- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
bugün çok duygusalım durgunum kızlar yaa...hiç bir sebepte yok aslında...
2 yaş ideal...
benim kuzuların arasında 10 ay var... büyüyolar büyüyolar da gel bi de bana sor...böyleyim sürekli pasaklı
belki sıcaklardandır
yada regl yakındır
yada oruç tutuyorsan vücudun yorgundur
aşkı memnuda yapmış olablir:)
6 aya kadar emzirdim canım... 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde çoktan 3 aylık olmuştu...dr geç ultrasonda kesene bakalım dedi... ultrasona bi girdik kese ne kelime sıpa kocaman olmuş dönmüş popişini yatıyo...en kadar emzirdin ilk yavrunubildiğim kadarıyla hamile kalırsan bebek sütü kusarmış
Canım ya teşekkür ederim.Tedavi yok evet ağrı kesiciler spreyler vs zaten ilaçlar.
Sende mi kasım doğumlusun.Ben ve eşimde kasımlıyız.Hayırlı haberi duymak için önce şu kalan kilolardan kurtulmam gerekiyor tatlım inş
6 aya kadar emzirdim canım... 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde çoktan 3 aylık olmuştu...dr geç ultrasonda kesene bakalım dedi... ultrasona bi girdik kese ne kelime sıpa kocaman olmuş dönmüş popişini yatıyo...Allahın hikmeti işte... 3 ay fazladan verdi 1. kuzumun sütünü... zaten hamileliğin şokunu atlatamadan 4 ay sonra doğum erken doğum yaptım.. .
amin canım
tontişim pirinç uzmanımız nev biliyorsun
çocuk işte canım ya,fırlayıvermiş yolahavaya fırlatmış araba
nerelerde bakıyorsunuz ev canım,aklımızda bulunsun belki yardımımız dokunur dedim.Hayırlı olsun
sağol canım amin..off( yapma ipek ya,hastaneye niye götürmediler ki yavrucuğu ya,inşallah sağlığı yerindedir
pirinç biraz attırır inşallah kiloları canım
canım sonuçlarının iyi olmasına sevindim.boyun düzleşmesi ablamda da var,çok ağrısı oluyorBebiş de hayırlısıyla olsun inşalah canım
sen hiç birşey yaparmıısn seni gidi senine yapmışım ben
aslında başka cevap yazacaktım o mesajına ama sonuçlar iyi çıkmış falan diye yazmışsın saliiss durumu ile ilgili bilgi verdi ben gözden kaçırdım zannettim dönüp mesajına tekrar bakamadım da
saol cnm umarım bir sorun çıkmaz alacağımız evde
en eğlencelisi toparlanıp taşınma ve yerleme işleri herhalde çok severim taşınmayı ama şansa bak 11 sene bitmek üzere
saphıra çocuktan bir haber yokmu
umarım tatlım tebdil-i mekanda ferahlık vardır umarım öyle olur şans getirir evimiz bize iyi gelir
oruçlu oruçlu cnm su çekti
saphira bilgilendirir seni bu konuda
ne ilginç ya ne görsem cnm çekiyor şimdi üstüne birde meyve eklendi:2:
canım bir örgüyü bitiremedin kaç zamandır yardıma gelemmi bacımbugün çok duygusalım durgunum kızlar yaa...hiç bir sebepte yok aslında...
canımanne bebegi ögrendiginde 5 aylık gebe olana kadar bebegini emzirebiliren kadar emzirdin ilk yavrunubildiğim kadarıyla hamile kalırsan bebek sütü kusarmış
neler cektıgını analayabılıorummm:)2 yaş ideal...
