Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarrrr pilajdan bildiriyorum,sizden uzak kalmayayım diye laptopu yanıma aldım
kuzucuktan fırsat olduğunca yüzüyorum,babası ilgilenirken sınıra kadar gidip geliyorum
bugün biraz cıvıttım da,eritmeye çalışıyorum.menü yazmasam olur mu

sabah evden çıktık,kahvaltımızı bir kahvaltı mekanında yaptık e dolayısıyla biraz kaçtı,birer lokma bal-kaymak,2 çeşit reçelden,bir de ½ gözleme yedim.çok sağlam yemişim yalnız,sonra acıkmadım,bu saate kadar plajda bir limona içtim,bir sade kahve içtim,bir de magnum yedim,çok canım çekmiş yauv,bugün biraz hovardalik günüm oldu

he bir de sabah düne göre 500 gr. ekside çıktım ve muhtemelen yediklerimle geri aldım neyse yarın toparlarız inşallah en kötü pazartesi illaki toparlarım

bugün keten tohumku da yemedim,aktivia da yemedim,çünkü düm akşam en sonunda cırcıra bağladım olayı,çok şükür bugün bu saate kadar bir şey yok.ortasını bir türlü tutturamadık

arkadaşlar maibeyazda katılıyor aramıza artık.maibeyazcım hoşgeldin takımımıza,bizde bol paylaşım esastır tatlışım.kuralları ve başvuru formunu eve gidince yayınlarım

hepicinizi öpüyorum yavrulaaarr

Bende seni özledimmm canımmmm paşammm

Saol tatlım yaa inşallah herşey güzel olacak
iyi olucaksın ben inanıyorum buna umudumuzu yitirmeyelim umud etmek allahtan vesvese şeytandan canım
kızlar yenı geldım.tugrab ın beyınle ılgılı bı sorunu yokmuş çok sukur
senin adına çok sevindim canım rabbim evladınızı size bagışlasın işşallah

listen nede güzelmiş ölebirde kaptan olucek oldumu şimdibizim bacım pazartesilerimiz bitmez merak etme senben dün sütlaç yedim 1 küçük kase ne tadı vardı ne pirinci 2 dilim kavun yedim diye sahuru yapmadım kendimi suçladım neden yedin paşa diye neyse ya olan olmuş ne yapıcez bu arada aşk olsun magnumu bensizmi götürdün küstüm sanainsan banada alırdıda birlikte yerdik :131::131::131::131:aman boşver ne kaldı 80 kiloya 3 kilo gel teskere gel

bu arada demin eltim aradı beni yarın kaynanamlarala geliceklermiş iftara kafayı sıyırmak üzereyim benim bildigim çagırınca gelinir bu zorla kendini çagırdı sinir oluyorum bu huyuna ya sabahtan beri düşündüm durdum ne yapsam diye menüyü yazıyım siz akıl verin olurmu olmazmı
tarhana çorbası
zeytinyaglı taze fasülye
yaprak dolması
nohuhlu pilav
amasya hashaşlı mayalı çörek(ben çok güzel yaparım )
sütlü irmik tatlısı
paatlıcan biber patates ve tavuk köftesi yapıcem
salaya yapıcam
yogurt koyarım sofraya
yedigün kola tamam bu iş
sizce menü nasıl yada fasülye yerine nohutmu yapsam :26::26:

Paşam ben sevmiyorum senin eltini onlar icinde bu kadar ygrasma bu sicaklarda pazartesileri beklemeylm ne guzel yaziyosun hep bi gulumseme oluyo benm yuzumde:) bak arada bi uyudm ben ruyamda gullac gordum canim cok cekiyo ama yok yani yemicem ben koydum kafaya:) sarmayi tatliyi tavuk koftesni falan cikar listeden uugrastrma kendni ne gerek var:)

