Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok haklisinda iste kolayla hamburgerle cikolatayla buyuynce boyle oluyo ben cocukken mesela kahve icmistm uykumu alsin dye daha ilkokuldaydm cok iyi hatrliyorum odevm vardi uykumda vardi ama kahve ise yaramadi daha o yasta ne kadar alismis bunye kafeine zararli sagliksiz ama cidden agzim kuruyo icmeynce baska biseyde etkilemiyo valla cok kotu

canim kurtulcaz bak kasimda 18kilon gitmis olsun hedef koy kendne ben eylule 69olmak istiyorum hedef bu bendeki:) bugun alisverise ciktim bide orucluydum pastalarin baklavalarin onunden gecerken aglayasim geldi bide kendmi sisman hssetmeme ragmen hala canim istedi ya cok kizdim kendme..

Bu akşam lise arkadaşlarımla dışarda iftar yaptık, yediklerimi paylaşayım sizlerle;

Bir bardak su doğal olarak
Bir kepçe mercimek çorbası
İki kaşık pilav yanında iki kaşık kavurma
İki kaşık patlıcan közleme bir kaşık yoğurt
Bir-iki çatal güllaç tadına bakmak için

İki bardak çay, bir fincan kahve

Eve gelince bir sade soda

Yemediklerim, kıymalı pide, kola, hurma peynir türü iftariyelikler,

Valla anca bunları yememişim diğerlerini yedim

bence menün gayet güzel ve debgeli olmuş canım.Afiyet olsun

vaay koçum benim neyini alıntılamadım :26:
koç gibi hatunum veseelam bundan sonra herkes naber dicek banabak teker teker yorulmadan okuyorum sizleri bu benim görevim sizlerinde görevi beni şımartmak anladın sen oni
Pasam yettiim gayri...iyi yemissin.
ben iftarda yogurt corbam
iki uc kasik menemen
iki uc karppuz
Bi dilim borek
bes buyuk bardak su

kendimi tutuom dondurma yememek icin.....
canım hiç acıkmadım sahurada birşey yemicem suyumla ilacımı içicem galiba eşim yarın işi agrı oldugundan tutamıcako yemeyincede benim sahura kalkasım yok

Maviyesil 16
gerbera 36:)
anane 39:)
ipekyol 33:)
saphira 28:)
pasam 35:)
yagmur 11
maibeyaz7
shopaholic 6
nev 10

yagmur nazarin degdi he kendne:) yesilerik i yarin saymaya baslamam mantikli geldi kaptan ama masallah bize bana kupa nasil yapiliyo ogretin ya:d

Sen nerde yaşıyorsun tatlım
amerikadayim ipek cim.. ikimiz topigin gurbetcileri olduk

anliyorum canim iste her bagimlilik yapan sey gibi kola da tedavi gibi bi surec istiyor kopmak icin,
bunun icin cok saglam bi iradeye ihtiyacin var, gordugum tanidigim kadariyla sen bunu basarabilirsin canim

hmm bence gayet guzel bi menu olmus canim, afiyet seker olsun

Maviyesil 16
gerbera 36:)
anane 39:) tebrikler canim...
ipekyol 33:)
saphira 28:)
pasam 35:)
yagmur 11
maibeyaz7
shopaholic 6
nev 10

iki nokta ust uste 65 iki nokta ustuste yapinca oluyor.
normalde alttaki emoticon lain fazlasi yazan kismina basinca cikiyor.

