Bende seni özledimmm canımmmm paşammm
Saol tatlım yaa inşallah herşey güzel olacak
senin adına çok sevindim canım rabbim evladınızı size bagışlasın işşallahkızlar yenı geldım.tugrab ın beyınle ılgılı bı sorunu yokmuş çok sukur
Kızlarrrr pilajdan bildiriyorum,sizden uzak kalmayayım diye laptopu yanıma aldım
kuzucuktan fırsat olduğunca yüzüyorum,babası ilgilenirken sınıra kadar gidip geliyorum
bugün biraz cıvıttım da,eritmeye çalışıyorum.menü yazmasam olur mu
sabah evden çıktık,kahvaltımızı bir kahvaltı mekanında yaptık e dolayısıyla biraz kaçtı,birer lokma bal-kaymak,2 çeşit reçelden,bir de ½ gözleme yedim.çok sağlam yemişim yalnız,sonra acıkmadım,bu saate kadar plajda bir limona içtim,bir sade kahve içtim,bir de magnum yedim,çok canım çekmiş yauv,bugün biraz hovardalik günüm oldu
he bir de sabah düne göre 500 gr. ekside çıktım ve muhtemelen yediklerimle geri aldımneyse yarın toparlarız inşallah en kötü pazartesi illaki toparlarım
bugün keten tohumku da yemedim,aktivia da yemedim,çünkü düm akşam en sonunda cırcıra bağladım olayı,çok şükür bugün bu saate kadar bir şey yok.ortasını bir türlü tutturamadık
Paşam ben sevmiyorum senin eltini onlar icinde bu kadar ygrasma bu sicaklarda pazartesileri beklemeylm ne guzel yaziyosun hep bi gulumseme oluyo benm yuzumde:) bak arada bi uyudm ben ruyamda gullac gordum canim cok cekiyo ama yok yani yemicem ben koydum kafaya:) sarmayi tatliyi tavuk koftesni falan cikar listeden uugrastrma kendni ne gerek var:)iyi olucaksın ben inanıyorum buna umudumuzu yitirmeyelim umud etmek allahtan vesvese şeytandan canım
senin adına çok sevindim canım rabbim evladınızı size bagışlasın işşallah
listen nede güzelmiş öle birde kaptan olucek oldumu şimdi bizim bacım pazartesilerimiz bitmez merak etme sen ben dün sütlaç yedim 1 küçük kase ne tadı vardı ne pirinci 2 dilim kavun yedim diye sahuru yapmadım kendimi suçladım neden yedin paşa diye neyse ya olan olmuş ne yapıcez bu arada aşk olsun magnumu bensizmi götürdün küstüm sana insan banada alırdıda birlikte yerdik :131::131::131::131:aman boşver ne kaldı 80 kiloya 3 kilo gel teskere gel
bu arada demin eltim aradı beni yarın kaynanamlarala geliceklermiş iftara kafayı sıyırmak üzereyimbenim bildigim çagırınca gelinir bu zorla kendini çagırdı sinir oluyorum bu huyuna ya sabahtan beri düşündüm durdum ne yapsam diye menüyü yazıyım siz akıl verin olurmu olmazmı
tarhana çorbası
zeytinyaglı taze fasülye
yaprak dolması
nohuhlu pilav
amasya hashaşlı mayalı çörek(ben çok güzel yaparım )
sütlü irmik tatlısı
paatlıcan biber patates ve tavuk köftesi yapıcem
salaya yapıcam
yogurt koyarım sofraya
yedigün kola tamam bu iş
sizce menü nasılyada fasülye yerine nohutmu yapsam :26::26:
