maalesef canım.aslında kendi derdimiz kendimize yetiyor zaten,inan bazen acıklı dizi bile fazla geliyor ama hayat böyle bir şey işte.Çok zoriçimde bişeyler koptu kıyamam yavrucağa allah ailesinebağışlaşın ne zor bir hayat yaşıyoruz sürekli sıkıntı dert keder ve hüzün var etrafımızda ölümler , kazalar , hastalıklar ve daha çeşitli olaylar kendin yaşamasan etrafında tanık oluyorsun bazen kaldıramıyorum olumsuzların gözümün önüne gelenleri bile içimi acıtıyor
he anladım valla:99::99::99::99::99::99::99:anladın sen beni
rabbim şifa versin işşallah acısını göstermesin ailesine kıyamam anneciginin yüregi nasıl yanar şimdi
canım yollarda bu sıcakta Allah kolaylık versin.herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar...
dün iftara kadar yattım gözümü zor açtım.. iftarda eşim tavuk sote yapmış onu yedik..
şimdi daha iyiyim çok şükür... bu gün oruç tutmadım kızı fiziğe götürücem çok zor oluyo iki çocukla yollarda...
bu arada iftardan önce 60,1 geldim... iftardan sonra da 60,9...
ilk hafta olunca ödem tabi giden ama olsun bu hafta derece bekliyorum kendime ve takıma inşallahhhh...
iyi değil tabi deli hem biliyo hem yapıyobir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
bu iyi değildir değil mi...
kız ban gel iftara seve seve yemek yaparım sanayihhuu yine mesaj birincisi olmusum
en cok bos vakti olan bnm galiba :))
iftarda yalnizim ya uhhuu( esim arkadaslariyla iftar edicek..
ben yine iftardan once tartildim bu sefer 61.6 geldim yine cok sukur :))
günaydın bebemGunaydin meleklerim
bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
maalesef canım.aslında kendi derdimiz kendimize yetiyor zaten,inan bazen acıklı dizi bile fazla geliyor ama hayat böyle bir şey işte.Çok zorAllah nerde varsa yar ve yardımcıları olsun
he anladım valla
amin canım aminn,kendimi o annenin yerine koyamıyorum bile.sürekli ağlıyor annesi,nolur dua edin deyip duruyor,elinden başka bişey gelmiyorki
canım yollarda bu sıcakta Allah kolaylık versin.
iyi değil tabi deli hem biliyo hem yapıyo
daha dur sana az bile bir daha görüyüm bak sana dünyayı darmı genişmi yapıcam ozamangörücen :90::90::90::90:bu arada ben bayramdan sonra şu pirinç lapasını yapıyım diyomda kaç gün yapıyorz bunu birde demeyi unuttum dün iftarda 2 adet hurma yidiydim :76::76::76:Günaydınnnn
dün beni kaçamaklrımdan dolayı o kadannn patakladınız,bu sabah dünküyle aynı çıktım,vermemişim normal olarak ama almamışım da hııhpirincim pişmek üzere.biraz sonra yoğurt eşliğinde yiyeceğim,yanında da şekersiz çay
maalesef canım.aslında kendi derdimiz kendimize yetiyor zaten,inan bazen acıklı dizi bile fazla geliyor ama hayat böyle bir şey işte.Çok zorAllah nerde varsa yar ve yardımcıları olsun
he anladım valla
amin canım aminn,kendimi o annenin yerine koyamıyorum bile.sürekli ağlıyor annesi,nolur dua edin deyip duruyor,elinden başka bişey gelmiyorki
canım yollarda bu sıcakta Allah kolaylık versin.
iyi değil tabi deli hem biliyo hem yapıyo
bir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar...
dün iftara kadar yattım gözümü zor açtım.. iftarda eşim tavuk sote yapmış onu yedik..
