Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maalesef canım.aslında kendi derdimiz kendimize yetiyor zaten,inan bazen acıklı dizi bile fazla geliyor ama hayat böyle bir şey işte.Çok zor Allah nerde varsa yar ve yardımcıları olsun
:99::99::99::99::99::99::99:anladın sen beni

rabbim şifa versin işşallah acısını göstermesin ailesine kıyamam anneciginin yüregi nasıl yanar şimdi
he anladım valla
amin canım aminn,kendimi o annenin yerine koyamıyorum bile.sürekli ağlıyor annesi,nolur dua edin deyip duruyor,elinden başka bişey gelmiyorki
canım yollarda bu sıcakta Allah kolaylık versin.
bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
bu iyi değildir değil mi...
iyi değil tabi deli hem biliyo hem yapıyo

Günaydınnnn
dün beni kaçamaklrımdan dolayı o kadannn patakladınız,bu sabah dünküyle aynı çıktım,vermemişim normal olarak ama almamışım da hııh pirincim pişmek üzere.biraz sonra yoğurt eşliğinde yiyeceğim,yanında da şekersiz çay

yihhuu yine mesaj birincisi olmusum
en cok bos vakti olan bnm galiba :))
iftarda yalnizim ya uhhuu ( esim arkadaslariyla iftar edicek..
ben yine iftardan once tartildim bu sefer 61.6 geldim yine cok sukur :))
kız ban gel iftara seve seve yemek yaparım sanamenüyüde söylüyüm soguk bugday çortbası yogurtlu patlıcan yemegi bulgur pilavı
Gunaydin meleklerim
günaydın bebem
bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
aferim kız gozbebekelrime griceksin hade gene iyisin
alah yardımcısı olsun canım ya
daha dur sana az bile bir daha görüyüm bak sana dünyayı darmı genişmi yapıcam ozamangörücen :90::90::90::90:bu arada ben bayramdan sonra şu pirinç lapasını yapıyım diyomda kaç gün yapıyorz bunu birde demeyi unuttum dün iftarda 2 adet hurma yidiydim :76::76::76:

şimdi gelelim dün sahurda yediklerime
aslında yazdımda pc kapanıp durdu beni sinir etti
1-peynirli yumurtalı omlet 1 adet domates eşliginde 2 yumurta kırdım eşimle yedik hesabıma göre anca 6 çatal yemişimdir
2-3 yeşil zeytin
3-badem domates
4-7 sivri biber minnacık olanlardan
5-1 çatal peynir
6-yarım çay kaşıgı bal kaestye koymuştum çöyle bir yedim kenarlarını
7-1 adet açık çay 1 çay kaşıgı şeker eşliginde
kızlar ben yeni kalktımsizler nerdesiniz bakıyım çabuk gelin iki sevişek ya

ay hala kötü oluyorum ya o yavrucağın eti ne budu ne nerden geldi o araba o ailenin başını yaktı

oo gülüm sende bendensin ama benim kadar rekor kıramazsın bir odaya gidiyorum dönüyorum tartılmaya

bende acaba ödemmi vardır ki demeye başladımzüğürt tesellisi:2:

ben hiç çay içmezdim ama cnm istedi sanki oruçluyum ya sadece günde içerdim oda şekersiz

paşaam hurma zararlı değilki niye sıkıyorsun kendini

geldim paşam işte buradayımbugün bende niyetliyim:44:akşam azıcık makarna yedim 1-2 kaşıktı iftardan kalmıştı yoğurtla yedim bide çk susatcağını bile biile pidenin arasına biberli zeytin koydum yedimnasıl dayancam iftara allah yardım etsin

yihhuu yine mesaj birincisi olmusum
en cok bos vakti olan bnm galiba :))
iftarda yalnizim ya uhhuu ( esim arkadaslariyla iftar edicek..
ben yine iftardan once tartildim bu sefer 61.6 geldim yine cok sukur :))

tabrik ederim tatlım
iftar menum
3 hurma
2 kasik corba
4 sandal sefasinin etleri
2 domates
2 kucuk kase yogurt
1 avuc ceviz
1/2 kucuk kase kavun
1 sise soda
afiyet olsun
Gunaydin meleklerim
günaydıııın

ev bakıyoruz biliyorsunuz dün bir eve gittiler harika dedi annem ama kat irtifaklı tapuyuş alacağımız ev kat mülkiyetli tapu olmalıymış bugün başka bir eve gittiler olsun artık neresi olacaksa çok bunaldım bu evden

