aynen benimkilerde gitmiş
bende sana o kadar yazmıştım umarım okumuşsundur tatlım
nedeni anlaşıldı şimdi
Hayırdır tatlım tatlım kalpler falan
bende de baldodan yapıyorum anım.nev yanılmıyorsam jasmin pirinçten yapıyor,şu uzun ine pirinçlerden.onların glisemik indeksi daha düşük oluyorkızlar lapayı evdeki normal pilav yaptıgım baldo pirinçten yapmamın bir sakıncası var mıı
afiyet olsun canım ve tebrik ediyorumiftarda neler yedim
cok guzel yemek yapmasiyla meshur bi arkadasin evine iftara davetliydik
1 kase tavuk corbasi
2 hasanpasa koftenin koftesi
1corba kasigi yogurtlu ispanak salatasi
1corba kasigi yogurtlu tavuk salatasi
1 hurma
2-3 ceviz
1 minik milfoy borek
1 mnik salatlk tursusu
yemediklerim :))
pilav, hasanpasanin patates puresi, fasulye ezmesi, corbanin nohutlari, dondurmali firin sutlac..
sahurda ne yedim
1 kase tavuk ciger sote
2 kk peynir
2 zeytin
dom salatlk
1 cb dan az ceviz
1 kuru kayisi
1 cay k bal
cay
canım bu pirinç labası ne iş anlamadım ebem kilo vermek için onu anladımda nasıl oluyor yiyince kaç kilo veriliyor:44::44::44:inşaallah benimde öyle olur...
oyyy maaşallah çok tatlı cidden...
canım sakatat sınıfına giriyor ciger yeme diyet listelerindede yazıyor elimdeki liste yeme dedi uyarıyım deidm bu arada aferim sana o sütlaç yenmezmi kızsahurda ne yedim
1 kase tavuk ciger sote
2 kk peynir
2 zeytin
dom salatlk
1 cb dan az ceviz
1 kuru kayisi
1 cay k bal
cay
ah ah sabah 9 kalktım evid ip köşe temizledim üstüne ütü yaptım dolabımı sildim sütlaç yaptım ooo tam buruya laf yetiştiricektim elektirikler gittiSelamlarok sıcak yauv insanın hiç bir şey yapası gelmiyor
canım bu pirinç labası ne iş anlamadım ebem kilo vermek için onu anladımda nasıl oluyor yiyince kaç kilo veriliyor:44::44::44:
canım sakatat sınıfına giriyor ciger yeme diyet listelerindede yazıyor elimdeki liste yeme dedi uyarıyım deidm bu arada aferim sana o sütlaç yenmezmi kızsenin gibi kilom olsaydı yeminle hiç kurtuluşu olmazdı
ah ah sabah 9 kalktım evid ip köşe temizledim üstüne ütü yaptım dolabımı sildim sütlaç yaptım ooo tam buruya laf yetiştiricektim elektirikler gittiallahım aşükür bugün orucuma başladım sahurda hiç bir şey yemedim su içtim niyetlendim yemem tabe 3 dilim sen kavunu götür bide yesemiydim ceza verdim kendime bu saate kadar acıkmadım susamadım ama midem içerden imdat eyemek diyor bu oruçta bu minnacık bedenim nasıl doyucek günaydın kızlar kimler var kimler yok ben geldim kimseler yok milletin işleri var galiba hu hu
pirinç lapasını bende merak ettimben buradayım bebem görünmeyecek kadar minik değilimki hala hayret ediyorum biri bana zorlanmadan bu kadar kilo verebileceksin inanmazdım doktora da dedim böyle böyle tmm dedi birde su içmeyen veya içemeyenlere 1 + olarak çok güzel bir uygulama yapıp yemeklerin hepsine su ekleyerek hedefi 10 bardak suyu tamamlamış ben de merak ettim kaç bardak su içiyorum acaba yarın listeme başlıcam içtiği her bardak suyu yazcam bakalım kaç çıkacak bence 15i geçer
