Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ama benim bu seferde fazla çalışmaya başladı sindirimim. sanırım aktivia yemeyeceğim ve keten tohumunu da keseceğim veya azaltacağım gülsem mi şaşırsam mı bilemedim aslında

ama benim bu seferde fazla çalışmaya başladı sindirimim. sanırım aktivia yemeyeceğim ve keten tohumunu da keseceğim veya azaltacağım gülsem mi şaşırsam mı bilemedim aslında

çok iyi olmuş hayırlı olsun :) yoğurdu kes sabahları keten tohumuna devamt et derim ben :) şaşırarak ve sevinerek gül:) hatta bide tartıl bence:)

çok iyi olmuş hayırlı olsun :) yoğurdu kes sabahları keten tohumuna devamt et derim ben :) şaşırarak ve sevinerek gül:) hatta bide tartıl bence:)

sabah kalkar kalkmaz tartılıcam çatlamak üzereyim meraktan
yarın denize veya havuza gidicez,eşim Okyanusla ilgilenirken ben de biraz yüzerim,spor olur

saati 2 yaptım gene..yatayım artık sabah kalkması zor oluyor..Herkese mutlu hafta sonları..iyi geceler tatlı rüyalar

canim esine uzuldum, ins yine eskisi gibi tutmaya baslar, Rabbim hepimizi dogru bildigimiz yoldan ayirmasin..
canim 4. olduk. 3 de degil.. ama buna da sukur bence :)

vay masallahhh... dukan prensesi hadi bakalim ins mukafatini goruces insss

canim benim icin fark etmez, zaten benim saat dilimim cook farkli, turkiyeden 8saat gerideyim.
ama bi sekilde yazdiklarim bugune veya yarina sayiliyor sorun olmuyor, en azindan simdye kadar olmadi cok sukur

slm meleklerım nasılsınız??

ben yokken olaylar olmuş:))
ben onceden 13teydım ama bı arkadas yuzunden orayı bırktım resmen soguttular..kendını begenmış ınnsanlar yuzunden anlıcagınız.baya bı zaman gırmedım yarısmaya.ugurlu sayım 7 oldugu ıçın bu takımı sectım..ama bırınden cıkılıp baska takıma gırılır mı gırılmez mı vs hıç bısı bılmıorum yanı.

kaldı kı ben su an 66,5 ıle basladım.ordan ayrıldıgım kılo 64 lu bışı olabılır ama nerden baksanız 1 sene omncesıydı herhalde.hıçmı kılo almadım yanı..
yannı anlıcagınız bu olaydan ben bısı annnamadım.şimdi ben ıstedıgım yerden devam edememmı?

canım çok güzeloluyor ben bu hafta 5 adet alırım kesim kıvırcıktanda dok tutuyor göbekte yiyorumda nedense acı oluyor:44::44:bugün pazarım var işşallah gdicezeşimleonla pazara gitmek mutluluk eşimede ızdırap
:44::44::44::44:
bende keten tohumu var 2 gündür bendede tık yok duskopan var bitkisel ondanmı kullansam acaba:44::44:ketenmi yesem bilemedim yane
canım adamın işi agır özeline yazarım ne iş yaptıgını adama hak vermiyor degilim yane ama ne biliyim evlendik evleneli alıştım ya tutmasına yaş gidince oruçta gidiyormuş alesefama bugün konuşucam birgün denesin benim için
kızlar 13:00 gıbı doktora gıtcez sonuçlar ıçın.dua edın olur mu bışı çıkmasın
rabbim şifa ersin işşallah kötübirşey çıkmaz canım

yeni kalktım 12 dene uyumuşum yawtelefonda durmadı gitti

Slmmm canlarımm önceliklee sizii tebrikk ederimm

Bana gelince iyiyim dikişlerim dışında bir sorun yok yan tarafımda oldukları için oturamıyorum geriliyorlar o sebepten laptopu yatarak kullanmaya çalışıyorum daha birşey yememe izin vermediler serum yiyiyorum bugün doktora takıldım bana serum diyeti mi yaptırmaya karar verdiniz diyeO da sen diyet mi yapıosun dediEvet karatay dedim meğer o da karatay yapıomuş yarımm saat kadar karatay konuştuksonrada merak etme serumdakiler karatayı bozmaz karataya uygun veriom dedii espirili doktorlarım var yaniartık hastaları daha iyi anlarsın diyor her gelen gerçekten anlayışlı olduğumu düşünürdüm ama bu yatağa yatmayan bu durumu anlayamaz sanırımAma çok iyiyim kızlar alınan parça patolojide sonuçlar 2 haftaya çıkacakDoktor ben büyük hissediyorum dediBende kutumda büyük hissediyorumşaka bi yana inşallah temiz gelir de bu espirili doktorlarımla vedalaşabilirimyoksa birdde radyoterapi denilen çok sevimli olmayan bir süreç beni bekleyecek (radyoterapi hani şu ışınla tedavi denilen olay kızlar vücutta yaralara felan neden oluyor özellikle de sindirim sisteminde)
Şimdilik bu kadar kızlar ben gene gelirim

seni özleidm ben

Canim cook sevindim iyi olmana insallah ameliyatla biter bu is baskada birsey cikmaz .. Kendine cok iyi bak cok hareket etme dikislerine bisey olmasn :) acaba doktorunda kabizlik yasamismidir merak ettim simdi :) neyse sevindim senin icin pozitif bi ortamda olmana oda insana iyi gelir hayirlisiyla hemen cabuucak gelirsin insallah kendine iyi bak:)

seni özleidm ben

Bende seni özledimmm canımmmm paşammm

Saol tatlım yaa inşallah herşey güzel olacak

tatlım sorun şurdan kaynaklanmış,senin daha önce hangi takımda yarıştığın,niye ayrıldığının filan bir önemi yok bizler için,sadece daha öncede yarıştığını bildirmeliydin bana.Ben seni yeni yarışmacı sanıyordum,yani daha önce hiç yarışmamışsın sanıyordum.Diskalifiye listesinde olmadığın sürece yarışmaya devam edebiliyorsun sadece olmadığın hafta kadar bölüyoruz yüzdeni,kurallar böyle,yoksa haksızlık oluyor.sende 44 hafta yokmuşsun.yani dediğin gibi çok uzun zaman olmuş ama demekki istediği kadar uzun olsun süre,sıfırlanmıyor demekki.Aslında bence sıfırlanmalı beli bir süreden sonra.ben bunu paylaşıma yazıcam,bakalım diğer yarışmacılar ne diyecek.3. olmuştuk senin de katkılarınla ama tabi 44 e bölme meselesi olunca 4. lüğe düştük.olsun varsın napalım,haftaya daha iyi oluruz.Ben çok inanıyorum hepimizin çok iyi olacağımıza
kızlar 13:00 gıbı doktora gıtcez sonuçlar ıçın.dua edın olur mu bışı çıkmasın
canım hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah yazacaktım,sonra yazmışsın sonucu :124:
canıııımmmmm hoşgeldinnn..inşallah temiz çıkacak sonuçların,yine omuz omuza kiloları verip yarışmaya devam edeceğiz bitanem benim
kızlar yenı geldım.tugrab ın beyınle ılgılı bı sorunu yokmuş çok sukur

çok şükür Rabbimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…