ama benim bu seferde fazla çalışmaya başladı sindirimim.sanırım aktivia yemeyeceğim ve keten tohumunu da keseceğim veya azaltacağım gülsem mi şaşırsam mı bilemedim aslında
çok iyi olmuş hayırlı olsun :) yoğurdu kes sabahları keten tohumuna devamt et derim ben :) şaşırarak ve sevinerek gül:) hatta bide tartıl bence:)
ben birincilik bekliyordum ama neyse saglık olsun haftaya birinci oluruz bizde bu azim varken :18::18:
canım 2 gündür yapmıyorum sahur akşam iftarda yedikelrim dok tutuyor beni birde kimle yapayım sahur eşim kaç senedir oruç tutuyordu tutmuyor bu sene 2 gündür orucu tutmuyor adama lafım yok işi çok agır dediki askerde bile tuttum hanım vallahi keyfimden degil zorlanıyorum dedi oda agırıma gidiyor tutmaması herzaman alışmısım tutmasına orucu tutunca susanıyorum elim kalkmıyor dedi ama devamlı bıraktım anlamına gelmez dedi işlerim hafıflesin işşallah utucam dedi artık senle tutarım dedi
hani brincilik görünüyoduneden olamdı 1 ve 2 hangi takımlar
bide unutuyodum bugün nevimin programından 2 tatlı kaşığı donurma dısında cıkmadm hiç onuda kaymaklı dondurma olduğundan yoğurt corbası niyetne saydım:)
baklava pide içli köfte pilav hatta sebze bilen yemedm ben bugun tam dukancıydım gurur duyun benleee:)
saphıra 00:00 ile 00:00 arası sayım olacağına misal sabah 8de yazışmalar başlamış ve gece 3e kadar devam etmişnacizane fikrim 1 günü saatle değilde bir sabahtan diğer sabaha kadar bakılsın işte asıl o zaman gerçek 1 günlük mesaj sayımı ortaya çıkar istersen bir oylama yapılsın biz bütün kararları ve karar değişikliklere beraber karar veriyoruz ben böyle daha uygun olacağına inanıyorum:26::26:
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?
kızlar 13:00 gıbı doktora gıtcez sonuçlar ıçın.dua edın olur mu bışı çıkmasın
canım çok güzeloluyor ben bu hafta 5 adet alırım kesim kıvırcıktanda dok tutuyor göbekte yiyorumda nedense acı oluyor:44::44:bugün pazarım var işşallah gdicezcanım hayırlı olsun bence gayet saglıklı bi programa benziyo oyle tartıylada cok ugrasma ya 60 100 olsa tavuk göğüste hc bsey olmaz be ama uzun süreli devam ettirlcek dyetlerden bu sanrm öyle yapman lazım yarn hemen farkettirmeyeblir ama wc yle aran düzelr o ayrı:)
kızz banada roka salatası verin:) sahur yap canım öyle tek öğünle olmaz bizede dua ettin dimi kilo verelim diye:)
inşallah bişeyi cıkmaz canım
nasıl degişiyoki o anlamadm ben
:44::44::44::44:SAPHIRA ( 85.5 / 85.2 / 0.3 / % 0.35)
nev81 (85.3 / 84.2 / 1.1/ % 1.29)
İpekyol(76 / 74.1 / 1.9 / % 0.63) 263.Etapta ayrılmıştı yüzdesi 4 e bölündü
ananee (78.1 / 76.9 / 1.2 / % 1.54)
yagmurdamlasi26 (62.2 / 61.6 / 0.6 / % 0.96)
pasam3405 (85 / 83 / 2 / % 2.35)
shopaholic (79.9 / 79.7 / 0.2 / % 0.25)
maviyeşil1999(64,1/64,6/-0,01/-0,02)223. etapta ayrılmış aldığ kilo 44 e bölündü
gerbera1987 (90.3 / 89 / 1,3 / % 0,36) 264.Etapta ayrılmıştı..ayrıldığı etap dahil yüzdesi 4'e bölündü
7. takım yüzde ortalaması=0,86
bu duruma göre de 7. takım etap 4. sü
6. takım etap 3. sü oluyor...
inşallah canım..
wc ile aram düzeldi bile galiba bugün 2 kez görüştük
afferinn sana haftaya daha da iy olmak için programlarımızdan çıkmayalım canım,kaçamaklar bize uzak,rakiplere yakınnihaha çok mu kötüyüm ne şaka tabiki,önemli olan kilo verip sağlığımıza kavuşmamız,emek veren herkesin!