Ya havada kapali burda bugun ne bu benm bahtm ya yarnda boyle olursa nasi yuzcem benn

saphira 500gramina sevinemedm he okuyunca bak valla tutamiyosan kendini benim ictigim caydan ic oyle tatli krizleri kendni tutamama gdiyo yeminle dün onumde baklava yaninda dondurma vardi yedimmi o baklavayi yemedm :) ama gullac istiyorum ya komsudan falan bi tabak alcam artik yetti bu hasret ben yerdim her yıl:) bolcada yuzde bugun yedklern gtsin canim

canım hisler karşılıklı bende sevmiyorum eltimi ama kaynanamada geliyor aileceondan elim mahküm ona mükemel bir sofra hazılamasam laf eder neme lazım onun çenesini çekemem

canım hurma al damagında eme me dur tavsiye ederim tatlıya bibebir hem 8 tanesi iiznli kız gene strese giricem he yarın şimdi çocukalrını getirir öper duru oglu benim oglumlaydı oglunu gördükçe düşün artık halimi

eşim gelicek pazara koşuştuurcam şimdi markete gidicem masraf olucak ben onları çagırıcaktımda şimdi degil yarın işim vardı eşim kaç zamandır beni dışarı çıkarıcaktı olmadı malesef işin yok sinir ol dur akşama kadar

Canim benim oglani kendiniki gbi sev melek onlarn hepsi sen sabirli ol guclu ol icini ferah tut emi:)

Sen hazirlarsin mukemmel sofrayi menunde cok super zaten tavuk koftesi ne onu bilmiyorum ama guzeldr emnm:) baska zaman cikarsinz artk esinlede kosturmada masrafta cagrdgnda gene olcakti sinir olma artik yapcak bisey yok ne kadarda iyimser bi insanm ben bi kendime yansitamiyorum bnu:d ben hurma istemiyorum gullac istiyorum bizede haftaya dedemler gelcek iftara o zaman yaparim sanirim bilemedm yapsam yerim hepsini ya

canım tavuk etini kıyma şeklinde çektiriyosun içine aynı köfte gibi harç yapıyosun pişiriyosun
masrafa gelince canım eşim daha yeni kredi ödedi para ksııstlı pazartesi gelicek para şimdi evdekileri yapsam laf eder ooo okadar geldik bize ne yedirdi der çenesini çekemem eşimede deidm iptal et dedi ddim olmaz laf ederlerkatlanıcaz bir gün artık 1 dilim güllaç 300 kalorikız bende hiç yemedin tadı nasıl acebebanane bende istiyom

geçmiş olsun canım çok sevindim sizin adınıza...
sabahda sormuştum neden istediler eeg yi...

hoşbulduk canım... ben 7/24 takılırım sıkılırsınız sonra benden kovarsınız...
CV mi istiyon şimdi sen benden...

canım kayınvalidenlere gelmiyor mu neden sen hazırlıyosun..

canım ne çayı bana da söler misin...

canım ne çayı bana da söler misin...

Hosgeldin oncelikle arkadasmzn oglu emmeyi birakms sikinti yasiyodu onun icin sanrm kontorlleri oldu eegde ordan kaynaklandi canim cay dedgim 9hayat cayi ben faydasni goruyorum acikcasi insallah beraber guzel paylasimlarimiz bolcada kilo kaybimiz olur:)

evet ya baya olay oldu neyse cozduler problemi masallah cok iyi bi teknik ekip var, gecmisten senin ne zaman ayrildigini filan bulup cikardilar,
simdi sorun halloldu..ins tekrar verices kilolari ve tekrar ilk 3 e girecegiz! daha gecen haftalarda sonuncu filan oluyorduk 4. luk te cok cok iyi bi derece

merhaba canım... bebeğinin nesi var neden eeg çekiliyor...rabbim hayırlısını versin inşallah...

