Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tugrabın bugun eeg sını cektırdık yarın doktora gostercezz bakalım beyınle ılgılı bıısı varmı?
canım inşallah temiz çıkar sonuçlar.Hatta ben öyle çıkacağına dair bir inanç besliyorum
keten tohumu zayıflatıyor mu?
ben onu tugrab a hamıle kalabılmek ıçın ıçıordum..balla karıstırıp:)
canım keten tohumu önemli bir omega 3 kaynağı.Bağırsakları çalıştırmaya ve zayıflamaya yardımcı
ıftar menum:
baya bı kavun
yoğurt ası çorbası
domates

ama bunlardan bAya yedmm...

canım kavun olmamış tabi..gerçi tam olarak nasıl bir diyet uyguladığını da bilmiyorum

Bu hafta muhteşem kilo attık takımca,haftaya daha da iyi olalım canlar

vay gercekten i bak bunu ogrendigim iyi oldu
ben de bu aralar pek yemiyorum ama eve koca bi paket almistim,
ins bizim icin de faydali olur..
1.5 yil oldu ugrasiyoruz biz de bakalim Rabbim ol deyince olur ins

Bu hafta muhteşem kilo attık takımca,haftaya daha da iyi olalım canlar

cok sukur ya valla iyi oldu bu bize, ins haftaya daha da iyi olalim inssss

3. olmuşuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben birincilik bekliyordum ama neyse saglık olsun haftaya birinci oluruzbizde bu azim varken :18::18:
canım 2 gündür yapmıyorum sahur akşam iftarda yedikelrim dok tutuyor beni birde kimle yapayım sahur eşim kaç senedir oruç tutuyordu tutmuyor bu sene 2 gündür orucu tutmuyor adama lafım yok işi çok agır dediki askerde bile tuttum hanım vallahi keyfimden degil zorlanıyorum dedi oda agırıma gidiyor tutmaması herzaman alışmısım tutmasına orucu tutunca susanıyorum elim kalkmıyor dedi ama devamlı bıraktım anlamına gelmez dedi işlerim hafıflesin işşallah utucam dedi artık senle tutarım dedi
3. olduk tatlım
hani brincilik görünüyodu neden olamdı 1 ve 2 hangi takımlar

canım rabbim evladına şifa versin işşallah kötü birşey yoktur

4. olduk paşam maviyesil1999 13. takımda yarışmış daha önce paylaşımda yapmışlar açıklamasını da... varmısın iddaya bu hafta kilo vermiş olacağım

canım hayırlı olsun bence gayet saglıklı bi programa benziyo oyle tartıylada cok ugrasma ya 60 100 olsa tavuk göğüste hc bsey olmaz be ama uzun süreli devam ettirlcek dyetlerden bu sanrm öyle yapman lazım yarn hemen farkettirmeyeblir ama wc yle aran düzelr o ayrı:)
slm kızlar nasılsınızzz

kızz banada roka salatası verin:) sahur yap canım öyle tek öğünle olmaz bizede dua ettin dimi kilo verelim diye:)
tugrabın bugun eeg sını cektırdık yarın doktora gostercezz bakalım beyınle ılgılı bıısı varmı?
inşallah bişeyi cıkmaz canım
4. olduk paşam maviyesil1999 13. takımda yarışmış daha önce paylaşımda yapmışlar açıklamasını da... varmısın iddaya bu hafta kilo vermiş olacağım
nasıl degişiyoki o anlamadm ben

bide unutuyodum bugün nevimin programından 2 tatlı kaşığı donurma dısında cıkmadm hiç onuda kaymaklı dondurma olduğundan yoğurt corbası niyetne saydım:)

baklava pide içli köfte pilav hatta sebze bilen yemedm ben bugun tam dukancıydım gurur duyun benleee:)

saphıra 00:00 ile 00:00 arası sayım olacağına misal sabah 8de yazışmalar başlamış ve gece 3e kadar devam etmiş nacizane fikrim 1 günü saatle değilde bir sabahtan diğer sabaha kadar bakılsın işte asıl o zaman gerçek 1 günlük mesaj sayımı ortaya çıkaristersen bir oylama yapılsın biz bütün kararları ve karar değişikliklere beraber karar veriyoruz ben böyle daha uygun olacağına inanıyorum:26::26:

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?

bide düşününce aynı şey oluyo senin dediginle bu sistem sadece birinci günün sayımını etkiler saat degiştrmek????

haydaa e ben görmedim onu dur hemen bakiim
yağmur 11

maviyeşil 7

saphira 36:)

anane 16

shopaolic 1

gerbera 5

paşam 13

nev 5
eline sağlık canım
shopa dünden izin almıştı

canım bana göre gerekli değil,uzun zamandan beri bu şekilde devam ediyoruz,değişikliğe gerek yok bence.sonuçta 00.00 dan sonraki mesajlarda boşa gitmiyor ki,ertesi güne sayılıyor,sonra bol paylaşım yapan biri için saatinde ,5 mesaj sınırının da bir önemi olmuyor..ama yine d oylamaya sunalım madem istiyorsun

ama bide şu geldi aklıma ben 00 dan sonra sayım yaparken mesajların tarhne baktıgımda dün yazıyo ordan başlıyorum yani dün diye bakıyorum bu kolaylık oluyo hani bunuda hesaba katalım

SAPHIRA ( 85.5 / 85.2 / 0.3 / % 0.35)
nev81 (85.3 / 84.2 / 1.1/ % 1.29)
İpekyol(76 / 74.1 / 1.9 / % 0.63) 263.Etapta ayrılmıştı yüzdesi 4 e bölündü
ananee (78.1 / 76.9 / 1.2 / % 1.54)
yagmurdamlasi26 (62.2 / 61.6 / 0.6 / % 0.96)
pasam3405 (85 / 83 / 2 / % 2.35)
shopaholic (79.9 / 79.7 / 0.2 / % 0.25)
maviyeşil1999(64,1/64,6/-0,01/-0,02)223. etapta ayrılmış aldığ kilo 44 e bölündü
gerbera1987 (90.3 / 89 / 1,3 / % 0,36) 264.Etapta ayrılmıştı..ayrıldığı etap dahil yüzdesi 4'e bölündü

7. takım yüzde ortalaması=0,86

bu duruma göre de 7. takım etap 4. sü
6. takım etap 3. sü oluyor...

ananeem ben de olayı tam olarak kavramaya çalışıyordum,bu arada maviyeşil geçmişte konuyla ilgili bir şey yazmış mı,gözümden kaçmış mı diye gerilere gittim canım,o yüzden cevap yazamadım.zaten paylaşım alanında konu ayan beyan görünüyor,ordan da bakabilirsin
maviyeşilciğimiz daha önce yarışmadaymış zaten,ayrılmış 44 etap önce.dolayısıyla geri dönenlere uygulanan sistemin uygulanması gerekiyordu,yani kaç etap yoksa o sayıya bölünüyor.Ben daha önce yarıştığını bilmediğimden yeni üye diye yazdım listeye,tabi durum farkedildi.böyle işte canım.

inşallah canım..
wc ile aram düzeldi bile galiba bugün 2 kez görüştük

afferinn sana haftaya daha da iy olmak için programlarımızdan çıkmayalım canım,kaçamaklar bize uzak,rakiplere yakın nihaha çok mu kötüyüm ne şaka tabiki,önemli olan kilo verip sağlığımıza kavuşmamız,emek veren herkesin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…