Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen benimkilerde gitmiş

bende sana o kadar yazmıştım umarım okumuşsundur tatlım

nedeni anlaşıldı şimdi

Hayırdır tatlım tatlım kalpler falan

annemlerin pikesi yatağın üstünde seriliydi kabukları dizip çektim resmi yazlıktaki köpeğimiz coni ayak ayak üstüne atmış son anda çekebildim

iftarda neler yedim
cok guzel yemek yapmasiyla meshur bi arkadasin evine iftara davetliydik

1 kase tavuk corbasi
2 hasanpasa koftenin koftesi
1corba kasigi yogurtlu ispanak salatasi
1corba kasigi yogurtlu tavuk salatasi
1 hurma
2-3 ceviz
1 minik milfoy borek
1 mnik salatlk tursusu

yemediklerim :))
pilav, hasanpasanin patates puresi, fasulye ezmesi, corbanin nohutlari, dondurmali firin sutlac..

sahurda ne yedim

1 kase tavuk ciger sote
2 kk peynir
2 zeytin
dom salatlk
1 cb dan az ceviz
1 kuru kayisi
1 cay k bal
cay

listem değişti .. işte yeni listem

sabah ;

1 bardak su açılış
1 k.k. peynir (artık tüm peynirler serbest
hergün 1 yumurta (istediğim öğünde et değişimi yapabilirim)
5 zeytin veya 3 ceviz veya 6 fındık
domates salatalık yeşillik serbest
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak su ile kapanış

ara ;
1 porsiyon meyve + 1 bardak su

öğle ;
1 bardak su
2 köfte kadar et veya 8 yemek kaşığı baklagil veya 2 k.k peynir
4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı pilav veya makarna veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
1 bardak su

ara ;

ara ;
1 bardak süt + 1 bardak su

akşam ;
1 bardak su
1 köfte kadar et veya 4 kaşık kurubaklagil
4 yemek kaşığı sebze yemeği
1 kepçe çorba +1 dilim ekmek veya 2 dilim ekmek
yağsız salata
1 bardak su

ara ;

ara ;
yarım bardak süt veya yoğurt+ 1 bardak su

kızlar lapayı evdeki normal pilav yaptıgım baldo pirinçten yapmamın bir sakıncası var mıı
bende de baldodan yapıyorum anım.nev yanılmıyorsam jasmin pirinçten yapıyor,şu uzun ine pirinçlerden.onların glisemik indeksi daha düşük oluyor
afiyet olsun canım ve tebrik ediyorum yalnız fasulye ezmesini ve nohutları niye yemedin?sevmez misin yoksa diyete uygun değil mi sandın :26:
sahurda ne yedim

1 kase tavuk ciger sote
2 kk peynir
2 zeytin
dom salatlk
1 cb dan az ceviz
1 kuru kayisi
1 cay k bal
cay

afiyettt olsunn

aç karnıma:ballı sıak su
2 çay kaşığı keten tohumu
500 ml su

kahvaltı:
1 çay bardağı pirinçten lapa
1 kaseye yakın yoğurt
çay
500 ml su

inşaallah benimde öyle olur...

oyyy maaşallah çok tatlı cidden...
canım bu pirinç labası ne iş anlamadım ebem kilo vermek için onu anladımda nasıl oluyor yiyince kaç kilo veriliyor:44::44::44:
sahurda ne yedim

1 kase tavuk ciger sote
2 kk peynir
2 zeytin
dom salatlk
1 cb dan az ceviz
1 kuru kayisi
1 cay k bal
cay
canım sakatat sınıfına giriyor ciger yeme diyet listelerindede yazıyor elimdeki liste yeme dedi uyarıyım deidm bu arada aferim sana o sütlaç yenmezmi kızsenin gibi kilom olsaydı yeminle hiç kurtuluşu olmazdı
Selamlar ok sıcak yauv insanın hiç bir şey yapası gelmiyor
ah ah sabah 9 kalktım evid ip köşe temizledim üstüne ütü yaptım dolabımı sildim sütlaç yaptım ooo tam buruya laf yetiştiricektim elektirikler gittiallahım aşükür bugün orucuma başladım sahurda hiç bir şey yemedim su içtim niyetlendim yemem tabe 3 dilim sen kavunu götür bide yesemiydim ceza verdim kendime bu saate kadar acıkmadım susamadım ama midem içerden imdat eyemek diyor bu oruçta bu minnacık bedenim nasıl doyucekgünaydın kızlar kimler var kimler yok ben geldim kimseler yok milletin işleri var galiba hu hu

