Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayirdir canim bi sorunmu var ?
Canım ben pcoluyum bi kontole gidecem inş
Paşa atlatmışsın neyse boşver artık rahatla tatlım
Dondurma için afiyet olsun mu desem ne desem karatay yasaklısı değil mi o
tüh gitti desene oruç,keşke devam etseymişsin,böyle durumlarda orucun kabul olduğuna inanıyorum ben.regl de Allahtan sonuçta.gerçi sen daha iyi bilirsin canım
Yok canım tutulmaz o saatten sonra da tutulmaz ama tabi bende rabbimin ona göre sevap vereceğine inanıyorum rabbim hiçbirşeyi zayi etmez
Allah senden de razı olsun canım benim,sen mutlu oldukça kendim vermişim gibi mutlu oluyorum inan,6'ları da burda hep beraber takımca görücez inşallah,daha bende ne tüyolar var,kilon takılınca NEV de yeter

Gerçekten öyle maşallah nev hem süper motive eder hemde süper tüyolar verir

Sabah kızımla kahvaltı yaptıktan sonra onu teyzeme bıraktık ve hastaneye gittik tahliller için kan verdük sonra ünv diş hekimliğine gittim dikişlerim alındı ve dişlerim temizlendi sonra ablamla buluştuk ve perdecileri gezdik perde görmekten bi hal oldum artık.Eve gittik ölçü aldırdık 2300 tuttu.Sonra iftara teyzeme gittik ve az önce geldik.Kuzenim abla zayıflamışsın dedi.Beni en son ramazandan önceki gün görmüştü.Gayet hoşuma gitti yani.Yarında beyin cerrahına ve sonuçları alabilirsem kadın doğuma gidecem.Regl döneminde şu dr işlerini bitireyim istiyorum

2. ara: 2 dilim kepek ekmeği ve bir ince dilim kaşarla,yağsız tost
1 bardak ayran

akşam:
5 ad. kanat
½ dilim kepek ekmeği
bir kaç dal taze soğan
2 kaşık yoğurt

3. ara: 1 büyük şeftali

şeftalim büyük olduğu için yanındaki kuru yemişi ve sütü yiyip içmedim

20 dk da yürüyüş yaptık bir de parkta kuzunun peşinde koşturdum.bilmem biraz etki etmiş midir artık
suyum:4-4.5 lt oldu

cuma akşamı sindirimmin ters önde çalışmasından sonra cumartesi ve pazar görüşmemiştik wc ile..bu akşam görüştük çok şükür orta yolu bulduk

yarın sabah tartılmak istiyorum ama korkuyorum vala ya.bugün annem de dedi,kızım bu kadar yemekle kilo alırsın dedi :18:

Yarın ablam ve teyzem de gelecekler,kızkıza oluciizz :)) ay pardon 11 aylık erkeğimizi unutuyordum neredeyse tatlı yaptım attım dolaba,hazır dondurulmuş mantı aldım,onu pişiririm,sarmısaklı yoğurtla,sosla servis ederim.başka ne yapsam diye düşünüyorum ama çok da hamur işi bir şey yapmak istemiyorum.Ben de yarın ki bol ekmekli menümle mantı arasında bir dengeleme sağlayacağım inşallah.

Dondurma için afiyet olsun mu desem ne desem karatay yasaklısı değil mi o
tatlım ben cumadan beri karatay yapmıyorum.listemi yayınlamıştım ama sen görmedin herhalde.bol ekmekli,3 ana öğün ve 3 ara öğünlü bir liste,kaçamak yok yani :))

Perde çok pahalı oluyor ya,çok de öezniyoruz en güzellerine ama napçan...
dr larla Allah kolaylık versin canım.
tabi fakedilirsin gayet güzel gidiyorsun

hmm 3 kilo supper otesi bi rakam, ah keskem keskem..
bakalimheyecanla bekliyorum wc ile bulusma saatimi

:131::131::125::125: canim cok merak ediyosan disarda bi yerde yiyin madem, belki komsun yapar, ramazanin meshur tatlisidir cunkum.
ama kendin eve alip yaparsan 1 dilimden fazla yeme ihtimalin var cok tehlikeli

7. takım ve yagmurdamlası moral olsun diye sizleri sık sık takip ediyorum, çok iyi gidiyorsunuz maşallah kendimce moral buluyorum, ben de yapabilirim diye. Selamlar.

canim hosgeldin :) evet hepimizin motivasyona ihtiyaci var,
takimimi cok seviyorum, bu acidan hic sknti cekmedim
ins sen de verirsin canim inaniyorum ben sana :)
cuma yarismasina katilmak istiyorsan, katilmak isteyenler kismina mesaj yaziyosun sonra takima girebiliyosun.
cok optum canim! her zaman bekleriz

pasacigim, afiyet seker olsun :) zaten cok az sey yemissin kavundan bi sey olmaz korkma :)
bizde de nohutlu pilav vardi dun iftarda.. annecigim cok guzel yapar, tavuklu ve havuclu,, ona benzetmeye calistim ben de..

kolay gelsin canim, iyi calismalar.. vanilya koycaktim da unuttum..

