canım benim eşim dogalgazcı tesisatçı malesef kırma dökme işleri çok canım ondan agır geliyor bazem 50 çuval moloz atıyorlar işçileriyle zorlanıyor malum hava sıcak ondan çok zorlanıyor birde oruç tutmayan yanında çok 3 gündür tutmuyorama yarından sonra söz verdi tutcak üzüldügümü dile getirdim aglamaklı oldum hiç alışkın degilim çünkü zaten ablamın eşi tutmuyor midesi rahatsız diye ablamda bırakmış tutmayı önceleri öylemiydi tutardık ben kendimi bildim bileli borcum yok oglum vefat ettiginde tutmamıştım 2 ay peş peşe tuttum rahmetli kızıma hamile kalmışım bilmeden 1 ay onda tutmuşum ömürüm dayanmış ozaman bile ama yapruma yetemedim kolluyamadım malesef gitti
yemege gelincede kendisi çok sever kendini davet ettirmeyi evlatlarımda çok eziyet etti bana asla unutamam 19 za 12 çıktı tansiyonum onun yüzündenyavrum sanki bebek degilde hayvan ölüsü gibi davrandı ne ölün öülme ne dirin dirime gelmesin arama dedim süzsüz gene aradı sordu evimede geliyor ben onun evine sene olmuştur gitmeyeli beni sırtında kabeye götürse affetmem ama eşimin hatrı var geçen gittik piknige ban oo elti tekerlek gibi olmuşun dedi sinirimi oynattı bende dedim ne tekerlegi dedim eşim atladı ordan ne yapsa sana yetişemez yengen dedi soktu lafı oda ona yetti ona inat vericem nbu kiloyu işte o kaaaaaa şimdi benden beter kilolu
hmm zormus esinin isi, Allah yardimcisi olsun.. ins Rabbim bi kolaylik verir, guc kuvvet verir hepimize ins..
ama sen tek basina da olsan sahurunu yapmaya calis yine de canim, gucsuz dusersin sonra
canim eltini artik hepimiz taniyoruzsen kendini uzmemeye calis, her cesit insan var bu dunyada, sana da boylesi denk gelmis demek ki.
ins ona inat daha hizli verirsin kilolari o da boooyle kalir
cnm geceleei cok bagirarak uyaniyor naparsak yaplim durmuormerhaba canım... bebeğinin nesi var neden eeg çekiliyor...rabbim hayırlısını versin inşallah...
canım çok güzeloluyor ben bu hafta 5 adet alırım kesim kıvırcıktanda dok tutuyor göbekte yiyorumda nedense acı oluyor:44::44:bugün pazarım var işşallah gdicezeşimleonla pazara gitmek mutluluk eşimede ızdırap
:44::44::44::44:
bende keten tohumu var 2 gündür bendede tık yok duskopan var bitkisel ondanmı kullansam acaba:44::44:ketenmi yesem bilemedim yane
canım adamın işi agır özeline yazarım ne iş yaptıgını adama hak vermiyor degilim yane ama ne biliyim evlendik evleneli alıştım ya tutmasına yaş gidince oruçta gidiyormuş alesefama bugün konuşucam birgün denesin benim için
rabbim şifa ersin işşallah kötübirşey çıkmaz canım
yeni kalktım 12 dene uyumuşum yaw telefonda durmadı gitti