canım adamın işi agır özeline yazarım ne iş yaptıgını adama hak vermiyor degilim yane ama ne biliyim evlendik evleneli alıştım ya tutmasına yaş gidince oruçta gidiyormuş alesefcanim esine uzuldum, ins yine eskisi gibi tutmaya baslar, Rabbim hepimizi dogru bildigimiz yoldan ayirmasin..
canim 4. olduk. 3 de degil.. ama buna da sukur bence :)
vay masallahhh... dukan prensesihadi bakalim ins mukafatini goruces insss
canim benim icin fark etmez, zaten benim saat dilimim cook farkli, turkiyeden 8saat gerideyim.
ama bi sekilde yazdiklarim bugune veya yarina sayiliyor sorun olmuyor, en azindan simdye kadar olmadi cok sukur
rabbim şifa ersin işşallah kötübirşey çıkmaz canımkızlar 13:00 gıbı doktora gıtcez sonuçlar ıçın.dua edın olur mu bışı çıkmasın
[sıze=3]slmmm canlarımm önceliklee sizii tebrikk ederimm
Bana gelince iyiyim dikişlerim dışında bir sorun yok yan tarafımda oldukları için oturamıyorum geriliyorlar o sebepten laptopu yatarak kullanmaya çalışıyorumDaha birşey yememe izin vermediler serum yiyiyorum bugün doktora takıldım bana serum diyeti mi yaptırmaya karar verdiniz diye o da sen diyet mi yapıosun dedi evet karatay dedim meğer o da karatay yapıomuş yarımm saat kadar karatay konuştuk sonrada merak etme serumdakiler karatayı bozmaz karataya uygun veriom dedii espirili doktorlarım var yani artık hastaları daha iyi anlarsın diyor her gelen gerçekten anlayışlı olduğumu düşünürdüm ama bu yatağa yatmayan bu durumu anlayamaz sanırım ama çok iyiyim kızlar alınan parça patolojide sonuçlar 2 haftaya çıkacak doktor ben büyük hissediyorum dedi bende kutumda büyük hissediyorum şaka bi yana inşallah temiz gelir de bu espirili doktorlarımla vedalaşabilirim yoksa birdde radyoterapi denilen çok sevimli olmayan bir süreç beni bekleyecek (radyoterapi hani şu ışınla tedavi denilen olay kızlar vücutta yaralara felan neden oluyor özellikle de sindirim sisteminde )
şimdilik bu kadar kızlar ben gene gelirim[/sıze]
Canim cook sevindim iyi olmana insallah ameliyatla biter bu is baskada birsey cikmaz .. Kendine cok iyi bak cok hareket etme dikislerine bisey olmasn :) acaba doktorunda kabizlik yasamismidir merak ettim simdi :) neyse sevindim senin icin pozitif bi ortamda olmana oda insana iyi gelir hayirlisiyla hemen cabuucak gelirsin insallah kendine iyi bak:)Slmmm canlarımm önceliklee sizii tebrikk ederimm
Bana gelince iyiyim dikişlerim dışında bir sorun yok yan tarafımda oldukları için oturamıyorum geriliyorlar o sebepten laptopu yatarak kullanmaya çalışıyorumdaha birşey yememe izin vermediler serum yiyiyorum bugün doktora takıldım bana serum diyeti mi yaptırmaya karar verdiniz diye O da sen diyet mi yapıosun dedi Evet karatay dedim meğer o da karatay yapıomuş yarımm saat kadar karatay konuştuk sonrada merak etme serumdakiler karatayı bozmaz karataya uygun veriom dedii espirili doktorlarım var yani artık hastaları daha iyi anlarsın diyor her gelen gerçekten anlayışlı olduğumu düşünürdüm ama bu yatağa yatmayan bu durumu anlayamaz sanırım Ama çok iyiyim kızlar alınan parça patolojide sonuçlar 2 haftaya çıkacak Doktor ben büyük hissediyorum dedi Bende kutumda büyük hissediyorum şaka bi yana inşallah temiz gelir de bu espirili doktorlarımla vedalaşabilirim yoksa birdde radyoterapi denilen çok sevimli olmayan bir süreç beni bekleyecek (radyoterapi hani şu ışınla tedavi denilen olay kızlar vücutta yaralara felan neden oluyor özellikle de sindirim sisteminde )
