bir arkadaşımda nane ve limonla yapıyormuş yeşil çayı,soğutup buz atıyormuş,yeşil çaylı ice tea gibi oluyormuş,bir de öyle denemek lazım.canım sitede ilaç isimleri yazmak yasak (eskiden editördüm de,oradan alışkanlık işte uyarıyorum hala mileti)
hurma şekeri ne arkadaşlar ?
he ben de yedim eşimin sayesinde
gıda takviyesi gibi bir şey mi yni senin dediğin canım.bir de bitki çaylarıyla da olsa,sürekli bişileri içerek sindirimi çalıştırmak,bağırsak tembelliği yapıyor
bi ara sabah yürüşüne çıkıyordum eve gelip birde leslie yapıyordum.Tutukluk dönemimdi kilo veremiyordum ama gayet güzel leslie sıkılaşıyorsun en kötüsükızlar leslie acaıp terletıo her gun duzenlı yaparsanız mukemmelde kılo verdırıo.
Canım spor salonlarında yapılan jimlastik gibi pc karşısında leslie ve arkadaşlarıyla yaptığın için çok da aynı karşısında hissetmiyorsun:) ne guzel desemmi bilemedm ozluyosundur sanrm buralari.. bende insallah amerikaya gtcem iste onun icin bu telas ingilizcem iyi sayilir aslnda ama oturup baya sözlük ezberlemem lazm benim aslinda
Ben bi ara aynanin karsisinda kosar gibi yermde ziplardm oyle bi duygudur heralde lesli:)
gerbişim saliss bir operasyon geçirecekti en son,tümörü alacaklardı,patolojiye gönderecekleri,oradan gelecek sonuca göre,3 ay radyoterapi görecekti.Tabi yanlış kalmadıysa aklımda.He bir de ailesine durumu o zaman söyleyememişti daha,üzmek istemiyordu ailesini.Epeydir girmiyor kk ya
eline sağlık tatlımSaphira 18
ananee 22:)
gerbera 7
ipekyol 10
yagmurdamlasi 5
shopaholic 8
pasam 10
maviyesil 10
nev 18
ayy evet güllaçtan yemem lazım,hiç aklıma gelmiyor kiBilmiyodum :) yok takviye degl iste btki cayi napiyosa aynisini yapiyo yani ama evet bagrsaklari tembellestriyo ben cok yersem yada kabizsam aliyorum okadar
bi gullac yemedn :) ya evde yapmaya korkuyorum bi tepsi gotururm kesn nasi cekti canim ya
ben yatiyorum kizlar iyi geceler Allah a emanet olun yarnda tartda mutlu olalm:)
ohh süper :)3 mile leslie mi yaptım şimdi gidip pilavımı yapayım sonrada duş.İyi geceler iyi sahurlar afiyet olsun efendim yedikleriniz yağ olarak atılsın efendim
canım sag ol bugün ifardan sonra 2 saat yürüüdk eşimle dertleştin iyi oldu be vallahi seviyorum ben bu adamı ya allah razı olsun ondan ben razıyım rabbim başımdan eksik etmesin işşallah aminnnafiyet olsun tatlım
canım okadar itisinizki allah razı olsunŞimdi bu insanoğlunun,kendini haşa Allah sanıp,sana Allah çocuk vermiyor,çünkü şundan vermiyor gibi konuşmalar yapması beni hayatta en öfkelendiren şey.Bunu söyleyen kimdir ki,Allah'ın mantığını ve hakikatini oturduğu yerden anlayabilir,sinirlendim bak yine.Alimin biri:''Allah'ın çalışma sistemini çözen,dünyayı parmağında çevirir''demiş.Allah'ın hakikati ile insanın gerçeklik anlayışı çok farklıdır,bilemeyiz,gaybı bilemeyiz,bunu nasıl anlayamazlar anlamıyorum.Bak canım,Allah'ın sevgilisi peygamberlerin hayatlarına bakıldığında,o günahsız varlıkların bile dünya nimetlerinin bazılarından noksan bırakıldığını görürüz.Kimi paradan,kimi evlattan,kimi anadan,kimi yardan ama noksanlık işte.Çünkü dünyanın mantığında tamamlanmak yoktur.Kim tamdır kim?Allah(c.c)bir ayetinde:''Ben kulumun,zannı üzerineyim''der.Yani Allah kuluna,bilindiği şekilde gelir.O insanlar kim ki,o sana çocuk vermedi,çünkü şundan diyebilir.İmtihanın çocuk değildir belki de,yalnızca zaman ve sabırdır ki ben öyle hissediyorum.Tanıdığım ve çocuk sahibi olan onlarca panik atak hastası var,lütfen kimseyi duyma,biliyorum vuslat çok yakın
Haklısın canım,ve buna tüm kalbimle inanıyorum,takım olayı destek ve motivasyon için bulunmaz nimet,beraberce başarıcaz
Paşa'nın mutluluğuna takımca şahit olucaz ve toplanıp bebek görmeye gidicez tüm kalbimle inanıyorum
O pirinç var ya,tam bir mucize.Japonların neden zayıf olduğunu düşünürüz hep.Çünkü Japonlar hareketli yaşamlarının yanısıra bol pirinç tüketirler ve pirinci lapa olarak tüketirler.sanırım sır burada
Eğer hiç dışına çıkmazsan rahat 1 kg atılıyor canım
Hiçbir sakıncası yok canım.Ama şu yasemin kokulu ince pirinçlerle yapılırsa,çok daha lezzetli oluyor.
