Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok üzüldüm Rabbim hayırlı şifa versin.Dün hastaneden dönerken durakta gözlerimin önünde 8-9 yaşlarında bir kıza araba çarptı.Araba görmedi çünkü kız birden çıktı önüne çok kötü oldum.Ama babası kızı kucağına aldı arabaya binip gittiler hastane önlerindeydi hastaneye götürmediler çok kızdım
bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
bu iyi değildir değil mi...
Maibeyazcım bende de o takıntı var günde bir kaç defa tartılıyorum ama bu sanki daha kontrollü olmamı sağlıyor
Kahvaltı menümüz aynıymış.Şu regl dönemimi iyi değerlendiremedim ya ona yanıyorum sğrekli dışarda olunca kaçamaklar oldu maalesef

Canım bizim aldığımız evde öyleydi ama şimdi kat mülkiyetine çevriliyor tatlım.Eğer sonradan değiştirilebiliyorsa problem olmaz.Hayırlısı olsun inş tatlımm

Canlarım dr-hastane maratonum bitti dün çok şükür.Kadın doğum için hamilayken gittiğim dr a gittim.Sonuçlarımda da ultrasonda da pconun çok ciddi etkisi görünmüyor dedi.Çok mutlu oldum.İlla şu ay gebe kalacam diye şartlanma dedi ve folik asit verdi.Eğer 1 yıl boyunca olmazsa yine tedaviye başlarız dedi.Artık hayırlısı bakalım.Kasımdan sonra düşünüyoruz bebişi..
Diğer meseleye gelinceççBeyin cerrahının ameliyat günüymüş hasta kabul etmedi.Bende yine eski nöroloji dr ma gittim.Evlenmeden önce beynimde küçük bir kitle görünmüştü.Doğuştan var demişti sıkıntı olmaz ama migrenini tetikler demişti.
Yine hem boyun hem beyin Mr ı çektik.Beynimdeki kitlenin artık görünmediğini söyledi.Tekrar olsaymış anjiyo yapacaklardı.Çok şükür, benim için ciddi bir dertti bu.Boynumda ise hem düzleşme hem de fıtık başlangıcı varmış.Ağır kaldırma zorlama falan dedi.Sırt kaslarımı güçlendirmem lazımmış.Boyun kaslarımdaki ağrılar için ilaç vardi.Birde migren için kullandığın ilacı değiştirdi.Kriz zamanı ilaç farklı bir ilaç verdi.
Çok şükür....Benden haberler böyle

öyle güzel anlatmışsınki ama ben anneme kuş dedimmi küfürü basıverir bana bu yavruyu almaya anca ikna ettik zaten 2 kuş fikri bile sinirlerini zıplatıyor mesela ayşeyi erecek olan arkadaş 2 sene öncesinden söylemişti istemiyordu neyse allem ettik kallem ettik zorla kabul ettirdik ayşeye koca alcam diyodum istemiyordu şimdi oluşuma kız alcam dedimde açtı ağzını yine gizlice alcam bende çamaşır asarken girmiş eve dicemkaçak kuş misali atacak değil yakuş ölürde bizim yüzümzden kolayı ölürse günahına girmek istemem diye istemiyor kuş katletmekte üsüme yok birinin üzerine basmıştım meselaumarım bidaha böyle bişey olmazköpük erkek bu arada
bugün baktıkları ev daha iyi tatlım hem daha büyük hemde yaşı daha küçük:26:beğenmişler alalım diyorlar bakalım hayırlısı toparlanıp çıksak şurdan bir an önce bu evde çok güzel heryer dolap banyosu yatak odasında gömme dolap mutfak dolapları çok:44::44:bende beğendim şimdi iş bbamda bitiyor emlakçı arkadaşı zaten ev sahibi kaça son diyorsa o fiyatı söylüyor hem komisyonda almaz belki umarım olur bu ev hem köşe hem panjurlu

Kız ayıp paşa öldürdün beni valla kızın bütün kirli çamaşırlarını döktün ortaya

bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
bu iyi değildir değil mi...

ay cnm slında hıç ıyı yapmıosun.( ınsan bocalar ya:)

ohh ne guzel bısı yememıssın pasam benımm tAm gaz devm

Hayırlısı olur inş sizin için ev işi de nasip işi oturduktan sonr anlıyorsun herşeyi.Rabbim yüzünüzü güldürsün tatlım

allahım kolaylık versın çok zor bı donem ama sonunda mutlu olcagınız bısı oldugu ıçın çok sanslısınız

Sitenin seklimi degsti nolduki bi garip gorunuyo telefnda
yok benım telden normal gozukuo anane

kızlar bnde pcoluyum.hemde uzun suredır.ıkıncı cocuguma hamıle kalmak ıcın 1sene ugrastım...gıtmedıgım doktorlar,rahım fılmlerı,sperm takıplerı,yumurta takıplerı vs kalmadıydı.klomenler,yumurta catlatma ıgnelerı bıle kullandım fayda etmedı..cok bozuluoduk bu duruma.sonund hamıle kaldım ama tutunamadıgını ogrendım hepten yıkıldık.doktorum dedıkı bu ay dınlenın kafanızı da sureklı ona vermeyın..bende dınlencez dıye hıc oralı olmadım o ay hamıle kalmısım tugrabıma..kesınlıkle dusunmeyın cogunluk psıkolojık acıdan etkılendıgınızden kalamıyorsunuz.ben ne zaman doktoru ılacları vs bıraktım o zmn hamıle kaldım..ha bırde spermın kalıtesının artması ıcın en az 3 gunde bır yapın kızlar .bu da cok onemlı ..

