Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yap valla canim ben 2.haftamdayim 10gun falan oldu kilo vermemde ayni hizda gidiyo memnunum yani
gullacin nasil oldu:) ben bi dilim yedim bayada almisti babam yemedim baska gurur duyuyorm kendmlee:)

guzel oldu galiba:) zaten cok kolay yapmasi, paketin ustunde yaziyor, 10 bardak sute 4 bardak seker diyor ama ben 2.7 filan koydum,
seker eriyyecek kadar isityorsun, sonra parmagini 8-10 saniye batirabilecek kadar sogutuyorsun,
sonra sirayla islatarak diziyosun, 12 yaprak vardi, 4 yaprak ta bir ceviz serptim, ustune de yabanmersini ve antepfistigi ezmesiyle susledim.
hamur olamisti yani guzeldi baya, erkekler 2 ser dilim yemis

Kizlar iftar icin bi tavuk pisirmisim ayyy sanki mangalda yapilmis gibi oldu disi citir ici yumusack tadi damagmda kaldi yemin ediyorum 2tane yedim herkeste yedi bitti ya
afiyet seker olsun canim.
Canim cidden yontem degistir ya yada iste form caylardan ic ama onuda hep kullanamazsinki
dogru diyosun benim yontem degistirmem lazim.. :44:

hmm anladim canim, o zaman maviyesil giderken ben gelcem demis demek ki..
neyse gecmiste kaldi artik.. ben daha kurallari yeni ogreniyorum zaten..
ama haksizlik olmasini da istemem

teşekkür ederim canım tam tahıllı vs ekmek alıp deneyeyim ozaman... onların tadını sevmiyorum zaten... belki ozaman fazla yemem...

haksızlık yok canım için rahat olsun..
ben de sevmem haksızlığı zaten ki bu yarışmada çok isyan çıkardığım olmuştur...

AAaa konyanın neresindensin canım... belki yakınızdır...
hadi yarışalım canım... ben cuma günü 62,5 tum iftardan önce bu gün iftardan önce 60,3 olmuşum...

bu günkü menüm
sahurda yumurtalı gözleme yedim 1 bardak kola içtim...
iftarda 1,5 litre su içtim 1 tavuk budu yedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
nev valla su anda süper gidiyo diyetim ben bu bitincede baska bi ampül çakmazsan kafama gene bi ay daha yaparım bunu:)
Harikasın canım ya maşallah,fazlalıkları ve şişlikleri atana kadar,ramazan geçene kadar bunu yapalım,sonra sağlam bir diyetle yolumuza devam ederiz

canım bu hafta hangi diyeti yapıyorsun sana eşlik etmek istiyorum yok gittikce şişiyorum desteğiğne ihtiyacım var.
Canım benim aslında ben ilaçlardan bir anda kilo alınca,hızla yerleşmemiş kiloları atıyım diye kafamdan bir program yaptım,çok sağlıklı olup olmaması tartışılabilir ama benim hızlı bir gidişe ihtiyacım vardı bedenimi ve moralimi toparlamak için.Ramazanı 4 haftaya böldüm.İlk hafta pirinç lapası,cacık ve limonata.2. hafta yalnızca proteinli yiyecek ve içecekler,3. hafta yalnızca haşlanmış sebzeler,son hafta da müsli şeklinde.Bir dene istersen,hepimize iyi geldi ama o bir gerçek

nevcim merhaba canım beni hatılıyor musun
bana da ver tiyo...ben de istiyom...
Mai'cim seni hatırlamaz mıyım Senle aynı takımda olmak da ayrı bir mutluluk,hoşgeldin

kızlar merhabalar
ben o takımdan tamamen ayrılmıstım hatta bunu soyledım onlara.oonlar ıslerıne oyle geldıklerı ıcın oyle yazmıslardır neyse cokta onemlı deıl

benım bugun mısfarım vardı yatıya kaldılar arada fırsat buldum hemen gelıp yazayım dedım olamıcam yanınızda bu aksamlık ıdare edın opuorum meleklerımı

o zaman ben simdiden yarisi kaybettim gecen hafta en dusuk 61.1 gordum. bu hafta da en dusuk 61.2.
cumaya kadar bakalim Allah kerim.