iftara 4 saat kaldi....
bugun bi programa katilicas aksam 7 de orda olmamiz lazim,
benim aslinda ders calismam lazim ama Ramazan aksamlari cok yogun geciyor.
gunduz de canim hic bi sey yapmak istemiyor
evde olsam ne guzel yatar uyurum ama ise gelince de bi seyler yapmak lazim,
degilse hoca kizar.. ama bu aralar cok tembelim. vakit gecmiyor.
turkiyeye gidices diye tatil moduna girdim galiba simdiden.
ayy saka maka 2 hafta kaldi... geliyoruz turkiyem bekle bizi

eline sağlık canım ve tebrikler

bence de tatil moduna girmişsin canım ne güzel :124:

kaptan im saphis im dokul bakalim neler yedin

ben de iftarda ne yesem acaba, gerci menu de ne olcak tam bilmiyorum ama,
tatli etimek tatlisi olcak onu yiyemem, pilav yiyemem,
zeytinyagli fasulye ve salata yaptim ben onlardan yiyebilirim.
bakalim ins doyarim simdiden midemin derdine dustum

hafiften de basim agriyor ha

Canım benim de hiç çalışasım yok, tatil de yok, tatil moduna gireceğim ama bolca tembellik var, ağustosun 10'una ve 30'una yetiştirmem gereken iki yazı var lakin hiç umurumda değil sanki, bu konuda da birbirimizi motive edelim, benim bütün arkadaşlarım doçent oldu, bir ben kaldım geride

Bu arada çizelgem seninkinin aynısı olmuş, yalnız senin kız çok hızlı koşuyor, benimki yaşlı olduğu için geriden geliyor :82:

Son düzenleme:
Tesekkurler canim bakym kupayi kim alcak yarn:) ya aslinda bende birakablrim diye dusunuyorum su okul stresi bi bitse denicem hatta birakcam diyim denemicem. Oylede dedin ya daha bi heveslendim:)

kizlar ben yatiyorum sahurda yazarim vaktim olursa kendnze iyi bakin Allah a emanet olun iyi geceler:)

:)

ben bugün pirinç yaptım canım.kuşlukta biraz meyve yedim.½ şeftal,,1/4 armut ve 2 kayısı.3 öğün yoğurtla 1 er çay bardağı pirinç lapası yedim.arada tatlıdan tırtıkladım.bir de son öğünümde hepsini bitiremedim pirincin,midem bulandı artık.geçen hafta 3 günlük pirinç bana yetmiş.yarın nasıl yapıcam diye düşünüyorum.olmazsa listeme devam edicem yarın ya da belki azaltarak yaparım

zeytinyağlı fasulye gayet güzel canım,yanında salata ve mutlaka yoğurtla ye dedim.hala karataya devam mı yoksa ekmek filan ekliyor musun menülerine

Paşam görememişim gerçekten kusuruma bakma, sana hassaten teşekkür ederim.

Bu arada ben de koç burcuyum :26:

allah şükür bir koç daha bende korkuyodum :18::18kadar akrebin içinde kaldım diye
kızlar sahur da yedigim tek şey bir adet ekşili elma ilaçlarımı içicem suyla birlikte temem bu iş ölmezsek sabah görüşmek üzere bebeler

Sahur yaptım, unutmadan yazıvereyim yediklerimi,

1 büyük bardak su, 1 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 siyah zeytin
5 adet yaprak sarma
limon zencefil ilaveli siyah çay yarım fincan içebildim
2 büyük bardak su

hayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin kizlar cokmu erkenciyim ne:) nazar degdi bana elimi cok pis kestim sacimi boyamstim bde kilo atinca insana döndum azcik kimin nazarysa şaka şaka ben sakarım tek sikinti bu smdi butun gece elim kanadi ama 1kahve fincanini gectimi bilemiyorum gene sahurumu yaptim zaten havuza yarinda gdememki bu elle ben

yesilerik yaslimisin sen askolsun sana genciz hepmizz:)

pasam yesil elmayla aksama nasiil durcan cok merak ediyorum esin yapmadi diyemi boyle es gectindunku iftardanmi bilemedm ama sahurunu sıkı yapmaya calis :)

kaptanim bende dün bal ve kuru kaysi kacamagi yaptim iftarda bal bi cay k kaysida bitane ama sari olandan canim tatli cekiyodu alisveristen beri napiym

oyle iste kizlar ben yatym ozaman geri :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…