Temiz çokmasına çok sevindim canım sonuçlarınnSLM KIZLARCIMMMM
bı ıkı gundur dogru duzgun aranıza gelemedım bılıyorsunuz.hastanelerdı mısafırerdı ancak sımdı bıttı..
mısafırrlerım gıttı ,doktor ıslerımde bıttı cok sukur
tugrabın hıc bı yerınde bısı cıkmadı cok sukur ama neden bılemıorum bu aglamaları
.reglımın aslında bıtmesı lazımdı ama uzatmaları oynuyorum..o yuzden yemeklerımde karıstı..
sabahtan berı bısı yemedım sadece az bı dondurma yedım
ıftarda bakalım ne yerım
sızler nasılsınız nasıl gıdıyor hayat?
Bizde çok özledik seni tatlım az kalmış eylüle ne kaldı kiselam kizlar...su an ordu dayim....eve donmeyi iple cekiyorum...hepinizi..takimimi ozlediim...
hic diyet yapamiyoruum...tartiya cikamiyoruum korkudan...
eylulde sil bastan baslicam herseye....
nevim cok uzuldum yaa..hakkinda hayilrlisi olsun ins....sen herseyin en iyisine layiksin....
yine gelirim arada....hepinizi kucakladiim.....muuuck.....
mesaj alınmıştır merkezyarın ve perşembe pirinçççç o zamannnn
buyuruuunnn bir tatlıcı dahakızlar geldımmmmmmm
menum:,
mercımek çorbası
az nohut
2 kasık pılav
ve gullaç(dayanamadım)
kedımı o kdr sıs hıssedıorumkı anlatamam
eline sağlık canımipekyol 12
saphıra 19
yağmur 22
ananee 15
shopaholic 7
senarist 4
gerbera 7
maibayaz 3
paşam 6
maviyeşil 6
nev 7
senin de eline sağlık canımIpekyol 12
saphira 19
yagmur 22:)
anane 15
shopaholic 8
gerbera 7
maibeyaz 3
pasam 6
maviyesil 6
nev 7
:13::13:Temiz çokmasına çok sevindim canım sonuçlarınn
Bizde çok özledik seni tatlım az kalmış eylüle ne kaldı ki
Aynen sapişim yarın bende başlıyorum pirince
Gerbera sayimlari normalde ben yapiyorum hani onuda belrtym karisiklik olmasin ama dersenki yardm ederm hayir deme
Temiz çokmasına çok sevindim canım sonuçlarınn
Bizde çok özledik seni tatlım az kalmış eylüle ne kaldı ki
Aynen sapişim yarın bende başlıyorum pirince
Slmm canlarımm benn geldimmNasılsınızzz bakalımm Benn iyiyim bugün ilkk kezz yürüdüm kendimi yeni yürümeye başlayan bebekler gibi hissediyorum çünkü bir haftadır ameliyat yerimde bir tüp vardı ondan yürüyemiyordum dün çıkardılar sonunda kurtuldum ondan Rahat rahat da oturabiliyorum ameliyat yerimde acıyo ama normal derecede katlanabilinir yanii Burada hastalarla hemşirelerle doktorlarla kanka oldum resmen doktor salmayacam diyor Şaka biir yana bu cuma taburcuyum hafta pataloji raporlarım gelecekmiş ona göre tedavi eedecekler sanırım zatenn çok uzun sürdü bu yatışş şimdiye çıkmam lasımdı sıkılmaya başladım ama pazar biraz ateşim çıktı diye annem panik oldu dooktor da önlem için salmıyor bakalım hayırlısı çok sıkılıyorum bir an önce çıksam
buyuruuunnn bir tatlıcı daha
eline sağlık canımyağmurcum tebrikler
senin de eline sağlık canım
:13::13:
Slmm canlarımm benn geldimmNasılsınızzz bakalımm Benn iyiyim bugün ilkk kezz yürüdüm kendimi yeni yürümeye başlayan bebekler gibi hissediyorum çünkü bir haftadır ameliyat yerimde bir tüp vardı ondan yürüyemiyordum dün çıkardılar sonunda kurtuldum ondan Rahat rahat da oturabiliyorum ameliyat yerimde acıyo ama normal derecede katlanabilinir yanii Burada hastalarla hemşirelerle doktorlarla kanka oldum resmen doktor salmayacam diyor Şaka biir yana bu cuma taburcuyum hafta pataloji raporlarım gelecekmiş ona göre tedavi eedecekler sanırım zatenn çok uzun sürdü bu yatışş şimdiye çıkmam lasımdı sıkılmaya başladım ama pazar biraz ateşim çıktı diye annem panik oldu dooktor da önlem için salmıyor bakalım hayırlısı çok sıkılıyorum bir an önce çıksam
canlarım ben yatıyorum artık çok uykum geldi iyi geceler hepinize...