benim kuzuların arasında 10 ay var... büyüyolar büyüyolar da gel bi de bana sor...böyleyim sürekli pasaklı
hosgeldın zeynepcım.inşallah ıstedıgın kıloya kavusursun..bende burda yenı sayılırım.dunya tatlısı ınsanlar..cok cbk alıscagına emınım7. takıma katılma başvuru formu
adınız: Zeynep
yaşınız: 34
işiniz: Öğretim Üyesi
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Çocukluk ve gençlik yıllarından beri kilolu sayılabilecek biriydim ben. Ancak üniversite yıllarında ve yüksek lisansımı yazarken zayıflayabildim. Sonra evlilik ve çocuk derken yine kilolu günlerime geri döndüm. Şimdi yine zayıflamak istiyorum.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Kilolu olduğumu biliyordum ama etrafımdakiler kibarlıktan pek bir şey demiyorlardı. Lakin bir konuşmada çok kilolu olduğumu yüzüme vurduklarında bundan pek de hoşlanmadım.
boyunuz: 163
ilk başladığınız kilo: 74
hedef kilonuz: 60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: Açıkcası herhangi bir yöntem denemedim. Yaklaşık iki aydır kk ve diyet listeleri vasıtasıyla kendimce bir yol tutmaya çalışıyorum.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Zayıflamak giyim stilimi değiştirmeyecek ama en azından istediğim bedeni bulmakta zorluk çekmemeyi ümit ediyorum. Biz büyük beden satmıyoruz denilip bazı mağazalardan adeta kovulmak zorunda kalmıştım (koton gibi) artık bedeni utanmadan yüksek sesle bile söylemeyi istiyorum.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: Zayıflamaktan hedefim aslında iyi beslenmek. Çünkü benim kilolu olmamın sebebi aburcubur, çikolata ve hamur işleri idi. Ama şimdi kahvaltıyla, sebze yemekleriyle, süt yoğurtla sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum ve bunu hayat boyu devam ettirmek...
diğer(eklemek istediğiniz): Evliyim, 3,5 yaşında bir oğlum var, yeniden hamile kalmak istiyorum, bu süreçte de zayıflayabildiğim kadar zayıflamak ve hamile kalırsam da sağlıklı beslenerek az kilo almak. Bunun içinde motivasyonun şart olduğuna inanıyorum. Özellikle benim gibi sağlıksız şeyleri sevenler için. Bunlardan uzak durmak gerçekten zor. Kaçamaklar yapsam bile bu forum sayesinde kendimi toparlamam kolay oluyor.
Eğer kabul ederseniz ben de sizlerle birlikte olmak istiyorum. Yarışmak hususunda çok azimli değilim ancak sizlerden öğrencek çok şeyim olduğuna inanıyorum.
Selamlar.
bende akrebım:)))abooo akrepler mi bastı burayı...
ben de kasım doğumluyum...
nasıl 2 akrep anlaşabiliyor musunuz..
benim eşim aslan... sabah akşam didişiriz...
6 aya kadar emzirdim canım... 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde çoktan 3 aylık olmuştu...dr geç ultrasonda kesene bakalım dedi... ultrasona bi girdik kese ne kelime sıpa kocaman olmuş dönmüş popişini yatıyo...Allahın hikmeti işte... 3 ay fazladan verdi 1. kuzumun sütünü... zaten hamileliğin şokunu atlatamadan 4 ay sonra doğum erken doğum yaptım.. .
abooo akrepler mi bastı burayı...
:) bunalim valla izleme hic dun dedin ordan geldi aklima sevep olarakhehehe neden kızz aşkı memnu öylemi yapıyomuş:)))
Konyami ora yagmasin yagmur ya ben havuza gdcem yariinhayra yor hayır çıksın inşallah canım...
burda felaket yağmur yağdı... beni de kasvet bastı...