Canım o yasemin kokulu ince pirinci güzelce yıka,bir çay bardağı pirince 2 çay bardağı suyu üzerine koy.Tam suyunu çekecekken 3-4 damla limon,tuz,karabiber,bol nane,az pul biber ekle.İnan çok lezzetli olacak iç pilav gibi,ben cacıkla birlikte tüketiyorum...
Ben de çok seviyorum canım lapanın tadını,cacıkla birlikte yiyorum,onu da deneyebilirsin
Evet canım,o pirinç çok daha sağlıklı sonuç veriyor
Canım normal diyetini yapıyorsun,yalnızca son 2 gün lapa yaparak ödemlerini atıyorsun ve kaç kilo verdiysen harika bir şekilde meydana çıkıyor.
Denemeni tavsiye ederim canım,özellikle bugün sahur yarın iftar denersen,tartılma gününden önce faydasını net görürsün...
Allah senden de razı olsun canım benim
Canlarım dikkat ettim hepimiz nerdeyse aynı kilolardayız,75-90 aralığı genelde,kendi aramızda da yarışalım tamam mı,bakalım yarın en çok kiloyu kim atıp,takım içi şampiyon olacak,yarın eksiye düşmek yokkkkkkkk
ulan yolla sıpayı bana seve seve bakarım vallahiselam kızlar...yorgunn shopa geldiii....kızlar kendime ayıracak 5 dk bile vaktim yokk....kızım 14 aylık ve çok zor uyutuyorum..uymadıgı zamanda hep paçamda...ya da laptop açıksa laptopun tepesine oturuyor.....daha mutfagı yeni topladımmm...uyku gözlerimden akıyorr:)
ben yokum amaToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
ipekyol51, yagmurdamlasi26, nev81+, ananee, gerbera1987+, SAPHIRA+, maviyesil1999
ooooo maşallah bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
ben yiyemedim künefenin tadını çok merak ediyorumBen yedim kunefe :) agir bence serbetli sicak falan ooyle iste:) hurma sekerinide kesin denicem ben
yagmur benim dedigm bagrsak calistirici hap form cayi varya hani bagrsak calistiran onun kapsul hali iste
gerbişim saliss bir operasyon geçirecekti en son,tümörü alacaklardı,patolojiye gönderecekleri,oradan gelecek sonuca göre,3 ay radyoterapi görecekti.Tabi yanlış kalmadıysa aklımda.He bir de ailesine durumu o zaman söyleyememişti daha,üzmek istemiyordu ailesini.Epeydir girmiyor kk ya
ay çok üzüldüm yagerbişim saliss bir operasyon geçirecekti en son,tümörü alacaklardı,patolojiye gönderecekleri,oradan gelecek sonuca göre,3 ay radyoterapi görecekti.Tabi yanlış kalmadıysa aklımda.He bir de ailesine durumu o zaman söyleyememişti daha,üzmek istemiyordu ailesini.Epeydir girmiyor kk ya
Saphira 18
ananee 22:)
gerbera 7
ipekyol 10
yagmurdamlasi 5
shopaholic 8
pasam 10
maviyesil 10
nev 18
günaydın tatlımgunaydın meleklerımmm gununuz aydın olsunnnnnnnnnn
selamlar 7. takıma
ben bugün farkettim ki iştahımı kontrol edebildiğim tek diyetti Dukan
oo eskiler toplandık kelebek nasılsın bebeiş nasıl kaç haftalık oldu senaristneler yapıyorsun görüşmeyeli
günaydın tatlım
