tebrik ediyorumyalnız fasulye ezmesini ve nohutları niye yemedin?sevmez misin yoksa diyete uygun değil mi sandın :26:
afiyettt olsunn
Canım normal diyetini yapıyorsun,yalnızca son 2 gün lapa yaparak ödemlerini atıyorsun ve kaç kilo verdiysen harika bir şekilde meydana çıkıyor.canım bu pirinç labası ne iş anlamadım ebem kilo vermek için onu anladımda nasıl oluyor yiyince kaç kilo veriliyor:44::44::44:
:
Denemeni tavsiye ederim canım,özellikle bugün sahur yarın iftar denersen,tartılma gününden önce faydasını net görürsün...pirinç lapasını bende merak ettimben buradayım bebem görünmeyecek kadar minik değilimki hala hayret ediyorum biri bana zorlanmadan bu kadar kilo verebileceksin inanmazdım doktora da dedim böyle böyle tmm dedi birde su içmeyen veya içemeyenlere 1 + olarak çok güzel bir uygulama yapıp yemeklerin hepsine su ekleyerek hedefi 10 bardak suyu tamamlamış ben de merak ettim kaç bardak su içiyorum acaba yarın listeme başlıcam içtiği her bardak suyu yazcam bakalım kaç çıkacak bence 15i geçer
Allah senden de razı olsun canım benimKizlar ben sahurda ve iftarda pirinc yiyorum ondan yazmiyorum prugramimi nevden Allah razi olsun ben bugun eski bi kotumada girdim valla onun gaziyla kacamak yaptim heralde ay havalar igrenc kedicik ölu gbi yatiyo sersemledm bende bizim kulusrtur klimayi actik ev buz gbi iki kere sgorta atti ama. Neyse:d bugun hazirlik atlama kursunun seviye belrleme sinavna girdim otobuste ölcektm scaktan zaten pazartesnden itibaren bi ay gt gel yapcam bakalm az biraz hareket iste ama scak kafama islems resmen kac saattr evdeym hala agriyo spor yapcam. Once bi yuruyuse cikalm diyorum hava bu saatte hala Sicak cikamadk ya valla ramazanda hic cekilmiyo bu hava
Canım bildirim günü cuma ama biz genelde gerçek kilomuz ortaya çıksın diye perşembe akşamları iftardan önce tartılıyoruz ramazanlarda.yarınmı tartılıoruz kı ? cuma deılmıydı nev81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?