Şimdilik bu kadar kızlar ben gene gelirim
seni özleidm ben
Canim cook sevindim iyi olmana insallah ameliyatla biter bu is baskada birsey cikmaz .. Kendine cok iyi bak cok hareket etme dikislerine bisey olmasn :) acaba doktorunda kabizlik yasamismidir merak ettim simdi :) neyse sevindim senin icin pozitif bi ortamda olmana oda insana iyi gelir hayirlisiyla hemen cabuucak gelirsin insallah kendine iyi bak:)
kızlar yenı geldım.tugrab ın beyınle ılgılı bı sorunu yokmuş çok sukur
tatlım sorun şurdan kaynaklanmış,senin daha önce hangi takımda yarıştığın,niye ayrıldığının filan bir önemi yok bizler için,sadece daha öncede yarıştığını bildirmeliydin bana.Ben seni yeni yarışmacı sanıyordum,yani daha önce hiç yarışmamışsın sanıyordum.Diskalifiye listesinde olmadığın sürece yarışmaya devam edebiliyorsun sadece olmadığın hafta kadar bölüyoruz yüzdeni,kurallar böyle,yoksa haksızlık oluyor.sende 44 hafta yokmuşsun.yani dediğin gibi çok uzun zaman olmuş ama demekki istediği kadar uzun olsun süre,sıfırlanmıyor demekki.Aslında bence sıfırlanmalı beli bir süreden sonra.ben bunu paylaşıma yazıcam,bakalım diğer yarışmacılar ne diyecek.3. olmuştuk senin de katkılarınla ama tabi 44 e bölme meselesi olunca 4. lüğe düştük.olsun varsın napalım,haftaya daha iyi oluruz.Ben çok inanıyorum hepimizin çok iyi olacağımızaslm meleklerım nasılsınız??
ben yokken olaylar olmuş:))
ben onceden 13teydım ama bı arkadas yuzunden orayı bırktım resmen soguttular..kendını begenmış ınnsanlar yuzunden anlıcagınız.baya bı zaman gırmedım yarısmaya.ugurlu sayım 7 oldugu ıçın bu takımı sectım..ama bırınden cıkılıp baska takıma gırılır mı gırılmez mı vs hıç bısı bılmıorum yanı.
kaldı kı ben su an 66,5 ıle basladım.ordan ayrıldıgım kılo 64 lu bışı olabılır ama nerden baksanız 1 sene omncesıydı herhalde.hıçmı kılo almadım yanı..
yannı anlıcagınız bu olaydan ben bısı annnamadım.şimdi ben ıstedıgım yerden devam edememmı?
canım hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah yazacaktım,sonra yazmışsın sonucu :124:kızlar 13:00 gıbı doktora gıtcez sonuçlar ıçın.dua edın olur mu bışı çıkmasın
canıııımmmmm hoşgeldinnn..inşallah temiz çıkacak sonuçların,yine omuz omuza kiloları verip yarışmaya devam edeceğiz bitanem benimSlmmm canlarımm önceliklee sizii tebrikk ederimm
Bana gelince iyiyim dikişlerim dışında bir sorun yok yan tarafımda oldukları için oturamıyorum geriliyorlar o sebepten laptopu yatarak kullanmaya çalışıyorumdaha birşey yememe izin vermediler serum yiyiyorum bugün doktora takıldım bana serum diyeti mi yaptırmaya karar verdiniz diye O da sen diyet mi yapıosun dedi Evet karatay dedim meğer o da karatay yapıomuş yarımm saat kadar karatay konuştuk sonrada merak etme serumdakiler karatayı bozmaz karataya uygun veriom dedii espirili doktorlarım var yani artık hastaları daha iyi anlarsın diyor her gelen gerçekten anlayışlı olduğumu düşünürdüm ama bu yatağa yatmayan bu durumu anlayamaz sanırım Ama çok iyiyim kızlar alınan parça patolojide sonuçlar 2 haftaya çıkacak Doktor ben büyük hissediyorum dedi Bende kutumda büyük hissediyorum şaka bi yana inşallah temiz gelir de bu espirili doktorlarımla vedalaşabilirim yoksa birdde radyoterapi denilen çok sevimli olmayan bir süreç beni bekleyecek (radyoterapi hani şu ışınla tedavi denilen olay kızlar vücutta yaralara felan neden oluyor özellikle de sindirim sisteminde )
Şimdilik bu kadar kızlar ben gene gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?