Canım benim de hiç çalışasım yok, tatil de yok, tatil moduna gireceğim ama bolca tembellik var, ağustosun 10'una ve 30'una yetiştirmem gereken iki yazı var lakin hiç umurumda değil sanki, bu konuda da birbirimizi motive edelim, benim bütün arkadaşlarım doçent oldu, bir ben kaldım geride
Bu arada çizelgem seninkinin aynısı olmuş, yalnız senin kız çok hızlı koşuyor, benimki yaşlı olduğu için geriden geliyor :82:
sahurun ıyıymıs..ama sıyah cay yerıne yesıl ıcersen lımon ve zencefıl vs karısımlı daha kılo verdırıyor cnmSahur yaptım, unutmadan yazıvereyim yediklerimi,
1 büyük bardak su, 1 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 siyah zeytin
5 adet yaprak sarma
limon zencefil ilaveli siyah çay yarım fincan içebildim
2 büyük bardak su
:)))) 4kıbrıt kutusu neymıs yaa bariz 2 parcayı yemıssın ıste...görmemıs olalım sende yazmamıs ol.arada bu kdr kacamak olsun ama bı daaa görmıcezhayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:
oyyy oyyy ne tatlı demek süpriz yaptı annesi sana...
geçmiş olsun canım neden kilolu ki...bugun bende nıyetlıyım sonunda cok sukur..
sahur yıne yok:))
kızım 8 yasında ve 44 kıloydu..yarım yamalak orucu ıle 41,5 a ındı sımdıden...endokrın doktoruna getırdım gogusler buyumeye basladıydı akrabalardada 9 yasında regl olan vardı.doktor 11 yasında gosterdıgını soyledı kılo vermesı gerektıgını soyledı.bı kaç test daha yapılıp duruma gore ılac verecek doktor..
kızımdan utanmaya basladım o daha cbk kılo verıo benden:)
vayy masallah nasil anlamadin 3 ay boyunca, hey gidi ya Rabbim in isine bak sen :)
hmm ben de aslanim, bi kukrerim hepiniz kacarsiniz hee
Konyami ora yagmasin yagmur ya ben havuza gdcem yariin
canım yaa burda KK da birisi bana görsel hafızalı kelimeler göndermişti...Kizlar az biraz calistim geldim özünde ingilizcem iyi ama kelime bilmiyorum sozlük okuyorum bunalim bde yaziyorum onlari 582sayfa nasil biter ki yagmur sen nasi yaptin bu ingilizce olayni kelimeleri?
kız bebek sütü kusmaz o nerden çıktıhamileyken bebek emzirilmez,süt bebeği zehirler,içeriği değişirmiş
canım hamileykenki sütün 1. bebeğine dokunmamış mı? Çok azmış araları,çok zor olmuştur.allah yardımcın olsun canım
tembellık yok bızım kı hanımlar tembel olamazzzzzzzzzzzzzzz... neler basarabılcegımızı herkese gostermemız lazım ..hem kılo hem iş olarak:)
sahurun ıyıymıs..ama sıyah cay yerıne yesıl ıcersen lımon ve zencefıl vs karısımlı daha kılo verdırıyor cnm
:)))) 4kıbrıt kutusu neymıs yaa bariz 2 parcayı yemıssın ıste...görmemıs olalım sende yazmamıs ol.arada bu kdr kacamak olsun ama bı daaa görmıcezpPp
canım ben ömrümde pizzayı ne gördüm ne yedim...zararlı derdi annem bize yedirmezdi... ben de hep kötü bişey gibi algılardım onu...
boyutunu bilmediğim için kibrit kutusuyla örnek verim dedim...
çok pişmanım çoookkk....hakketten zararlıymış annem haklıymış... psikolojimi bile bozdu...
Oy oy gözlerime inanamıyorum ne güzel bir tablo bu da 7. takımın toparlanışının ve azminin tablosudurMaviyesil 16
gerbera 36:)
anane 39:)
ipekyol 33:)
saphira 28:)
pasam 35:)
yagmur 11
maibeyaz7
shopaholic 6
nev 10
yagmur nazarin degdi he kendne:) yesilerik i yarin saymaya baslamam mantikli geldi kaptan ama masallah bize bana kupa nasil yapiliyo ogretin ya:d
Evet öyle olmuşuz ben takıma ilk girdiğimde kaptanda dahil üyelerin çoğu gurbetçiydi.Takım normalleşti galibaamerikadayim ipek cim.. ikimiz topigin gurbetcileri olduk
Ben gelmeye 1 ay kala tatil moduna giriyordum sen yine iyisiniftara 4 saat kaldi....
bugun bi programa katilicas aksam 7 de orda olmamiz lazim,
benim aslinda ders calismam lazim ama Ramazan aksamlari cok yogun geciyor.
gunduz de canim hic bi sey yapmak istemiyor
evde olsam ne guzel yatar uyurum ama ise gelince de bi seyler yapmak lazim,
degilse hoca kizar.. ama bu aralar cok tembelim. vakit gecmiyor.
turkiyeye gidices diye tatil moduna girdim galiba simdiden.
ayy saka maka 2 hafta kaldi... geliyoruz turkiyem bekle bizi
1 saat yürü tatlım ancak atarsınhayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:
canım ben ömrümde pizzayı ne gördüm ne yedim...zararlı derdi annem bize yedirmezdi... ben de hep kötü bişey gibi algılardım onu...
boyutunu bilmediğim için kibrit kutusuyla örnek verim dedim...
