Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tembellık yok bızım kı hanımlar tembel olamazzzzzzzzzzzzzzz... neler basarabılcegımızı herkese gostermemız lazım ..hem kılo hem iş olarak:)

sahurun ıyıymıs..ama sıyah cay yerıne yesıl ıcersen lımon ve zencefıl vs karısımlı daha kılo verdırıyor cnm

:)))) 4kıbrıt kutusu neymıs yaa bariz 2 parcayı yemıssın ıste...görmemıs olalım sende yazmamıs ol.arada bu kdr kacamak olsun ama bı daaa görmıcezpPp

sahurda bırsey yemedım.kalktım kızıma bırseyler hazırladım.ama kendım bı bardak su ıctım yattım...

aslında bı yandan spor yapsam cok ıyı olacakta ne yazıkkı cocuklardan vakıt kalmıyor ya

oyyy oyyy ne tatlı demek süpriz yaptı annesi sana...

yaa ne sürprüüss ne sürprüüüss....

geçmiş olsun canım neden kilolu ki...

vayy masallah nasil anlamadin 3 ay boyunca, hey gidi ya Rabbim in isine bak sen :)

hmm ben de aslanim, bi kukrerim hepiniz kacarsiniz hee

canım ben 2 ay regl de oldum... üstüne görmek derler ya..

Konyami ora yagmasin yagmur ya ben havuza gdcem yariin

evet canım Konya... sen neredesin...

Kizlar az biraz calistim geldim özünde ingilizcem iyi ama kelime bilmiyorum sozlük okuyorum bunalim bde yaziyorum onlari 582sayfa nasil biter ki yagmur sen nasi yaptin bu ingilizce olayni kelimeleri?
canım yaa burda KK da birisi bana görsel hafızalı kelimeler göndermişti...
resme bakıyosun sonra kelimeyi ezberliyosun falan... bulabilirsem göndereyim sana çok kolay oluyor ezberlemesi...
ben de çok iyi çeviri yaparım ama gel gelelim konuşamam... 2 kelimeyi bi araya getiremem...

yok canım yaa yokmuş öyle bişey...
dr da bana öyle demişti ben de ağlata ağlata bıraktırmak zorunda kaldım.. halbuki düşünemedim zehirlese 3 ayda zehirlerdi zaten...
benim arkadaşım doğuma kadar emzirdi hiç bişeyde olmadı... ömür boyu bunun pişmanlığını yaşayacağım...
bi de hep hayalimde 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum çocuklarımı ama olmadı kızımı ise hiç emziremedim... sağa sağa anca 3 ay idare edebildim... emmeyince sütüm de kesildi gitti...

canım ben ömrümde pizzayı ne gördüm ne yedim...zararlı derdi annem bize yedirmezdi... ben de hep kötü bişey gibi algılardım onu...
boyutunu bilmediğim için kibrit kutusuyla örnek verim dedim...
çok pişmanım çoookkk....hakketten zararlıymış annem haklıymış... psikolojimi bile bozdu...

:)) annenın sozunu dınlemezsen böyle omur boyu pışman olursun...bırdaha pizza gordunmu ben gelim aklına:) puhaha

Oy oy gözlerime inanamıyorum ne güzel bir tablo bu da 7. takımın toparlanışının ve azminin tablosudur
amerikadayim ipek cim.. ikimiz topigin gurbetcileri olduk
Evet öyle olmuşuz ben takıma ilk girdiğimde kaptanda dahil üyelerin çoğu gurbetçiydi.Takım normalleşti galiba
Ben gelmeye 1 ay kala tatil moduna giriyordum sen yine iyisin
1 saat yürü tatlım ancak atarsın

Anneler ne de bilirmiş herşeyi değil mi zararlı o cızzz dokunma

ben de öyle maviyeşilcim...akşamları aslında kızım erken uyuyor ama o zamanda kendimden geçmiş oluyorum..kızım uyuyunca mutfagı toplayınca yorgunluk basıyor ama bunlar bahane olmamalı...emek vermeden zayıflanmıyor...

oyyy ne güzelllll tatile geliceksin....tadını çıkar yağmurcum...

kızlar ben dün tansiyon düşüklüğü yaşadım..sonradan aklıam geldi sebebi..iştahımı kessin die bir limonu sıkıp çok az su ekleyerek içmiştim üzerine yorgunluk uyusuzluk eklenince çok kötü oldu...iftar yemeğini hazırlarken ağlıycaktım nerdeyse halsizlikten...sonra kızımı uyuttum duş alıp sızıp kalmışım..emzirmeye uyanınca her yer dönüyordu..düşücek gibiydim su anda iyi sayılırım...bir de aklıma geldi ben dün çok kötü kaçamaklar yaprım..zararlı yiycekler kötü karbon hidratlar insanda halsizlik yorgunluk hımbbıllık yapıyor dimi...siz de öyle oluyormusunuz bunlardan yediğinizde.

evet şimdi önce doktora ordan da kuaföre gideceğim.. yürüyerek gideyim de faydası olsun...

geçmiş olsun canım... limon tansiyonu mu düşürüyomuş hiç bilmiyodum...
herkesde oluyo mu bilmiyorum ama bende şeker olunca dediğin gibi kötü karbon afyon etkisi yapıyo bende...
kesinlikle gözümü açamam... yerimden kalkamam... uzak durmakta fayda var...

kesınlıkle.ama spor ramazanda yapamam gıbıme gelıyor..nasıl aksam oldugunu anlamıyorum.su an bıle ıs yaparken buraya arada gelıp bakınıorum

yok zayıflayana kadar bi daha yapmam artık... 55 i görünce ödül olarak kendime pizza yapacağım...

:)) bana da ısmarlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))

günaydın cnm...eline geçmiş olsun cnm..saçını ne renge boyadınnn..ben de sarı röfleliyim bu aralar köklü değişim yapasım var ama sarı iyi diye aklımı çeliyolar...bakalım bayram önü düşünüyorum bişiyleer...bi de 74. 9 olurssammm ohhh değmeyin keyfimee

bende bı 64 u gorsem ne ıyı olur.tartılmak ıstemıorum ıftardsn once tartılcam heyecanla beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…