Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bide kızlar ben diyim 600 siz diyin 750 kalorilik spor yaptım gelip yazym dedim smdi duşa griyorum işlermi halledym sonrada ders calısırm sebze almaya cıkarm dünde yüzmeden bacaklarımın içini çalıştırmşm yarnda hava iyi olursa gderiz öyle işte hadi kendnze iyi bakın... <3

canım geçmiş olsun beyin sonuclarna cok sevndim ama kendini hiç zorlamaman lazm boyun konusunda bildiğim kadarıyla tedavi yok kasımda benim doğumgünüm var inşallah o zamana hayırlı haberini alırız:)

Canım ya teşekkür ederim.Tedavi yok evet ağrı kesiciler spreyler vs zaten ilaçlar.
Sende mi kasım doğumlusun.Ben ve eşimde kasımlıyız.Hayırlı haberi duymak için önce şu kalan kilolardan kurtulmam gerekiyor tatlım inş

kurtulcaksın canım benim 4 ay var kasıma azimle 15 20 kilo gider yavrunun kokusunu düşün:)

kaptanım pirinçle meyve olmuyoduki ?oluyomuydu?

canım aslında pirinç diyetiyle ilgili kesin net bir bilgi yok.netten çok araştırdım.sonuçta aşağıdakini buldum.sebze ve meyve az kalorili olduğu için çocuğunlukla yiyorlar.yoğurt bile protein içerdiği için yasak diyenler de var bu arada

''Pirinç lapasi diyeti
kesinlikle denedim vede cok faydasini gordum ben sahsen her persembe yaptim ilk zamanlar gunde bir kilo verdim sonrasindada en kotu sonucum 300 gr di
tabiki sagliksiz butun sok dieytler sagliksiz ama motivasyonu super
kilolar geri geliyormu diye soracak olursaniz dikkat ettiginiz zaman kesinlikle gelmiyor ben dikkat etmedigim icin geri aldimama kesinlikle yemek yemekten ileri geldi yoksa a
alinmiyorr Ayricada cok tok tutuyorr
Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo''

ne yapmışım ben
aslında başka cevap yazacaktım o mesajına ama sonuçlar iyi çıkmış falan diye yazmışsın saliiss durumu ile ilgili bilgi verdi ben gözden kaçırdım zannettim dönüp mesajına tekrar bakamadım da
Hayırlısı olur inş sizin için ev işi de nasip işi oturduktan sonr anlıyorsun herşeyi.Rabbim yüzünüzü güldürsün tatlım
saol cnm umarım bir sorun çıkmaz alacağımız evde
en eğlencelisi toparlanıp taşınma ve yerleme işleri herhalde çok severim taşınmayı ama şansa bak 11 sene bitmek üzere
saphıra çocuktan bir haber yokmu
umarım tatlım tebdil-i mekanda ferahlık vardır umarım öyle olur şans getirir evimiz bize iyi gelir
oruçlu oruçlu cnm su çekti
7. takıma merhabalar,

Ben de sizin takımınızda yer almak istiyorum, bunun için ne yapmam gerekir? Bilgi verebilir misiniz?
saphira bilgilendirir seni bu konuda
ne ilginç ya ne görsem cnm çekiyor şimdi üstüne birde meyve eklendi:2:

Son düzenleme:
sağol canım amin..en son tomografisi çekildi.5 te alacaklarmış sonucu
7. takıma merhabalar,

Ben de sizin takımınızda yer almak istiyorum, bunun için ne yapmam gerekir? Bilgi verebilir misiniz?

merhaba çok sert kurallarımıza uyarsan katılabilirsin canım

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

Evet aynı kanaatteyim canım.Aralarında ne kadar az olursa yaş farkı o kadar kolay büyüyorlar galiba.Hayırlısıyla artık bakalım

2 yaş ideal...
benim kuzuların arasında 10 ay var... büyüyolar büyüyolar da gel bi de bana sor... böyleyim sürekli pasaklı

