Allah senden de razı olsun canım benim,sen mutlu oldukça kendim vermişim gibi mutlu oluyorum inan,6'ları da burda hep beraber takımca görücez inşallah,daha bende ne tüyolar var,kilon takılınca NEV de yeter
MAİBEYAZ cım takımımıza hoşgeldinnnn...hepbareber istediğimiz kilolara ulaşıcazzz
yumurta tok tutar
kola susatır
ekmek nerede:18:
akşam menün güzel
yardımcı oluyım hemen:) 5583. sayfada yazıyo progrmı nevin:)
sana da hayırlı günler canım.fiziğiniz nasıl geçti?
çok az yemişsin güzelim bu ne böylesonradan acıktırmıyor mu bu yediklerin,ben her şeye saldırırım bu kadarcık yesem
nevcim merhaba canım beni hatılıyor musun
bana da ver tiyo...ben de istiyom...
hoşbulduk cnm inşallah bakalım bayrama 57 olmak istiyodum ama zor gibi sanırım...
cnm ben ekmek yemiyorum... 2 yıl önce çıkardım hayatımdan şimdi çok nadir melemen, kızartma falan yersem öyle...bi de kolayı çıkarsam iyi olcak...
akşam menüm de dukana uymadı işte..
ben de bakim neymiş...
sağol canım fizik kötü... kız sürekli ağlıyor artık sıcaktan sanırım çok bunaldı...
dünkü sahurdu o dün çok acıktım normalde dukan krebi yiyodum dün canım istemedi ama baya zorladı...
ama iftarda gene de saldırmadım sadece suya saldırdım...su içince yemek yiyemiyorum... oruç olmasam ben de dayanamazdım zaten...
haklı olabilirsin aslında benim diyetisyenim de ekmek çok önemli demişti...
ama ben 1 lokma yedim mi tutamıyorum kendimi yedikçe yiyesim geliyor...
selam arkadaşlar..ben de saphiram gibi gün boyu temizlik yaptımm..iyi hareket oldu..bütün camlar silindi...hooooop yağmur yagdı...yarın dış tarafları tekrar silicem....
ben dün kendimi tanıtmamıştım.. kısaca tanıtayım...
24 yaşındayım, aslen Ispartalıyım ama evlendim Konyalı oldum...
2 bebeğim var biri 4 biri 3 yaşında...
daha önce 1. ve 6. takımın kaptanlığını yaptım...
6. takımdan 49 kilo ile mezun olmuştum ki 2 ay önce çok şiddetli bi şeker koması sonrası aldığım insülinler vs yüzünden yine kilo aldım...
şu an 62,5 kiloyum hedefim bu kez 55...
inşallah sizlerle beraber yine hedefime ulaşacağım...
yarışmacı arkadaşlara başarılar diye soğuk bi espiri de yapim mi...
Canim boyun kacki 49 oldun yav
kizlar cumaya bomba gibi geliyorum nev Allah senden razi olsun ya nasi mutluyum:)
Kizlaar bugun oruc tutmadim olurda havuza gderiz dye hava guzeldi aslinda emin olamadkbugun gullac yedim:) sefam olsun sabah 75 ciktim tam:) bide bugun migrosta yesilcay gordum 4liraydi kilosu. Nye oyle ucuzki acaba?
Cuma akşamı yazlığa varır varmaz regl oldum.Neyse çok susamıştım iftarada az kalmıştı ama gitti.Bugün de iftar vakti eve geldik.
YArın reglimin 3. günü dr gidecem hormon tahlillerimi yaptıracam.
hoşbulduk cnm inşallah bakalım bayrama 57 olmak istiyodum ama zor gibi sanırım...
sağol canım fizik kötü... kız sürekli ağlıyor artık sıcaktan sanırım çok bunaldı...
dünkü sahurdu o dün çok acıktım normalde dukan krebi yiyodum dün canım istemedi ama baya zorladı...
ama iftarda gene de saldırmadım sadece suya saldırdım...su içince yemek yiyemiyorum... oruç olmasam ben de dayanamazdım zaten...