bir de kızlar Samet Karakaş için dua edin bu gece.Kendisi bir tanıdık ailenin 8-9 yaşlarındaki oğlu.Bugün araba çarpmış çocuğa.Hastanedeler,yoğun bakımda kuzucuk.Anne,baba perişanperşembe öğlene kadar uyutacaklarmış dr.lar.mecburen bekliyorlar,beklemekten başka bişi yapılamıyor şu anda.annesiyle tel.de konuştum biraz önce nasıl ağlıyor,içim parçalandı.Dua edin ne olur diyor,çok duaya ihtiyacımız var İstanbuldalar,burda olsalar yanlarına giderdik,anca buradan telefonla destek olabiliyoruz
tahmin edebiliyorum senin o anını bacım bende 80 düşüyüm magnum alıcek eşim:131::131::131:öyle istiyorum ki paşam gözlerimden ateşler fışkırıyo.. dün ilk kez eşime bağırdım ben (son olsun inşallah) sonra da oturdum kocama bağırdım diye ağladım amaneyse
o an anladım çok istediğimi.. artık karşımda kimsenin duramayacağını anladım.. ben eşime karşı çıktıysam bitmiştir yani.. hele ki ramazan da yapıyorum bi de..
ama 100 ü görim dordurmamı yerim o ayrı :131:
ah canım dikkat et alah korusun komaya girende oluyo rabbime emanet ol bebemhaklısın canım yaa.. akşam yemeğinde eşime kumpir yapmıştım... gece kalkamadık son dakika aç tutmiyim diye yemiştim...
2-3 gün ara vermeyi düşünüyorum oruca bakalım... Allah affetsin inşallah ama böyle de çocuklarıma yazık oluyor...
canim buyur gel ben sahsen cok sevinirim, 2 akademisyen surda lafin belini kirariz :):)
ben de bebek istiyorum biliyosun, nerdeyse 1.5 yildir istiyorum hatta.. ama ilk bebeginde ister istemez olduysa bu da olur buyuk ihtimalle.
hamile kalana kadar ne kadar zayiflasak kar bence. yine de sen bilirsin canim.
ayrica hamileligin ilk 5 ayinda da nerdeyse hic kilo almamak gerekiyor onun icin de motivasyon gerek, en azindan benim icin :)
gecmis olsun canimcim.. ilac falan al istersen, saglik durumundan bozabilirsin sanirim orucunu..
ins sonra kaza edersin..
ben de wc ile gorustum dun aksam iftardan sonra ve bugun sabahikisi toplam 1 gorusme anca eder..
pasacim sen yaz sana da kupa veririz ayip ettin simdi, tamam kusme al sana da alkis vereyim
rahmin ins istiyodur belki de gelmistir bebis, ben burdayim diye selam veriyodur :)
hosgeldin canim,
Tugrab in iyi olmasina cok sevindim..
aklima bi sey geldi, belki Tugrab in uyudugu odaya Cevsen duasi koyabilirsin,
ya da uyuturken okuyabilirsin belki korkuyordur cocukcagiz..
ne bileyim bi fikir olarak soyledm..
ben iyiyim canim cok sukur, okula geldim islerime baslamadan sizlere bi bakayim dedim..
sen de ins iyisindir..
sahurda neler yedim
2 yumurta ile kasarli omlet
2 veya 3 dilim tam tahilli ekmek :18: emin degilim
1 avuc kadar ceviz :18:
1 kk peynir
domates salatalik
2 hurma
zeytin yedim mi hatirlamiyorum:44:
haa 1 tane de minik milfoy borek
hmm simdi hatirladim bi de esimin dogradigi seftali dilimlerinden 4 tane filan yedim galiba puffff
oha ya cok abartmisim
bugun yuruyus yapmak bana farz oldu..
