valla sapişim bende eksiden çok artı olarak döndü lapa ama du bakalım 1 günü daha var
Ne hazırlığı tatlım bu yazın ortasında
Allah şifa versin salişe bende gelip giderken yazılarını gördüm ama bişey anlamadım
ben bu sene tekrardan unvsteye gircem insallah iste zaman kazandirsin dye bide zaten ingilizce egtm veriyo terch ettgm bolum en kotu ihtimalle pratgm artcak oyle:)
Amin canim insallah cabucak iyilesip doner:)
Yarışalım tatlım.
Ben lapanın yanında yoğurt veya salata ve karpuz yiyorum
Bende bugün yürüyüş yapamadım hava inanılmaz sıcak.Klimayı kapatmadık gün boyu desem yeridir.Birazdan leslir 3 mil yapıp duş alacam sonrada lapamı yer uyurum artık
ay inşallah artılarda olmayız canım ya.inan geçen hafta artıda çıkınca müthiş sinirlendim,üzülmek değil,cidden sinirlendim.4 ay boyunca yeterince eksileri de artıları da gördüm,100 gr. artıya bile tahammülüm yokken regl mağduru olarak artıda çıktım.hala reglm devam ediyor,uzun sürüyor benim.Bittikten sonra da etkileri devam ediyor biraz.Yani toparlarsak ayın 2 haftasında ben şiş,sinirli,tatlı krizinde oluyorumhe tabi hırsızın hiç mi suçu yok,olmaz mı! hafta sonu ve pazartesi günü diyetsiz geçti resmen ama eskiden de hafta içi sıkı sıkı yapardım diyetimi,h.sonları kaçamaklı olurdu hep,yine de kilo verirdim.Şimdi gitmiyor
Bu leslie pek zorlamiyo gbi gorundu bana sanki ter falan atiyomusun peki etkilimi?
Zaten bu ragl donemnde odemleri cikarcaksin canim tartya guvenme o donemde ama niye duzenin degismeden kilo vermen degsti ben anlayamadmki onu sen form cayi icip tartya cik bide en yakin oyle gorursun kilonuay inşallah artılarda olmayız canım ya.inan geçen hafta artıda çıkınca müthiş sinirlendim,üzülmek değil,cidden sinirlendim.4 ay boyunca yeterince eksileri de artıları da gördüm,100 gr. artıya bile tahammülüm yokken regl mağduru olarak artıda çıktım.hala reglm devam ediyor,uzun sürüyor benim.Bittikten sonra da etkileri devam ediyor biraz.Yani toparlarsak ayın 2 haftasında ben şiş,sinirli,tatlı krizinde oluyorumhe tabi hırsızın hiç mi suçu yok,olmaz mı! hafta sonu ve pazartesi günü diyetsiz geçti resmen ama eskiden de hafta içi sıkı sıkı yapardım diyetimi,h.sonları kaçamaklı olurdu hep,yine de kilo verirdim.Şimdi gitmiyor
Hayırlı olur inş canım senin için.Bende başlayınca pratik yaparız beraber
Zaten bu ragl donemnde odemleri cikarcaksin canim tartya guvenme o donemde ama niye duzenin degismeden kilo vermen degsti ben anlayamadmki onu sen form cayi icip tartya cik bide en yakin oyle gorursun kilonu
Insallah tesekkur ederim:) neye baslicaksin unversteyemi?
Zaten bu ragl donemnde odemleri cikarcaksin canim tartya guvenme o donemde ama niye duzenin degismeden kilo vermen degsti ben anlayamadmki onu sen form cayi icip tartya cik bide en yakin oyle gorursun kilonu
Insallah tesekkur ederim:) neye baslicaksin unversteyemi?
şu bitki çaylarını hiç sevmiyorum canım ama yarın 3 fincan yeşil çay içicem.cuma dan önce ne yapabilirsem yapıcam işte.yoksa motivasyonum düşüyor
:) ne guzel desemmi bilemedm ozluyosundur sanrm buralari.. bende insallah amerikaya gtcem iste onun icin bu telas ingilizcem iyi sayilir aslnda ama oturup baya sözlük ezberlemem lazm benim aslindaYok gülüm ben öğretmenim zaten.Şimdiye kadar arap ülkesindeydim arapça öğrendim bu yıl nijeryaya geçiyoruz orda ingilizceye başlayacağım ondan dolayı
kızlar leslie acaıp terletıo her gun duzenlı yaparsanız mukemmelde kılo verdırıo.