konya merkez canim, ama annemler 14 sene once Antalya ya tasindilar.
simdi konyada anneannem dayilarim teyzem var,
ins eylul basinda bi ara konyaya gelices onlari ziyarete.
bense 4 yil olmak uzere amerikadayim.. oyle iste canim..

haksızlık yok canım için rahat olsun..
ben de sevmem haksızlığı zaten ki bu yarışmada çok isyan çıkardığım olmuştur...

maicim ya sen kapta yardimcisi olsana , baksana baya tecrubelisin,
bizim de kaptan yardimcimiz yoktu

anladim canim, artik gecti gitti onumuzdeki maclara bakicass.
ins bu cuma ilk 3 gireriz kizlar de mi?
Nev im gecen haftaki gibi bi gaz versene takima

Son düzenleme:
menüüüüü......
kahvaltı...3 zeytin,1 domates,biraz kaşar biraz tulum peynir...3 erik...biraz karpuz...
öğleyin 1 pakete yakın çubuk kraker...
akşam..1 kase mrcimek çorba..1 küçük tabak et kavurma,1 bardak ayran..ve çok az badem..1 elma...

Nev im gecen haftaki gibi bi gaz versene takima
Canım o geçen haftaki muhteşem kilo verişlerimizle nasıl 4. olduk hala aklım almıyor ama,bu hafta kesin 1. yiz kızlarrrrrr,gaza ihtiyaç yokkk,bu takımın kadınları hayatımda gördüğüm en kararlı en güçlü kadınlar

ins bu hafta da oyle veririz,
yani sizler daha cok verebiliyorsunuz ama ins ben de kostek olmam
nev cim senin programi yapmak istiyorum ama her gun bi yerlere davetliyiz olmuyor,
baska bi cozum bulmam lazim :44:
dukan diyetine bi bakayim,
hazir mai de dukan yapiyormus ona bilmediklerimi sorarim.

Kizlar iftar icin bi tavuk pisirmisim ayyy sanki mangalda yapilmis gibi oldu disi citir ici yumusack tadi damagmda kaldi yemin ediyorum 2tane yedim herkeste yedi bitti ya
kıyamam ben sana yiyenlerin ellerine vursaydınyabazen eşim benim yedigim birşeyden yer kızarım len kociş derim git kendine koy zaten benimki kısıtlı derim oda elini çeker herşeyimi paylaşıırmama ne sodamı nede yedig
imi paylaşmam malum diyetteyimya her bir lokma benim için önemli
ben de gecen gun 61.2 gordum
ama ananee cigimin 77den 75 gormesinin yaninda pek bi kucuk kaliyor
bu arada kac gundur yine wc ile kusuz, bakalim bi barissak iyi gelcek ins tarti icin..
canım benim bir arkadaş var geçen konuştuk oda diyette neyse bu garip 5 gün tuvalete çıkamamış neyse taryıldım paş adedi 87 geliyorum sonra wc çıkmış kilosu 84 gelmiş3 kilo ay ban dediya kızı gördüççe güzelisim geldi şimdide ben 4 gündür wc çıkamıyor ne demişler güzlme komsuna gelir başına wc çıksan bismillah dicem ama nerde arkadaşın dedigi gibi aslı varmı acaba 3 kilo:44::44::44:

bak bak gene kızarıyo benim hatun kız şu güllacın bir ben tadına bakamadım banada güllaç yedirin çıldırıcim eşime diyimde yarın 1 dilim alsın yiyeyim

7. takım ve yagmurdamlası moral olsun diye sizleri sık sık takip ediyorum, çok iyi gidiyorsunuz maşallah kendimce moral buluyorum, ben de yapabilirim diye. Selamlar.