Tsk ederim kizlar guzel dileklerini Icin.en son olarak ptesi kalbine bbaktircm eger bisi cikmazsa psikolojik.olacwk.kizlat telden giriorum.size oglumun resnmini koyarim.tatlım sorun şurdan kaynaklanmış,senin daha önce hangi takımda yarıştığın,niye ayrıldığının filan bir önemi yok bizler için,sadece daha öncede yarıştığını bildirmeliydin bana.Ben seni yeni yarışmacı sanıyordum,yani daha önce hiç yarışmamışsın sanıyordum.Diskalifiye listesinde olmadığın sürece yarışmaya devam edebiliyorsun sadece olmadığın hafta kadar bölüyoruz yüzdeni,kurallar böyle,yoksa haksızlık oluyor.sende 44 hafta yokmuşsun.yani dediğin gibi çok uzun zaman olmuş ama demekki istediği kadar uzun olsun süre,sıfırlanmıyor demekki.Aslında bence sıfırlanmalı beli bir süreden sonra.ben bunu paylaşıma yazıcam,bakalım diğer yarışmacılar ne diyecek.3. olmuştuk senin de katkılarınla ama tabi 44 e bölme meselesi olunca 4. lüğe düştük.olsun varsın napalım,haftaya daha iyi oluruz.Ben çok inanıyorum hepimizin çok iyi olacağımıza
canım hayırlı sonuçlar çıkacak inşallah yazacaktım,sonra yazmışsın sonucu :124:
canıııımmmmm hoşgeldinnn..inşallah temiz çıkacak sonuçların,yine omuz omuza kiloları verip yarışmaya devam edeceğiz bitanem benim
çok şükür Rabbimize
he doğru diyon valla canım,benden adam olmazlisten nede güzelmiş öle birde kaptan olucek oldumu şimdi bizim bacım pazartesilerimiz bitmez merak etme sen ben dün sütlaç yedim 1 küçük kase ne tadı vardı ne pirinci 2 dilim kavun yedim diye sahuru yapmadım kendimi suçladım neden yedin paşa diye neyse ya olan olmuş ne yapıcez bu arada aşk olsun magnumu bensizmi götürdün küstüm sana insan banada alırdıda birlikte yerdik :131::131::131::131:aman boşver ne kaldı 80 kiloya 3 kilo gel teskere gel
bu arada demin eltim aradı beni yarın kaynanamlarala geliceklermiş iftara kafayı sıyırmak üzereyimbenim bildigim çagırınca gelinir bu zorla kendini çagırdı sinir oluyorum bu huyuna ya sabahtan beri düşündüm durdum ne yapsam diye menüyü yazıyım siz akıl verin olurmu olmazmı
tarhana çorbası
zeytinyaglı taze fasülye
yaprak dolması
nohuhlu pilav
amasya hashaşlı mayalı çörek(ben çok güzel yaparım )
sütlü irmik tatlısı
paatlıcan biber patates ve tavuk köftesi yapıcem
salaya yapıcam
yogurt koyarım sofraya
yedigün kola tamam bu iş
sizce menü nasılyada fasülye yerine nohutmu yapsam :26::26:
yok anacım benimki kendini tutamamk filan değil,baya bilinçli yemekti yanisaphira 500gramina sevinemedm he okuyunca bak valla tutamiyosan kendini benim ictigim caydan ic oyle tatli krizleri kendni tutamama gdiyo yeminle dün onumde baklava yaninda dondurma vardi yedimmi o baklavayi yemedm :) ama gullac istiyorum ya komsudan falan bi tabak alcam artik yetti bu hasret ben yerdim her yıl:) bolcada yuzde bugun yedklern gtsin canim
ay nispet mi yapıyor sanacanım hurma al damagında eme me dur tavsiye ederim tatlıya bibebir hem 8 tanesi iiznlikız gene strese giricem he yarın şimdi çocukalrını getirir öper duru oglu benim oglumlaydı oglunu gördükçe düşün artık halimi
e hayatım niye o zaman işim var demedin ki,şimdi müsait değilim,şu gün gelin deseydineşim gelicek pazara koşuştuurcam şimdi markete gidicem masraf olucak ben onları çagırıcaktımda şimdi degil yarın işim vardı eşim kaç zamandır beni dışarı çıkarıcaktı olmadı malesef işin yok sinir ol dur akşama kadar
yok bol paylaşım yapanları kesinlikle kovmayız,bol paylaşım,bol motivasyonhoşbulduk canım... ben 7/24 takılırım sıkılırsınız sonra benden kovarsınız...
