Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelleim yedikelrime sahurda yedikleirm şunlar
bir bardak su ilaçlarım yemek yemedim saat 2. di niyetlendim yattım
akşam iftardada yedikelrim şunlar 6 adet minnacık yaprak dolması 1 yumurta yok yumurta sahanda kekikli sarımsaklı eşim çok güzel yapar badem domates çay zeytim 10 adet peynri az okadar birazdan mutfaga giricem tatlıyı yapıcem dolmaları borcama hazırlıcak servis takımlarımı yıkıcam onlara öyle bir sofra hazırlıyımki görsünler ben neymişim seviyorum ya kendimimakarna salatasıda yapıcam bezelyeli havuçlukendinize iyi bakın kızlar olurda gelemezsem polise haber verin

hmm zormus esinin isi, Allah yardimcisi olsun.. ins Rabbim bi kolaylik verir, guc kuvvet verir hepimize ins..
ama sen tek basina da olsan sahurunu yapmaya calis yine de canim, gucsuz dusersin sonra
canim eltini artik hepimiz taniyoruz sen kendini uzmemeye calis, her cesit insan var bu dunyada, sana da boylesi denk gelmis demek ki.
ins ona inat daha hizli verirsin kilolari o da boooyle kalir

eşime diyorum göstericem ben ona tekerlegi adam kahkahayı atıyordurup durup diyor tekerlek paşa o benden beter şu kadarı söylüyüm 100 yakın yada geçmiştirbeter olsun önceden benle dalga geçerdi kiololuyum diye şimdi ben onda zayıfım dahada vericem göründe bakın eşime dedim pv tekerlek resmi bulalım yazıcıdan çıkartalım koyuyum dolabın üstüne onu gördükçe hırslanayım koymana gerek yok dedi ben sana der der durrum dedi bugün aradı beni pazar gdieczya dedi filanca yere gel orda bekliyorum geliryordum beni gördü sırıtmaya başladı böle:86::86:sonra dedim ne güldün hay maşşallah dedi dedim ne oldu sıfatın hoşuma gitti kız dedi ana dedim adam kafayı yedi ban aldıgı feraceyi giydim gezmelere giydigimi dedim sen beni böyle beyen ben her zaman giyiyim şimdi mutfaga gitmem lazım bacılar anca biter işim sahura kadar sonra eşimle hazılıcez yemek takımlarını ben kaçtım

merhaba canım... bebeğinin nesi var neden eeg çekiliyor...rabbim hayırlısını versin inşallah...
cnm geceleei cok bagirarak uyaniyor naparsak yaplim durmuor

Tsk ederim kizlar guzel dileklerini Icin.en son olarak ptesi kalbine bbaktircm eger bisi cikmazsa psikolojik.olacwk.kizlat telden giriorum.size oglumun resnmini koyarim.
iftar menum patates haslamasi.ve dondurma. biraz oncede.bi nektari yedim.bol su ile tabiki.....

Pasam kolay gelsin teker dyenide utandr zaten zayfladn bi suru:)

maviyesil canim bence o kadar didiklemenze gerek yok gunduz biseyi varmi bilmiyorumda bu emzik meme biberon falan cocuklarda sigara gbi aliskanlik yapar derdi ondandr telaslanmayin derim yinede sen oglunu taniyosun benden daha iyi bilirsinpasam onca guzel yemegi yapip nasi zayif kalcan valla isin zor ben yapmiyorum oyle yemek falan ben rejimdeyim evde herkes rejimde sanki:d canimda yumurtali ekmek cekti Allah seni napmasn anlatyosun burda dusunuyomusun biz okucaz onlari
:) hadi kolay gelsin cabucak bitir isini

he doğru diyon valla canım,benden adam olmaz yalnız çok yüzdüm bugün,birde kk ya gelmeden önce egzersiz yaptım 1 saat kadar,duşumu aldım geçtim laptop başına.artık ne kadarını karşılar bilmiyorum
afiyet olsun canım..valla birlikte olsak birlikte yerdik magnumları bacım
ay baya yüzsüz senin şu elti
menüne gelince,bence hava sıcak olduğundan tarhana yerine buğdaylı yayla çorbası gibi yoğurtlu bir çorba yapsan daha güzel olur hem boş mide için çok iyidir yoğurtlu çorbalar..
z.yağlı 1 çeşit yeter,sadece taze fasulyeyi yap,yaprak dolması yapma,hem zaten pilav da yapacaksın...Ana yemeğin güzel.İstersen tavuk köfteni yoğurduktan sonra,ufak köfteler olarak şekillendirmeyip,borcama tart gibi yayabilirsin,o şekilde fırınlarsın,pişer.Sonra çıkarırsın,üzerine patates püresi yayarsın,biraz kaşar rendesi serpersin,tekrar fırınlarsın.Sonra servis ederken kare kare kesip pasta gibi servis edersin.çok şık oluyor bu şekilde.salata,yoğurt,içecekler tamamdır.
birde iftariyelik koy derim ben.mesela kuru kayısıların/hurmaların/incirlerin arasına ceviz veya fındık koy,servis tabağına güzelce yerleştir.Sonra Küçük boy domateslerden peynirli dolma yap mesela.istediğin bir peyniri ez,içine maydanoz,zeytinyağ,tuz gerekiyorsa tuz ekle karıştır.bu iç harcı,içini boşalttığın domateslere doldur,şahane oluyor.Aynısını dolmalık biberle de yapabilirsin,salatalıkla da.salatalıkları 2 parmak kalınlığında kes,içlerini biraz oy,delinmesin dikkat et,oyduğun boşluğa peynirli harç koy.çörek otlarıyla süsle.Bunlar bir çırpıda aklıma gelenler,belki yapmak istersin canım
yok anacım benimki kendini tutamamk filan değil,baya bilinçli yemekti yani bugün tatil yaptık,yarına yapmayacağım yine devam benim yeni listeye :126:
ay nispet mi yapıyor sana çok günah ama ya (
e hayatım niye o zaman işim var demedin ki,şimdi müsait değilim,şu gün gelin deseydin
hoşbulduk canım... ben 7/24 takılırım sıkılırsınız sonra benden kovarsınız...
CV mi istiyon şimdi sen benden...

