Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, yagmurdamlasi26, nev81+, ananee, gerbera1987+, SAPHIRA+, maviyesil1999

ooooo maşallah bütün kızlar toplandık toplandık toplandık

2012-07-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Hurma 3 ADET 45
[2] çoban salata 1 porsiyon 114
[3] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[4] Karpuz 1 DİLİM 132
[5] Prinç Lapası 250 GRAM 250
Toplam : 699.8 kal.
menüm bu sahur iftar beraber

ay inşallah artılarda olmayız canım ya.inan geçen hafta artıda çıkınca müthiş sinirlendim,üzülmek değil,cidden sinirlendim.4 ay boyunca yeterince eksileri de artıları da gördüm,100 gr. artıya bile tahammülüm yokken regl mağduru olarak artıda çıktım.hala reglm devam ediyor,uzun sürüyor benim.Bittikten sonra da etkileri devam ediyor biraz.Yani toparlarsak ayın 2 haftasında ben şiş,sinirli,tatlı krizinde oluyorum he tabi hırsızın hiç mi suçu yok,olmaz mı! hafta sonu ve pazartesi günü diyetsiz geçti resmen ama eskiden de hafta içi sıkı sıkı yapardım diyetimi,h.sonları kaçamaklı olurdu hep,yine de kilo verirdim.Şimdi gitmiyor

ben bu sene tekrardan unvsteye gircem insallah iste zaman kazandirsin dye bide zaten ingilizce egtm veriyo terch ettgm bolum en kotu ihtimalle pratgm artcak oyle:)
Amin canim insallah cabucak iyilesip doner:)

Hayırlı olur inş canım senin için.Bende başlayınca pratik yaparız beraber

Bu leslie pek zorlamiyo gbi gorundu bana sanki ter falan atiyomusun peki etkilimi?

Ben ankaradayken toparladım canım ya çok şükür.Günde en az 4 km yol yürüyordum.Akşamlarıda 6 dan sonra yemedim şimdi ramazana uyum sağlamaya çalışıyorum.Ama haftaya regl olacam tekrar eski düzene dönerim herhalde 1 haftalığına

Bu leslie pek zorlamiyo gbi gorundu bana sanki ter falan atiyomusun peki etkilimi?

Ben normalde parkta 4 tur atıyorum 4 km oluyor ama leslie beni yürüyüşten daha çok yoruyor birde hangi videoyu yaptığına bağlı canım hepsinde farklı hareketler var

Zaten bu ragl donemnde odemleri cikarcaksin canim tartya guvenme o donemde ama niye duzenin degismeden kilo vermen degsti ben anlayamadmki onu sen form cayi icip tartya cik bide en yakin oyle gorursun kilonu
Hayırlı olur inş canım senin için.Bende başlayınca pratik yaparız beraber

Insallah tesekkur ederim:) neye baslicaksin unversteyemi?

şu bitki çaylarını hiç sevmiyorum canım ama yarın 3 fincan yeşil çay içicem.cuma dan önce ne yapabilirsem yapıcam işte.yoksa motivasyonum düşüyor

E sorlasn spor oldugunu hssetrsnde onemli olan o tabi kizlar bolgesel sıkılastrma neden calismiyosun uz burda bak hepnzde nerdeyse burdasnz bi kizym sze:)

Yok gülüm ben öğretmenim zaten.Şimdiye kadar arap ülkesindeydim arapça öğrendim bu yıl nijeryaya geçiyoruz orda ingilizceye başlayacağım ondan dolayı

şu bitki çaylarını hiç sevmiyorum canım ama yarın 3 fincan yeşil çay içicem.cuma dan önce ne yapabilirsem yapıcam işte.yoksa motivasyonum düşüyor

Yesilcay ayni etkiyi yaparmiki bide o bitki cayinin hap gbi olani var ayni etkide eczanelerde vardida adi gelmedi aklima cayi neden sevmiyosunki ben sogutup bi dikiste iciyorum oyle oluyo aslinda senekot bu arada hapin adida:)

Yok gülüm ben öğretmenim zaten.Şimdiye kadar arap ülkesindeydim arapça öğrendim bu yıl nijeryaya geçiyoruz orda ingilizceye başlayacağım ondan dolayı
:) ne guzel desemmi bilemedm ozluyosundur sanrm buralari.. bende insallah amerikaya gtcem iste onun icin bu telas ingilizcem iyi sayilir aslnda ama oturup baya sözlük ezberlemem lazm benim aslinda
kızlar leslie acaıp terletıo her gun duzenlı yaparsanız mukemmelde kılo verdırıo.