Son düzenleme:
şimdi gelelim yediklerime sahurda 5 adet tavuk köftesi ve 1 adet muz yedim 1 litrede su içtim
iftar manümüde yazayım 6 çatal zeytinyaglı taze fasülye yemegi küçük bir tabak amerikan salatası bol yogurtlı ve 1 kaşık nohutlu piirinç pilavımeyve olaraltanda kavun yedim yemicektimde çöpe gitmesin dedim yazık yarına kalsaydı bozulurdu günaha girmiyim dedim bu ramazandasahuruda yapmayı düşünmüyorum 1 adet mus yicem yatıcem ilşaçlarımı alıyım suyumu içiyim hayde yatak yarında iftara davetliyim balıcez neler var sordum alt kattakine ama söylemedi süpriz yapıcekmiştesizler nasılsınız kızlar ne var ne yok sevişmeyeli hem ayıp degilmi ben yokum siz burdasınız olmuyo böle haberiniz olsun

Nev valla cikmicam programindan 38 beden olana kadar:)

pasam ben salak gibi cok guzel yaptim diyince 1kisilik yemek oldu 3kisinin:) 4tane yicektim guzel guzel yarin evdekiler icinde yapcam napym artik

kizlar ben bi ingilizce calisip yatcam sabah yada gece ne zaman kalkarsam sayim yaparm artik aksamlari caliscagm icin pek giremicem gunduzde herkes toplasmiyo bu kadar ama. Napym dersler onemli Allaha emanet olun kendinize iyi bakin yagmur bidahakine gullacina vanilyada koy daha guzel oluyo oyle:)

bende gülaç istiyommmmmdeyip durmayın bakalım lat kattakı neler yapıcek

Canım ben 2 ay kadar dukan yaptım,10 kilodan fazla verdim ama saçlarım fazlasıyla dökülmeye başlayınca bıraktım,sağlam bir diyettir ama yan etkileri oluyor işte.

Nev valla cikmicam programindan 38 beden olana kadar:)
Harika,uzun zaman beraberiz o zaman ben de hedeften önce asla ayrılmıycam inşallah,her duruma özel bir B planımız var,beraberce başarıcaz

Allah sabır ve kolaylık versin canım...
anladım canım
tavanı güle güle kullanın canım
hayatım bu hazır çorbalar bulyonlar filan heğ çin tuzu içeriyor biliyorsun değil mi
hımm bakayım canım
canım mavi yeşilin kilosunu ben böldüm... çünkü ayrıldığı etapta geri dönmek üzere ayrıldı şeklinde not vardı...
canım bunun belli bir süre sonra sıfırlanması gerektiğini düşünüyorum ben.Garip bir durum bu haliyle bence.paylaşıma bir bakayım
afiyet olsun canım..
bana bile söyleyenler var şu ada gayet iyisin diye 44 bedenim,40 beden olmak istiyorum diyorum.Tabi iyi niyetli olduklarını düşünmek istiyorum hep
çok uzun zaman geçtiği için,ayrıldı olarak kabul edilebilirmiş bence
niye önemli olmasın canım,o zaman bunları buraya değil,paylaşıma yazsaydık keşke.gerçi olan oldu,sonuçta önümüzdeki cuma normal ortalamaya dönmüş olacaksın ama haksızlık varsa ortada,en azından herkesçe bilinmeli,ona göre kararlar alınmalı
yavrukuşum senin menünün durumu nedir böyle sende de bir liste karmaşı var sanki.İstersen gel benim listeyi yap hem ak ekmeği seviyorum diyorsun

beni bugün kimse görmüyo galibaküçükte degiilimki görünmüyüm sesimi duyan yok galiba neyse benim çıkmam alzım eşim istiyor pc sonra görüşürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…