canim oncelikle hosgeldin takimimizaa :):) ben de yeni sayilirim :)
arkadas bebegini yeni emzirmeden ayirmis, o da surekli surekli agliyormus, onun neden oldugnu bulmaya calisiyorlar,
muhtemelen psikolojik diycekler sonunda ama yine de bi baktirmak lazim tabi

anladim canim, benim babam da bi ara Suudi Arabistan a gitmisti isci olarak calismak icin, bildigin disarda sicakta calisiyordu, kum firtinasi filan oluyormus bi de sicagi dusunemiyorum bile,
ama yine de oruclarini tutuyorlardi.. biraz zor olur ama elbet mukafati da ona gore olur
tabi ki herkes kendi karar verir ne yapacagina, ama simdi sen sahurda yalniz kaliyorsun diye ben biraz da ona uzuldum,
kari koca her seyi beraber yapmak cok guzel

Saliss cimm.. cok sukur gecmis ameliyat.. ins sonuclar da iyi cikar, sonra da kaldigimiz yerden devam
bizi habersiz birakma canim.. cok optum!

iyi cok sukur elhamdulillah

vayy kaptanim plaja da laptop goturmussun ya iste kaptan dedigin boyle olur
haftasonlari boyle oluyor biliyorum, ins toparliycas ins kurtulucas bu kilolardan
esim de bana soz verdi 58.5 a inebilirsem bana magnum alcakmis.
evet benim sindirim de uclarda geziyor, ben de bi ortasini tutturamadim

hmm kendi kendini davet ettirmek de iyiymis
bence gayet guzel olmus canim menun
benim gecen misafirlere yaptgim cikolata soslu muhallebiler baya begenilmis,
denemek istersen tarifini verebilirim

bizde var gullac, sanirim yarin ki misafirlere yapcagim ama az gelebilir, bi bakmam lazim.
sana da veriyim dicem ama cok uzaktasin be kuzum

hmm 8 hurma hakkimiz mi var ben dun sanirim 4 tane filan yedim diye baya vicdan yapmistim iyi bari

dogru diyosun canim ama insan o hisse engel olamiyor uzuluyor yine de,
benim de 2 kaybim oldu, cok erkendi ikisi de, ama yine de insanin icinde bi seyler ciz ediyor. 1. si burdaki cok yakin bi arkadasimla ayni gun oldu, 2. si de ablamla.
simdi arkadasim 5 aylik, gobegi de cikti, onu gordukce kendi bebgimi hatirliyorum.. hele bi de dogduktan sonra filan nasil olcam bilmiyorum
pasam i anliyorum o yuzden, tabi ki eltisinin de cocugun da hic bi sucu yok, ama ana yuregi iste dayanmiyor

ay canim ben de aciklama yapicaktim ama sen de yazmissin, neyse nasilsin canim bu arada

Son düzenleme:
Merhaba kizlaaar...
ben de pasam gibi 12 ye kadar uyumusum simdi de utu yapiyorum bu sicakta..
esim de disari cikmisti birazdan gelir umuyorum..
biraz utu yapip biraz internete takiliyorum..
yarin iftara misafirlerimiz gelicek ona hazirlik yapmam lazim.
ay haftasonu dedgin dinlenme zamani olmasi gerekirken,
benim birikmis utulerim temizlik ve misafir hazirligim sayesinde daha cok yoruldugum gunler oluyor malesef
hadi ben utuye devam, arada da mekik cekeyim diyorum biraz
kendime gunluk hedef koyayim, bu aralar pek yuruyus yapamiyoruz
bari evde bi seyler yapaym de mi :26:

Iyiym canim ya bende dikis yapiyorum sirtim tutuldu arada bakiyorum iste bende kolay gelsin sana utuden nefret ederm lisede gomleklerimi utusuz gyerdm usenip:d burda hava bi anda bozdu malesef cok sicakti simdi firtina var bizde yarin havuza gdicektik sozde babam yarin gullac alcakms bana hayir diyemedm :) mekik cekmen cok guzel keske hic aksatmadan sporumuzu devam ettireblsek hep ama olmuyo malesef