şimdi daha iyiyim çok şükür... bu gün oruç tutmadım kızı fiziğe götürücem çok zor oluyo iki çocukla yollarda...
bu arada iftardan önce 60,1 geldim... iftardan sonra da 60,9...
ilk hafta olunca ödem tabi giden ama olsun bu hafta derece bekliyorum kendime ve takıma inşallahhhh...
Günaydınnnn
dün beni kaçamaklrımdan dolayı o kadannn patakladınız,bu sabah dünküyle aynı çıktım,vermemişim normal olarak ama almamışım da hııhpirincim pişmek üzere.biraz sonra yoğurt eşliğinde yiyeceğim,yanında da şekersiz çay
kız ban gel iftara seve seve yemek yaparım sanamenüyüde söylüyüm soguk bugday çortbası yogurtlu patlıcan yemegi bulgur pilavı
günaydın bebem
aferim kız gozbebekelrime griceksin hade gene iyisin
alah yardımcısı olsun canım ya
daha dur sana az bile bir daha görüyüm bak sana dünyayı darmı genişmi yapıcam ozamangörücen :90::90::90::90:bu arada ben bayramdan sonra şu pirinç lapasını yapıyım diyomda kaç gün yapıyorz bunu birde demeyi unuttum dün iftarda 2 adet hurma yidiydim :76::76::76:
şimdi gelelim dün sahurda yediklerime
aslında yazdımda pc kapanıp durdu beni sinir etti
1-peynirli yumurtalı omlet 1 adet domates eşliginde 2 yumurta kırdım eşimle yedik hesabıma göre anca 6 çatal yemişimdir
2-3 yeşil zeytin
3-badem domates
4-7 sivri biber minnacık olanlardan
5-1 çatal peynir
6-yarım çay kaşıgı bal kaestye koymuştum çöyle bir yedim kenarlarını
7-1 adet açık çay 1 çay kaşıgı şeker eşliginde
kızlar ben yeni kalktımsizler nerdesiniz bakıyım çabuk gelin iki sevişek ya
yihhuu yine mesaj birincisi olmusum
en cok bos vakti olan bnm galiba :))
iftarda yalnizim ya uhhuu( esim arkadaslariyla iftar edicek..
ben yine iftardan once tartildim bu sefer 61.6 geldim yine cok sukur :))
afiyet olsuniftar menum
3 hurma
2 kasik corba
4 sandal sefasinin etleri
2 domates
2 kucuk kase yogurt
1 avuc ceviz
1/2 kucuk kase kavun
1 sise soda
günaydıııınGunaydin meleklerim
Gunde bi kere yeter canim yediklerinimi tartyosun:dbir de ben tartı kolik oldum arkadaşlar... iftardan önce iftardan sonra, shurdan önce sahurdan sonra ve gün içinde de bi kaç kez tartıya çıkıyorum...
