Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şu anda kaçsın cnm...oyy 64 ben de çok isterim...2.5 ay sonra işe başlıycam o zamana 69 olmak istiyorum...

ya cnm en son 64,6 ıdım.ama bu hafta regl dı,gelendı gidendi,cocuk hastalıkalrı ıdı dogru duzgun bı duzen kuramadım kendıme.en azından 600 gr versem benım ıcın ıyı olur.haftaya cok gayretlı olcam cunku oruclu olcam.oruclu olmak benım ++ bı deger.cunku kılo verıorum

inşallah daha da az görürsün canım... benim de regl olmam lazımdı ama 3 gün gecikti... acayip şiştim yarına olurum inşallah...
oruç tutarken gerçekten çok rahat gidiyor kilolar... suuu içiyosun hiç bişey yiyemiyorsun...
bak ben dün tutmadım neler geldi başıma...

biliyorum canım sen cuma deyince senin mesajından esinlenerek kaptana yazmıştım...
yanlış anlaşılma oldu sanırım...
tamam canım

mavicim çok güzel bir kilodasın..kilolar alıp başını gitmeden frenlediğin içinde tebrik ediyorum seni...ben 52 kilodan 62 ye çıkınca günlerce ağlamıştım ama vermek adına bir şeyler yapmadıgım için..84 lere fırladım..su anda 79 larla boğuşuyorum...

evet hatta nıyetım ramazandan sonrada bı sure oruc tutmak,hem borclar bıter hem kılo gıder ıns
çok haklısın..aılem hep kılolu benım dur demem lazım

demekki pizzayı bi yiyince durduramıyosun kendini... o zaman kesinlikle uzak durmak lazım...
sankı sen yesen durdurcanda kendını:) heehhhehh ama ıste kılo vermeden omazzz

Ben bu türlü kaçamaklar yaptığım zaman kendime ceza olarak eğer imkanım varsa 5-6 km tempolu yürüyüş açık havada yoksa evde 3 mil leslie ile yürüyüş veriyorum, ertesi öğünde de kısabildiğim kadar kısıyorum yediklerimden. Böylece kendimce dengelemeye çalışıyorum. Kaçamaklar olmasa güzel olur muhakkak ama olmadan olmuyor işte, bence moralini bozma kendini daha çok motive etmek için bunu fırsata çevir. Nacizane tavsiyem

ben de onu dek istemiştim işte... demekki pizza yiyince durduramıyor insan kendini demek istemiştim...
kısa yoldan derdimi anlatayım derken hep böyle yanlış anlaşılıyorum...

canım bazen öyle iştah patlaması yaşıyoruz,hepimizde olabiliyor.Bazen içime bişi kaçıyor,kendime engel olamıyorum,bir lokmda hoop yutuveriyorum cıssları öneli olan diyete devam edebilmek,arada sırada yapılan kaçamağın bir zararı olmaz
geçmiş olsun canım,baya derin kesmişsin demek,1 fincan kan ne demek,dikişlikmiş o kesik nazar değmesin bacım
canım bal ve kuru kayısı o kadar da büyük bir kaçamak değil hatta bence kaçamak değil.bir dahaki sefere bal yeme mesela,kayısıyı kakaoya batır ye,bayılacaksın
canım üzme kendini,bir çok annenin başına geliyor bu durum,hem artık devam sütleri çok güzel,anne sütüne çok yakın.Onlar alacaklarını almışlardır,sıkma canını
geçmiş olsun canım.kötü kaçamaklar şekerini çıkarmıştır ağırlık çökmüştür,limon suyu da tansiyonunu düşürmüştür canım,annemde hiper tansiyon var,çıkınca hemen limon sıkarız,düzelir
evet yarın cuma katanım ben listeye girecek miyim... geçebildim mi testi...
evet canım yarın listeye ekleyeceğim seni de.yalnız sen bilgilerini yaz bana.hangi etapta ayrıldın,ona göre kaça bölcez bakalım canım

Günaydın güzeller
Perşembe geldi çattı aman dikkat edelim bugün yediklerimize,yarın tartı da hepimiz hafif çıkalım inşallah

dünkü pirinç sadece 100 gr. ekside çıkarttı.bugün yine listeme devam edicem galiba,pirinç istemiyorum,sıkıldım

kaptan benim kilomu bölmicez... eski mezun geri döndü yazacakmışız sadece...
bölsek kahrolurdum valla... 2 kilo kesin çünkü... fazlasını bilmiyorum...
teşekkür ederim bu arada...