CV mi istiyon şimdi sen benden...
canım kayınvalidenlere gelmiyor mu neden sen hazırlıyosun..
napiim tatlım,cepten çok yavaş giriliyor,sıkılıyorum ben de onu beklerken yaşlanıcam bigünvayy kaptanim plaja da laptop goturmussun ya iste kaptan dedigin boyle olur
haftasonlari boyle oluyor biliyorum, ins toparliycas ins kurtulucas bu kilolardan
esim de bana soz verdi 58.5 a inebilirsem bana magnum alcakmis.
evet benim sindirim de uclarda geziyor, ben de bi ortasini tutturamadim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-6.html#post25710725
bu listeyi yeni gordum cok guzel,
Saphira kaptan 4. olmus
ben de 58.ciyim
paşam nasip olursa İstanbula gelirsem,İstanbuldaki takım arkadaşlarımla da görüşmek istiyorum.Sen de buluşmamıza gelirsin mutlaka diye düşünüyorum,yalnız gelirken o eltini de getir,ben onu bir döveyim.kocan sorarsa ''aa deli midir nedir kadın,tanımıyorum'' dersin
ne güzel spor yapmışsın ya gitmiştir onlar:)
yüzme cok yararlıdır canım kulaç at kurbağa yüz debelen naparsan artık hepside kalori yaktırır:) bende denizi olan bi yerde yasıcam ne bu çektiğim
Hosgeldin oncelikle arkadasmzn oglu emmeyi birakms sikinti yasiyodu onun icin sanrm kontorlleri oldu eegde ordan kaynaklandi canim cay dedgim 9hayat cayi ben faydasni goruyorum acikcasi insallah beraber guzel paylasimlarimiz bolcada kilo kaybimiz olur:)
cnm geceleei cok bagirarak uyaniyor naparsak yaplim durmuor
Tsk ederim kizlar guzel dileklerini Icin.en son olarak ptesi kalbine bbaktircm eger bisi cikmazsa psikolojik.olacwk.kizlat telden giriorum.size oglumun resnmini koyarim.
iftar menum patates haslamasi.ve dondurma. biraz oncede.bi nektari yedim.bol su ile tabiki.....
eşim de öyle dedi.kaç kez gittin geldin,hep kulaç atarak yüzdün dedi.eski bir sporcu kendisi de.bana moral olsun diye öyle diyormuş gibi geliyor bana
ben dün kendimi tanıtmamıştım.. Kısaca tanıtayım...
24 yaşındayım, aslen ıspartalıyım ama evlendim konyalı oldum...
2 bebeğim var biri 4 biri 3 yaşında...
Daha önce 1. Ve 6. Takımın kaptanlığını yaptım...
6. Takımdan 49 kilo ile mezun olmuştum ki 2 ay önce çok şiddetli bi şeker koması sonrası aldığım insülinler vs yüzünden yine kilo aldım...
şu an 62,5 kiloyum hedefim bu kez 55...
Inşallah sizlerle beraber yine hedefime ulaşacağım...
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diye soğuk bi espiri de yapim mi...
ben suya bayılırımmmmayy ben sudan korkarım hiç giremem biliyo musun denize...kuduz muyum ne...
gençmişsin canım ama maşallah erken anne olmuşsun baya,Allah sağlıklı uzun ömürler versin sana ve aileneben dün kendimi tanıtmamıştım.. kısaca tanıtayım...
24 yaşındayım, aslen Ispartalıyım ama evlendim Konyalı oldum...
2 bebeğim var biri 4 biri 3 yaşında...
daha önce 1. ve 6. takımın kaptanlığını yaptım...
6. takımdan 49 kilo ile mezun olmuştum ki 2 ay önce çok şiddetli bi şeker koması sonrası aldığım insülinler vs yüzünden yine kilo aldım...
şu an 62,5 kiloyum hedefim bu kez 55...
inşallah sizlerle beraber yine hedefime ulaşacağım...
yarışmacı arkadaşlara başarılar diye soğuk bi espiri de yapim mi...
Canim boyun kacki 49 oldun yav
kizlar cumaya bomba gibi geliyorum nev Allah senden razi olsun ya nasi mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?