canım inşallah temiz çıkar sonuçlar.Hatta ben öyle çıkacağına dair bir inanç besliyorumtugrabın bugun eeg sını cektırdık yarın doktora gostercezz bakalım beyınle ılgılı bıısı varmı?
canım keten tohumu önemli bir omega 3 kaynağı.Bağırsakları çalıştırmaya ve zayıflamaya yardımcıketen tohumu zayıflatıyor mu?
ben onu tugrab a hamıle kalabılmek ıçın ıçıordum..balla karıstırıp:)
ıftar menum:
baya bı kavun
yoğurt ası çorbası
domates
ama bunlardan bAya yedmm...
vay gercekten i bak bunu ogrendigim iyi olduketen tohumu zayıflatıyor mu?
Bu hafta muhteşem kilo attık takımca,haftaya daha da iyi olalım canlar
3. olmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım 2 gündür yapmıyorum sahur akşam iftarda yedikelrim dok tutuyor beni birde kimle yapayım sahur eşim kaç senedir oruç tutuyordu tutmuyor bu sene 2 gündür orucu tutmuyor adama lafım yok işi çok agır dediki askerde bile tuttum hanım vallahi keyfimden degil zorlanıyorum dedi oda agırıma gidiyor tutmaması herzaman alışmısım tutmasına orucu tutunca susanıyorum elim kalkmıyor dedi ama devamlı bıraktım anlamına gelmez dedi işlerim hafıflesin işşallah utucam dedi artık senle tutarım dediiyiyiz canim sen nasilsin? Tugrab nasil oldu?
afiyet olsun canim..sahur yapabiliyorsan yapmaya calis bence, cunku degilse butun gun hayalet gibi dolasirsin yani en azindan benim icin baya zor oluyor sahursuz, o yuzden didiydim canim
evet ben de cok merak ediyorum :26:ins verebilirsin, o zaman biz de bu diyete geceriz ve bol bol yeriz
belki cok az yiyince de verilmiyordur kilo vucut savunmaya geciyordur.. biz bilemeyiz diyetisyenler bilir
bi arkadas vardi Ayca kayanin listesini yapiyordu, onda da surekli bi seyler yiyorsun, ama kilo verebiliyordu yine de
ins sende de oyle olur
hani brincilik görünüyodu3. olduk tatlım
keten tohumu zayıflatıyor mu?
ben birincilik bekliyordum ama neyse saglık olsun haftaya birinci oluruz bizde bu azim varken :18::18:
canım 2 gündür yapmıyorum sahur akşam iftarda yedikelrim dok tutuyor beni birde kimle yapayım sahur eşim kaç senedir oruç tutuyordu tutmuyor bu sene 2 gündür orucu tutmuyor adama lafım yok işi çok agır dediki askerde bile tuttum hanım vallahi keyfimden degil zorlanıyorum dedi oda agırıma gidiyor tutmaması herzaman alışmısım tutmasına orucu tutunca susanıyorum elim kalkmıyor dedi ama devamlı bıraktım anlamına gelmez dedi işlerim hafıflesin işşallah utucam dedi artık senle tutarım dedi
hani brincilik görünüyoduneden olamdı 1 ve 2 hangi takımlar
canım rabbim evladına şifa versin işşallah kötü birşey yoktur
canım hayırlı olsun bence gayet saglıklı bi programa benziyo oyle tartıylada cok ugrasma ya 60 100 olsa tavuk göğüste hc bsey olmaz be ama uzun süreli devam ettirlcek dyetlerden bu sanrm öyle yapman lazım yarn hemen farkettirmeyeblir ama wc yle aran düzelr o ayrı:)aç karnıma 500 ml su ve 1 tatlı kaşığı tepeleme keten tohumu
kahvaltı:
1 yumurta
1 dilim beyaz peynier
domates
salatalık
biber
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim sucuk (boğumun en başındaki küçük dilim)
şekersiz çay
ara:1 dilim kepek ekmeği
1 kutu sade aktivia yoğurt
öğlen:
2 dilim kepek ekmeği
60 gr (2 yumurta büyüklüğünde) ızgara piliç göğsü
1 kase patlıcan salatası (1 tatlı kaşığı z.yağlı)
2 y.k. yoğurt
slm kızlar nasılsınızzz
kızz banada roka salatası verin:) sahur yap canım öyle tek öğünle olmaz bizede dua ettin dimi kilo verelim diye:)canlarım elhamdurillah namazımı kıldım orucumu açtım yedikelrime gelincede yazayım dedim
1- 1 kepçe yok mercimek çorbası
2-3 yemek kaşıgı suları süzülmüş kabak
3-küçük bir kase diyet sütlacım içinde bir yemek kaşıgı pirinç yok ve şekeri az
4- 1 dilim kavun
4-5 çatal yok yogurtlu makarna
5-sodamı içtim
6-bol roka salatası
7-ilaçlarımı içtim 2 subardagı suyla
sahurda birşey yememiştim canlarım demeyim çok yedin belkim sahura gene kalkmam ilacımı içerim suyla niyetlenirimaralarda meyva yerim belkim
kızlar herkeze iyi akşamlar neler yapıyosunuz bakalım
inşallah bişeyi cıkmaz canımtugrabın bugun eeg sını cektırdık yarın doktora gostercezz bakalım beyınle ılgılı bıısı varmı?
nasıl degişiyoki o anlamadm ben4. olduk paşam maviyesil1999 13. takımda yarışmış daha önce paylaşımda yapmışlar açıklamasını da... varmısın iddaya bu hafta kilo vermiş olacağım
haydaa e ben görmedim onu dur hemen bakiim4. olduk paşam maviyesil1999 13. takımda yarışmış daha önce paylaşımda yapmışlar açıklamasını da... varmısın iddaya bu hafta kilo vermiş olacağım
eline sağlık canımyağmur 11
maviyeşil 7
saphira 36:)
anane 16
shopaolic 1
gerbera 5
paşam 13
nev 5
saphıra 00:00 ile 00:00 arası sayım olacağına misal sabah 8de yazışmalar başlamış ve gece 3e kadar devam etmişnacizane fikrim 1 günü saatle değilde bir sabahtan diğer sabaha kadar bakılsın işte asıl o zaman gerçek 1 günlük mesaj sayımı ortaya çıkar istersen bir oylama yapılsın biz bütün kararları ve karar değişikliklere beraber karar veriyoruz ben böyle daha uygun olacağına inanıyorum:26::26:
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?
inşallah canım..canım hayırlı olsun bence gayet saglıklı bi programa benziyo oyle tartıylada cok ugrasma ya 60 100 olsa tavuk göğüste hc bsey olmaz be ama uzun süreli devam ettirlcek dyetlerden bu sanrm öyle yapman lazım yarn hemen farkettirmeyeblir ama wc yle aran düzelr o ayrı:)
bide unutuyodum bugün nevimin programından 2 tatlı kaşığı donurma dısında cıkmadm hiç onuda kaymaklı dondurma olduğundan yoğurt corbası niyetne saydım:)
baklava pide içli köfte pilav hatta sebze bilen yemedm ben bugun tam dukancıydım gurur duyun benleee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?