Allah senden de razı olsun canım benim,sen mutlu oldukça kendim vermişim gibi mutlu oluyorum inan,6'ları da burda hep beraber takımca görücez inşallah,daha bende ne tüyolar var,kilon takılınca NEV de yeterCanim boyun kacki 49 oldun yav
kizlar cumaya bomba gibi geliyorum nev Allah senden razi olsun ya nasi mutluyum:)
sorma ban bir iyid avramdı sofrayı kalıdrmlara konuşmalar ha bu arada bebek için agzımı aradı yermiyim yemem ben bebek düşünmüyorum dedimpaşam hayret!eltinin başına taşlar mı düşmüş nolmuş da kilo vermişsin demiş
yemeklerinle ilgili de ellerine kollarına sağlık Allah kabul etsin canım..ve tabi afiyet olsun
çocuklara gelince,çocuk bu kusabilir,maalesef misafirlikte olması kötü oluş tabi.bir laf vardır,çocuklu dostum omuzuna kustum muydu neydi.napçan şanssızlık olmuş canım
yalnız diğerinin kuşa tükürmesi de ne demek oluyor.evet çocuk sonuçta diyorsun ama uyarıldığı zaman doğruyu yanlışı bilir.benimki bile 3.5 yaşında ama bilir az çok ve böyle bir şey yapsa çok kızılacağını bilir.O çocukta kesinlikle biliyordur da,artık günahları boyunlarına ama benim aklıma bişi geldi,annesi tükür diye tembih etmiş olmasınçok mu fesatım acep:26:
canım ben bir kere yaptım vasattı becerebedimondan sonra yapmadım hemde yemedim
Canım bana geliyorlar malesef nerde ona gidicez birazdan giricem mutfaga bir dolma sarmışım yeminle enfessseşime diyorum ya benbu işi biliyorum tarhana yapıyım dedim eşim mercimek yap sabzeli dedi güzel yapıyosun dedi nasip bakalım allah var kendimi özmek gibi olmasın çok elim yatkın yenek yapmaya birarkadaşım vardı eşi hiç beceremiyosun mercimek çorbasını yemekelri diye sitem etmiş üzlüyodu sonra dedimki bak yemekleri ben yapıcam ama bir şartım var kesinlikle benim yaptıgımı söylenme dedim olur dedi hemen daldım mutfaga sebzeli mercimek çorbası yaptım yanına bol etli patates yemegi nohutlu piirniç pilavı ve tatlı tavuk gögsü yaptım akşam olmuş eşine sofrayı kurmuş eşindeki tepki aynen şu olmuş dememiş arkadaş yemekler nasıl olmuş diye hanımellerine saglık çok lezetli olmuş yemekler demiş sabah ban geldi nasıl seviniyo şu yemek yapmayı ban ögretsene dedi düşün yumurtalı ekmegi yapmayı bilmiyo bilmemek ayıp degil derdi annem ögrenmemek ayıp ögrettim sonra bir arkadaş geldi dedi sen mercimegi güzel yapıyosun eşi anlamış onada yaptım senin çorban degil demiş kaç yerden yemek için teklif aldımda eşim yollamadı en son 3 kişiye 850 aylık yemek yapıcaktım ama nafile istemedi ben ne ögrendiysem annecimden ögrendim allah ondan razı olsun ban ögrettigi için şaka bir yanada kimi insanın eli tatlı oluyor ben her yemek yaptıgımda abdesli olmaya dikkat ederim birde her yaptıgımda besmele çekerim fatma anamızın elinin bereketini tadını ver derim rabbime
ay ne tok bir iftardı nasıl anlatayım nereden başlayım .. çıktık yola kent ormanına girelim dediler araba yanlarında gitmediği için vazgeçtiler .. sahil evlerine gittiler , bir lodos sormayın bizi uçuracak .. sonra teyzemlerin bahçesine gidelim dedik .. annem kene var dedi .. süreyya parkına gittik manisa yolunda .. mangal yakıldı 6 tane köfte 1 dolma ne kkadar ekmek yediğimi hatırlamıyorum 2 kaşık cacık 3 kaşık köz patlıcan salatası .. sonra bi yürüyüşe çıktık wcye gittik gelince çiğdem yedik bol su içtim gelirken midem bulanıyordu neyse diğer gittiğimiz ailenin babası dedi hadi kahvelerimizi sahilevlerinde içelim nasıl olduysa babam tamam dedi .. toparlandık kalkıyoruz dedi hadi bizde içelim kahvelerimizi tamam dedi babam neyse geliyoz yolu karıştırdı düz geçti biz gittik onların evine bekliyoruz .. tam babam dedi hadi gidelim gelmicek bunlar geldiler sonra kalktım yardım etmeye abla dedi çaktırma elife süpriz yapıyoruz dedi .. pastaneye gitmişler adını yazdırmışlar iyiki doğdun diye .. şimdiye kadar ki en güzel doğum günüydü bence1 dilim pasta ve şekersiz kahve ve 1 bardak sade gagoz içtim .. akşam 89.5 çıkıyordum cumaya kadar tartılmıcam kaç çıkcak bakalım umarım düşer birazcıkta olsa gece 2.5 gibi annemle sahur yaptım meyve salatası yaptım beraber yiyip yattık
kızlar nerdesiniz ben geldim siz yoksunuz ama
Herkese hayırlı günler arkadaşlar...