kız ban gel iftara seve seve yemek yaparım sanamenüyüde söylüyüm soguk bugday çortbası yogurtlu patlıcan yemegi bulgur pilavı
günaydın bebem
aferim kız gozbebekelrime griceksin hade gene iyisin
alah yardımcısı olsun canım ya
daha dur sana az bile bir daha görüyüm bak sana dünyayı darmı genişmi yapıcam ozamangörücen :90::90::90::90:bu arada ben bayramdan sonra şu pirinç lapasını yapıyım diyomda kaç gün yapıyorz bunu birde demeyi unuttum dün iftarda 2 adet hurma yidiydim :76::76::76:
canım günde 8 adet yeniyor bu arada paşa köpügü öpüyoay hala kötü oluyorum ya o yavrucağın eti ne budu ne nerden geldi o araba o ailenin başını yaktı
oo gülüm sende bendensin ama benim kadar rekor kıramazsın bir odaya gidiyorum dönüyorum tartılmaya
bende acaba ödemmi vardır ki demeye başladımzüğürt tesellisi:2:
ben hiç çay içmezdim ama cnm istedi sanki oruçluyum ya sadece günde içerdim oda şekersiz
paşaamhurma zararlı değilki niye sıkıyorsun kendini
geldim paşam işte buradayımbugün bende niyetliyim:44:akşam azıcık makarna yedim 1-2 kaşıktı iftardan kalmıştı yoğurtla yedim bide çk susatcağını bile biile pidenin arasına biberli zeytin koydum yedim nasıl dayancam iftara allah yardım etsin
Gunde bi kere yeter canim yediklerinimi tartyosun:d
Canim Allah askina vazgecmeden su dyetseyinin verdgi programa bi basla sen bosver pirinci simdi
Duzenli bi yap bakalim gecen hafta cok guzel kilo verdin:)canım günde 8 adet yeniyor bu arada paşa köpügü öpüyomaşşallah bunların aşk larına bayılıyorum ben ya birde bebekleri olsa
kız ne yaptın
canım onu yapıyorum zaten kahvaltım böyle iftarada allah kerim
Neyse gunaydin kizlar 3kere kalktim bugun birden bire kendme gelemedim daha birazdan spor yapcam agzim cok kuru aslinda ama neyse bakcaz cidden siteye biseymi oldu telefon uygulamasi falanmi yaptilar benm telefonmu delirdi
canım günde 8 adet yeniyor bu arada paşa köpügü öpüyomaşşallah bunların aşk larına bayılıyorum ben ya birde bebekleri olsa
kız ne yaptın
canım onu yapıyorum zaten kahvaltım böyle iftarada allah kerim
canım geçen hafta karatay yaptım benDuzenli bi yap bakalim gecen hafta cok guzel kilo verdin:)
yerim ben o paşyla köpüğü bnm köpüğün yanına da eş alcam ama dur bakalım annemler istemiyor nasıl olcak bu işler bi oyunla alcam o kuşu
Tatlım bebişim 7 eylülde 2 yaşında olacak ben pcolu olduğum için önceden dr a görünmek istedimhayırlısı lsun tatlım ilkikaç yaşında 2. bebiş düşünüyorsunuz
yazmayi unutmusum,
gecen ruyamda bi etek giymisim, etiketine bakiyorum 38 beden yaziyor. aa 38 beden etek giyiyorum diyorum sonra da hey Allahim ya dervisin zikri neyse fikri de oymus
Canım çay desteğinin etkisine çok güveniyorum ben kilolarımı çay desteğiyle verdimaslında çay desteklerıde yapmak lazımda,ramazandan sonraya kalır gıbıme gelıo..sımdı boğaz tutarak sonraa duraklama zamanınıda da çaylarla ılerlemek lazım
Canım daha iyi olmana çok sevindim.Yazında bile kıpır kıpır bir hava hissediyorum maşallah sana ordakilerde havana kapılmışlardırSlmm canlarımm benn geldimmNasılsınızzz bakalımm Benn iyiyim bugün ilkk kezz yürüdüm kendimi yeni yürümeye başlayan bebekler gibi hissediyorum çünkü bir haftadır ameliyat yerimde bir tüp vardı ondan yürüyemiyordum dün çıkardılar sonunda kurtuldum ondan Rahat rahat da oturabiliyorum ameliyat yerimde acıyo ama normal derecede katlanabilinir yanii Burada hastalarla hemşirelerle doktorlarla kanka oldum resmen doktor salmayacam diyor Şaka biir yana bu cuma taburcuyum hafta pataloji raporlarım gelecekmiş ona göre tedavi eedecekler sanırım zatenn çok uzun sürdü bu yatışş şimdiye çıkmam lasımdı sıkılmaya başladım ama pazar biraz ateşim çıktı diye annem panik oldu dooktor da önlem için salmıyor bakalım hayırlısı çok sıkılıyorum bir an önce çıksam
havada saliss kokusu varhayırdır bişi yazdıda benimmi gözümden kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?