Paşam ben sevmiyorum senin eltini onlar icinde bu kadar ygrasma bu sicaklarda pazartesileri beklemeylm ne guzel yaziyosun hep bi gulumseme oluyo benm yuzumde:) bak arada bi uyudm ben ruyamda gullac gordum canim cok cekiyo ama yok yani yemicem ben koydum kafaya:) sarmayi tatliyi tavuk koftesni falan cikar listeden uugrastrma kendni ne gerek var:)
Ya havada kapali burda bugun ne bu benm bahtm ya yarnda boyle olursa nasi yuzcem benn
saphira 500gramina sevinemedm he okuyunca bak valla tutamiyosan kendini benim ictigim caydan ic oyle tatli krizleri kendni tutamama gdiyo yeminle dün onumde baklava yaninda dondurma vardi yedimmi o baklavayi yemedm :) ama gullac istiyorum ya komsudan falan bi tabak alcam artik yetti bu hasret ben yerdim her yıl:) bolcada yuzde bugun yedklern gtsin canim
Canim benim oglani kendiniki gbi sev melek onlarn hepsi sen sabirli ol guclu ol icini ferah tut emi:)
Sen hazirlarsin mukemmel sofrayi menunde cok super zaten tavuk koftesi ne onu bilmiyorum ama guzeldr emnm:) baska zaman cikarsinz artk esinlede kosturmada masrafta cagrdgnda gene olcakti sinir olma artik yapcak bisey yok ne kadarda iyimser bi insanm ben bi kendime yansitamiyorum bnu:d ben hurma istemiyorum gullac istiyorum bizede haftaya dedemler gelcek iftara o zaman yaparim sanirim bilemedm yapsam yerim hepsini ya
kızlar yenı geldım.tugrab ın beyınle ılgılı bı sorunu yokmuş çok sukur
arkadaşlar maibeyazda katılıyor aramıza artık.maibeyazcım hoşgeldin takımımıza,bizde bol paylaşım esastır tatlışım.kuralları ve başvuru formunu eve gidince yayınlarım
hepicinizi öpüyorum yavrulaaarr
eşim gelicek pazara koşuştuurcam şimdi markete gidicem masraf olucak ben onları çagırıcaktımda şimdi degil yarın işim vardı eşim kaç zamandır beni dışarı çıkarıcaktı olmadı malesef işin yok sinir ol dur akşama kadar
Ya havada kapali burda bugun ne bu benm bahtm ya yarnda boyle olursa nasi yuzcem benn
saphira 500gramina sevinemedm he okuyunca bak valla tutamiyosan kendini benim ictigim caydan ic oyle tatli krizleri kendni tutamama gdiyo yeminle dün onumde baklava yaninda dondurma vardi yedimmi o baklavayi yemedm :) ama gullac istiyorum ya komsudan falan bi tabak alcam artik yetti bu hasret ben yerdim her yıl:) bolcada yuzde bugun yedklern gtsin canim
canım ne çayı bana da söler misin...
slm meleklerım nasılsınız??
ben yokken olaylar olmuş:))
ben onceden 13teydım ama bı arkadas yuzunden orayı bırktım resmen soguttular..kendını begenmış ınnsanlar yuzunden anlıcagınız.baya bı zaman gırmedım yarısmaya.ugurlu sayım 7 oldugu ıçın bu takımı sectım..ama bırınden cıkılıp baska takıma gırılır mı gırılmez mı vs hıç bısı bılmıorum yanı.
kaldı kı ben su an 66,5 ıle basladım.ordan ayrıldıgım kılo 64 lu bışı olabılır ama nerden baksanız 1 sene omncesıydı herhalde.hıçmı kılo almadım yanı..
yannı anlıcagınız bu olaydan ben bısı annnamadım.şimdi ben ıstedıgım yerden devam edememmı?
merhaba canım... bebeğinin nesi var neden eeg çekiliyor...rabbim hayırlısını versin inşallah...
