Ya hani 1fincani gecnce bozuluyo ya abdest oruc falan ondan oyle bisey hatrladmda dikis gerekiyodu bak hala gecmedi kanama gdemedk yav
o kakaolu kaysiyi denicem ben canim karatayda soylemistin ama evde hala kakao yok :d iste boyle mutfagnz olunca kacamak bunlar oluyo haha:)
Canim bi esmer pirinci denesen onun tadi cekilir gene .demekki sende ödem yok ben oyle anladm yani 100gram neki ya bende 75.3falanim sanirim klasik tartida kusurat tam anlasilmiyo anlamadmki nolduda 75ten yukari ciktim
:99::99::99::99::99:anladın seb,n benim diyecegimihayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:
canım eşim tutamadı bugün 3 yere gidicek :18::18:dün tuttu ama dünde ban akızdı zaten sen ye bana ne bakıyosun diye acaba diyrum sahuru hep hazırlıyım yerse yer benimle tutarsa tutar tutnazsa tutmaz kanımca:44::44:elmaya gelince birdaha elma yemekmi asla sabahın köründe öyle bir bagırsak agrısıyla uyandımki zannettimmki dogum sancılarım başladı 3 kere gittim tık yok sabah başladım git gel karın agrısı afedersiniz birde mideyi mozmuşum ishal olmuşumGunaydin kizlar cokmu erkenciyim ne:) nazar degdi bana elimi cok pis kestim sacimi boyamstim bde kilo atinca insana döndum azcik kimin nazarysaşaka şaka ben sakarım tek sikinti bu smdi butun gece elim kanadi ama 1kahve fincanini gectimi bilemiyorum gene sahurumu yaptim zaten havuza yarinda gdememki bu elle ben
yesilerik yaslimisin sen askolsun sana genciz hepmizz:)
pasam yesil elmayla aksama nasiil durcan cok merak ediyorum esin yapmadi diyemi boyle es gectindunku iftardanmi bilemedm ama sahurunu sıkı yapmaya calis :)
kaptanim bende dün bal ve kuru kaysi kacamagi yaptim iftarda bal bi cay k kaysida bitane ama sari olandan canim tatli cekiyodu alisveristen beri napiym
oyle iste kizlar ben yatym ozaman geri :d
günaydınnnn şekerler....az kaloriliiii bir gün olsunnnnnn cıssss cısss...yarın cumaaa
aman canım ne yicez ben sana diyiveriyimGünaydın güzeller
Perşembe geldi çattı aman dikkat edelim bugün yediklerimize,yarın tartı da hepimiz hafif çıkalım inşallah
Kahve odemmi yapiyomus .canim tuzu hic kullanma bence ben biraktim artik sabah kalkinca yuzum bana supriz yapip sismiyo artik:)valla canım abdestin bozulması için kanamanın bir miktarı var mı onu bilmiyorum :26:
ben de şu jasmin pirinçle deneyeyim diye düşündüm.ikisini de denerim artık napiim.canım ben pirinçle 1 günde 1.3 kg bile attım daha önce.dediğin gibi ödemim yok sanırım şu ara,tuz tüketimime çok dikkat ettim sanırım faydası oldu.Çok kahve de içmedim bu ara
Ben tavuk yapcam canim gel yiyelm bugunde son gunum gidaklicaktim yoksa:d:99::99::99::99::99:anladın seb,n benim diyecegimihem yiyoruz hem pişman oluyorz olmuyo böle iradeli olucez mesela beni örnek al kilo veirirsem kendimi ödüllendiriyorum bir hgün ama öteki zamanlarda yemiyorum zetn yesemde pişman olup ben ne yaptım diyim aglamaklı oluyorum orucuda lalah rızası için tutuyoruz canım sakın öyle düşünme ben böyle dedim diye küsma kırılma olurmu bütün oruç sevabı gider şimdilik topikçe affettik seni birdaha yasak şey yedigini görüyüm sana söz veriyorum ilk şaplagı ben atıcem sana