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, pasam3405+, maviyesil1999, gerbera1987

Toplanmışınız hadi geçmişten çıkıp gelinde iki laf edek

yermi sence annem bence yemezbak sana akıl veriyimde onu yap bir arkadaşını ayarla taammı desinki ben tatile gidiyorum sen bu kuşa bakarmıısnı desin ozaman kadar anne kıza alışırbu arada benim kızımın ismi köpük
Kız ayıp paşa öldürdün beni valla kızın bütün kirli çamaşırlarını döktün ortaya
dökerim tabe gelin aldık birde ev temizlemez iş güç yapmaz anca sabahtan akşama kadar yer uyur ben boşunamı aldım onu oglumun gönlünü etsin diye aldım ne kötü kaynanayım ben ya ama paşayada yazık bebem ya 3 karısı bir milli olmadı oglum olsada bebekelriolsa ne olurdu
ay cnm slında hıç ıyı yapmıosun.( ınsan bocalar ya:)

ohh ne guzel bısı yememıssın pasam benımm tAm gaz devm

canım mecburun bu takımı birinci yapıcem işallah

Canım tugrab senin 2. bebişin mi ben tek çocuğun var zannediyordum.
Mavicim bizim kızımızın olması bile bizim için bir mucizeydi.Ben çatlama iğnesi ve serophen kullanmıştım.O saydıklarının hepsini yaptırdım.Şimdi çok vakit kaybetmek istemiyoruz çünkü bebek meselesi tamamen nasip.Az gözyaşı dökmedim her regl günümde.Şimdi çok şükür bi tane meleğimiz var artık Allah nasip ederse 2. de olur.Ama çok umutlandım yani.Dr çok olumlu konuştu hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi

amin canım
tontişim pirinç uzmanımız nev biliyorsun
ay hala kötü oluyorum ya o yavrucağın eti ne budu ne nerden geldi o araba o ailenin başını yaktı
çocuk işte canım ya,fırlayıvermiş yola havaya fırlatmış araba
nerelerde bakıyorsunuz ev canım,aklımızda bulunsun belki yardımımız dokunur dedim.Hayırlı olsun
sağol canım amin..off ( yapma ipek ya,hastaneye niye götürmediler ki yavrucuğu ya,inşallah sağlığı yerindedir
pirinç biraz attırır inşallah kiloları canım

canım sonuçlarının iyi olmasına sevindim.boyun düzleşmesi ablamda da var,çok ağrısı oluyor Bebiş de hayırlısıyla olsun inşalah canım

cok sukur..benımkıler arasında 7 yas fark var.cok zor oldu.okul derdı basladı.bebek dogdu.kızımı okula goturmem lazım bebegımı cıkramazdım o soguklarda cok sorunlar yasadım o yzuden cok ara yapmayın derım

ıpekyol kendınden bahsetsene braz
Canım ben 4 yıllık evliyim ve öğretmenim.Nijeryada yaşayacağız artık.Şu an tatildeyim yani annemlerde.22.5 aylık bi kızım var.Kızıma tedaviyle hamile kaldım ve zor bir gebelik süreci geçirdim.Sürekli yatmak zorunda kaldığım için çok kilo aldım hem tedavi sürecinde hem de gebelikte.O yüzden takımdayım.97 kiloyla doğuma gitmiştim.Geçen yıl nisanda 86.6 yla başladım diyete sonra da 7. takımla tanıştım.1 yılı aşkındır takımdayım canım

İnş iyidir kızcağız sapiş aklıma geldikçe kızıyorum babasına.
Boyun ağrılarım çok oluyor canım ağır taşımak mahvediyor beni ellerim titriyor tutmuyor bir müddet.Kızımı bile taşımakta zorlanıyorum.İnş iyi geliir ilaçlar.Ablana da üzüldüm Rabbim şifa versin

Tamam canım başvuruyorum inşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için, mübarek ramazan ayı rahmet ve bereketin en bol olduğu ay inşallah bu ayda tüm dileklerimiz kabul olur.

Evet aynı kanaatteyim canım.Aralarında ne kadar az olursa yaş farkı o kadar kolay büyüyorlar galiba.Hayırlısıyla artık bakalım

sağol tatlım sana da

canım geçmiş olsun beyin sonuclarna cok sevndim ama kendini hiç zorlamaman lazm boyun konusunda bildiğim kadarıyla tedavi yok kasımda benim doğumgünüm var inşallah o zamana hayırlı haberini alırız:)

canım umarım gönlünüze göre ev bulursunuz tebdiri mekanda hayır vardırmıydı ne öyle bişey işte yeni iyidr:)

aç karnına 500 ml su ile başladım

kahvalım:1 çay bardağı pirinçten lapa+ 2 kaşık yoğurt
şekersiz 2 fincan çay

ara: ½ şeftali+1/4 armut+2 kayısıyla meyve salatası

karatayda yemiyordum ya nasıl özlemişim meyveyi

saphira çocuğa çok üzüldüm ya bizim apartmanda bi çocukluk arkadsaımada araba carpmıştı şimdi dizlerinden sakat çok fena ya Allah yardımcıları olsun ben dayanamam kötü haberlere dua ediyorum bak abdest almıştım sabahtan simdi bide duştan sonra namaz kılcam onun için Allah sabır versin iyi haber versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…