Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilmiyodum :) yok takviye degl iste btki cayi napiyosa aynisini yapiyo yani ama evet bagrsaklari tembellestriyo ben cok yersem yada kabizsam aliyorum okadar

bi gullac yemedn :) ya evde yapmaya korkuyorum bi tepsi gotururm kesn nasi cekti canim ya

ben yatiyorum kizlar iyi geceler Allah a emanet olun yarnda tartda mutlu olalm:)

kızlar leslie acaıp terletıo her gun duzenlı yaparsanız mukemmelde kılo verdırıo.
bi ara sabah yürüşüne çıkıyordum eve gelip birde leslie yapıyordum.Tutukluk dönemimdi kilo veremiyordum ama gayet güzel leslie sıkılaşıyorsun en kötüsü
Canım spor salonlarında yapılan jimlastik gibi pc karşısında leslie ve arkadaşlarıyla yaptığın için çok da aynı karşısında hissetmiyorsun

Bende merak ettim inş kötü bişey yoktur arada uğrasa keşke

3 mile leslie mi yaptım şimdi gidip pilavımı yapayım sonrada duş.İyi geceler iyi sahurlar afiyet olsun efendim yedikleriniz yağ olarak atılsın efendim

Saphira 18
ananee 22:)
gerbera 7
ipekyol 10
yagmurdamlasi 5
shopaholic 8
pasam 10
maviyesil 10
nev 18
eline sağlık tatlım ananeecim tebrikler
ayy evet güllaçtan yemem lazım,hiç aklıma gelmiyor ki ayy keşke tüm tatlılar aklıma gelmese
3 mile leslie mi yaptım şimdi gidip pilavımı yapayım sonrada duş.İyi geceler iyi sahurlar afiyet olsun efendim yedikleriniz yağ olarak atılsın efendim
ohh süper :)
iyi geceler canım

afiyet olsun tatlım
canım sag ol bugün ifardan sonra 2 saat yürüüdk eşimle dertleştin iyi oldu be vallahi seviyorum ben bu adamı ya allah razı olsun ondan ben razıyım rabbim başımdan eksik etmesin işşallah aminnncanım sen leslinin sporlarını koymuştun be nyanlışlıkla sildim sana zahmet gee koyramısın 3 adet olucek unutma ama he
canım okadar itisinizki allah razı olsunişşallah canım eltim kibirli ve bencildir canım hep kendini düşünür beni neden düşünsünkineyse ya onu konuşupta günaha giremem herkez kalbinin ekmegini yer
ulan yolla sıpayı bana seve seve bakarım vallahi
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, yagmurdamlasi26, nev81+, ananee, gerbera1987+, SAPHIRA+, maviyesil1999

ooooo maşallah bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
ben yokum amaeşimle yürüyüşe gittim garazininiz banamıyd ben çıktım siz girmişsiniz
Ben yedim kunefe :) agir bence serbetli sicak falan ooyle iste:) hurma sekerinide kesin denicem ben

yagmur benim dedigm bagrsak calistirici hap form cayi varya hani bagrsak calistiran onun kapsul hali iste
ben yiyemedim künefenin tadını çok merak ediyorum bana künefe getirin ulen yıkarım buraları

allahım yardımcııısı olsun ınş tanımıorum ama zor bı hastalık bılıorum

ay çok üzüldüm ya geçen girmiş aşşada ismini gördüm ama bişi yazmamış
Saphira 18
ananee 22:)
gerbera 7
ipekyol 10
yagmurdamlasi 5
shopaholic 8
pasam 10
maviyesil 10
nev 18

hangi günün sayımaları hangi zaman dilimini sayıyorsun:26:

sabah kahvaltım
1 bardak su
1 domates
1 t.k. zeytinyağı
1 dilim peynir
1 bardak su
2 dilim ekmek
3 acı kıl biber
1 bardak su

ara 1 bardak su

toplam 4 bardak su

sabah kahvaltım
1 bardak su
1 domates
1 t.k. zeytinyağı
1 dilim peynir
1 bardak su
2 dilim ekmek
3 acı kıl biber
1 bardak su

