- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Yap valla canim ben 2.haftamdayim 10gun falan oldu kilo vermemde ayni hizda gidiyo memnunum yani
gullacin nasil oldu:) ben bi dilim yedim bayada almisti babam yemedim baska gurur duyuyorm kendmlee:)
afiyet seker olsun canim.Kizlar iftar icin bi tavuk pisirmisim ayyy sanki mangalda yapilmis gibi oldu disi citir ici yumusack tadi damagmda kaldi yemin ediyorum 2tane yedim herkeste yedi bitti ya
dogru diyosun benim yontem degistirmem lazim.. :44:Canim cidden yontem degistir ya yada iste form caylardan ic ama onuda hep kullanamazsinki
canım mavi yeşilin kilosunu ben böldüm... çünkü ayrıldığı etapta geri dönmek üzere ayrıldı şeklinde not vardı...
zaten kendi ayrıldıysa 6 ay yarışmacı olamıyor bu durumda etap dışı kalması gerekirdi listeden çıkarırdım...
seni çok iyi anlıorum bendede hayatım en önemli iki tatlısında öyle olayorum tabiri caizse çıkarana kadar yiyorum tutamıyorum kendimi en iyisi sayılı olacak o tatlılarda kadayıf ve baklavaama ekmeği diyet açısından değilde yemezsen bir çok organ hasarına sebep olacağı için yemenizi öneririm çok çok önemli gerçekten ekmeksiz ir hayat düşünemiyorum sayılı al önüne ekmeği kendini tutamıyorsan mesela teyzemle annemde diyet yaparlarmış yemin dermiş teyzem hergün 1 dilim ekmek yicem kahvaltıda diye misal olara yani tek düşüncem sağlığınız yoksa gerçekten sorun değil ama ekmek böbrekten kalbe beyine tüm organlara destek veren vitamin mineral bilmiyorum ne sağlıyor ama çok önemli olduğunu bir diyetisyenim altını kalın çizgilerle çizerek anlattı ekmeği hayatın çıkarma diye
guzel oldu galiba:) zaten cok kolay yapmasi, paketin ustunde yaziyor, 10 bardak sute 4 bardak seker diyor ama ben 2.7 filan koydum,
seker eriyyecek kadar isityorsun, sonra parmagini 8-10 saniye batirabilecek kadar sogutuyorsun,
sonra sirayla islatarak diziyosun, 12 yaprak vardi, 4 yaprak ta bir ceviz serptim, ustune de yabanmersini ve antepfistigi ezmesiyle susledim.
hamur olamisti yani guzeldi baya, erkekler 2 ser dilim yemis
afiyet seker olsun canim.
dogru diyosun benim yontem degistirmem lazim.. :44:
hmm anladim canim, o zaman maviyesil giderken ben gelcem demis demek ki..
neyse gecmiste kaldi artik.. ben daha kurallari yeni ogreniyorum zaten..
ama haksizlik olmasini da istemem
hosgeldin canim tekrardan..
ben de konyaliyim goca gonyali :)
vayy massslaaahhhh... ben de mi sizin diyetten yapsam acep :44:
ben de gullac yedimilk defa yaptim hayatimda, ama cok kolaymis zaten :)
dun iftarda misafirim vardi onlara yaptim, kendi basimiza olsak yapmayiz.
hayirdir canim, saglik olsun bakalim, ins iyi cikar sonuclar..
ben de bayrama 57 olmak istiyorum, yarisalim mi
kizin icin de gecmis olsun canim, Rabbim sifa versin en kisa surede inss
Harikasın canım ya maşallah,fazlalıkları ve şişlikleri atana kadar,ramazan geçene kadar bunu yapalım,sonra sağlam bir diyetle yolumuza devam ederiznev valla su anda süper gidiyo diyetim ben bu bitincede baska bi ampül çakmazsan kafama gene bi ay daha yaparım bunu:)
Canım benim aslında ben ilaçlardan bir anda kilo alınca,hızla yerleşmemiş kiloları atıyım diye kafamdan bir program yaptım,çok sağlıklı olup olmaması tartışılabilir ama benim hızlı bir gidişe ihtiyacım vardı bedenimi ve moralimi toparlamak için.Ramazanı 4 haftaya böldüm.İlk hafta pirinç lapası,cacık ve limonata.2. hafta yalnızca proteinli yiyecek ve içecekler,3. hafta yalnızca haşlanmış sebzeler,son hafta da müsli şeklinde.Bir dene istersen,hepimize iyi geldi ama o bir gerçekcanım bu hafta hangi diyeti yapıyorsun sana eşlik etmek istiyorum yok gittikce şişiyorum desteğiğne ihtiyacım var.
