Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

en kadar emzirdin ilk yavrunubildiğim kadarıyla hamile kalırsan bebek sütü kusarmış
6 aya kadar emzirdim canım... 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde çoktan 3 aylık olmuştu...dr geç ultrasonda kesene bakalım dedi... ultrasona bi girdik kese ne kelime sıpa kocaman olmuş dönmüş popişini yatıyo... Allahın hikmeti işte... 3 ay fazladan verdi 1. kuzumun sütünü... zaten hamileliğin şokunu atlatamadan 4 ay sonra doğum erken doğum yaptım...

abooo akrepler mi bastı burayı...
ben de kasım doğumluyum...
nasıl 2 akrep anlaşabiliyor musunuz..
benim eşim aslan... sabah akşam didişiriz...

Son düzenleyen: Moderatör:

oyyy oyyy ne tatlı demek süpriz yaptı annesi sana...

nevemi sorsaak bebem kız nev nerdesin kız agzımıza bir kaşık bal sürdün şimdi yoksun
sen hiç birşey yaparmıısn seni gidi seni
bugün çok duygusalım durgunum kızlar yaa...hiç bir sebepte yok aslında...
canım bir örgüyü bitiremedin kaç zamandır yardıma gelemmi bacım
en kadar emzirdin ilk yavrunubildiğim kadarıyla hamile kalırsan bebek sütü kusarmış
canımanne bebegi ögrendiginde 5 aylık gebe olana kadar bebegini emzirebilirhaberin olsun
aramıza hoş geldin yeşil erik ay rumzun bile yetti olsada yesek kız şöyle tuza bandırıp filan avcumu yalayımda şişmesin bir yerlerim
kızlar yeekler pişti yanına revanı yaptım salatamı yapıcem tamam bu iş sizler ne yaptınız bakalım

2 yaş ideal...
benim kuzuların arasında 10 ay var... büyüyolar büyüyolar da gel bi de bana sor... böyleyim sürekli pasaklı
neler cektıgını analayabılıorummm:)

hosgeldın zeynepcım.inşallah ıstedıgın kıloya kavusursun..bende burda yenı sayılırım.dunya tatlısı ınsanlar..cok cbk alıscagına emınım

bende akrebım:)))

bugun bende nıyetlıyım sonunda cok sukur..
sahur yıne yok:))
kızım 8 yasında ve 44 kıloydu..yarım yamalak orucu ıle 41,5 a ındı sımdıden...endokrın doktoruna getırdım gogusler buyumeye basladıydı akrabalardada 9 yasında regl olan vardı.doktor 11 yasında gosterdıgını soyledı kılo vermesı gerektıgını soyledı.bı kaç test daha yapılıp duruma gore ılac verecek doktor..

kızımdan utanmaya basladım o daha cbk kılo verıo benden:)

vayy masallah nasil anlamadin 3 ay boyunca, hey gidi ya Rabbim in isine bak sen :)

hmm ben de aslanim, bi kukrerim hepiniz kacarsiniz hee

yesil erik cim hosgeldin canim seni burda gormek cok guzel
saphira cim kaza geciren cocuga cok gecmiz olsun, Rabbim sifa versin ins...
Ipek cim sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim, ins en hayirli zamandan gelir bebisin..
Saliss cim de taburcu oluyormus, ins patoloji de iyi cikar da terapi ye gerek kalmaz insss..
ananecim tebrik ederim 600 kalorilik sporun icin :)
benim yuruyus um 209 kaloriymis 1 saat i. ona gore 3 saat yurumus gibi olmussun yani masallah canim..
pasacim sen de az oz yemissin masallah canim..
shopa cim duygusalim demissin dizilerden olabilir, havadann, oructan reglden.. ben de bi kac gundur cabuk sinirleniyorum
esimden bi sey istiyorum baktim mirin kirin, basliyorum fircaya, o da avrupa avrupa dizisinden ornek veriyo, bi seyi de firca yemeden yap diyor yesim kocasina, onu mu ornek aliyosun diyo. aslinda firca yiyince hemen kabul ediyor ve yapiyor kolay oluyor yani

Son düzenleme:
hehehe neden kızz aşkı memnu öylemi yapıyomuş:)))
:) bunalim valla izleme hic dun dedin ordan geldi aklima sevep olarak
hayra yor hayır çıksın inşallah canım...
burda felaket yağmur yağdı... beni de kasvet bastı...
Konyami ora yagmasin yagmur ya ben havuza gdcem yariin
Ben yayim canim:)

O vercek tabi :) bende annemden kiloluydum veriyrum iste daha onun kadar olamadk ben daha cok utaniyorum valla:)

ben ramazan da belli bi diyet listesi takip edemiyorum diye yediklerimin kalorisini hesaplamaya karar verdim,
en azindan kaloriyi asmiyim, dikkat edeyim.
mesela bu sahur