canım kayınvalidenlere gelmiyor mu neden sen hazırlıyosun..
yok bol paylaşım yapanları kesinlikle kovmayız,bol paylaşım,bol motivasyon

ben de önce sandım ama ilerleyen mesajlarda durumu anladım
napiim tatlım,cepten çok yavaş giriliyor,sıkılıyorum ben de onu beklerken yaşlanıcam bigün
yok yok benim bu hafta sonu değil sadece bugüne mahsusu olacka.normalde diyete paydosa cumadan başlardım,cmt,paz. devam ederdim.dün yapmadım kaçamak biliyorsunuz listemi zaten,yeni liste.bugün böyle geçti ama yarın yine listeye devam
oo demekki çok yakında sen de magnum yiyeceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-6.html#post25710725

bu listeyi yeni gordum cok guzel,
Saphira kaptan 4. olmus
ben de 58.ciyim

teşekkür ederim canım sen daha yenisin dur bakalım

paşam nasip olursa İstanbula gelirsem,İstanbuldaki takım arkadaşlarımla da görüşmek istiyorum.Sen de buluşmamıza gelirsin mutlaka diye düşünüyorum,yalnız gelirken o eltini de getir,ben onu bir döveyim.kocan sorarsa ''aa deli midir nedir kadın,tanımıyorum'' dersin

Bendee yardımmmm edderimmm bakmaa sen dikişli felann olduğumaa benim paşamı üzeni affetmem valla

yüzme cok yararlıdır canım kulaç at kurbağa yüz debelen naparsan artık hepside kalori yaktırır:) bende denizi olan bi yerde yasıcam ne bu çektiğim

hoşbulduk canım... :)) hımm inşallah çabucak düzelir kuzucuk..
çayı da bi deneyeyim bakalım... şu zayıflama uğruna yemediğimiz içmediğimiz kalmadı...

canım sen daha iyi tanırsın çocuğunu tabi ama havalar aşırı sıcak benim çocuklarda öyle hele kızım sabahlara kadar çığlık çığlığa elimde gazete sürekli yelliyorum çocuğu... :))
benim kızımın da beynin de sorun var bilmiyorum kaçıncı kez eeg, MR çektirdik... o yüzden merak etmiştim... çok şükür temiz çıkmış sizinki...

eşim de öyle dedi.kaç kez gittin geldin,hep kulaç atarak yüzdün dedi.eski bir sporcu kendisi de.bana moral olsun diye öyle diyormuş gibi geliyor bana

ayy ben sudan korkarım hiç giremem biliyo musun denize... kuduz muyum ne...

ben dün kendimi tanıtmamıştım.. kısaca tanıtayım...
24 yaşındayım, aslen Ispartalıyım ama evlendim Konyalı oldum...
2 bebeğim var biri 4 biri 3 yaşında...
daha önce 1. ve 6. takımın kaptanlığını yaptım...
6. takımdan 49 kilo ile mezun olmuştum ki 2 ay önce çok şiddetli bi şeker koması sonrası aldığım insülinler vs yüzünden yine kilo aldım...
şu an 62,5 kiloyum hedefim bu kez 55...
inşallah sizlerle beraber yine hedefime ulaşacağım...
yarışmacı arkadaşlara başarılar diye soğuk bi espiri de yapim mi...

cnm çocugunun nesı var çok uzuldum..bır annenın cocugu ıçın bıısı yapamaması nedır ıyı bılıırım..
Ben 30 yasındayım adım nejla.trabzonluyum.8 ve 1,5 yaslsrında çocuklarım var.bankacıyım anmma su an calışmıorum.

Sekerınmı var.bendede gızlı var(

Canim boyun kacki 49 oldun yav

kizlar cumaya bomba gibi geliyorum nev Allah senden razi olsun ya nasi mutluyum:)

ayy ben sudan korkarım hiç giremem biliyo musun denize... kuduz muyum ne...
ben suya bayılırımmmm rica ederim tatlım
gençmişsin canım ama maşallah erken anne olmuşsun baya,Allah sağlıklı uzun ömürler versin sana ve ailene
49 kg mu verdim yoksa 49 kg ya mı düştün anlamadım o kısmını ? :26:
Canim boyun kacki 49 oldun yav

kizlar cumaya bomba gibi geliyorum nev Allah senden razi olsun ya nasi mutluyum:)

dur ben formu koymamışım daha,koyayım boyunu da oraya yazsın

hadi bakalım tatlım ya inşallah bu hafta ben de süper gelicem.bugün de kaçamak yapmıcam Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…