- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
Canım ben pcoluyum bi kontole gidecem inşHayirdir canim bi sorunmu var ?
Paşa atlatmışsın neyse boşver artık rahatla tatlımtaam canım sev sve veririm şimdi uzun yazaman tarifi eşimden zor izin aldım işi varda pc deneyse mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çokşükür memnun kaldılar eltin o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya etti kızıda beni sinir etti deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak:44::44:allah allah dedim neyse sonra yemek takımlarını makıinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu içeri bir hışımla girdim dedm ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi senbenim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu deidm böyle böyle kusura bakma yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop otuurp hop kaltım yeminle ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere halıya yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim durdum yeminle halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemlegelinini alıcam iftara hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse yediklerime geleyim ben sahurda noormal kahvaltı yaptım iftarada 6 adet tavuk köftesi 3 çatal yok zeytin yaglı fasülye yedim amerikan salatasından 3 kaşık yedim bir bardak yedigün içtim meyvede az kavun yedim 1 litreden fazla su içtim gelelim yemediklerime pilav çörek pide tatlı yemedim vs işte benim çıkam lazımsonra görüşürz olurmu eşime vericem işşallah yarın bol bol sevişirik ha bu arada sodamıda içtim sahurada 1 adet muz yicem işte o ka
Dondurma için afiyet olsun mu desem ne desem karatay yasaklısı değil mi o2. aa öğünüm: 2 dilim kepek ekmeği+1 dilim peynirle yağsız tost
1 bardak tuzsuz ayran
akşam:4 kaşık ciğer sote
1 dilim kepek ekmeği ( aslında 2 dilim yemem gerekiyr ama 2. dilimi yemeyip yerine light 4 top dondurma yenebiliyor)
2 kaşık yoğurt
gece öğünümde 2 porsiyon meyve+6 fındık+1 bardak süt var.Canım istemedi onları yemek.
akşamdan 2. dilim ekmek yerine ve gece meyve öğünüm yerine 6 top light dondurma yedim.nam nam nam çok güzeldi
akşam yemeğinden sonra dışarı çıktık,sahile gittik.Bolulu hasan ustaya gittik,eşim dondurmalı kazandibi yediben dondurmamı yedim,kuzum da dondurma yedi.Sonra sahile gittik,sade Türk kahvesi içtim.Sonra annemi de aldık eve geldik,birkaç gün misafir edeyim onu.1 şişe de sade soda içtim
suyum toplam da 3-3.5 lt oldu
Yok canım tutulmaz o saatten sonra da tutulmaz ama tabi bende rabbimin ona göre sevap vereceğine inanıyorum rabbim hiçbirşeyi zayi etmeztüh gitti desene oruç,keşke devam etseymişsin,böyle durumlarda orucun kabul olduğuna inanıyorum ben.regl de Allahtan sonuçta.gerçi sen daha iyi bilirsin canım
Allah senden de razı olsun canım benim,sen mutlu oldukça kendim vermişim gibi mutlu oluyorum inan,6'ları da burda hep beraber takımca görücez inşallah,daha bende ne tüyolar var,kilon takılınca NEV de yeter
Gerçekten öyle maşallah nev hem süper motive eder hemde süper tüyolar verir