pirinç lapasını bende merak ettim ben buradayım bebem görünmeyecek kadar minik değilimki hala hayret ediyorum biri bana zorlanmadan bu kadar kilo verebileceksin inanmazdımdoktora da dedim böyle böyle tmm dedi birde su içmeyen veya içemeyenlere 1 + olarak çok güzel bir uygulama yapıp yemeklerin hepsine su ekleyerek hedefi 10 bardak suyu tamamlamışben de merak ettim kaç bardak su içiyorum acaba yarın listeme başlıcam içtiği her bardak suyu yazcam bakalım kaç çıkacakbence 15i geçer

allah seni ne güdlüm yazdıgına manyak ne olucekhadi bakalım işşallah muradımıza erereiz bu arada sen kaç geliyorusn

diyete uygun degil sandim :/ ama sorun degil az yemis oldum.. doydum da cok sukur.. :)

hmm bilmiyodum ben cocuklugumdan beri cigeri cok severim
simdilerde bile turkiyeye gittigimizde hem annem hem kayinvalidem pisirir biz gelince :)
et sote mantigiyla yedim, bi de kac gundur yumurtadan bay gelmisti..
ama simdi herkes pirinc lapaya gecti ben de mi yapsam :/ ama aksamlari hep bi yerlere davetliyiz sadece sahurda yapsam yeter mi acaba??

canım kuru bakliyatı çok öneriyor hoca.haftada 2-3 gün kuru fasulye,nohut,mercimek yiyebilirsin.ayrıca sakatat çok faydalı canım,hoca sakatatı da çok öneriyor sahurda soğuk balıkda yiyebilirsin,pastırma da yiyebilirsin ama çok tuzlu olduğundan susatır

Kızlar pirinç lapası diyeti ödem atmak amaçlı yapılan,2 günlük bir diyet.3 öğün haşlama pirinç yeniyor.baharat,yoğurt,salata gibi gıdalarla karıştırıp yenebiliyor.netten de ayrıtılarını bulabilirsiniz.kk da topiği var,ordaki deneyimleri okuyabilirsiniz.Ben sadece pirinç yiyorum yoğurtla veya salata olarak.Tad olarak böyle güzel geliyor bana ve tuzsuz da tüketemiyorum aslında tamamen tuzsuz yemek lazım.ara öğünlerde meyve yyienler,yanında çeşitli içecekler içenler vs.. var.onları netten bulabilirsiniz

500 ml su

kahvaltı:
1 kaseye yakın yoğurt
çay
500 ml su

öğlen:

1 çay bardağı pirinç
2 kaşık yoğurt

ikindi:2 ad. şeker hamurlu kurabiye +2 bardak süt çok canım istedi dayanamadım yedim

kızlar lapayı evdeki normal pilav yaptıgım baldo pirinçten yapmamın bir sakıncası var mıı

az önce lapamı yedim arakdaşlar..ama tadı hoşuma gitmedi yarsını ancak yiyebildim..bol bol yogurt koydum içine..nasıl cazipleştirebilirim acaba...
Canim ben kepekli pirinc yiyorum o daha iyi gidiyo normal pirince gore sanki
sahurda ne yedim

1 kase tavuk ciger sote
2 kk peynir
2 zeytin
dom salatlk
1 cb dan az ceviz
1 kuru kayisi
1 cay k bal
cay

500 ml su

kahvaltı:
1 kaseye yakın yoğurt
çay
500 ml su
Kizlar sindriminz ne durumda
öğlen:

1 çay bardağı pirinç
2 kaşık yoğurt

ikindi:2 ad. şeker hamurlu kurabiye +2 bardak süt çok canım istedi dayanamadım yedim
Bende bugun dayanamdm küp gofret yedm ammaa 3taneck:) insann cani cekiyo bee:)

Kizlar ben sahurda ve iftarda pirinc yiyorum ondan yazmiyorum prugramimi nevden Allah razi olsun ben bugun eski bi kotumada girdim valla onun gaziyla kacamak yaptim heralde ay havalar igrenc kedicik ölu gbi yatiyo sersemledm bende bizim kulusrtur klimayi actik ev buz gbi iki kere sgorta atti ama. Neyse:d bugun hazirlik atlama kursunun seviye belrleme sinavna girdim otobuste ölcektm scaktan zaten pazartesnden itibaren bi ay gt gel yapcam bakalm az biraz hareket iste ama scak kafama islems resmen kac saattr evdeym hala agriyo spor yapcam. Once bi yuruyuse cikalm diyorum hava bu saatte hala Sicak cikamadk ya valla ramazanda hic cekilmiyo bu hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…