Güzel bir hafta geçiririz hep beraber inşallah...
ben bu gün kızımı fiziğe götüreğim akşama anca dönerim eve...
hepiniz Allaha emanet olun...
bu arada dünkü menüm
sahurda
1 yumurta 1 bardak kola
akşam dukanı bozdum 1 kepçe kuru fasulye 1 bardak ayran 1 litre de su içtim...haa 3 dilim de karpuz yemiştim...
slm kızlar nasılsınızz bugun
kolay gelsin canımmHerkese hayırlı günler arkadaşlar...
bu arada dünkü menüm
sahurda
1 yumurta 1 bardak kola
akşam dukanı bozdum 1 kepçe kuru fasulye 1 bardak ayran 1 litre de su içtim...haa 3 dilim de karpuz yemiştim...
günaydıııınnn arkadaşlar...güzelll mutlu bir hafta olsun hepimiz içinnnn inşaallah.....
canım bu hafta hangi diyeti yapıyorsun sana eşlik etmek istiyorum yok gittikce şişiyorum desteğiğne ihtiyacım var.
terbiyesiz sok kız o dilini içeriasıl ben geldim seni bekliyorum sen nerelerdesin paşam:76::76:
canım canım nasıl yandı anlatama möyle böyle egil eltim bana deseydiki yenge kusura bakma ne olur deseydi tamam derdim ama paşama köpügüme yaptıkları üüzyor beni ben önce paşayı düşünürüm sonra kendimi memlekete bile gidince onuda götürüdm okadar aşıgım yane bir daha gelmesinler kardeşim kendi kendini davet ettiriyolargunaydın kızlar paşam varya anlıyorum seni benim dayımın kızlarıda oyle bu tamamen anne terbyesi hep derki rahat büyütcem onları evini pislik götürüyo gerizekalının bize ne zaman gelseler bizim evde oyle kızları cok seviyorum bişeyde diyemiyorum işte ...bizde bi kaplumbağa vardı büyük kızı daha 5 yasında falandı tutmus fanusa parfüm sıkmıştı ben delirmiştm öldü gitti hayvancıklar..gene yengenin suçu yani terbiye meselesi bu anadan ne gördülerse o..
nev valla su anda süper gidiyo diyetim ben bu bitincede baska bi ampül çakmazsan kafama gene bi ay daha yaparım bunu:)
gerbera dukanda ekmek yenmiyo canım protein agırlıklı gidiyo o diyet kolasızda inan hiç olmuyo valla
saphira valla fesat deglsin dermi der yani manyak insanmı yok bizim kedimz var dye gelmiyo simdi yengem eve oh bi rahatmki basıma iş açılmıyo
canım eh işte biraz daha sinirim var ama neyseslm kızlar nasılsınızz bugun
yazık o cocuğada üzüldüm ben yakimlere nasip oluyo işte.. sizin numarayı nye vermişki git yine yat ya yorgunsundur sen
sana da hayırlı günler canım.fiziğiniz nasıl geçti?Herkese hayırlı günler arkadaşlar...
bu arada dünkü menüm
sahurda
1 yumurta 1 bardak kola
ay ne tok bir iftardı nasıl anlatayım nereden başlayım .. çıktık yola kent ormanına girelim dediler araba yanlarında gitmediği için vazgeçtiler .. sahil evlerine gittiler , bir lodos sormayın bizi uçuracak .. sonra teyzemlerin bahçesine gidelim dedik .. annem kene var dedi .. süreyya parkına gittik manisa yolunda .. mangal yakıldı 6 tane köfte 1 dolma ne kkadar ekmek yediğimi hatırlamıyorum 2 kaşık cacık 3 kaşık köz patlıcan salatası .. sonra bi yürüyüşe çıktık wcye gittik gelince çiğdem yedik bol su içtim gelirken midem bulanıyordu neyse diğer gittiğimiz ailenin babası dedi hadi kahvelerimizi sahilevlerinde içelim nasıl olduysa babam tamam dedi .. toparlandık kalkıyoruz dedi hadi bizde içelim kahvelerimizi tamam dedi babam neyse geliyoz yolu karıştırdı düz geçti biz gittik onların evine bekliyoruz .. tam babam dedi hadi gidelim gelmicek bunlar geldiler sonra kalktım yardım etmeye abla dedi çaktırma elife süpriz yapıyoruz dedi .. pastaneye gitmişler adını yazdırmışlar iyiki doğdun diye .. şimdiye kadar ki en güzel doğum günüydü bence1 dilim pasta ve şekersiz kahve ve 1 bardak sade gagoz içtim .. akşam 89.5 çıkıyordum cumaya kadar tartılmıcam kaç çıkcak bakalım umarım düşer birazcıkta olsa gece 2.5 gibi annemle sahur yaptım meyve salatası yaptım beraber yiyip yattık
afiyet olsun canım
kardeşine güzel bir doğum günü olmuş.üzülmüştün kardeşinle ilgili bak halloldu bile di mi
ben yeni listemle yapıyorum ya diyeti şimdi,o yüzden çok merak ediyorum ama yine d ebugün tartılmadım.Yarın sabaha dayanamayabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?