Son düzenleme:
Gunde bi kere yeter canim yediklerinimi tartyosun:d

Canim Allah askina vazgecmeden su dyetseyinin verdgi programa bi basla sen bosver pirinci simdi

Neyse gunaydin kizlar 3kere kalktim bugun birden bire kendme gelemedim daha birazdan spor yapcam agzim cok kuru aslinda ama neyse bakcaz cidden siteye biseymi oldu telefon uygulamasi falanmi yaptilar benm telefonmu delirdi

canım günde 8 adet yeniyor bu arada paşa köpügü öpüyomaşşallah bunların aşk larına bayılıyorum ben yabirde bebekleri olsa
kız ne yaptın
Gunde bi kere yeter canim yediklerinimi tartyosun:d

Canim Allah askina vazgecmeden su dyetseyinin verdgi programa bi basla sen bosver pirinci simdi

canım onu yapıyorum zaten kahvaltım böyle iftarada allah kerim

Duzenli bi yap bakalim gecen hafta cok guzel kilo verdin:)

Neyse gunaydin kizlar 3kere kalktim bugun birden bire kendme gelemedim daha birazdan spor yapcam agzim cok kuru aslinda ama neyse bakcaz cidden siteye biseymi oldu telefon uygulamasi falanmi yaptilar benm telefonmu delirdi

tam değişmedi diye yazacaktımki bende de tuhaflaştı

yerim ben o paşyla köpüğü bnm köpüğün yanına da eş alcam ama dur bakalım annemler istemiyor nasıl olcak bu işler bi oyunla alcam o kuşu

ben nasıl düzeltirimki acabaa

Sallis sedyende kacırıym seni nerdesn söyle az gezelm sıkıntın gecsin:))

Duzenli bi yap bakalim gecen hafta cok guzel kilo verdin:)
canım geçen hafta karatay yaptım ben diyet ban yasak diye bıraktım
yerim ben o paşyla köpüğü bnm köpüğün yanına da eş alcam ama dur bakalım annemler istemiyor nasıl olcak bu işler bi oyunla alcam o kuşu

canım kolayı var deki benim kzı koca istiyor anne deozaman alırlar benimkiler anca birbirilerini temizliyolar öpüşüyolar ama iş evcilik oynamaya gelince oynamıyolar hep köpügün hatası verse bir kere ölücekvallahi yemin ettim paşayı milli oldugunu görüyüm bir çocuga çukulata alıp vericem

hayırlısı lsun tatlım ilkikaç yaşında 2. bebiş düşünüyorsunuz
Tatlım bebişim 7 eylülde 2 yaşında olacak ben pcolu olduğum için önceden dr a görünmek istedim
yazmayi unutmusum,
gecen ruyamda bi etek giymisim, etiketine bakiyorum 38 beden yaziyor. aa 38 beden etek giyiyorum diyorum sonra da hey Allahim ya dervisin zikri neyse fikri de oymus
kız güldürdün beni alemsin
aslında çay desteklerıde yapmak lazımda,ramazandan sonraya kalır gıbıme gelıo..sımdı boğaz tutarak sonraa duraklama zamanınıda da çaylarla ılerlemek lazım
Canım çay desteğinin etkisine çok güveniyorum ben kilolarımı çay desteğiyle verdim
Canım daha iyi olmana çok sevindim.Yazında bile kıpır kıpır bir hava hissediyorum maşallah sana ordakilerde havana kapılmışlardır
havada saliss kokusu var hayırdır bişi yazdıda benimmi gözümden kaçtı

Gerberacım anlamadım ya salis kokusu var ne demek kusura bakma bi anlatıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…