ara 1 bardak su

toplam 4 bardak su

+ 1 bardak su

ara 1 şeftali

1 bardak su

toplam 6 bardak su

selamlar 7. takıma

ben bugün farkettim ki iştahımı kontrol edebildiğim tek diyetti Dukan

işte ben ne zaman girsem kimse olmuyor ben ne zaman yokum muhabbetin dibi

bahtım kara arkadaş benim

oo eskiler toplandık kelebek nasılsın bebeiş nasıl kaç haftalık oldu senarist neler yapıyorsun görüşmeyeli

çok tuhaf 89.2 çıkıyorum ben 88i alt etmek üzereydim buda neyin nesi şimdi iyice moralim bozuldu ama diyetimi bozmadan devam edeyim bakayım kaç olacak sonuç

gunaydın meleklerımmm gununuz aydın olsunnnnnnnnnn
günaydın tatlım
selamlar 7. takıma

canım hoş geldin aramıza neler yaptın görüşmeyeli altaki yavrular ne var ne yok saat 11 kalktım annem sagolsun uyandırdı başka zaman uyumamkimse aramaz uyudum telefon susmadıhaydi paşa kalk ddim uykusu sana haram

oo eskiler toplandık kelebek nasılsın bebeiş nasıl kaç haftalık oldu senarist neler yapıyorsun görüşmeyeli

Dukan'a dönüş başladı gibi ben de :106: görüşmeyeli memlekete atandım işe başladım hiçbirşeye vakit ayıramaz oldum öğle aramı bile aldılar benden 110,9 u gördüm ama yarın ne çıkarım bilemiyorum görür görmez regl oldum çünkü böyle

hoşbulduk canım.. uğrarım ben zati ara ara.. baktım topik pirinç lapası yapıyor kan mı çekiiyor ne ben de dün lapa yaptım

canım leslie yi yükleyeli baya olmuştu ama geçmişe gidersen bulabilirsin,zira ben onlrı kendi bilgisayarıma indirmemiştim,direkt buraya yüklemiştim
ay çok üzüldüm ya geçen girmiş aşşada ismini gördüm ama bişi yazmamış

hangi günün sayımaları hangi zaman dilimini sayıyorsun:26:
hepimiz üzüldük canım,inşallah sağlığına kavuşacak
günlük olarak sayıyor canım,her gece 00.00 dan sonra aynı günün sayımını yapıyor ananeemiz
ohh güzel başladın gerbişim afiyet olsun
selamlar 7. takıma

hoşgeldin senaristçim
nasılsın?nasıl gidiyor,yine dukana mı yapıcaksın?
işte ben ne zaman girsem kimse olmuyor ben ne zaman yokum muhabbetin dibi

bahtım kara arkadaş benim
Aslında paylaşımımız iyi,yine eskisi gibiyiz maşallah ama denk gelemiyoruz demek
çok tuhaf 89.2 çıkıyorum ben 88i alt etmek üzereydim buda neyin nesi şimdi iyice moralim bozuldu ama diyetimi bozmadan devam edeyim bakayım kaç olacak sonuç

al benden de o kadar sinir geldi artık iyice.Bu kadar ay uğraş,zar zor ver kiloları,ondan sonra bu kadar kolay ve hızlı geri gelmeleri beni sinir ediyor!bir de bak bugün 3. gün pirinç yapıyorum,gıdım gıdım gidiyor,yarına artı bile çıkabilirim ya

aç karnına: 1 tepeleme keten tohumu+500 ml ılık su

kahvaltı:
1 çay bardağı pirinçten lapa
yoğurt
bu kez hiç tuz koymadım.bugün tamamen tuzsuz yemeye çalışıcam
2 fincan şekersiz (tatlandırıcılı) çay

şimdi de kalkıp yeşil çay demlicem kendime

bendemi yapsam
kız bennasıl bulucem onu yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…