çok pişmanım çoookkk....hakketten zararlıymış annem haklıymış... psikolojimi bile bozdu...
ben de öyle maviyeşilcim...akşamları aslında kızım erken uyuyor ama o zamanda kendimden geçmiş oluyorum..kızım uyuyunca mutfagı toplayınca yorgunluk basıyor ama bunlar bahane olmamalı...emek vermeden zayıflanmıyor...sahurda bırsey yemedım.kalktım kızıma bırseyler hazırladım.ama kendım bı bardak su ıctım yattım...
aslında bı yandan spor yapsam cok ıyı olacakta ne yazıkkı cocuklardan vakıt kalmıyor ya
iftara 4 saat kaldi....
bugun bi programa katilicas aksam 7 de orda olmamiz lazim,
benim aslinda ders calismam lazim ama Ramazan aksamlari cok yogun geciyor.
gunduz de canim hic bi sey yapmak istemiyor
evde olsam ne guzel yatar uyurum ama ise gelince de bi seyler yapmak lazim,
degilse hoca kizar.. ama bu aralar cok tembelim. vakit gecmiyor.
turkiyeye gidices diye tatil moduna girdim galiba simdiden.
ayy saka maka 2 hafta kaldi... geliyoruz turkiyem bekle bizi
:)) annenın sozunu dınlemezsen böyle omur boyu pışman olursun...bırdaha pizza gordunmu ben gelim aklına:) puhaha
Oy oy gözlerime inanamıyorum ne güzel bir tablo bu da 7. takımın toparlanışının ve azminin tablosudur
Evet öyle olmuşuz ben takıma ilk girdiğimde kaptanda dahil üyelerin çoğu gurbetçiydi.Takım normalleşti galiba
Ben gelmeye 1 ay kala tatil moduna giriyordum sen yine iyisin
1 saat yürü tatlım ancak atarsın
Anneler ne de bilirmiş herşeyi değil mi zararlı o cızzz dokunma
yok zayıflayana kadar bi daha yapmam artık... 55 i görünce ödül olarak kendime pizza yapacağım...
kızlar ben dün tansiyon düşüklüğü yaşadım..sonradan aklıam geldi sebebi..iştahımı kessin die bir limonu sıkıp çok az su ekleyerek içmiştim üzerine yorgunluk uyusuzluk eklenince çok kötü oldu...iftar yemeğini hazırlarken ağlıycaktım nerdeyse halsizlikten...sonra kızımı uyuttum duş alıp sızıp kalmışım..emzirmeye uyanınca her yer dönüyordu..düşücek gibiydim su anda iyi sayılırım...bir de aklıma geldi ben dün çok kötü kaçamaklar yaprım..zararlı yiycekler kötü karbon hidratlar insanda halsizlik yorgunluk hımbbıllık yapıyor dimi...siz de öyle oluyormusunuz bunlardan yediğinizde.
ben de öyle maviyeşilcim...akşamları aslında kızım erken uyuyor ama o zamanda kendimden geçmiş oluyorum..kızım uyuyunca mutfagı toplayınca yorgunluk basıyor ama bunlar bahane olmamalı...emek vermeden zayıflanmıyor...
oyyy ne güzelllll tatile geliceksin....tadını çıkar yağmurcum...
yok zayıflayana kadar bi daha yapmam artık... 55 i görünce ödül olarak kendime pizza yapacağım...
günaydınnnn şekerler....az kaloriliiii bir gün olsunnnnnn cıssss cısss...yarın cumaaa
Gunaydin kizlar cokmu erkenciyim ne:) nazar degdi bana elimi cok pis kestim sacimi boyamstim bde kilo atinca insana döndum azcik kimin nazarysaşaka şaka ben sakarım tek sikinti bu smdi butun gece elim kanadi ama 1kahve fincanini gectimi bilemiyorum gene sahurumu yaptim zaten havuza yarinda gdememki bu elle ben
yesilerik yaslimisin sen askolsun sana genciz hepmizz:)
pasam yesil elmayla aksama nasiil durcan cok merak ediyorum esin yapmadi diyemi boyle es gectindunku iftardanmi bilemedm ama sahurunu sıkı yapmaya calis :)
kaptanim bende dün bal ve kuru kaysi kacamagi yaptim iftarda bal bi cay k kaysida bitane ama sari olandan canim tatli cekiyodu alisveristen beri napiym
oyle iste kizlar ben yatym ozaman geri :d
evet yarın cuma katanım ben listeye girecek miyim... geçebildim mi testi...
günaydın cnm...eline geçmiş olsun cnm..saçını ne renge boyadınnn..ben de sarı röfleliyim bu aralar köklü değişim yapasım var ama sarı iyi diye aklımı çeliyolar...bakalım bayram önü düşünüyorum bişiyleer...bi de 74. 9 olurssammm ohhh değmeyin keyfimee
benim de kendime ödül sistemi kurmam lazım...ahhh ahhh en yakın zamanda 74.9 olunca yani 5 kg sonra ne yesem acaba..bi düşiniyim
bende bı 64 u gorsem ne ıyı olur.tartılmak ıstemıorum ıftardsn once tartılcam heyecanla beklıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?