Ben bi ara aynanin karsisinda kosar gibi yermde ziplardm oyle bi duygudur heralde lesli:)

Hic bilmiyorum onu ama iyi olmus bak kacamak yapmamassn bende gullac istiyorum aslnda kac gundurde tutamicam cok kotu olcak o

senarist vakit bulamadgndan salliste biliyosundur belki tedavi oluyor ondan gelcekler ama ikiside
Şekerleme kategorisi | ONLINE HURMACI - Türkiye'nin Hurma Marketi harika tüm şekercilerde bulabilirsin tadı damağımda
salise çok çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuuşur
künefe cok agır ben sevmem güllaç böyle soguk narlı cevizli sütlü helede vanilyada varsa cook lezzetli ya eve alıpta yapmıyorum ycem dye ama cokta canım cekiyo
tadını bilmeden iye ağır diyorsunki bence ağır değildir ekim g,b, yicem ben künefeyi jübile yapcamo zaman yazarım tadını
selam meleklerım bben geldımmmmmmmmmmmmm yıne yogun hastane kosturmacası sonunda 7 gıbı evıme vardım:)))
hayırdır geçmiş olsun:44:
Canım bildirim günü cuma ama biz genelde gerçek kilomuz ortaya çıksın diye perşembe akşamları iftardan önce tartılıyoruz ramazanlarda.
bende yarın tartılcam hep bir aksilik oluyor
shopa aynı dert bende de var.sureklı pacamda..tuvalete gıreyım kıyametler kopuyor evde:))
miniklerin hepsi aynı sanırım
yarışmıharika fikirbakalım yarınki kilomuz kaç olacak:44:
Canım çok iyi anlıyorum,ben de kola değil ama nescafe bağımlısıyım,selülit bende de var ama çok takmıyorum
bu kadar kilolu olunca zayıflayımda selülit kimmiş diyebiliyorsun . . gerçi önemli olan kafana takmamak hiçbirşeyi ama bunu başarabilen gerçekten çok az

salisin durumu ne tahlike varmı

tamam ama pastirma ben burda bulamam, olsa da cok pahalidir,
tatilde kayseriye gidince yeriz mutlaka :)

Kizlar sindriminz ne durumda

hmm biz wc ile en son sali sabah gorustuk, ama kisa bi gorusme oldu
ondan sonra da bi hareket olmadi, bakalim ins bildirimden once olur.. degilse gecen haftaki gibi zorlarim biraz

Yesilcay ayni etkiyi yaparmiki bide o bitki cayinin hap gbi olani var ayni etkide eczanelerde vardida adi gelmedi aklima cayi neden sevmiyosunki ben sogutup bi dikiste iciyorum oyle oluyo aslinda senekot bu arada hapin adida:)

ay yok canim hap filan almayin,
daha gecen haberlerde cikti, kadinin biri yogun bakimlik olmus zayiflama hapi yuzunden..
Allah korusun...

Ben yedim kunefe :) agir bence serbetli sicak falan ooyle iste:) hurma sekerinide kesin denicem ben

yagmur benim dedigm bagrsak calistirici hap form cayi varya hani bagrsak calistiran onun kapsul hali iste

bir arkadaşımda nane ve limonla yapıyormuş yeşil çayı,soğutup buz atıyormuş,yeşil çaylı ice tea gibi oluyormuş,bir de öyle denemek lazım.canım sitede ilaç isimleri yazmak yasak (eskiden editördüm de,oradan alışkanlık işte uyarıyorum hala mileti)
hurma şekeri ne arkadaşlar ?
Ben yedim kunefe :) agir bence serbetli sicak falan ooyle iste:) hurma sekerinide kesin denicem ben

yagmur benim dedigm bagrsak calistirici hap form cayi varya hani bagrsak calistiran onun kapsul hali iste

he ben de yedim eşimin sayesinde
gıda takviyesi gibi bir şey mi yni senin dediğin canım.bir de bitki çaylarıyla da olsa,sürekli bişileri içerek sindirimi çalıştırmak,bağırsak tembelliği yapıyor

gerbişim saliss bir operasyon geçirecekti en son,tümörü alacaklardı,patolojiye gönderecekleri,oradan gelecek sonuca göre,3 ay radyoterapi görecekti.Tabi yanlış kalmadıysa aklımda.He bir de ailesine durumu o zaman söyleyememişti daha,üzmek istemiyordu ailesini.Epeydir girmiyor kk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…