canım geçmiş olsun beyin sonuclarna cok sevndim ama kendini hiç zorlamaman lazm boyun konusunda bildiğim kadarıyla tedavi yokkasımda benim doğumgünüm var inşallah o zamana hayırlı haberini alırız:)
7. takıma merhabalar,
Ben de sizin takımınızda yer almak istiyorum, bunun için ne yapmam gerekir? Bilgi verebilir misiniz?
Canım ya teşekkür ederim.Tedavi yok evet ağrı kesiciler spreyler vs zaten ilaçlar.
Sende mi kasım doğumlusun.Ben ve eşimde kasımlıyız.Hayırlı haberi duymak için önce şu kalan kilolardan kurtulmam gerekiyor tatlım inş
aç karnına 500 ml su ile başladım
kahvalım:1 çay bardağı pirinçten lapa+ 2 kaşık yoğurt
şekersiz 2 fincan çay
ara: ½ şeftali+1/4 armut+2 kayısıyla meyve salatası
karatayda yemiyordum ya nasıl özlemişim meyveyi
kaptanım pirinçle meyve olmuyoduki ?oluyomuydu?
ne yapmışım bencanım günde 8 adet yeniyor bu arada paşa köpügü öpüyomaşşallah bunların aşk larına bayılıyorum ben ya birde bebekleri olsa
kız ne yaptın
canım onu yapıyorum zaten kahvaltım böyle iftarada allah kerim
aslında başka cevap yazacaktım o mesajına ama sonuçlar iyi çıkmış falan diye yazmışsın saliiss durumu ile ilgili bilgi verdi ben gözden kaçırdım zannettim dönüp mesajına tekrar bakamadım daTatlım bebişim 7 eylülde 2 yaşında olacak ben pcolu olduğum için önceden dr a görünmek istedim
kız güldürdün beni alemsin
Canım çay desteğinin etkisine çok güveniyorum ben kilolarımı çay desteğiyle verdim
Canım daha iyi olmana çok sevindim.Yazında bile kıpır kıpır bir hava hissediyorum maşallah sana ordakilerde havana kapılmışlardır
Gerberacım anlamadım ya salis kokusu var ne demek kusura bakma bi anlatıver
saol cnm umarım bir sorun çıkmaz alacağımız evdeHayırlısı olur inş sizin için ev işi de nasip işi oturduktan sonr anlıyorsun herşeyi.Rabbim yüzünüzü güldürsün tatlım
en eğlencelisi toparlanıp taşınma ve yerleme işleri herhalde çok severim taşınmayı ama şansa bak 11 sene bitmek üzereallahım kolaylık versın çok zor bı donem ama sonunda mutlu olcagınız bısı oldugu ıçın çok sanslısınız
yok benım telden normal gozukuo anane
kızlar bnde pcoluyum.hemde uzun suredır.ıkıncı cocuguma hamıle kalmak ıcın 1sene ugrastım...gıtmedıgım doktorlar,rahım fılmlerı,sperm takıplerı,yumurta takıplerı vs kalmadıydı.klomenler,yumurta catlatma ıgnelerı bıle kullandım fayda etmedı..cok bozuluoduk bu duruma.sonund hamıle kaldım ama tutunamadıgını ogrendım hepten yıkıldık.doktorum dedıkı bu ay dınlenın kafanızı da sureklı ona vermeyın..bende dınlencez dıye hıc oralı olmadım o ay hamıle kalmısım tugrabıma..kesınlıkle dusunmeyın cogunluk psıkolojık acıdan etkılendıgınızden kalamıyorsunuz.ben ne zaman doktoru ılacları vs bıraktım o zmn hamıle kaldım..ha bırde spermın kalıtesının artması ıcın en az 3 gunde bır yapın kızlar .bu da cok onemlı ..
saphıra çocuktan bir haber yokmuamin canım
tontişim pirinç uzmanımız nev biliyorsun
çocuk işte canım ya,fırlayıvermiş yolahavaya fırlatmış araba
nerelerde bakıyorsunuz ev canım,aklımızda bulunsun belki yardımımız dokunur dedim.Hayırlı olsun
sağol canım amin..off( yapma ipek ya,hastaneye niye götürmediler ki yavrucuğu ya,inşallah sağlığı yerindedir
pirinç biraz attırır inşallah kiloları canım
canım sonuçlarının iyi olmasına sevindim.boyun düzleşmesi ablamda da var,çok ağrısı oluyorBebiş de hayırlısıyla olsun inşalah canım
umarım tatlım tebdil-i mekanda ferahlık vardır umarım öyle olur şans getirir evimiz bize iyi gelircanım geçmiş olsun beyin sonuclarna cok sevndim ama kendini hiç zorlamaman lazm boyun konusunda bildiğim kadarıyla tedavi yokkasımda benim doğumgünüm var inşallah o zamana hayırlı haberini alırız:)
canım umarım gönlünüze göre ev bulursunuz tebdiri mekanda hayır vardırmıydı ne öyle bişey işte yeni iyidr:)
oruçlu oruçlu cnm su çektiaç karnına 500 ml su ile başladım
kahvalım:1 çay bardağı pirinçten lapa+ 2 kaşık yoğurt
şekersiz 2 fincan çay
ara: ½ şeftali+1/4 armut+2 kayısıyla meyve salatası
karatayda yemiyordum ya nasıl özlemişim meyveyi
saphira bilgilendirir seni bu konuda7. takıma merhabalar,
Ben de sizin takımınızda yer almak istiyorum, bunun için ne yapmam gerekir? Bilgi verebilir misiniz?