canım hoş geldin aramıza neler yaptın görüşmeyeli altaki yavrular ne var ne yok saat 11 kalktım annem sagolsun uyandırdıbaşka zaman uyumamkimse aramaz uyudum telefon susmadı haydi paşa kalk ddim uykusu sana haram
canım leslie yi yükleyeli baya olmuştu ama geçmişe gidersen bulabilirsin,zira ben onlrı kendi bilgisayarıma indirmemiştim,direkt buraya yüklemiştimcanım sag ol bugün ifardan sonra 2 saat yürüüdk eşimle dertleştin iyi oldu be vallahi seviyorum ben bu adamı ya allah razı olsun ondan ben razıyım rabbim başımdan eksik etmesin işşallah aminnncanım sen leslinin sporlarını koymuştun be nyanlışlıkla sildim sana zahmet gee koyramısın 3 adet olucek unutma ama he
hepimiz üzüldük canım,inşallah sağlığına kavuşacakay çok üzüldüm yageçen girmiş aşşada ismini gördüm ama bişi yazmamış
hangi günün sayımaları hangi zaman dilimini sayıyorsun:26:
ohh güzel başladın gerbişim afiyet olsunsabah kahvaltım
1 bardak su
1 domates
1 t.k. zeytinyağı
1 dilim peynir
1 bardak su
2 dilim ekmek
3 acı kıl biber
1 bardak su
ara 1 bardak su
toplam 4 bardak su
+ 1 bardak su
ara 1 şeftali
1 bardak su
toplam 6 bardak su
hoşgeldin senaristçimselamlar 7. takıma
ben bugün farkettim ki iştahımı kontrol edebildiğim tek diyetti Dukan
Aslında paylaşımımız iyi,yine eskisi gibiyiz maşallahişte ben ne zaman girsem kimse olmuyor ben ne zaman yokum muhabbetin dibi
bahtım kara arkadaş benim
çok tuhaf 89.2 çıkıyorum ben 88i alt etmek üzereydim buda neyin nesi şimdi iyice moralim bozuldu ama diyetimi bozmadan devam edeyim bakayım kaç olacak sonuç
Dukan'a dönüş başladı gibi ben de :106: görüşmeyeli memlekete atandım işe başladım hiçbirşeye vakit ayıramaz oldum öğle aramı bile aldılar benden110,9 u gördüm ama yarın ne çıkarım bilemiyorum görür görmez regl oldum çünkü böyle
hoşbulduk canım.. uğrarım ben zati ara ara.. baktım topik pirinç lapası yapıyor kan mı çekiiyor ne ben de dün lapa yaptım
kız bennasıl bulucem onu yawcanım leslie yi yükleyeli baya olmuştu ama geçmişe gidersen bulabilirsin,zira ben onlrı kendi bilgisayarıma indirmemiştim,direkt buraya yüklemiştim
hepimiz üzüldük canım,inşallah sağlığına kavuşacak
günlük olarak sayıyor canım,her gece 00.00 dan sonra aynı günün sayımını yapıyor ananeemiz
ohh güzel başladın gerbişim afiyet olsun
hoşgeldin senaristçim
nasılsın?nasıl gidiyor,yine dukana mı yapıcaksın?
Aslında paylaşımımız iyi,yine eskisi gibiyiz maşallahama denk gelemiyoruz demek
al benden de o kadar sinir geldi artık iyice.Bu kadar ay uğraş,zar zor ver kiloları,ondan sonra bu kadar kolay ve hızlı geri gelmeleri beni sinir ediyor!bir de bak bugün 3. gün pirinç yapıyorum,gıdım gıdım gidiyor,yarına artı bile çıkabilirim ya
ay çok üzüldüm yageçen girmiş aşşada ismini gördüm ama bişi yazmamış
hangi günün sayımaları hangi zaman dilimini sayıyorsun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?