Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla canım abdestin bozulması için kanamanın bir miktarı var mı onu bilmiyorum :26:
ben de şu jasmin pirinçle deneyeyim diye düşündüm.ikisini de denerim artık napiim.canım ben pirinçle 1 günde 1.3 kg bile attım daha önce.dediğin gibi ödemim yok sanırım şu ara,tuz tüketimime çok dikkat ettim sanırım faydası oldu.Çok kahve de içmedim bu ara

:99::99::99::99::99:anladın seb,n benim diyecegimihem yiyoruz hem pişman oluyorz olmuyo böle iradeli olucez mesela beni örnek al kilo veirirsem kendimi ödüllendiriyorum bir hgün ama öteki zamanlarda yemiyorum zetn yesemde pişman olup ben ne yaptım diyim aglamaklı oluyorum orucuda lalah rızası için tutuyoruz canım sakın öyle düşünme ben böyle dedim diye küsma kırılma olurmu bütün oruç sevabı gider şimdilik topikçe affettik seni birdaha yasak şey yedigini görüyüm sana söz veriyorum ilk şaplagı ben atıcem sana
canım eşim tutamadı bugün 3 yere gidicek :18::18:dün tuttu ama dünde ban akızdı zaten sen ye bana ne bakıyosun diye acaba diyrum sahuru hep hazırlıyım yerse yer benimle tutarsa tutar tutnazsa tutmaz kanımca:44::44:elmaya gelince birdaha elma yemekmi asla sabahın köründe öyle bir bagırsak agrısıyla uyandımki zannettimmki dogum sancılarım başladı 3 kere gittim tık yok sabah başladım git gel karın agrısı afedersiniz birde mideyi mozmuşum ishal olmuşumne var ne yok içim boşaldı yeminle halende agrıyor karnım okadar bagırsaklarımı çalıştırdıki sormayın wc kanka olduk resmen
günaydınnnn şekerler....az kaloriliiii bir gün olsunnnnnn cıssss cısss...yarın cumaaa
sanada bebem
Günaydın güzeller
Perşembe geldi çattı aman dikkat edelim bugün yediklerimize,yarın tartı da hepimiz hafif çıkalım inşallah
aman canım ne yicez ben sana diyiveriyim aama süprriz olsun akşama yazarım
kızlar ne var ne yok görüşmeyeli bugün geç yattım erken wc kalkyat macerasından dolayı 12 kalktım oda uyumadım ne yatakta döndüm durdum sizler ne alemdesiniz akşaa ne menü var hanginizde daha güzel mamalar varsa yemeye gelicem atlıcem süpürgeme hemen ordayım

Kahvaltı:12.30 yaptım o yüzden bugün öğle öğünümü atlayıp,2 ara öğün yapacağım.Listem o şekilde

2 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 domates
½ salatalık
maydanoz-dereotu (limonlu)
1 dilim tulum peyniri
2 fincan çay

Kahve odemmi yapiyomus .canim tuzu hic kullanma bence ben biraktim artik sabah kalkinca yuzum bana supriz yapip sismiyo artik:)
diyetisyen listenle devam etmen en mantiklisi canim bencede bu kizarmis ekmekle normal ekmegin farki nedirki?
Ben tavuk yapcam canim gel yiyelm bugunde son gunum gidaklicaktim yoksa:d
elma oyledir canim annem her sabah yer yemezse tuvalete cikamaz sen yumurta peynir protein agrlikli beslen sahurda tokta tutar onlar