ne ilginç ya ne görsem cnm çekiyor şimdi üstüne birde meyve eklendi:2:kaptanım pirinçle meyve olmuyoduki ?oluyomuydu?
sağol canım amin..en son tomografisi çekildi.5 te alacaklarmış sonucusaphira çocuğa çok üzüldüm ya bizim apartmanda bi çocukluk arkadsaımada araba carpmıştı şimdi dizlerinden sakat çok fena ya Allah yardımcıları olsun ben dayanamam kötü haberlere dua ediyorum bak abdest almıştım sabahtan simdi bide duştan sonra namaz kılcam onun için Allah sabır versin iyi haber versin inşallah
7. takıma merhabalar,
Evet aynı kanaatteyim canım.Aralarında ne kadar az olursa yaş farkı o kadar kolay büyüyorlar galiba.Hayırlısıyla artık bakalım
Hoşbulduk anane
Sizlerin yardımıyla bir diyet programı uygularım inşallah ancak benim asıl sorunum cıslardan uzak durabilmek. Çikolataya, pastaya, hele bu sıcak günlerde dondurmaya hayır diyebilmek
2 yaş ideal...
benim kuzuların arasında 10 ay var... büyüyolar büyüyolar da gel bi de bana sor...böyleyim sürekli pasaklı
yeşil erikcim hoşgeldin aramıza....yeşil eriği çok severim bu arada..hamilelikte baya ugraşmıştım bulabilmk için...hep beraber istediğimiz kilolara ineriz inş cnm beraber
hoşgeldin zeynep7. takıma katılma başvuru formu
adınız: Zeynep
yaşınız: 34
işiniz: Öğretim Üyesi
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Çocukluk ve gençlik yıllarından beri kilolu sayılabilecek biriydim ben. Ancak üniversite yıllarında ve yüksek lisansımı yazarken zayıflayabildim. Sonra evlilik ve çocuk derken yine kilolu günlerime geri döndüm. Şimdi yine zayıflamak istiyorum.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Kilolu olduğumu biliyordum ama etrafımdakiler kibarlıktan pek bir şey demiyorlardı. Lakin bir konuşmada çok kilolu olduğumu yüzüme vurduklarında bundan pek de hoşlanmadım.
boyunuz: 163
ilk başladığınız kilo: 74
hedef kilonuz: 60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: Açıkcası herhangi bir yöntem denemedim. Yaklaşık iki aydır kk ve diyet listeleri vasıtasıyla kendimce bir yol tutmaya çalışıyorum.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Zayıflamak giyim stilimi değiştirmeyecek ama en azından istediğim bedeni bulmakta zorluk çekmemeyi ümit ediyorum. Biz büyük beden satmıyoruz denilip bazı mağazalardan adeta kovulmak zorunda kalmıştım (koton gibi) artık bedeni utanmadan yüksek sesle bile söylemeyi istiyorum.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: Zayıflamaktan hedefim aslında iyi beslenmek. Çünkü benim kilolu olmamın sebebi aburcubur, çikolata ve hamur işleri idi. Ama şimdi kahvaltıyla, sebze yemekleriyle, süt yoğurtla sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum ve bunu hayat boyu devam ettirmek...
diğer(eklemek istediğiniz): Evliyim, 3,5 yaşında bir oğlum var, yeniden hamile kalmak istiyorum, bu süreçte de zayıflayabildiğim kadar zayıflamak ve hamile kalırsam da sağlıklı beslenerek az kilo almak. Bunun içinde motivasyonun şart olduğuna inanıyorum. Özellikle benim gibi sağlıksız şeyleri sevenler için. Bunlardan uzak durmak gerçekten zor. Kaçamaklar yapsam bile bu forum sayesinde kendimi toparlamam kolay oluyor.
Eğer kabul ederseniz ben de sizlerle birlikte olmak istiyorum. Yarışmak hususunda çok azimli değilim ancak sizlerden öğrencek çok şeyim olduğuna inanıyorum.
Selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?