Ben yayim canim:)abooo akrepler mi bastı burayı...
bugun bende nıyetlıyım sonunda cok sukur..
sahur yıne yok:))
kızım 8 yasında ve 44 kıloydu..yarım yamalak orucu ıle 41,5 a ındı sımdıden...endokrın doktoruna getırdım gogusler buyumeye basladıydı akrabalardada 9 yasında regl olan vardı.doktor 11 yasında gosterdıgını soyledı kılo vermesı gerektıgını soyledı.bı kaç test daha yapılıp duruma gore ılac verecek doktor..
kızımdan utanmaya basladım o daha cbk kılo verıo benden:)
Kizlar az biraz calistim geldim özünde ingilizcem iyi ama kelime bilmiyorum sozlük okuyorum bunalim bde yaziyorum onlari 582sayfa nasil biter ki yagmur sen nasi yaptin bu ingilizce olayni kelimeleri?
hoşgeldin Zeynepçim7. takıma katılma başvuru formu
adınız: Zeynep
yaşınız: 34
işiniz: Öğretim Üyesi
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Çocukluk ve gençlik yıllarından beri kilolu sayılabilecek biriydim ben. Ancak üniversite yıllarında ve yüksek lisansımı yazarken zayıflayabildim. Sonra evlilik ve çocuk derken yine kilolu günlerime geri döndüm. Şimdi yine zayıflamak istiyorum.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Kilolu olduğumu biliyordum ama etrafımdakiler kibarlıktan pek bir şey demiyorlardı. Lakin bir konuşmada çok kilolu olduğumu yüzüme vurduklarında bundan pek de hoşlanmadım.
boyunuz: 163
ilk başladığınız kilo: 74
hedef kilonuz: 60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: Açıkcası herhangi bir yöntem denemedim. Yaklaşık iki aydır kk ve diyet listeleri vasıtasıyla kendimce bir yol tutmaya çalışıyorum.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Zayıflamak giyim stilimi değiştirmeyecek ama en azından istediğim bedeni bulmakta zorluk çekmemeyi ümit ediyorum. Biz büyük beden satmıyoruz denilip bazı mağazalardan adeta kovulmak zorunda kalmıştım (koton gibi) artık bedeni utanmadan yüksek sesle bile söylemeyi istiyorum.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: Zayıflamaktan hedefim aslında iyi beslenmek. Çünkü benim kilolu olmamın sebebi aburcubur, çikolata ve hamur işleri idi. Ama şimdi kahvaltıyla, sebze yemekleriyle, süt yoğurtla sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum ve bunu hayat boyu devam ettirmek...
diğer(eklemek istediğiniz): Evliyim, 3,5 yaşında bir oğlum var, yeniden hamile kalmak istiyorum, bu süreçte de zayıflayabildiğim kadar zayıflamak ve hamile kalırsam da sağlıklı beslenerek az kilo almak. Bunun içinde motivasyonun şart olduğuna inanıyorum. Özellikle benim gibi sağlıksız şeyleri sevenler için. Bunlardan uzak durmak gerçekten zor. Kaçamaklar yapsam bile bu forum sayesinde kendimi toparlamam kolay oluyor.
Eğer kabul ederseniz ben de sizlerle birlikte olmak istiyorum. Yarışmak hususunda çok azimli değilim ancak sizlerden öğrencek çok şeyim olduğuna inanıyorum.
Selamlar.
regldendir kesinbugün çok duygusalım durgunum kızlar yaa...hiç bir sebepte yok aslında...
kız bebek sütü kusmaz o nerden çıktıen kadar emzirdin ilk yavrunubildiğim kadarıyla hamile kalırsan bebek sütü kusarmış
canım hamileykenki sütün 1. bebeğine dokunmamış mı? Çok azmış araları,çok zor olmuştur.allah yardımcın olsun canım6 aya kadar emzirdim canım... 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde çoktan 3 aylık olmuştu...dr geç ultrasonda kesene bakalım dedi... ultrasona bi girdik kese ne kelime sıpa kocaman olmuş dönmüş popişini yatıyo...Allahın hikmeti işte... 3 ay fazladan verdi 1. kuzumun sütünü... zaten hamileliğin şokunu atlatamadan 4 ay sonra doğum erken doğum yaptım.. .
abooo akrepler mi bastı burayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?