canımcımm ben kaptan diilim..SAPHİRA cım kaptann
kesınlıkle.ama spor ramazanda yapamam gıbıme gelıyor..nasıl aksam oldugunu anlamıyorum.su an bıle ıs yaparken buraya arada gelıp bakınıorum
:)) bana da ısmarlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))
şu anda kaçsın cnm...oyy 64 ben de çok isterim...2.5 ay sonra işe başlıycam o zamana 69 olmak istiyorum...
mantı, yaş pasta, mercimek köfte, daha var aklımda da sizin de aklınıza sokmiyim....
sen hele hedefine ulaş pizzalar sana kurban olsunnnn....
ya cnm en son 64,6 ıdım.ama bu hafta regl dı,gelendı gidendi,cocuk hastalıkalrı ıdı dogru duzgun bı duzen kuramadım kendıme.en azından 600 gr versem benım ıcın ıyı olur.haftaya cok gayretlı olcam cunku oruclu olcam.oruclu olmak benım ++ bı deger.cunku kılo verıorum
tamam canımbiliyorum canım sen cuma deyince senin mesajından esinlenerek kaptana yazmıştım...
yanlış anlaşılma oldu sanırım...
ya cnm en son 64,6 ıdım.ama bu hafta regl dı,gelendı gidendi,cocuk hastalıkalrı ıdı dogru duzgun bı duzen kuramadım kendıme.en azından 600 gr versem benım ıcın ıyı olur.haftaya cok gayretlı olcam cunku oruclu olcam.oruclu olmak benım ++ bı deger.cunku kılo verıorum
:)) gecen sene ıftarda pızza huta gıttıgımde sınırsızdı.kusana kdr yemıştım:)) bı versek bı 57 yı gorsek ılk ıs abur cubur olcak:)
evet hatta nıyetım ramazandan sonrada bı sure oruc tutmak,hem borclar bıter hem kılo gıder ınsinşallah daha da az görürsün canım... benim de regl olmam lazımdı ama 3 gün gecikti... acayip şiştim yarına olurum inşallah...
oruç tutarken gerçekten çok rahat gidiyor kilolar... suuu içiyosun hiç bişey yiyemiyorsun...
bak ben dün tutmadım neler geldi başıma...
çok haklısın..aılem hep kılolu benım dur demem lazımtamam canım
mavicim çok güzel bir kilodasın..kilolar alıp başını gitmeden frenlediğin içinde tebrik ediyorum seni...ben 52 kilodan 62 ye çıkınca günlerce ağlamıştım ama vermek adına bir şeyler yapmadıgım için..84 lere fırladım..su anda 79 larla boğuşuyorum...
sankı sen yesen durdurcanda kendını:) heehhhehh ama ıste kılo vermeden omazzzdemekki pizzayı bi yiyince durduramıyosun kendini... o zaman kesinlikle uzak durmak lazım...
hayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:
evet hatta nıyetım ramazandan sonrada bı sure oruc tutmak,hem borclar bıter hem kılo gıder ıns
çok haklısın..aılem hep kılolu benım dur demem lazım
sankı sen yesen durdurcanda kendını:) heehhhehh ama ıste kılo vermeden omazzz
canım bazen öyle iştah patlaması yaşıyoruz,hepimizde olabiliyor.Bazen içime bişi kaçıyor,kendime engel olamıyorum,bir lokmda hoop yutuveriyorum cısslarıhayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:
geçmiş olsun canım,baya derin kesmişsin demek,1 fincan kan ne demek,dikişlikmiş o kesikGunaydin kizlar cokmu erkenciyim ne:) nazar degdi bana elimi cok pis kestim sacimi boyamstim bde kilo atinca insana döndum azcik kimin nazarysaşaka şaka ben sakarım tek sikinti bu smdi butun gece elim kanadi ama 1kahve fincanini gectimi bilemiyorum gene sahurumu yaptim zaten havuza yarinda gdememki bu elle ben
yesilerik yaslimisin sen askolsun sana genciz hepmizz:)
pasam yesil elmayla aksama nasiil durcan cok merak ediyorum esin yapmadi diyemi boyle es gectindunku iftardanmi bilemedm ama sahurunu sıkı yapmaya calis :)
kaptanim bende dün bal ve kuru kaysi kacamagi yaptim iftarda bal bi cay k kaysida bitane ama sari olandan canim tatli cekiyodu alisveristen beri napiym
oyle iste kizlar ben yatym ozaman geri :d
canım üzme kendini,bir çok annenin başına geliyor bu durum,hem artık devam sütleri çok güzel,anne sütüne çok yakın.Onlar alacaklarını almışlardır,sıkma canınıyok canım yaa yokmuş öyle bişey...