Mai'cim seni hatırlamaz mıyımnevcim merhaba canım beni hatılıyor musun
bana da ver tiyo...ben de istiyom...
AAaa konyanın neresindensin canım... belki yakınızdır...
hadi yarışalım canım... ben cuma günü 62,5 tum iftardan önce bu gün iftardan önce 60,3 olmuşum...
bu günkü menüm
sahurda yumurtalı gözleme yedim 1 bardak kola içtim...
iftarda 1,5 litre su içtim 1 tavuk budu yedim...
haksızlık yok canım için rahat olsun..
ben de sevmem haksızlığı zaten ki bu yarışmada çok isyan çıkardığım olmuştur...
kızlar merhabalar
ben o takımdan tamamen ayrılmıstım hatta bunu soyledım onlara.oonlar ıslerıne oyle geldıklerı ıcın oyle yazmıslardır neyse cokta onemlı deıl
benım bugun mısfarım vardı yatıya kaldılar arada fırsat buldum hemen gelıp yazayım dedım olamıcam yanınızda bu aksamlık ıdare edın opuorum meleklerımı
Canım o geçen haftaki muhteşem kilo verişlerimizle nasıl 4. olduk hala aklım almıyor ama,bu hafta kesin 1. yiz kızlarrrrrr,gaza ihtiyaç yokkk,bu takımın kadınları hayatımda gördüğüm en kararlı en güçlü kadınlarNev im gecen haftaki gibi bi gaz versene takima
Canım o geçen haftaki muhteşem kilo verişlerimizle nasıl 4. olduk hala aklım almıyor ama,bu hafta kesin 1. yiz kızlarrrrrr,gaza ihtiyaç yokkk,bu takımın kadınları hayatımda gördüğüm en kararlı en güçlü kadınlar
kıyamam ben sana yiyenlerin ellerine vursaydınyaKizlar iftar icin bi tavuk pisirmisim ayyy sanki mangalda yapilmis gibi oldu disi citir ici yumusack tadi damagmda kaldi yemin ediyorum 2tane yedim herkeste yedi bitti ya
canım benim bir arkadaş var geçen konuştuk oda diyette neyse bu garip 5 gün tuvalete çıkamamış neyse taryıldım paş adedi 87 geliyorum sonra wc çıkmış kilosu 84 gelmişben de gecen gun 61.2 gordum
ama ananee cigimin 77den 75 gormesinin yaninda pek bi kucuk kaliyor
bu arada kac gundur yine wc ile kusuz, bakalim bi barissak iyi gelcek ins tarti icin..
gelelim yiyip ictiklerimeee....
cumartesi aksam iftara davetliydik
yarim kase yogurt corbasi
2 kasik et sote
1 kasik mantar sote kasarli
2 cicek brokoli, 2 bebek havuc (buharda)
1 catal haslanmis tavuk
1 fincan sekerli turk kahvesi
revani, biber dolmasi, yogurtu bi salata ve pilav yemedim.
sanirim iftar davetlerinde irademe hakim olmam daha kolay oluyor. arkadaslar rejim yaptgmi biliyor o yuzden.
gerci bi ara "aa sen niye rejim yapiyosun cok zayifsin zaten hic gerek yok" diyen 50 ser kiloluk iki arkadasin lafina biraz sinirlendim,
benim hedefledgm bi kilo var ona ulasmak istiyorum, dedim. herkes istiyor ki sadece kendileri zayif olsunlar, digerleri kilolu olsun ki onlarin zayfiligi belli olsun,
ay cok bencilce, niye sevinmiyorsun arkadasin da zayif olsun,
ya da sanki kilolu olmak benim kaderim, niye bunu degistirmeye calisayim ki,
ay yine fenaliklar geldi yazarken, hepsine inat onlardan da zayif olucam ins.
zaten bi tanesi 5 ayi gecti hamile, epi topu 2 kilo almis, bana dert yaniyor, cok kilo alicam diye korkuyorum,
git isine yaaa diyesi geliyor insanin..
ay neyse.
pazar sahuru hatirlamiyorum,
saniyorum yumurta haslamasi ile her zamanki gibi bi kahvalti yaptim,
pazar iftar (misafirlerim vardi)
yarim kase tavuk corbasi sarimsakli
1 tane sandal sefasi (kusbasili karniyarik)
1 kasik cacik
1 kasik coban salata
1 dlm gullac
yaninda 2 kasik dondurma ile servis etmistim o da biz yiyene kadar eridi gitti, 2 kasik erimis dondurma,
sonra misafirlerden 2 kisi de yememis tatlisini, onlarin erimis dondurmalarini da kasikladim,
yani 6 kasik filan oldu
bugun sahur
kiymali yumurta (dun icli koftecin ici artmisti onunla yaptim)
1 tane minik milfoy ve normal kahvalti.
bugun aksam yine iftara davetliyis bakalim nasi olcak menum :26:
7. takım ve yagmurdamlası moral olsun diye sizleri sık sık takip ediyorum, çok iyi gidiyorsunuz maşallah kendimce moral buluyorum, ben de yapabilirim diye. Selamlar.