Son düzenleyen: Moderatör:
kaptan benim kilomu bölmicez... eski mezun geri döndü yazacakmışız sadece...
bölsek kahrolurdum valla... 2 kilo kesin çünkü... fazlasını bilmiyorum...
teşekkür ederim bu arada...

maviyeşile gitti aklım doğru ya sen mezundun o zaman ''mezun üye geri döndü'' mü yazıcaz,ne demişti püsküüt?

mavi yeşil deme sen bana.. kızın bütün geçmişini arattın bana...
eski mezun geri döndü yazacakmışız püsküüt öyle dedi...

Bende ankaradanim canim yagmur yagmadi bugun sen yagiyo diyince icim bi hop oldu havuz icin ama zaten eli kesince iste yalan oldu

merak ettim canim bende bi denyim ya bende konusablrim aslinda bildigim dagarcikla ama karsimda ingilizce matematik egtmi olunca mesela ziink kalcam sanki cok streslym cok hizlandrilms kursa baslicam iste o zamana kadar sözluk okuyorum
Canim karbonhidrat oyle istee cok abartinca bende tembel halsiz hissederim kendimi hele abarttiysam o gece sekerden sanirim ayagim uyutmaz yanar hep
Aynen canim oldgnca uzak durcaz bendede seker var ama yiynce cikiyo bendeki
evet yarın cuma katanım ben listeye girecek miyim... geçebildim mi testi...
Kesin girersin sen 7.takimdan oldun artik diyet kacamak sucluluk kilo verme hepsini basardin:d
Benim sacim koyu özunde ustunue acik kumral suruyodum bayadir oyle garip bi renk aliyodu canim biktim bende dun koyu yaptim bidaha boyamicam dye ama bana koyu yakisiyomus cidden oyle derlerdi banada ben inanmazdm.. Canim kilolarimiz hedeflerimiz birbirine cok yakin insallah ulascaz bende eylule 69la girmek istiyorum hayirlisi:)
mantı, yaş pasta, mercimek köfte, daha var aklımda da sizin de aklınıza sokmiyim....
Getirme aklinaaaa:d
şu anda kaçsın cnm...oyy 64 ben de çok isterim...2.5 ay sonra işe başlıycam o zamana 69 olmak istiyorum...
Valla bununla ilgili diceklerimi uste yazdim kafam karismis cok alinti var:d
mantıııı mantııı mantıııı
Yok bize manti 69 69 69...:)
:)) gecen sene ıftarda pızza huta gıttıgımde sınırsızdı.kusana kdr yemıştım:)) bı versek bı 57 yı gorsek ılk ıs abur cubur olcak:)
Yanlis dusunce canim kilo vernce ödülun sadece abur cubur olmamali gene abartmadan yemek lazim
Allah in hikmeti iste kurban olurum ben Onaa:)
Ya hani 1fincani gecnce bozuluyo ya abdest oruc falan ondan oyle bisey hatrladmda dikis gerekiyodu bak hala gecmedi kanama gdemedk yav
o kakaolu kaysiyi denicem ben canim karatayda soylemistin ama evde hala kakao yok :d iste boyle mutfagnz olunca kacamak bunlar oluyo haha:)

dünkü pirinç sadece 100 gr. ekside çıkarttı.bugün yine listeme devam edicem galiba,pirinç istemiyorum,sıkıldım
Canim bi esmer pirinci denesen onun tadi cekilir gene .demekki sende ödem yok ben oyle anladm yani 100gram neki ya bende 75.3falanim sanirim klasik tartida kusurat tam anlasilmiyo anlamadmki nolduda 75ten yukari ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…