dr da bana öyle demişti ben de ağlata ağlata bıraktırmak zorunda kaldım.. halbuki düşünemedim zehirlese 3 ayda zehirlerdi zaten...
benim arkadaşım doğuma kadar emzirdi hiç bişeyde olmadı... ömür boyu bunun pişmanlığını yaşayacağım...
bi de hep hayalimde 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum çocuklarımı ama olmadı kızımı ise hiç emziremedim... sağa sağa anca 3 ay idare edebildim... emmeyince sütüm de kesildi gitti...
geçmiş olsun canım.kötü kaçamaklar şekerini çıkarmıştır ağırlık çökmüştür,limon suyu da tansiyonunu düşürmüştür canım,annemde hiper tansiyon var,çıkınca hemen limon sıkarız,düzelirkızlar ben dün tansiyon düşüklüğü yaşadım..sonradan aklıam geldi sebebi..iştahımı kessin die bir limonu sıkıp çok az su ekleyerek içmiştim üzerine yorgunluk uyusuzluk eklenince çok kötü oldu...iftar yemeğini hazırlarken ağlıycaktım nerdeyse halsizlikten...sonra kızımı uyuttum duş alıp sızıp kalmışım..emzirmeye uyanınca her yer dönüyordu..düşücek gibiydim su anda iyi sayılırım...bir de aklıma geldi ben dün çok kötü kaçamaklar yaprım..zararlı yiycekler kötü karbon hidratlar insanda halsizlik yorgunluk hımbbıllık yapıyor dimi...siz de öyle oluyormusunuz bunlardan yediğinizde.
evet canım yarın listeye ekleyeceğim seni de.yalnız sen bilgilerini yaz bana.hangi etapta ayrıldın,ona göre kaça bölcez bakalım canımevet yarın cuma katanım ben listeye girecek miyim... geçebildim mi testi...
Günaydın güzeller
Perşembe geldi çattı aman dikkat edelim bugün yediklerimize,yarın tartı da hepimiz hafif çıkalım inşallah
kaptan benim kilomu bölmicez... eski mezun geri döndü yazacakmışız sadece...
bölsek kahrolurdum valla...2 kilo kesin çünkü... fazlasını bilmiyorum...
teşekkür ederim bu arada...
Bende ankaradanim canim yagmur yagmadi bugun sen yagiyo diyince icim bi hop oldu havuz icin ama zaten eli kesince iste yalan olduyaa ne sürprüüss ne sürprüüüss....
geçmiş olsun canım neden kilolu ki...
canım ben 2 ay regl de oldum... üstüne görmek derler ya..
evet canım Konya... sen neredesin...
canım yaa burda KK da birisi bana görsel hafızalı kelimeler göndermişti...
resme bakıyosun sonra kelimeyi ezberliyosun falan... bulabilirsem göndereyim sana çok kolay oluyor ezberlemesi...
ben de çok iyi çeviri yaparım ama gel gelelim konuşamam... 2 kelimeyi bi araya getiremem...
yok canım yaa yokmuş öyle bişey...
dr da bana öyle demişti ben de ağlata ağlata bıraktırmak zorunda kaldım.. halbuki düşünemedim zehirlese 3 ayda zehirlerdi zaten...
benim arkadaşım doğuma kadar emzirdi hiç bişeyde olmadı... ömür boyu bunun pişmanlığını yaşayacağım...
bi de hep hayalimde 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum çocuklarımı ama olmadı kızımı ise hiç emziremedim... sağa sağa anca 3 ay idare edebildim... emmeyince sütüm de kesildi gitti...
Canim karbonhidrat oyle istee cok abartinca bende tembel halsiz hissederim kendimi hele abarttiysam o gece sekerden sanirim ayagim uyutmaz yanar hepkızlar ben dün tansiyon düşüklüğü yaşadım..sonradan aklıam geldi sebebi..iştahımı kessin die bir limonu sıkıp çok az su ekleyerek içmiştim üzerine yorgunluk uyusuzluk eklenince çok kötü oldu...iftar yemeğini hazırlarken ağlıycaktım nerdeyse halsizlikten...sonra kızımı uyuttum duş alıp sızıp kalmışım..emzirmeye uyanınca her yer dönüyordu..düşücek gibiydim su anda iyi sayılırım...bir de aklıma geldi ben dün çok kötü kaçamaklar yaprım..zararlı yiycekler kötü karbon hidratlar insanda halsizlik yorgunluk hımbbıllık yapıyor dimi...siz de öyle oluyormusunuz bunlardan yediğinizde.