canım eşim tutamadı bugün 3 yere gidicek :18::18:dün tuttu ama dünde ban akızdı zaten sen ye bana ne bakıyosun diye acaba diyrum sahuru hep hazırlıyım yerse yer benimle tutarsa tutar tutnazsa tutmaz kanımca:44::44:elmaya gelince birdaha elma yemekmi asla sabahın köründe öyle bir bagırsak agrısıyla uyandımki zannettimmki dogum sancılarım başladı 3 kere gittim tık yok sabah başladım git gel karın agrısı afedersiniz birde mideyi mozmuşum ishal olmuşumne var ne yok içim boşaldı yeminle halende agrıyor karnım okadar bagırsaklarımı çalıştırdıki sormayın wc kanka olduk resmen
sanada bebem
aman canım ne yicez ben sana diyiveriyimaama süprriz olsun akşama yazarım
kızlar ne var ne yok görüşmeyeli bugün geç yattım erken wc kalkyat macerasından dolayı 12 kalktım oda uyumadım ne yatakta döndüm durdumsizler ne alemdesiniz akşaa ne menü var hanginizde daha güzel mamalar varsa yemeye gelicem atlıcem süpürgeme hemen ordayım
Hadi bakalım bu hafta dereceyi mi oynuyoruzgünaydınnnn şekerler....az kaloriliiii bir gün olsunnnnnn cıssss cısss...yarın cumaaa
Uyy shopa dikkat et tatlım valla spor yapmayınca mümkün değil kilo verilmiyorben de öyle maviyeşilcim...akşamları aslında kızım erken uyuyor ama o zamanda kendimden geçmiş oluyorum..kızım uyuyunca mutfagı toplayınca yorgunluk basıyor ama bunlar bahane olmamalı...emek vermeden zayıflanmıyor...
oyyy ne güzelllll tatile geliceksin....tadını çıkar yağmurcum...
Güzel bi ödülmüş benim çooookk yapacaklarım var ama o dönemde dikkat etmek lazım ipin ucu kaçmasınyok zayıflayana kadar bi daha yapmam artık... 55 i görünce ödül olarak kendime pizza yapacağım...
Karbonhidrat rehavet yapar uzak durmak lazım kan şekeri düştüğü için bazen ramaanda kriz oluyor ama dengelemek lazımmkızlar ben dün tansiyon düşüklüğü yaşadım..sonradan aklıam geldi sebebi..iştahımı kessin die bir limonu sıkıp çok az su ekleyerek içmiştim üzerine yorgunluk uyusuzluk eklenince çok kötü oldu...iftar yemeğini hazırlarken ağlıycaktım nerdeyse halsizlikten...sonra kızımı uyuttum duş alıp sızıp kalmışım..emzirmeye uyanınca her yer dönüyordu..düşücek gibiydim su anda iyi sayılırım...bir de aklıma geldi ben dün çok kötü kaçamaklar yaprım..zararlı yiycekler kötü karbon hidratlar insanda halsizlik yorgunluk hımbbıllık yapıyor dimi...siz de öyle oluyormusunuz bunlardan yediğinizde.
Aferin bak hemen kapmışsın..Hayırdır dr a neden gidiyorsunevet şimdi önce doktora ordan da kuaföre gideceğim.. yürüyerek gideyim de faydası olsun...
Ben de eskiden röfleliydim uçlarında kaldı azcık.Şimdi tekrar mı yapsam diye düşünüyorum gitmeden.Bazen aklımdan kızıl geçiyor ama bakımı çok zormuşgaliba kızılın orda kuaför bulabileceğimi de zannetmiyorum bakalım kararsızımgünaydın cnm...eline geçmiş olsun cnm..saçını ne renge boyadınnn..ben de sarı röfleliyim bu aralar köklü değişim yapasım var ama sarı iyi diye aklımı çeliyolar...bakalım bayram önü düşünüyorum bişiyleer...bi de 74. 9 olurssammm ohhh değmeyin keyfimee
Çok az kalmış tatlım sen spora çok ağırlık vermelisin hemen toparlanırsın inanşu anda kaçsın cnm...oyy 64 ben de çok isterim...2.5 ay sonra işe başlıycam o zamana 69 olmak istiyorum...
