Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gerbera sayimlari normalde ben yapiyorum hani onuda belrtym karisiklik olmasin ama dersenki yardm ederm hayir deme

Temiz çokmasına çok sevindim canım sonuçlarınn
Bizde çok özledik seni tatlım az kalmış eylüle ne kaldı ki
mesaj alınmıştır merkez yarın ve perşembe pirinçççç o zamannnn

Aynen sapişim yarın bende başlıyorum pirince

kızlar geldımmmmmmm

menum:,
mercımek çorbası
az nohut
2 kasık pılav
ve gullaç(dayanamadım)

kedımı o kdr sıs hıssedıorumkı anlatamam
buyuruuunnn bir tatlıcı daha
ipekyol 12
saphıra 19
yağmur 22
ananee 15
shopaholic 7
senarist 4
gerbera 7
maibayaz 3
paşam 6
maviyeşil 6
nev 7
eline sağlık canım yağmurcum tebrikler
Ipekyol 12
saphira 19
yagmur 22:)
anane 15
shopaholic 8
gerbera 7
maibeyaz 3
pasam 6
maviyesil 6
nev 7
senin de eline sağlık canım

:13::13:

Slmm canlarımm benn geldimmNasılsınızzz bakalımmBenn iyiyim bugün ilkk kezz yürüdüm kendimi yeni yürümeye başlayan bebekler gibi hissediyorum çünkü bir haftadır ameliyat yerimde bir tüp vardı ondan yürüyemiyordum dün çıkardılar sonunda kurtuldum ondan Rahat rahat da oturabiliyorum ameliyat yerimde acıyo ama normal derecede katlanabilinir yaniiBurada hastalarla hemşirelerle doktorlarla kanka oldum resmen doktor salmayacam diyorŞaka biir yana bu cuma taburcuyum hafta pataloji raporlarım gelecekmiş ona göre tedavi eedecekler sanırım zatenn çok uzun sürdü bu yatışş şimdiye çıkmam lasımdı sıkılmaya başladım ama pazar biraz ateşim çıktı diye annem panik oldu dooktor da önlem için salmıyor bakalım hayırlısı çok sıkılıyorum bir an önce çıksam

Gerbera sayimlari normalde ben yapiyorum hani onuda belrtym karisiklik olmasin ama dersenki yardm ederm hayir deme

sen takıma katıldın ben ayrıldım ayrılmasaydım mesaj sayımlarını ben yapıyor olacaktım eski görevimdir benden devr aldın yani ay özlemişim ama ya dur bi mesaj sayımını yapayım dedim kalp kalbe karşıymış aynı anda sayım yapıyormuşuz meğerse tabi ki yardımcı olurum tatlım neden olmasın ne zaman istersen

havada saliss kokusu var hayırdır bişi yazdıda benimmi gözümden kaçtı

kuzuum bak kokunu aldım iyi olmana sevindim bişeyin olmasında yat orda sorun olmaz birde şu patoloji sonucu iyi çıksa hayırlısıyla

buyuruuunnn bir tatlıcı daha

eline sağlık canım yağmurcum tebrikler

senin de eline sağlık canım

:13::13:

reca ederim bebeğimbende istiyorum tatlı ama ya kilo alırsam diye ödüm kopuyor sanırım bayramda ağzıma sürmeyeceğim ama yakın zamanda aşure yapacağımannanemin hayrına :18:çok severdide son sene yapamadı hali yoktu herhalde:2::2:

hoşgeldin canım.Daha iyi olmana sevindim.Senin gibi cıvıl cıvıl birinin etrafındakilerle kanka olmamasına şaşarım ben zaten
dur bakalım aceleci seni,dr. lar bilirler ne zaman çıkarakcaklarını.azcık sabret bak sonuçlarından çabuk gelecekmiş.Çok öpüyorum seni bitanem

canlarım ben yatıyorum artık çok uykum geldi iyi geceler hepinize...
bir de kızlar Samet Karakaş için dua edin bu gece.Kendisi bir tanıdık ailenin 8-9 yaşlarındaki oğlu.Bugün araba çarpmış çocuğa.Hastanedeler,yoğun bakımda kuzucuk.Anne,baba perişan perşembe öğlene kadar uyutacaklarmış dr.lar.mecburen bekliyorlar,beklemekten başka bişi yapılamıyor şu anda.annesiyle tel.de konuştum biraz önce nasıl ağlıyor,içim parçalandı.Dua edin ne olur diyor,çok duaya ihtiyacımız var İstanbuldalar,burda olsalar yanlarına giderdik,anca buradan telefonla destek olabiliyoruz