Canim kac kiloydunki yazmiyo ya ben unutuyorum ama 1ay civarinda var 7kilo vereblirsin bence guzelcedışarı çıktım taksit yatırdım yeni taksit açtım seramik tavanın 32 cm lanından aldım ev alma durumu olmasa yada bir işe girebilseydim takım olarak alacaktım onlardan ben taksitçiyim zaten evdeneyse taksitten korkmam ben şimdide yemek yicem şu knorun çabuk çorbalarından kremalı mantardı galiba kalorisine falan baayım bi baya tok tutuyor tabi zararı nedir bilemem ama bayramdan sonraki hafta perşembe günü diyetisyene gideceğim o zamana kadar en az 82.7 olmalıyım başarabilirmiyim sizce
Dogru soyluyosun hersey kararinda yenmeli yani tatli bile vucut istiyo cunku aslinda dukanda beyaz un falan yasak yulaf ezmesi yulaf kepegi ve misir unuyla kendine ekmek yapablirsin yani bunuda eklemis olym:)seni çok iyi anlıorum bendede hayatım en önemli iki tatlısında öyle olayorum tabiri caizse çıkarana kadar yiyorum tutamıyorum kendimi en iyisi sayılı olacak o tatlılarda kadayıf ve baklavaama ekmeği diyet açısından değilde yemezsen bir çok organ hasarına sebep olacağı için yemenizi öneririm çok çok önemli gerçekten ekmeksiz ir hayat düşünemiyorum sayılı al önüne ekmeği kendini tutamıyorsan mesela teyzemle annemde diyet yaparlarmış yemin dermiş teyzem hergün 1 dilim ekmek yicem kahvaltıda diye misal olara yani tek düşüncem sağlığınız yoksa gerçekten sorun değil ama ekmek böbrekten kalbe beyine tüm organlara destek veren vitamin mineral bilmiyorum ne sağlıyor ama çok önemli olduğunu bir diyetisyenim altını kalın çizgilerle çizerek anlattı ekmeği hayatın çıkarma diye
Canim kolay gelsin en sinir oldugum seylerdendir emegne yazik olmsselam arkadaşlar..ben de saphiram gibi gün boyu temizlik yaptımm..iyi hareket oldu..bütün camlar silindi...hooooop yağmur yagdı...yarın dış tarafları tekrar silicem....
hosgeldin canim tekrardan..
ben de konyaliyim goca gonyali :)
vayy massslaaahhhh... ben de mi sizin diyetten yapsam acep :44:
ben de gullac yedimilk defa yaptim hayatimda, ama cok kolaymis zaten :)
dun iftarda misafirim vardi onlara yaptim, kendi basimiza olsak yapmayiz.
hayirdir canim, saglik olsun bakalim, ins iyi cikar sonuclar..
ben de bayrama 57 olmak istiyorum, yarisalim mi
kizin icin de gecmis olsun canim, Rabbim sifa versin en kisa surede inss
ben de gecen gun 61.2 gordum
ama ananee cigimin 77den 75 gormesinin yaninda pek bi kucuk kaliyor
bu arada kac gundur yine wc ile kusuz, bakalim bi barissak iyi gelcek ins tarti icin..
Saphiracim bak sunu gordum paylasimda
Haftalara bölünme işi sadece izinli arkadaşlarımız için geçerli. Karar defterimizde var.
Ayrılan / mezun olan geri döndüğünde işlem yok. Sadece 6 ay geçmesi gerekiyor.
bizim maviyesil de haftalara boldurduler, ama o aslinda 13. takimdan ayrilmisti, izinli degildi ki bence yani,
ve aradan kac ay gecmis
maibeyaz da da bolunmicek o zaman..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?