7. takıma katılma başvuru formu

adınız: Zeynep

yaşınız: 34

işiniz: Öğretim Üyesi

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Çocukluk ve gençlik yıllarından beri kilolu sayılabilecek biriydim ben. Ancak üniversite yıllarında ve yüksek lisansımı yazarken zayıflayabildim. Sonra evlilik ve çocuk derken yine kilolu günlerime geri döndüm. Şimdi yine zayıflamak istiyorum.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Kilolu olduğumu biliyordum ama etrafımdakiler kibarlıktan pek bir şey demiyorlardı. Lakin bir konuşmada çok kilolu olduğumu yüzüme vurduklarında bundan pek de hoşlanmadım.

boyunuz: 163

ilk başladığınız kilo: 74

hedef kilonuz: 60

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: Açıkcası herhangi bir yöntem denemedim. Yaklaşık iki aydır kk ve diyet listeleri vasıtasıyla kendimce bir yol tutmaya çalışıyorum.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Zayıflamak giyim stilimi değiştirmeyecek ama en azından istediğim bedeni bulmakta zorluk çekmemeyi ümit ediyorum. Biz büyük beden satmıyoruz denilip bazı mağazalardan adeta kovulmak zorunda kalmıştım (koton gibi) artık bedeni utanmadan yüksek sesle bile söylemeyi istiyorum.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: Zayıflamaktan hedefim aslında iyi beslenmek. Çünkü benim kilolu olmamın sebebi aburcubur, çikolata ve hamur işleri idi. Ama şimdi kahvaltıyla, sebze yemekleriyle, süt yoğurtla sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum ve bunu hayat boyu devam ettirmek...

diğer(eklemek istediğiniz): Evliyim, 3,5 yaşında bir oğlum var, yeniden hamile kalmak istiyorum, bu süreçte de zayıflayabildiğim kadar zayıflamak ve hamile kalırsam da sağlıklı beslenerek az kilo almak. Bunun içinde motivasyonun şart olduğuna inanıyorum. Özellikle benim gibi sağlıksız şeyleri sevenler için. Bunlardan uzak durmak gerçekten zor. Kaçamaklar yapsam bile bu forum sayesinde kendimi toparlamam kolay oluyor.

Eğer kabul ederseniz ben de sizlerle birlikte olmak istiyorum. Yarışmak hususunda çok azimli değilim ancak sizlerden öğrencek çok şeyim olduğuna inanıyorum.

Selamlar.

hoşgeldin ozaman Zeynep o kilolar çatır çatır gtcek kurallara uydunmu kendne bi diyet programı belirlemeni tavsiye ederim tabi grubumzdan yardım alablrsin:)

Hoşbulduk anane

Sizlerin yardımıyla bir diyet programı uygularım inşallah ancak benim asıl sorunum cıslardan uzak durabilmek. Çikolataya, pastaya, hele bu sıcak günlerde dondurmaya hayır diyebilmek

Hoşbulduk anane

Sizlerin yardımıyla bir diyet programı uygularım inşallah ancak benim asıl sorunum cıslardan uzak durabilmek. Çikolataya, pastaya, hele bu sıcak günlerde dondurmaya hayır diyebilmek

yeşil erikcim hoşgeldin aramıza....yeşil eriği çok severim bu arada..hamilelikte baya ugraşmıştım bulabilmk için...hep beraber istediğimiz kilolara ineriz inş cnm beraber

2 yaş ideal...
benim kuzuların arasında 10 ay var... büyüyolar büyüyolar da gel bi de bana sor... böyleyim sürekli pasaklı

oyyy canım şimdi zordur ama ilerde sen rahat ediceksin....bazen ben de en yakın zamanda 2 bebeği planlıyorum ama korkuyorum tabi...kızım su anda 14 aylık..

zaten uzak durabilseydik simdi boyle olmuyoduk :) canım arada kucuck kacamakların olcak ömür boyu yemceksin degl ya ama kararnda işte..

shopaholic nerelerdesin:)

yeşil erikcim hoşgeldin aramıza....yeşil eriği çok severim bu arada..hamilelikte baya ugraşmıştım bulabilmk için...hep beraber istediğimiz kilolara ineriz inş cnm beraber

Ben de çoook severim yeşil eriği hem de tuzlayıp yemeyi... inşallah ben de hem hamile kalabilmeyi hem de az kilolu bir hamile olmayı başarmak istiyorum. Öncesinde iyi bir kilo verebilsem süper ötesi olacak tabi

hoşgeldin zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…