günaydınnnn şekerler....az kaloriliiii bir gün olsunnnnnn cıssss cısss...yarın cumaaa
Hadi bakalım bu hafta dereceyi mi oynuyoruz
Uyy shopa dikkat et tatlım valla spor yapmayınca mümkün değil kilo verilmiyor
yok zayıflayana kadar bi daha yapmam artık... 55 i görünce ödül olarak kendime pizza yapacağım...
Güzel bi ödülmüş benim çooookk yapacaklarım var ama o dönemde dikkat etmek lazım ipin ucu kaçmasın
Karbonhidrat rehavet yapar uzak durmak lazım kan şekeri düştüğü için bazen ramaanda kriz oluyor ama dengelemek lazımm
evet şimdi önce doktora ordan da kuaföre gideceğim.. yürüyerek gideyim de faydası olsun...
Aferin bak hemen kapmışsın..Hayırdır dr a neden gidiyorsun
Ben de eskiden röfleliydim uçlarında kaldı azcık.Şimdi tekrar mı yapsam diye düşünüyorum gitmeden.Bazen aklımdan kızıl geçiyor ama bakımı çok zormuşgaliba kızılın orda kuaför bulabileceğimi de zannetmiyorum bakalım kararsızım
şu anda kaçsın cnm...oyy 64 ben de çok isterim...2.5 ay sonra işe başlıycam o zamana 69 olmak istiyorum...
Çok az kalmış tatlım sen spora çok ağırlık vermelisin hemen toparlanırsın inan
bende ah ah o zamanlarda diyet formuna geçseydim belki hamileliğimde de kilo alışım azalırdı ama neyse zararın neresinden dönersek kardır

Ben bu hafta 200 gr vermişim ama olsun netice de tartıda 73 lü rakam gördüm sonunda şeytanın bacağını kırdım alkış bana

çok sevindirik oldumşimdik bu tartı işi ne oluyor ne zaman artılcaz iftardan öncemi tartılıp bildirim yapcaz

ben dün yedin canım tavuk acaba diyorum bugündemi yesem haşlama şöyle diyorum az semizotu var roka var badem domates tavugu ditsem üstüne kekik ve nane yapsam az nar eşkisi koysan hakiki sıvı yagla bir salata yapayım diyorum yanınada bir kase arpa şeyriyeli soguk yogurt çorbası 4 yemek kaşıgı patlıcan yemegi sarımsaklı bol domatesli kısa tritli yanınada 3 yemek kaşıgı bulgur ardakad bir soda içerim temem akşam menüm bu sonra demeyin menünü yazmadın

***7. TAKIM 268. ETAP***

SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89

7. TAKIM ORTALAMASI:

***7. TAKIM 268. ETAP***

SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89

7. TAKIM ORTALAMASI:

Hayırdır tatlım valla senden şüphelendim çok heyecanlısın galiba yerinde duramıyorsun sanki erkenden ekledin listeyi

ara:½ pk light bisküvi (pakette 4 ad. var zaten,2 tanesini yedim)
½ bardak süt
mümkün olduğuna kullanmamaya çalışıyorum canım tuzu.
kahvyl çok emin değilim yalnız nescafe paketinde doğal antioksidan yazıyor :26:
Ben bu hafta 200 gr vermişim ama olsun netice de tartıda 73 lü rakam gördüm sonunda şeytanın bacağını kırdım alkış bana
canım senin kilon çok yok ya zaten az gitmesi çok normal bence.maşallah diyelim
çok sevindirik oldumşimdik bu tartı işi ne oluyor ne zaman artılcaz iftardan öncemi tartılıp bildirim yapcaz
evet hayatım iftardan önce tartıl bu akşam güzel bir sonuç gelecek senden belli
***7. TAKIM 268. ETAP***

SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89

7. TAKIM ORTALAMASI:
eline sağlık canım maibeyazı da ekliycez

***7. TAKIM 268. ETAP***

SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89
maibeyaz (64 mezun üye geri döndü

7. TAKIM ORTALAMASI:

***7. TAKIM 268. ETAP***

SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89
maibeyaz (64 mezun üye geri döndü

7. TAKIM ORTALAMASI:

kızlar bu haftada sebze haftam galiba ben bayramda rejimli oluyorum doğrumu hesapladım..

neyse domatesli bi tane havuç bi tanede soğanla yağsız az tuzlu çorba yapıyoruz bde yesil fasulye yapcam oda yağsız az tuzlu olur rokada alırım yarın rokalı salata yaparım inşallah doyarım nev nerdesin yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…