canım adamın işi agır özeline yazarım ne iş yaptıgını adama hak vermiyor degilim yane ama ne biliyim evlendik evleneli alıştım ya tutmasına yaş gidince oruçta gidiyormuş alesefama bugün konuşucam birgün denesin benim için
yeni kalktım 12 dene uyumuşum yaw telefonda durmadı gitti
Slmmm canlarımm önceliklee sizii tebrikk ederimm
Bana gelince iyiyim dikişlerim dışında bir sorun yok yan tarafımda oldukları için oturamıyorum geriliyorlar o sebepten laptopu yatarak kullanmaya çalışıyorumdaha birşey yememe izin vermediler serum yiyiyorum bugün doktora takıldım bana serum diyeti mi yaptırmaya karar verdiniz diye O da sen diyet mi yapıosun dedi Evet karatay dedim meğer o da karatay yapıomuş yarımm saat kadar karatay konuştuk sonrada merak etme serumdakiler karatayı bozmaz karataya uygun veriom dedii espirili doktorlarım var yani artık hastaları daha iyi anlarsın diyor her gelen gerçekten anlayışlı olduğumu düşünürdüm ama bu yatağa yatmayan bu durumu anlayamaz sanırım Ama çok iyiyim kızlar alınan parça patolojide sonuçlar 2 haftaya çıkacak Doktor ben büyük hissediyorum dedi Bende kutumda büyük hissediyorum şaka bi yana inşallah temiz gelir de bu espirili doktorlarımla vedalaşabilirim yoksa birdde radyoterapi denilen çok sevimli olmayan bir süreç beni bekleyecek (radyoterapi hani şu ışınla tedavi denilen olay kızlar vücutta yaralara felan neden oluyor özellikle de sindirim sisteminde )
Şimdilik bu kadar kızlar ben gene gelirim
kızlar yenı geldım.tugrab ın beyınle ılgılı bı sorunu yokmuş çok sukur
Kızlarrrr pilajdan bildiriyorum,sizden uzak kalmayayım diye laptopu yanıma aldım
kuzucuktan fırsat olduğunca yüzüyorum,babası ilgilenirken sınıra kadar gidip geliyorum
bugün biraz cıvıttım da,eritmeye çalışıyorum.menü yazmasam olur mu
sabah evden çıktık,kahvaltımızı bir kahvaltı mekanında yaptık e dolayısıyla biraz kaçtı,birer lokma bal-kaymak,2 çeşit reçelden,bir de ½ gözleme yedim.çok sağlam yemişim yalnız,sonra acıkmadım,bu saate kadar plajda bir limona içtim,bir sade kahve içtim,bir de magnum yedim,çok canım çekmiş yauv,bugün biraz hovardalik günüm oldu
he bir de sabah düne göre 500 gr. ekside çıktım ve muhtemelen yediklerimle geri aldımneyse yarın toparlarız inşallah en kötü pazartesi illaki toparlarım
bugün keten tohumku da yemedim,aktivia da yemedim,çünkü düm akşam en sonunda cırcıra bağladım olayı,çok şükür bugün bu saate kadar bir şey yok.ortasını bir türlü tutturamadık
bu arada demin eltim aradı beni yarın kaynanamlarala geliceklermiş iftara kafayı sıyırmak üzereyimbenim bildigim çagırınca gelinir bu zorla kendini çagırdı sinir oluyorum bu huyuna ya sabahtan beri düşündüm durdum ne yapsam diye menüyü yazıyım siz akıl verin olurmu olmazmı
tarhana çorbası
zeytinyaglı taze fasülye
yaprak dolması
nohuhlu pilav
amasya hashaşlı mayalı çörek(ben çok güzel yaparım )
sütlü irmik tatlısı
paatlıcan biber patates ve tavuk köftesi yapıcem
salaya yapıcam
yogurt koyarım sofraya
yedigün kola tamam bu iş
sizce menü nasılyada fasülye yerine nohutmu yapsam :26::26:
canım hurma al damagında eme me dur tavsiye ederim tatlıya bibebir hem 8 tanesi iiznlikız gene strese giricem he yarın şimdi çocukalrını getirir öper duru oglu benim oglumlaydı oglunu gördükçe düşün artık halimi
Canim benim oglani kendiniki gbi sev melek onlarn hepsi sen sabirli ol guclu ol icini ferah tut emi:)
Sen hazirlarsin mukemmel sofrayi menunde cok super zaten tavuk koftesi ne onu bilmiyorum ama guzeldr emnm:) baska zaman cikarsinz artk esinlede kosturmada masrafta cagrdgnda gene olcakti sinir olma artik yapcak bisey yok ne kadarda iyimser bi insanm ben bi kendime yansitamiyorum bnu:d ben hurma istemiyorum gullac istiyorum bizede haftaya dedemler gelcek iftara o zaman yaparim sanirim bilemedm yapsam yerim hepsini ya
Hosgeldin oncelikle arkadasmzn oglu emmeyi birakms sikinti yasiyodu onun icin sanrm kontorlleri oldu eegde ordan kaynaklandi canim cay dedgim 9hayat cayi ben faydasni goruyorum acikcasi insallah beraber guzel paylasimlarimiz bolcada kilo kaybimiz olur:)
canım ben bir kere yaptım vasattı becerebedimCok guzel tadi var valla hatta yarin yap istersen
geçmiş olsun canım çok sevindim sizin adınıza...