diyete uygun degil sandim :/ ama sorun degil az yemis oldum.. doydum da cok sukur.. :)bende de baldodan yapıyorum anım.nev yanılmıyorsam jasmin pirinçten yapıyor,şu uzun ine pirinçlerden.onların glisemik indeksi daha düşük oluyor
afiyet olsun canım ve tebrik ediyorumyalnız fasulye ezmesini ve nohutları niye yemedin?sevmez misin yoksa diyete uygun değil mi sandın :26:
afiyettt olsunn
hmm bilmiyodumcanım bu pirinç labası ne iş anlamadım ebem kilo vermek için onu anladımda nasıl oluyor yiyince kaç kilo veriliyor:44::44::44:
canım sakatat sınıfına giriyor ciger yeme diyet listelerindede yazıyor elimdeki liste yeme dedi uyarıyım deidm bu arada aferim sana o sütlaç yenmezmi kızsenin gibi kilom olsaydı yeminle hiç kurtuluşu olmazdı
ah ah sabah 9 kalktım evid ip köşe temizledim üstüne ütü yaptım dolabımı sildim sütlaç yaptım ooo tam buruya laf yetiştiricektim elektirikler gittiallahım aşükür bugün orucuma başladım sahurda hiç bir şey yemedim su içtim niyetlendim yemem tabe 3 dilim sen kavunu götür bide yesemiydim ceza verdim kendime bu saate kadar acıkmadım susamadım ama midem içerden imdat eyemek diyor bu oruçta bu minnacık bedenim nasıl doyucek günaydın kızlar kimler var kimler yok ben geldim kimseler yok milletin işleri var galiba hu hu
diyete uygun degil sandim :/ ama sorun degil az yemis oldum.. doydum da cok sukur.. :)
hmm bilmiyodumben cocuklugumdan beri cigeri cok severim
simdilerde bile turkiyeye gittigimizde hem annem hem kayinvalidem pisirir biz gelince :)
et sote mantigiyla yedim, bi de kac gundur yumurtadan bay gelmisti..
ama simdi herkes pirinc lapaya gecti ben de mi yapsam :/ ama aksamlari hep bi yerlere davetliyiz sadece sahurda yapsam yeter mi acaba??
aç karnıma:ballı sıak su
2 çay kaşığı keten tohumu
500 ml su
kahvaltı:
1 çay bardağı pirinçten lapa
1 kaseye yakın yoğurt
çay
500 ml su
kızlar lapayı evdeki normal pilav yaptıgım baldo pirinçten yapmamın bir sakıncası var mıı
Canim ben kepekli pirinc yiyorum o daha iyi gidiyo normal pirince gore sankiaz önce lapamı yedim arakdaşlar..ama tadı hoşuma gitmedi yarsını ancak yiyebildim..bol bol yogurt koydum içine..nasıl cazipleştirebilirim acaba...
sahurda ne yedim
1 kase tavuk ciger sote
2 kk peynir
2 zeytin
dom salatlk
1 cb dan az ceviz
1 kuru kayisi
1 cay k bal
cay
Kizlar sindriminz ne durumdaaç karnıma:ballı sıak su
2 çay kaşığı keten tohumu
500 ml su
kahvaltı:
1 çay bardağı pirinçten lapa
1 kaseye yakın yoğurt
çay
500 ml su
Bende bugun dayanamdm küp gofret yedm ammaa 3taneck:) insann cani cekiyo bee:)öğlen:
1 çay bardağı pirinç
2 kaşık yoğurt
ikindi:2 ad. şeker hamurlu kurabiye +2 bardak süt çok canım istedi dayanamadım yedim
allah seni ne güdlüm yazdıgına manyak ne olucekhadi bakalım işşallah muradımıza erereiz bu arada sen kaç geliyorusn
Bitanede lokum götrdum onuda unutmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?