:99::99::99::99::99::99::99:anladın sen beniaç karnına 500 ml su ile başladım
kahvaltı:
1 rafadan yumurta
1 domates
1 büyük salatalığın yarısı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
çay
1. ara: sade T.Kahvesi
öğlen:4 kaşık mantı
2 kaşık sarmısaklı yoğurt
1 yemek kaşığı salçalı sos
2 küçük parça bisküvili pasta (sıra sıra dizip,aralarına puding döktüğümüz pasta)
çay
2. ara:½ armut
akşam: Birazdan yiyeceğiz
2 y.k. tavuklu patates yemeği
1 kutu aktivia
*1. ara,öğlen ve 2. ara da yemem gereken toplam 4 dilim kepek ekmeği yerine mantı yedim.2 dilim ekmeğe 4 kaşık makarna karşılık geliyor normalde.Diğer yemediğim 2 dilim de tatlıyı karşılıyordur umarım
*akşam 2 dilim ekmek yerine patates yemiş oluyorum.2 dilim ekmeğin karşılığı 100 gr (1 küçük patates) oluyor.O kadar bile yoktur patatesim
3. ara:2 porsiyon meyve+6 fındık+1 bardak süt hakkım var
sadece sütü,nescafeli süt olarak tüketeyim diyorum.Biraz daha dengelenir diye umuyorum
canım ben ilaç kullanmıyorum çünkü bagımlı olmak istemiyorum 1 hafta kullandım afedersim insan mal gibi geziyo ortalıkta çokta uyuyodum ben namazla tespihle iyileştim elhamdurillah bazen kötü oluyorum ama ne yapayım herşey rabbimdenPaşa bak aklima geldi bugun bi bayan anlatiyodu ondada panik atak varmis oglu kaza gecirmis ondan beri ambulans sesi duyunca krize griyomus doktor panik atak demis bi ilac kullaniyomus ise yariyo diyodu
canım hoş geldim özlettin kız kendini arayı fazla açma olurmu kaptanımselam kizlar...su an ordu dayim....eve donmeyi iple cekiyorum...hepinizi..takimimi ozlediim...
hic diyet yapamiyoruum...tartiya cikamiyoruum korkudan...
eylulde sil bastan baslicam herseye....
nevim cok uzuldum yaa..hakkinda hayilrlisi olsun ins....sen herseyin en iyisine layiksin....
yine gelirim arada....hepinizi kucakladiim.....muuuck.....
canım bende şeker yok doktor o ilacı hem rahat yumurtluyum diye hemde diyet yapuıyorum diye verdi eskisi gibi acıkmıyourm ilaçı içtim içelişeker bendede var maalesef bu sene tutamıyorum oruç 2 gün tuttum onuda iftarda bir yattım sahura kalktım yattım öğlen kalktım gözlerimi açamıyordum
canım işşallah sonuçların temiz gelicekk anneciginin ellerindende öpüyorumSlmm canlarımm benn geldimmNasılsınızzz bakalımm Benn iyiyim bugün ilkk kezz yürüdüm kendimi yeni yürümeye başlayan bebekler gibi hissediyorum çünkü bir haftadır ameliyat yerimde bir tüp vardı ondan yürüyemiyordum dün çıkardılar sonunda kurtuldum ondan Rahat rahat da oturabiliyorum ameliyat yerimde acıyo ama normal derecede katlanabilinir yanii Burada hastalarla hemşirelerle doktorlarla kanka oldum resmen doktor salmayacam diyor Şaka biir yana bu cuma taburcuyum hafta pataloji raporlarım gelecekmiş ona göre tedavi eedecekler sanırım zatenn çok uzun sürdü bu yatışş şimdiye çıkmam lasımdı sıkılmaya başladım ama pazar biraz ateşim çıktı diye annem panik oldu dooktor da önlem için salmıyor bakalım hayırlısı çok sıkılıyorum bir an önce çıksam
rabbim şifa versin işşallah acısını göstermesin ailesine kıyamam anneciginin yüregi nasıl yanar şimdicanlarım ben yatıyorum artık çok uykum geldi iyi geceler hepinize...
bir de kızlar Samet Karakaş için dua edin bu gece.Kendisi bir tanıdık ailenin 8-9 yaşlarındaki oğlu.Bugün araba çarpmış çocuğa.Hastanedeler,yoğun bakımda kuzucuk.Anne,baba perişanperşembe öğlene kadar uyutacaklarmış dr.lar.mecburen bekliyorlar,beklemekten başka bişi yapılamıyor şu anda.annesiyle tel.de konuştum biraz önce nasıl ağlıyor,içim parçalandı.Dua edin ne olur diyor,çok duaya ihtiyacımız var İstanbuldalar,burda olsalar yanlarına giderdik,anca buradan telefonla destek olabiliyoruz
şimdi gelelim yedikelrime sahurda birşey yemedim 12 gibi 1 adet muz yedim 2.30 uyudum suyumla ilaçlarımı içip
iftardada yedikelrimi sayıyım önce
1-2 kase cacık yedim
2-1 kase suları süzülmüş kıymalı nohut yemegi yedim
3-2 soda içtim
4-12 adet kiraz 1 dilimde minnacık kavun yedim bir lokma yok
5-5 çatal var yol kıvırcık salatası
birazdan sahur yapıcez eşimle balakım ne yeriz sonra yazarım kanımcabenim çikam lazım gerberacım alta gördüm nereye gittik kız hemen 2 lafın belini kıraradık ulen
annemle kavga etmekle meşguldümkarafatma kavgası kadın tam dalcak 2 kere sıçrattım yerinden ama sonuç 0-1 karafatma kazandı hayatta kalmayı şimdilik başardı çok korkuyorum tüm haşerelerden çıldırık oluyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?