Aynen canim oldgnca uzak durcaz bendede seker var ama yiynce cikiyo bendekigeçmiş olsun canım... limon tansiyonu mu düşürüyomuş hiç bilmiyodum...
herkesde oluyo mu bilmiyorum ama bende şeker olunca dediğin gibi kötü karbon afyon etkisi yapıyo bende...
kesinlikle gözümü açamam... yerimden kalkamam... uzak durmakta fayda var...
Kesin girersin sen 7.takimdan oldun artik diyet kacamak sucluluk kilo verme hepsini basardin:devet yarın cuma katanım ben listeye girecek miyim... geçebildim mi testi...
Benim sacim koyu özunde ustunue acik kumral suruyodum bayadir oyle garip bi renk aliyodu canim biktim bende dun koyu yaptim bidaha boyamicam dye ama bana koyu yakisiyomus cidden oyle derlerdi banada ben inanmazdm.. Canim kilolarimiz hedeflerimiz birbirine cok yakin insallah ulascaz bende eylule 69la girmek istiyorum hayirlisi:)günaydın cnm...eline geçmiş olsun cnm..saçını ne renge boyadınnn..ben de sarı röfleliyim bu aralar köklü değişim yapasım var ama sarı iyi diye aklımı çeliyolar...bakalım bayram önü düşünüyorum bişiyleer...bi de 74. 9 olurssammm ohhh değmeyin keyfimee
Getirme aklinaaaa:dmantı, yaş pasta, mercimek köfte, daha var aklımda da sizin de aklınıza sokmiyim....
Valla bununla ilgili diceklerimi uste yazdim kafam karismis cok alinti var:dşu anda kaçsın cnm...oyy 64 ben de çok isterim...2.5 ay sonra işe başlıycam o zamana 69 olmak istiyorum...
Yok bize manti 69 69 69...:)mantıııı mantııı mantıııı
Yanlis dusunce canim kilo vernce ödülun sadece abur cubur olmamali gene abartmadan yemek lazim:)) gecen sene ıftarda pızza huta gıttıgımde sınırsızdı.kusana kdr yemıştım:)) bı versek bı 57 yı gorsek ılk ıs abur cubur olcak:)
Allah in hikmeti iste kurban olurum ben Onaa:)inşallah daha da az görürsün canım... benim de regl olmam lazımdı ama 3 gün gecikti... acayip şiştim yarına olurum inşallah...
oruç tutarken gerçekten çok rahat gidiyor kilolar... suuu içiyosun hiç bişey yiyemiyorsun...
bak ben dün tutmadım neler geldi başıma...
Ya hani 1fincani gecnce bozuluyo ya abdest oruc falan ondan oyle bisey hatrladmda dikis gerekiyodu bak hala gecmedi kanama gdemedk yavcanım bazen öyle iştah patlaması yaşıyoruz,hepimizde olabiliyor.Bazen içime bişi kaçıyor,kendime engel olamıyorum,bir lokmda hoop yutuveriyorum cısslarıöneli olan diyete devam edebilmek,arada sırada yapılan kaçamağın bir zararı olmaz
geçmiş olsun canım,baya derin kesmişsin demek,1 fincan kan ne demek,dikişlikmiş o kesiknazar değmesin bacım
canım bal ve kuru kayısı o kadar da büyük bir kaçamak değil hatta bence kaçamak değil.bir dahaki sefere bal yeme mesela,kayısıyı kakaoya batır ye,bayılacaksın
canım üzme kendini,bir çok annenin başına geliyor bu durum,hem artık devam sütleri çok güzel,anne sütüne çok yakın.Onlar alacaklarını almışlardır,sıkma canını
geçmiş olsun canım.kötü kaçamaklar şekerini çıkarmıştır ağırlık çökmüştür,limon suyu da tansiyonunu düşürmüştür canım,annemde hiper tansiyon var,çıkınca hemen limon sıkarız,düzelir
evet canım yarın listeye ekleyeceğim seni de.yalnız sen bilgilerini yaz bana.hangi etapta ayrıldın,ona göre kaça bölcez bakalım canım
Canim bi esmer pirinci denesen onun tadi cekilir gene .demekki sende ödem yok ben oyle anladm yani 100gram neki ya bende 75.3falanim sanirim klasik tartida kusurat tam anlasilmiyo anlamadmki nolduda 75ten yukari ciktimdünkü pirinç sadece 100 gr. ekside çıkarttı.bugün yine listeme devam edicem galiba,pirinç istemiyorum,sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?