Şekerleme kategorisi | ONLINE HURMACI - Türkiye'nin Hurma Marketi harika tüm şekercilerde bulabilirsin tadı damağımdaHic bilmiyorum onu ama iyi olmus bak kacamak yapmamassn bende gullac istiyorum aslnda kac gundurde tutamicam cok kotu olcak o
senarist vakit bulamadgndan salliste biliyosundur belki tedavi oluyor ondan gelcekler ama ikiside
salise çok çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuuşurpazartesi de diyetime uyamadığımdan en son görüşmemiz pazartesi akşamıydı.sonra dün ve bugün pirinç yaptım ya,yarın da nasipse yapıcam,tık yok
canım senaristin iş yoğunluğu çok fazlaydı,paylaşım yapamıyordu,geçmişi bile okuyamıyodu.girip yazıp çıkıyordu hemen,ona yazdığımız cevaplar bile havada kalıyordu.Mecburen ayrıldı,inşallah iş yoğunluğu hafiflerse geri döner
saliss böbrek üstü bezlerinde küçük bir tümör çıkmış,bu yüzden kilo veremiyormuş.Sağlığına kavuşunca tekrar dönecek,şu anda diyet yapamıyor
tadını bilmeden iye ağır diyorsunki bence ağır değildir ekim g,b, yicem ben künefeyi jübile yapcamkünefe cok agır ben sevmem güllaç böyle soguk narlı cevizli sütlü helede vanilyada varsa cook lezzetli ya eve alıpta yapmıyorum ycem dye ama cokta canım cekiyo
hayırdır geçmiş olsun:44:selam meleklerım bben geldımmmmmmmmmmmmm yıne yogun hastane kosturmacası sonunda 7 gıbı evıme vardım:)))
bende yarın tartılcam hep bir aksilik oluyorCanım bildirim günü cuma ama biz genelde gerçek kilomuz ortaya çıksın diye perşembe akşamları iftardan önce tartılıyoruz ramazanlarda.
miniklerin hepsi aynı sanırımshopa aynı dert bende de var.sureklı pacamda..tuvalete gıreyım kıyametler kopuyor evde:))
yarışmıafiyet olsun canımkarpuzu çok seviyoruz dimi ya yağ depolayıp kilo aldırıyor
hadi inşallah canım.bu hafta inşallah hiç artımız olmaz
nevim aynen katılıyorum canım..
evet kuşum güzel fikir yarışalım da ben pek ümitsizim,pirince rağmenyine de sabırla yarın da pirinç yapıcam
tatlım haftanın 2-3 günü,2-3 saatlik oyun grupları oluyor kreşlerde.öyle bir kreş hem sana hem bebişe iyi gelir sanki
bu kadar kilolu olunca zayıflayımda selülit kimmiş diyebiliyorsun . . gerçi önemli olan kafana takmamak hiçbirşeyi ama bunu başarabilen gerçekten çok azCanım çok iyi anlıyorum,ben de kola değil ama nescafe bağımlısıyım,selülit bende de var ama çok takmıyorum
valla sapişim bende eksiden çok artı olarak döndü lapa ama du bakalım 1 günü daha var
Ne hazırlığı tatlım bu yazın ortasında
Allah şifa versin salişe bende gelip giderken yazılarını gördüm ama bişey anlamadım
canım kuru bakliyatı çok öneriyor hoca.haftada 2-3 gün kuru fasulye,nohut,mercimek yiyebilirsin.ayrıca sakatat çok faydalı canım,hoca sakatatı da çok öneriyorsahurda soğuk balıkda yiyebilirsin,pastırma da yiyebilirsin ama çok tuzlu olduğundan susatır
Kizlar sindriminz ne durumda
Yesilcay ayni etkiyi yaparmiki bide o bitki cayinin hap gbi olani var ayni etkide eczanelerde vardida adi gelmedi aklima cayi neden sevmiyosunki ben sogutup bi dikiste iciyorum oyle oluyo aslinda senekot bu arada hapin adida:)
bir arkadaşımda nane ve limonla yapıyormuş yeşil çayı,soğutup buz atıyormuş,yeşil çaylı ice tea gibi oluyormuş,bir de öyle denemek lazım.canım sitede ilaç isimleri yazmak yasak (eskiden editördüm de,oradan alışkanlık işte uyarıyorum hala mileti)Yesilcay ayni etkiyi yaparmiki bide o bitki cayinin hap gbi olani var ayni etkide eczanelerde vardida adi gelmedi aklima cayi neden sevmiyosunki ben sogutup bi dikiste iciyorum oyle oluyo aslinda senekot bu arada hapin adida:)
hurma şekeri ne arkadaşlar ?Şekerleme kategorisi | ONLINE HURMACI - Türkiye'nin Hurma Marketi harika tüm şekercilerde bulabilirsin tadı damağımda
salise çok çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuuşur
tadını bilmeden iye ağır diyorsunki bence ağır değildir ekim g,b, yicem ben künefeyi jübile yapcamo zaman yazarım tadını
hayırdır geçmiş olsun:44:
bende yarın tartılcam hep bir aksilik oluyor
miniklerin hepsi aynı sanırım
yarışmıharika fikir bakalım yarınki kilomuz kaç olacak:44:
bu kadar kilolu olunca zayıflayımda selülit kimmiş diyebiliyorsun . . gerçi önemli olan kafana takmamak hiçbirşeyi ama bunu başarabilen gerçekten çok az
salisin durumu ne tahlike varmı
Ben yedim kunefe :) agir bence serbetli sicak falan ooyle iste:) hurma sekerinide kesin denicem ben
yagmur benim dedigm bagrsak calistirici hap form cayi varya hani bagrsak calistiran onun kapsul hali iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?