içimde bişeyler koptu kıyamam yavrucağa allah ailesinebağışlaşın ne zor bir hayat yaşıyoruz sürekli sıkıntı dert keder ve hüzün var etrafımızdaölümler , kazalar , hastalıklar ve daha çeşitli olaylar kendin yaşamasan etrafında tanık oluyorsun bazen kaldıramıyorum olumsuzların gözümün önüne gelenleri bile içimi acıtıyor

tahmin edebiliyorum senin o anını bacım bende 80 düşüyüm magnum alıcek eşim:131::131::131:
ah canım dikkat et alah korusun komaya girende oluyo rabbime emanet ol bebem
al bendende okadar sabahta kendilerini ziyaret ettim
ohamı ay ne güldüm bu lafına halende gülüyorumkızarmalar başladı he aferim sanabirdaha görüyüm yoksa yirsin şaplagı
:99::99::99::99::99::99::99:anladın sen beni
Paşa bak aklima geldi bugun bi bayan anlatiyodu ondada panik atak varmis oglu kaza gecirmis ondan beri ambulans sesi duyunca krize griyomus doktor panik atak demis bi ilac kullaniyomus ise yariyo diyodu
canım ben ilaç kullanmıyorum çünkü bagımlı olmak istemiyorum 1 hafta kullandım afedersim insan mal gibi geziyo ortalıkta çokta uyuyodum ben namazla tespihle iyileştim elhamdurillah bazen kötü oluyorum ama ne yapayım herşey rabbimden
canım hoş geldim özlettin kız kendini arayı fazla açma olurmu kaptanım
şeker bendede var maalesef bu sene tutamıyorum oruç 2 gün tuttum onuda iftarda bir yattım sahura kalktım yattım öğlen kalktım gözlerimi açamıyordum
canım bende şeker yok doktor o ilacı hem rahat yumurtluyum diye hemde diyet yapuıyorum diye verdi eskisi gibi acıkmıyourm ilaçı içtim içelirabbim şifa versin işşalah
canım işşallah sonuçların temiz gelicekk anneciginin ellerindende öpüyorum
rabbim şifa versin işşallah acısını göstermesin ailesine kıyamam anneciginin yüregi nasıl yanar şimdi

şimdi gelelim yedikelrime sahurda birşey yemedim 12 gibi 1 adet muz yedim 2.30 uyudum suyumla ilaçlarımı içip
iftardada yedikelrimi sayıyım önce
1-2 kase cacık yedim
2-1 kase suları süzülmüş kıymalı nohut yemegi yedim
3-2 soda içtim
4-12 adet kiraz 1 dilimde minnacık kavun yedim bir lokma yok
5-5 çatal var yol kıvırcık salatası
birazdan sahur yapıcez eşimle balakım ne yeriz sonra yazarım kanımcabenim çikam lazım gerberacım alta gördüm nereye gittik kız hemen2 lafın belini kıraradık ulen

Son düzenleme:
şimdi yemediklerime geleyim sütlaç piirnç pilavı karnıyarık elimin tersiyle ittim haberiniz olsun ev sayibide allah razı olsun saygı gösterdi üstelemedi herşeyim bebegim için dedim

annemle kavga etmekle meşguldüm karafatma kavgası kadın tam dalcak 2 kere sıçrattım yerinden ama sonuç 0-1 karafatma kazandı hayatta kalmayı şimdilik başardı çok korkuyorum tüm haşerelerden çıldırık oluyorum resmen

aman bacım diyim hadisi şerih var sakın hamam böcegine kara fatma demeyesin çok günahokadar yazılar okudum bundan sonra adı hamamböcegi dicez ona göre kız gece gece aandan ne istiyon sen

yihhuu yine mesaj birincisi olmusum
en cok bos vakti olan bnm galiba :))
iftarda yalnizim ya uhhuu ( esim arkadaslariyla iftar edicek..
ben yine iftardan once tartildim bu sefer 61.6 geldim yine cok sukur :))

Son düzenleme:
iftar menum
3 hurma
2 kasik corba
4 sandal sefasinin etleri
2 domates
2 kucuk kase yogurt
1 avuc ceviz
1/2 kucuk kase kavun
1 sise soda

Son düzenleme:
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar...
dün iftara kadar yattım gözümü zor açtım.. iftarda eşim tavuk sote yapmış onu yedik..
şimdi daha iyiyim çok şükür... bu gün oruç tutmadım kızı fiziğe götürücem çok zor oluyo iki çocukla yollarda...
bu arada iftardan önce 60,1 geldim... iftardan sonra da 60,9...
ilk hafta olunca ödem tabi giden ama olsun bu hafta derece bekliyorum kendime ve takıma inşallahhhh...

bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
bu iyi değildir değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…