Nev valla cikmicam programindan 38 beden olana kadar:)
pasam ben salak gibi cok guzel yaptim diyince 1kisilik yemek oldu 3kisinin:) 4tane yicektim guzel guzel yarin evdekiler icinde yapcam napym artik
kizlar ben bi ingilizce calisip yatcam sabah yada gece ne zaman kalkarsam sayim yaparm artik aksamlari caliscagm icin pek giremicem gunduzde herkes toplasmiyo bu kadar ama. Napym dersler onemli Allaha emanet olun kendinize iyi bakin yagmur bidahakine gullacina vanilyada koy daha guzel oluyo oyle:)
Canım ben 2 ay kadar dukan yaptım,10 kilodan fazla verdim ama saçlarım fazlasıyla dökülmeye başlayınca bıraktım,sağlam bir diyettir ama yan etkileri oluyor işte.ins bu hafta da oyle veririz,
yani sizler daha cok verebiliyorsunuz ama ins ben de kostek olmam
nev cim senin programi yapmak istiyorum ama her gun bi yerlere davetliyiz olmuyor,
baska bi cozum bulmam lazim :44:
dukan diyetine bi bakayim,
hazir mai de dukan yapiyormus ona bilmediklerimi sorarim.
Harika,uzun zaman beraberiz o zaman ben de hedeften önce asla ayrılmıycam inşallah,her duruma özel bir B planımız var,beraberce başarıcazNev valla cikmicam programindan 38 beden olana kadar:)
Allah sabır ve kolaylık versin canım...sağol canım fizik kötü... kız sürekli ağlıyor artık sıcaktan sanırım çok bunaldı...
dünkü sahurdu o dün çok acıktım normalde dukan krebi yiyodum dün canım istemedi ama baya zorladı...
ama iftarda gene de saldırmadım sadece suya saldırdım...su içince yemek yiyemiyorum... oruç olmasam ben de dayanamazdım zaten...
tavanı güle güle kullanın canımdışarı çıktım taksit yatırdım yeni taksit açtım seramik tavanın 32 cm lanından aldım ev alma durumu olmasa yada bir işe girebilseydim takım olarak alacaktım onlardan ben taksitçiyim zaten evdeneyse taksitten korkmam ben şimdide yemek yicem şu knorun çabuk çorbalarından kremalı mantardı galiba kalorisine falan baayım bi baya tok tutuyor tabi zararı nedir bilemem ama bayramdan sonraki hafta perşembe günü diyetisyene gideceğim o zamana kadar en az 82.7 olmalıyım başarabilirmiyim sizce
hımm bakayım canımSaphiracim bak sunu gordum paylasimda
Haftalara bölünme işi sadece izinli arkadaşlarımız için geçerli. Karar defterimizde var.
Ayrılan / mezun olan geri döndüğünde işlem yok. Sadece 6 ay geçmesi gerekiyor.
bizim maviyesil de haftalara boldurduler, ama o aslinda 13. takimdan ayrilmisti, izinli degildi ki bence yani,
ve aradan kac ay gecmis
maibeyaz da da bolunmicek o zaman..:26:
canım bunun belli bir süre sonra sıfırlanması gerektiğini düşünüyorum ben.Garip bir durum bu haliyle bence.paylaşıma bir bakayımcanım mavi yeşilin kilosunu ben böldüm... çünkü ayrıldığı etapta geri dönmek üzere ayrıldı şeklinde not vardı...
afiyet olsun canım..gelelim yiyip ictiklerimeee....
cumartesi aksam iftara davetliydik
yarim kase yogurt corbasi
2 kasik et sote
1 kasik mantar sote kasarli
2 cicek brokoli, 2 bebek havuc (buharda)
1 catal haslanmis tavuk
1 fincan sekerli turk kahvesi
revani, biber dolmasi, yogurtu bi salata ve pilav yemedim.
sanirim iftar davetlerinde irademe hakim olmam daha kolay oluyor. arkadaslar rejim yaptgmi biliyor o yuzden.