2 dlm tam tahilli ekmekle kasarli tost = 190
domates salatalik = 30
peynir = 90 desek
1 hurma = 23 diyor ama bizimkiler baya buyuk 40 desek.
2 zeytin = 24
1/2 avuc ceviz (bazilarini azcik visne receline batirip yedim ) = 120
esimin yarim biraktigi tostun kenarlari (1/2 dilim eder sanirim) = 40
cay 250ml su
hmm bi de yesil uzum, heralde 6-7 tane filandir. = tanesi 3 diyor benimkiler baya tombuldu, 42 diyelim.

toplam = 576 cikti, yuvarlak hesap 600 diyelim, iftarda da 500-600 luk yesem kilo verebilmem lazim aslinda :44:

iftarlari hic hesaplamadim bi hesaplayim da bakalim ona gore nasil gidiyoruz..

Son düzenleme:
Kizlar az biraz calistim geldim özünde ingilizcem iyi ama kelime bilmiyorum sozlük okuyorum bunalim bde yaziyorum onlari 582sayfa nasil biter ki yagmur sen nasi yaptin bu ingilizce olayni kelimeleri?

ayni menuye karbon hesabi uygulasak

2 dlm tam tahilli ekmekle kasarli tost = 20k
domates salatalik = 6k desek
peynir = 0k
1 hurma = 12 k
2 zeytin = 1.6k
1/2 avuc ceviz (bazilarini azcik visne receline batirip yedim ) = 6k desek
esimin yarim biraktigi tostun kenarlari (1/2 dilim eder sanirim) = 5k
cay 250ml su
hmm bi de yesil uzum, heralde 6-7 tane filandir. = 7k

hmm 57.6 k olmus simdiden,
o zaman benim 4 k lik hakkim kalmis iftara, sirf protein yemem lazim,
bakalim nasil olcak :18:

Kizlar az biraz calistim geldim özünde ingilizcem iyi ama kelime bilmiyorum sozlük okuyorum bunalim bde yaziyorum onlari 582sayfa nasil biter ki yagmur sen nasi yaptin bu ingilizce olayni kelimeleri?

kolay gelsin canim :)
canim ben ortaokuldan once hazirlik okumustum,
universitede de dersler ingilizceydi, bunun cok faydasi oldu.
ama yine de yasayarak ogrenmek cok farkli,
buraya gelmeden ingilizce bildigimi zannediyordum,
ama konusmak iletisim kurmak cok farkli,
her sey soylemenin belli bi yolu var, hatta oyle bi kitap da var baya kalin "how to say it" diye.
insan bi cok seyi yasayarak ogreniyor canim malesef..

mesela ilk geldigim zamanlarda, otobuste birisine, yana kayar misiniz demeyi (could you please move over there? gibi bi sey), markete bi sey iade etmek istedgimi (I want to return this) soylemeyi bilmiyordum.
ama hepsini ogreniyorsun iste..

Karbon hesabi ne demekki ?

ya aslinda ben konusabiliyorum yabanci arkadaslarimda olmustu bendeki sıkintida hazrligi atlamak egtimimde ingilizce olcak onlar korkutuyo beni bide burs olayi var yarim yamalak ingilizcemle töbe alamam yani kelime ezberlemem lazim baska yolu yok demekki sen sansliymissin egtimini ingilizce alman cok guzel olmus keske benmde olablseydi oyle neyse caliscam yapcam sadece sozluk okuyarak italyanca ve ingilizce konusan birini taniyodum oluyo demekki:)

hoşgeldin Zeynepçim İnşallah hep birlikte kurtulucaz kilolardan
Boyumuz aynıymış ve benim de 3.5 yaşında bir kızım var.Allah bağışlasın hepsini
diyet olarak karatay diyetini çok tavsiye ediyorum ben 6 ayda 20 kg verdim karatay diyetiyle ancak benim sindirim sistemime iyi gelmediği için bırakmak zorunda kaldım.Çok sevsem de maalesef artık uyulayamıyorum.Karatay uymaz dersen diyetisyen listesi uygulamaya başladım yeni,onu da verebilirim veya diyet uzmanımız nev81 e müracaat edebilirsin
bugün çok duygusalım durgunum kızlar yaa...hiç bir sebepte yok aslında...
regldendir kesin
kız bebek sütü kusmaz o nerden çıktı hamileyken bebek emzirilmez,süt bebeği zehirler,içeriği değişirmiş
canım hamileykenki sütün 1. bebeğine dokunmamış mı? Çok azmış araları,çok zor olmuştur.allah yardımcın olsun canım

pişt ben de akrebim kızımla d.günlerimiz aynı,kızımın yükseleni de akrep hatta eşim oğlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…