Cok guzel tadi var valla hatta yarin yap istersen
canım ben bir kere yaptım vasattı becerebedim ondan sonra yapmadım hemde yemedim

canım bana geliyorlar malesef nerde ona gidicez birazdan giricem mutfaga bir dolma sarmışım yeminle enfessseşime diyorum ya benbu işi biliyorum tarhana yapıyım dedim eşim mercimek yap sabzeli dedi güzel yapıyosun dedi nasip bakalım allah var kendimi özmek gibi olmasın çok elim yatkın yenek yapmaya birarkadaşım vardı eşi hiç beceremiyosun mercimek çorbasını yemekelri diye sitem etmiş üzlüyodu sonra dedimki bak yemekleri ben yapıcam ama bir şartım var kesinlikle benim yaptıgımı söylenme dedim olur dedi hemen daldım mutfaga sebzeli mercimek çorbası yaptım yanına bol etli patates yemegi nohutlu piirniç pilavı ve tatlı tavuk gögsü yaptım akşam olmuş eşine sofrayı kurmuş eşindeki tepki aynen şu olmuşdememiş arkadaş yemekler nasıl olmuş diye hanımellerine saglık çok lezetli olmuş yemekler demiş sabah ban geldi nasıl seviniyo şu yemek yapmayı ban ögretsene dedi düşün yumurtalı ekmegi yapmayı bilmiyo bilmemek ayıp degil derdi annem ögrenmemek ayıp ögrettim sonra bir arkadaş geldi dedi sen mercimegi güzel yapıyosun eşi anlamış onada yaptım senin çorban degil demiş kaç yerden yemek için teklif aldımda eşim yollamadı en son 3 kişiye 850 aylık yemek yapıcaktım ama nafile istemedi ben ne ögrendiysem annecimden ögrendim allah ondan razı olsun ban ögrettigi için şaka bir yanada kimi insanın eli tatlı oluyor ben her yemek yaptıgımda abdesli olmaya dikkat ederim birde her yaptıgımda besmele çekerim fatma anamızın elinin bereketini tadını ver derim rabbime

canım benim eşim dogalgazcı tesisatçı malesef kırma dökme işleri çok canım ondan agır geliyor bazem 50 çuval moloz atıyorlar işçileriyle zorlanıyor malum hava sıcak ondan çok zorlanıyor birde oruç tutmayan yanında çok 3 gündür tutmuyorama yarından sonra söz verdi tutcak üzüldügümü dile getirdim aglamaklı oldum hiç alışkın degilim çünkü zaten ablamın eşi tutmuyor midesi rahatsız diye ablamda bırakmış tutmayı önceleri öylemiydi tutardık ben kendimi bildim bileli borcum yok oglum vefat ettiginde tutmamıştım 2 ay peş peşe tuttum rahmetli kızıma hamile kalmışım bilmeden 1 ay onda tutmuşum ömürüm dayanmış ozaman bile ama yapruma yetemedim kolluyamadım malesef gitti
yemege gelincede kendisi çok sever kendini davet ettirmeyi evlatlarımda çok eziyet etti bana asla unutamam 19 za 12 çıktı tansiyonum onun yüzünden yavrum sanki bebek degilde hayvan ölüsü gibi davrandı ne ölün öülme ne dirin dirime gelmesin arama dedim süzsüz gene aradı sordu evimede geliyor ben onun evine sene olmuştur gitmeyelibeni sırtında kabeye götürse affetmem ama eşimin hatrı var geçen gittik piknige ban oo elti tekerlek gibi olmuşun dedi sinirimi oynattı bende dedim ne tekerlegi dedim eşim atladı ordan ne yapsa sana yetişemez yengen dedi soktu lafı oda ona yetti ona inat vericem nbu kiloyu işte o kaaaaaaşimdi benden beter kilolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…