sabahda sormuştum neden istediler eeg yi...
hoşbulduk canım... ben 7/24 takılırım sıkılırsınız sonra benden kovarsınız...
CV mi istiyon şimdi sen benden...
canım kayınvalidenlere gelmiyor mu neden sen hazırlıyosun..
evet ya baya olay olduneyse cozduler problemi masallah cok iyi bi teknik ekip var, gecmisten senin ne zaman ayrildigini filan bulup cikardilar,
simdi sorun halloldu..ins tekrar verices kilolari ve tekrar ilk 3 e girecegiz! daha gecen haftalarda sonuncu filan oluyorduk4. luk te cok cok iyi bi derece
canim oncelikle hosgeldin takimimizaa :):) ben de yeni sayilirim :)
arkadas bebegini yeni emzirmeden ayirmis, o da surekli surekli agliyormus, onun neden oldugnu bulmaya calisiyorlar,
muhtemelen psikolojik diycekler sonunda ama yine de bi baktirmak lazim tabi
anladim canim, benim babam da bi ara Suudi Arabistan a gitmisti isci olarak calismak icin, bildigin disarda sicakta calisiyordu, kum firtinasi filan oluyormus bi de sicagi dusunemiyorum bile,
ama yine de oruclarini tutuyorlardi.. biraz zor olur ama elbet mukafati da ona gore olur
tabi ki herkes kendi karar verir ne yapacagina, ama simdi sen sahurda yalniz kaliyorsun diye ben biraz da ona uzuldum,
kari koca her seyi beraber yapmak cok guzel
Saliss cimm.. cok sukur gecmis ameliyat.. ins sonuclar da iyi cikar, sonra da kaldigimiz yerden devam
bizi habersiz birakma canim.. cok optum!
iyi cok sukur elhamdulillah
vayy kaptanim plaja da laptop goturmussun ya iste kaptan dedigin boyle olur
haftasonlari boyle oluyor biliyorum, ins toparliycas ins kurtulucas bu kilolardan
esim de bana soz verdi 58.5 a inebilirsem bana magnum alcakmis.
evet benim sindirim de uclarda geziyor, ben de bi ortasini tutturamadim
hmm kendi kendini davet ettirmek de iyiymis
bence gayet guzel olmus canim menun
benim gecen misafirlere yaptgim cikolata soslu muhallebiler baya begenilmis,
denemek istersen tarifini verebilirim
bizde var gullac, sanirim yarin ki misafirlere yapcagim ama az gelebilir, bi bakmam lazim.
sana da veriyim dicem ama cok uzaktasin be kuzum
hmm 8 hurma hakkimiz mi varben dun sanirim 4 tane filan yedim diye baya vicdan yapmistim iyi bari
dogru diyosun canim ama insan o hisse engel olamiyor uzuluyor yine de,
benim de 2 kaybim oldu, cok erkendi ikisi de, ama yine de insanin icinde bi seyler ciz ediyor. 1. si burdaki cok yakin bi arkadasimla ayni gun oldu, 2. si de ablamla.
simdi arkadasim 5 aylik, gobegi de cikti, onu gordukce kendi bebgimi hatirliyorum.. hele bi de dogduktan sonra filan nasil olcam bilmiyorum
pasam i anliyorum o yuzden, tabi ki eltisinin de cocugun da hic bi sucu yok, ama ana yuregi iste dayanmiyor
ay canim ben de aciklama yapicaktim ama sen de yazmissin, neyse nasilsin canim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?