Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim boyun kacki 49 oldun yav

kizlar cumaya bomba gibi geliyorum nev Allah senden razi olsun ya nasi mutluyum:)
Allah senden de razı olsun canım benim,sen mutlu oldukça kendim vermişim gibi mutlu oluyorum inan,6'ları da burda hep beraber takımca görücez inşallah,daha bende ne tüyolar var,kilon takılınca NEV de yeter

sorma ban bir iyid avramdı sofrayı kalıdrmlara konuşmalar ha bu arada bebek için agzımı aradı yermiyim yemem ben bebek düşünmüyorum dedimkızına gelince doguruyosun bak degilmi sinir oluyorum böyle insanlaracanım çocugu kussun umrumda degil suyla gidicek birşey ama paşama tükürmesi yavruma ne yaptıkki agrasifleştı yeminle birde sütüne üslük köpükle paşayı yıkadım dalim şampuanla yavrularım çok korkmuş teyzesi ya ben paşaya köpüge bbakarken bile kıyamazken sen kimsinki zülüm ediyorsun anası dememişki yavrum merhamet edin kendinde yok ama evladına aşılasın ama nerde

Herkese hayırlı günler arkadaşlar...
Güzel bir hafta geçiririz hep beraber inşallah...
ben bu gün kızımı fiziğe götüreğim akşama anca dönerim eve...
hepiniz Allaha emanet olun...

bu arada dünkü menüm
sahurda
1 yumurta 1 bardak kola
akşam dukanı bozdum 1 kepçe kuru fasulye 1 bardak ayran 1 litre de su içtim...haa 3 dilim de karpuz yemiştim...

maşallah maşallah

Son düzenleme:

yumurta tok tutar
kola susatır
ekmek nerede:18:
akşam menün güzel

gunaydın kızlar paşam varya anlıyorum seni benim dayımın kızlarıda oyle bu tamamen anne terbyesi hep derki rahat büyütcem onları evini pislik götürüyo gerizekalının bize ne zaman gelseler bizim evde oyle kızları cok seviyorum bişeyde diyemiyorum işte ...bizde bi kaplumbağa vardı büyük kızı daha 5 yasında falandı tutmus fanusa parfüm sıkmıştı ben delirmiştm öldü gitti hayvancıklar.. gene yengenin suçu yani terbiye meselesi bu anadan ne gördülerse o..

nev valla su anda süper gidiyo diyetim ben bu bitincede baska bi ampül çakmazsan kafama gene bi ay daha yaparım bunu:)

gerbera dukanda ekmek yenmiyo canım protein agırlıklı gidiyo o diyet kolasızda inan hiç olmuyo valla

saphira valla fesat deglsin dermi der yani manyak insanmı yok bizim kedimz var dye gelmiyo simdi yengem eve oh bi rahatmki basıma iş açılmıyo

slm kızlar nasılsınızz bugun

kolay gelsin canımm
günaydıııınnn arkadaşlar...güzelll mutlu bir hafta olsun hepimiz içinnnn inşaallah.....

günaydın kızlar:):)

maviyeşil kilo gittikçe daha bi iyi oluyorum ben sen nasılsın:)

asıl ben geldim seni bekliyorum sen nerelerdesin paşam:76::76:
terbiyesiz sok kız o dilini içeribak ben geldim sen gitmişsin
canım canım nasıl yandı anlatama möyle böyle egil eltim bana deseydiki yenge kusura bakma ne olur deseydi tamam derdim ama paşama köpügüme yaptıkları üüzyor beni ben önce paşayı düşünürüm sonra kendimi memlekete bile gidince onuda götürüdm okadar aşıgım yane bir daha gelmesinler kardeşim kendi kendini davet ettiriyolar ben hayatımda böyle çocuk görmedim ya desene kızım yapma yatak odamaı sokuyo anne gel bak dedi kş burda demiyor yemge müsade varm ama nerdekardeşim orası benim mahrem yerim ben senin odana hiç girmemişim birde yemek odasında güzel bir sofra kurdum elinden tutmuş anne bak yengem bize ne hazırlamış demesi yokmu görmemişmi diyeyim eyitilmemişmi bilemedim yane eşimede dedim ban sevgi görmemiş çocuk anca dövüyolar anasıda babasıda çocuk tabi böle olur:44:
slm kızlar nasılsınızz bugun
canım eh işte biraz daha sinirim var ama neysebugün yatayım dedim 11.30 bir telefon geldi amcamın oglu burdan bankayı aramış allah kaç kere aradılar görüşmek istiyoruz vs diyolar en sen benim şalterler attı adama bak kardeşim 3 kere dedim benim evimi aramayın onun evi degil dedim pardn hanım efendi dedi durdu bu ney saygısızlık kardeşim ya bütün olumsuz olaylar benimi bulucak anlamadım gitti he

yazık o cocuğada üzüldüm ben ya kimlere nasip oluyo işte.. sizin numarayı nye vermişki git yine yat ya yorgunsundur sen

yazık o cocuğada üzüldüm ben ya kimlere nasip oluyo işte.. sizin numarayı nye vermişki git yine yat ya yorgunsundur sen

canım haberim yok biizm eveden aramış oda bankayı bankada kayıt etmiş yorgunum dedim 40 yılın başı uyuyum dedim olmadı vallahi bazen uyumasam kimse aramaz he kızada gelince bir oglu var benim ölen oglumla ona çok dikkat ediyor kızıda boşluyor kızda kıskançlıgından ne yapıcak oglana sarıyor evlat ayrım yaparaktan sevilmez bir sevilir çocuk dogurusun kolay ama anne olamazsın işte o çok zorrrrr

sana da hayırlı günler canım.fiziğiniz nasıl geçti?
çok az yemişsin güzelim bu ne böyle sonradan acıktırmıyor mu bu yediklerin,ben her şeye saldırırım bu kadarcık yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…