Canım ben 2 ay kadar dukan yaptım,10 kilodan fazla verdim ama saçlarım fazlasıyla dökülmeye başlayınca bıraktım,sağlam bir diyettir ama yan etkileri oluyor işte.

hmm iste bunlari bilmek lazim, peki 2 ayin tamami atak evresi mi yoksa atak-seyir-atak-seyir- guclendirme? boyle karisik mi?

yani bilemiyorum iyi niyetli de olabilirler, ama ben rahatsiz oluyorum oyle demelerinden, ne olur sanki onlar kadar zayif olsam,
baska biri de oyle demisti "yeter artik daha fazla diyet yapma bizden bile zayif olcaksin".
iste bu mantigi anlamiyorum, onlar zayif olmalari kaderlerine yazilmis kisiler sanki, ben onlardan zayfi olsam dunya tersine mi donmus olcak yani..
ay bilemiyorum bu aralar biraz fazla hassasim sanirim hem kilo konusunda hem bebk konusunda, genel bi alinganligim var..

Son düzenleme:
1 saat yuruyus yaptim geldim disarisi 38.8 derece cok sicak yani..
heralde dunku gullac ve dondurmaya bi faydasi olur yani insaAllah...

Arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ancak nasıl katılacağım hakkında bir bilgim yok .yönlendirme yapabilirseniz çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim .iyi geceler..

Aynen öyle tatlım yaa çocuk yetiştirmek gerçekten ayrı bir beceri
Hoşgeldin tatlım takıma bu arada geçmiş olsun neden fiziğe gidiyorsunuz
Kizlar iftar icin bi tavuk pisirmisim ayyy sanki mangalda yapilmis gibi oldu disi citir ici yumusack tadi damagmda kaldi yemin ediyorum 2tane yedim herkeste yedi bitti ya
Tarifi alabilirmiyiz nasıl yaptın
Ay teşekkür ederiz birden havaya girdim kızzzz

Nevcim sen dukanı bıraktın mı tamamen ramazandan sonra nasıl devam etmeyi düşünüyorsun

saol tatlım ya inş bu haftada mutlu bir sonuç alırım.
Gerçekten görmedim listeni demek karatayı bıraktın.Listeni neye göre hazırladın peki tatlım kalorisine göre mi

Mesaj sayimi

pasam 13
saphira 16
Gerbera 9
Nev 7
Maibeyaz 12
Shopa 6
Maviyesil 2 (izin istemis)
Ananee 14
Yagmur 17
Ipek 6

ha ha kendime kupa verdim bi de :)
ananecim ders calisacakti, ona yardim olsun diye sayayim dedim,
bizim buranin saatine gore dun 16:00 dan bugun 16:00ya kadar saydim. Turkiye de 24 ten 24 e oluyor.
ins dogru saymisimdir..
Ananeecim ins bu mesaji gorursun cok optum..

Son düzenleme:

yaaa:) çok teşekkür ederim:) :) o zaman yatıyorum ben geri:) tekrar teşekkürler:)

Canim tavada yagsiz cevire cevire yaptim basta yuksek atesle sonra kisik bugunde yapcam ayni olcakmi merak ediyorum bende:)

Kizlar gunaydin bugun havuza gtcez:) dun sahur yapmadim o yuzden simdi cayimi iccem normal kahvaltimi yapcam havuzda internet varsa yazarim ordanda:)

Kizlar gunaydin bugun havuza gtcez:) dun sahur yapmadim o yuzden simdi cayimi iccem normal kahvaltimi yapcam havuzda internet varsa yazarim ordanda:)
oyyyyyy oyy ben de gelmek istiyorum havuza....iyi eglenceler cnm...
Canim tavada yagsiz cevire cevire yaptim basta yuksek atesle sonra kisik bugunde yapcam ayni olcakmi merak ediyorum bende:)

ben de böyle yapıyorum ve çok seviyorum tavugu

1 saat yuruyus yaptim geldim disarisi 38.8 derece cok sicak yani..
heralde dunku gullac ve dondurmaya bi faydasi olur yani insaAllah...
ohh yarasın yürüyüşlerin cnm..ben de başlayamadım bi yürüyüşe yaa günler geçipp gidiyor....
ipekcim nasılsın...ne var ne yok...cnm hayırdır hastanede tahliller falan..önemli bir durum yoktur umarım...ben eskisi kadar giremiyorum cnm takıma..girsemde abiden çıkıyorum kızdan dolayı..laptopun üstüne gelip oturuyor...o yüzden kaçırdım sanırım kusura bakma..
Yoğun bir gün geçirdim mesaj saymı tutturamam diye endişelendim ama neyse ki yetiştim.
yetiştin ipekcim
beni bugün kimse görmüyo galibaküçükte degiilimki görünmüyüm sesimi duyan yok galiba neyse benim çıkmam alzım eşim istiyor pc sonra görüşürz

paşacımmm sen görülmezmisin fıstıfım naberr...

günaydınnnn demeden yazmaya başladımmm...günaydın şekerler.....bgün pazara filan gidicem...işlerimi yapayım çıkarım...gerçi umutsuz ev kadınlarını ve aşkımemnuyu izlemeden çıkmam...bayılıyorum ikisine de...

Canım çok teşekkür ederim, cuma yarşmasına ben de katılmak istiyorum ama olursa 7. takım olsun isterim Bir de ben ikinci bebeğim olsun istiyorum artık şimdi tam yarışmaya başlayıp hamile kalırsam diye cesaret edemiyorum. Hoş haa dediğinde de hamile kalınmıyor yaa Ne biliyim işte böyle ... Arada gelip senin yazdıklarını okuyorum. Senin azmin bana çok iyi moral oluyor canım. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…