bende ah ah o zamanlarda diyet formuna geçseydim belki hamileliğimde de kilo alışım azalırdı ama neyse zararın neresinden dönersek kardırtamam canım
mavicim çok güzel bir kilodasın..kilolar alıp başını gitmeden frenlediğin içinde tebrik ediyorum seni...ben 52 kilodan 62 ye çıkınca günlerce ağlamıştım ama vermek adına bir şeyler yapmadıgım için..84 lere fırladım..su anda 79 larla boğuşuyorum...
valla canım abdestin bozulması için kanamanın bir miktarı var mı onu bilmiyorum :26:
ben de şu jasmin pirinçle deneyeyim diye düşündüm.ikisini de denerim artık napiim.canım ben pirinçle 1 günde 1.3 kg bile attım daha önce.dediğin gibi ödemim yok sanırım şu ara,tuz tüketimime çok dikkat ettim sanırım faydası oldu.Çok kahve de içmedim bu ara
mavi yeşil deme sen bana.. kızın bütün geçmişini arattın bana...
eski mezun geri döndü yazacakmışız püsküüt öyle dedi...
çok sevindirik oldumşimdik bu tartı işi ne oluyor ne zaman artılcaz iftardan öncemi tartılıp bildirim yapcaz
İyi haberler var galiba hmmmm iftardan önce tartıl şekerim
Kahve odemmi yapiyomus .canim tuzu hic kullanma bence ben biraktim artik sabah kalkinca yuzum bana supriz yapip sismiyo artik:)
diyetisyen listenle devam etmen en mantiklisi canim bencede bu kizarmis ekmekle normal ekmegin farki nedirki?
Ben tavuk yapcam canim gel yiyelm bugunde son gunum gidaklicaktim yoksa:d
elma oyledir canim annem her sabah yer yemezse tuvalete cikamaz sen yumurta peynir protein agrlikli beslen sahurda tokta tutar onlar
***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89
7. TAKIM ORTALAMASI:
Hayırdır tatlım valla senden şüphelendim çok heyecanlısın galiba yerinde duramıyorsun sanki erkenden ekledin listeyi
ara:½ pk light bisküvi (pakette 4 ad. var zaten,2 tanesini yedim)Kahvaltı:12.30 yaptım o yüzden bugün öğle öğünümü atlayıp,2 ara öğün yapacağım.Listem o şekilde
2 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 domates
½ salatalık
maydanoz-dereotu (limonlu)
1 dilim tulum peyniri
2 fincan çay
mümkün olduğuna kullanmamaya çalışıyorum canım tuzu.Kahve odemmi yapiyomus .canim tuzu hic kullanma bence ben biraktim artik sabah kalkinca yuzum bana supriz yapip sismiyo artik:)
diyetisyen listenle devam etmen en mantiklisi canim bencede bu kizarmis ekmekle normal ekmegin farki nedirki?
Ben tavuk yapcam canim gel yiyelm bugunde son gunum gidaklicaktim yoksa:d
elma oyledir canim annem her sabah yer yemezse tuvalete cikamaz sen yumurta peynir protein agrlikli beslen sahurda tokta tutar onlar
canım senin kilon çok yok ya zaten az gitmesi çok normal bence.maşallah diyelimBen bu hafta 200 gr vermişim ama olsun netice de tartıda 73 lü rakam gördüm sonunda şeytanın bacağını kırdım alkış bana
evet hayatım iftardan önce tartıl bu akşamçok sevindirik oldumşimdik bu tartı işi ne oluyor ne zaman artılcaz iftardan öncemi tartılıp bildirim yapcaz
eline sağlık canım maibeyazı da ekliycez***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89
7. TAKIM ORTALAMASI:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?