gerci bi ara "aa sen niye rejim yapiyosun cok zayifsin zaten hic gerek yok" diyen 50 ser kiloluk iki arkadasin lafina biraz sinirlendim,
benim hedefledgm bi kilo var ona ulasmak istiyorum, dedim. herkes istiyor ki sadece kendileri zayif olsunlar, digerleri kilolu olsun ki onlarin zayfiligi belli olsun,
ay cok bencilce, niye sevinmiyorsun arkadasin da zayif olsun,
ya da sanki kilolu olmak benim kaderim, niye bunu degistirmeye calisayim ki,
ay yine fenaliklar geldi yazarken, hepsine inat onlardan da zayif olucam ins.
zaten bi tanesi 5 ayi gecti hamile, epi topu 2 kilo almis, bana dert yaniyor, cok kilo alicam diye korkuyorum,
git isine yaaa diyesi geliyor insanin..
ay neyse.
pazar sahuru hatirlamiyorum,
saniyorum yumurta haslamasi ile her zamanki gibi bi kahvalti yaptim,
pazar iftar (misafirlerim vardi)
yarim kase tavuk corbasi sarimsakli
1 tane sandal sefasi (kusbasili karniyarik)
1 kasik cacik
1 kasik coban salata
1 dlm gullac
yaninda 2 kasik dondurma ile servis etmistim o da biz yiyene kadar eridi gitti, 2 kasik erimis dondurma,
sonra misafirlerden 2 kisi de yememis tatlisini, onlarin erimis dondurmalarini da kasikladim,
yani 6 kasik filan oldu
bugun sahur
kiymali yumurta (dun icli koftecin ici artmisti onunla yaptim)
1 tane minik milfoy ve normal kahvalti.
bugun aksam yine iftara davetliyis bakalim nasi olcak menum :26:
çok uzun zaman geçtiği için,ayrıldı olarak kabul edilebilirmiş bencepardon 6 ay geçmişmiş zaten... listeden çıkmazdı kusura bakmayın...
ama bakın burda yazıyor 223. etapta geri dönmek üzere ayrılmış...
13 .TAKIM 223.ETAP SONUÇLARI
balkaymak ( 74.7 / 75.7 / -1 /-1.34 % )
dryrgp ( 87 /85.7 / 1.3 / 1.49 % )
eski_bir_masal ( 63.2 / 62.6 / 0.6 / 0.95 %)
elisya ( 53.2 / 53.5 / -0.3 / 0.56 % )
ferdici (64.2 / 61.9 / 0.77 / 1.19% ) Eski üye geri döndü. ( 221. Etapta ayrılmıştı. Kilosu 3’e bölündü. ) ( Hedefini 56 kg’a düşürmek istiyor.)
irras ( 87.9 / 87.5 / 0.4 / 0.46 %) 14. Takımdan geldi.
maviyesil1999 ( 64.1) Geri dönmek üzere ayrıldı
mcrgozde ( 80.0 / 80.0 / 0.0 / 0 % )
Mutedeyyin: ( 76.9 / 76.9 / 0.0 / 0.0 % )
Triptofan: ( 74 / 75.1 / -1.1/ -1.49 % )
bugungunlerdenaralik ( 69 / 67.8 / 1.2 / 1.74 % )
Hulk ( 76.0 / 76.0 / 0.0 / 0 % )
elmaliturta ( 63.3 / 62.9 / 0.4 / 0.63 %)
kedican ( 79.2) Geri dönmek üzere ayrıldı
Takım Ortalaması : 0.35 %
niye önemli olmasın canım,o zaman bunları buraya değil,paylaşıma yazsaydık keşke.gerçi olan oldu,sonuçta önümüzdeki cuma normal ortalamaya dönmüş olacaksın ama haksızlık varsa ortada,en azından herkesçe bilinmeli,ona göre kararlar alınmalıkızlar merhabalar
ben o takımdan tamamen ayrılmıstım hatta bunu soyledım onlara.oonlar ıslerıne oyle geldıklerı ıcın oyle yazmıslardır neyse cokta onemlı deıl
benım bugun mısfarım vardı yatıya kaldılar arada fırsat buldum hemen gelıp yazayım dedım olamıcam yanınızda bu aksamlık ıdare edın opuorum meleklerımı
yavrukuşum senin menünün durumu nedir böylemenüüüüü......
kahvaltı...3 zeytin,1 domates,biraz kaşar biraz tulum peynir...3 erik...biraz karpuz...
öğleyin 1 pakete yakın çubuk kraker...
akşam..1 kase mrcimek çorba..1 küçük tabak et kavurma,1 bardak ayran..ve çok az badem..1 elma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?