Canım benim de hiç çalışasım yok, tatil de yok, tatil moduna gireceğim ama bolca tembellik var, ağustosun 10'una ve 30'una yetiştirmem gereken iki yazı var lakin hiç umurumda değil sanki, bu konuda da birbirimizi motive edelim, benim bütün arkadaşlarım doçent oldu, bir ben kaldım geride
Bu arada çizelgem seninkinin aynısı olmuş, yalnız senin kız çok hızlı koşuyor, benimki yaşlı olduğu için geriden geliyor :82:
Tesekkurler canim bakym kupayi kim alcak yarn:) ya aslinda bende birakablrim diye dusunuyorum su okul stresi bi bitse denicem hatta birakcam diyim denemicem. Oylede dedin ya daha bi heveslendim:)
kizlar ben yatiyorum sahurda yazarim vaktim olursa kendnze iyi bakin Allah a emanet olun iyi geceler:)
:)
ben bugün pirinç yaptım canım.kuşlukta biraz meyve yedim.½ şeftal,,1/4 armut ve 2 kayısı.3 öğün yoğurtla 1 er çay bardağı pirinç lapası yedim.arada tatlıdan tırtıkladım.bir de son öğünümde hepsini bitiremedim pirincin,midem bulandı artık.geçen hafta 3 günlük pirinç bana yetmiş.yarın nasıl yapıcam diye düşünüyorum.olmazsa listeme devam edicem yarın ya da belki azaltarak yaparım
zeytinyağlı fasulye gayet güzel canım,yanında salata ve mutlaka yoğurtla ye dedim.hala karataya devam mı yoksa ekmek filan ekliyor musun menülerine
Sahur yaptım, unutmadan yazıvereyim yediklerimi,
1 büyük bardak su, 1 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 siyah zeytin
5 adet yaprak sarma
limon zencefil ilaveli siyah çay yarım fincan içebildim
2 büyük bardak su
hayırlı sabahlar arkadaşlar...
ben size bişi sölicem ama siz bana kızıcaksınız...
akşam eşime beyti sarma yapmıştım... kendime tavuk... ama aklım beytide kaldı... sonra gece mutfağı topladıktan sonra kalanları bir yedim ki...
sonra sahura eşime pizza yapmıştım tavada... ilk kez denedim... çok güzel olmuş... 4 kibrit kutusu kadar da ondan yedim...
sonra korktum gündüz de tutamam kendimi diye hemen niyetlendim...
oruç olunca hiç bir şey yiyemiyorum... ama tutmayınca böyle kendimi de tutamıyorum işte...
bana ceza vericek misiniz...:26:
sahurda bırsey yemedım.kalktım kızıma bırseyler hazırladım.ama kendım bı bardak su ıctım yattım...
aslında bı yandan spor yapsam cok ıyı olacakta ne yazıkkı cocuklardan vakıt kalmıyor ya
elmaya gelince birdaha elma yemekmi asla sabahın köründe öyle bir bagırsak agrısıyla uyandımki zannettimmki dogum sancılarım başladı 3 kere gittim tık yok sabah başladım git gel karın agrısı afedersiniz birde mideyi mozmuşum ishal olmuşumne var ne yok içim boşaldı yeminle halende agrıyor karnım okadar bagırsaklarımı çalıştırdıki sormayın wc kanka olduk resmen
aman canım ne yicez ben sana diyiveriyimaama süprriz olsun akşama yazarım
kızlar ne var ne yok görüşmeyeli bugün geç yattım erken wc kalkyat macerasından dolayı 12 kalktım oda uyumadım ne yatakta döndüm durdumsizler ne alemdesiniz akşaa ne menü var hanginizde daha güzel mamalar varsa yemeye gelicem atlıcem süpürgeme hemen ordayım
Kahve odemmi yapiyomus .canim tuzu hic kullanma bence ben biraktim artik sabah kalkinca yuzum bana supriz yapip sismiyo artik:)
diyetisyen listenle devam etmen en mantiklisi canim bencede bu kizarmis ekmekle normal ekmegin farki nedirki?
Ben tavuk yapcam canim gel yiyelm bugunde son gunum gidaklicaktim yoksa:d
elma oyledir canim annem her sabah yer yemezse tuvalete cikamaz sen yumurta peynir protein agrlikli beslen sahurda tokta tutar onlar
ben de rofleliydim, ama seninki yarisindan asagida kaldi.. bi da gitmeye de cok useniyorum, 160 dolar para verdim, kesim + kismi 2 renkli rofle icin.Ben de eskiden röfleliydim uçlarında kaldı azcık.Şimdi tekrar mı yapsam diye düşünüyorum gitmeden.Bazen aklımdan kızıl geçiyor ama bakımı çok zormuşgaliba kızılın orda kuaför bulabileceğimi de zannetmiyorum bakalım kararsızım
Ben bu hafta 200 gr vermişim ama olsun netice de tartıda 73 lü rakam gördüm sonunda şeytanın bacağını kırdım alkış bana
***7. TAKIM 268. ETAP***
SAPHIRA (85.2
nev81 (84.2
İpekyol(74.1
ananee (76.9/75.1/1.8/%2.34)
yagmurdamlasi26 (61.6
pasam3405 (83
shopaholic (79.7
maviyeşil (64.6
gerbera1987 (89
maibeyaz (64 mezun üye geri döndü
7. TAKIM ORTALAMASI:
ben hayatta gecememsiftah benden olsun dedm hadi kızlar gecin beni:)
Hayırdır tatlım valla senden şüphelendim çok heyecanlısın galiba yerinde duramıyorsun sanki erkenden ekledin listeyi
siftah benden olsun dedm hadi kızlar gecin beni:)
yaz sicagi, diger insanlarin tatilde olmasi, ustune bi de oructan kaynaklanan halsizlik ile bizim tembelligimiz birlesince boyle oluyor iste :)
ama ben artik tembellik yapamiycam, yarina hocama sunumumu hazirlayip gondermem lazim,
haftaya carsamba tez komitesi toplantim var :/ ayni gun aslinda dogum gunum.. dogum gununde yapilir mi bu beyaa ?? :)
cizelgelerimiz ayniymis evet cok sirinbenim daha farkliydi ama degistirdm boyle yaptim, biraz daha motive edici olsun diye :)
hic belli olmaz, kimin yavas kimin hizli gittigi.. maibeyaz la da yarisacaktik, istersen sen de katil 3 umuz yarisalimbakalim kim daha cabuk zayiflicak
birakabilirsin canim yeter ki istekupasini yesinler... hele sunun sevinisine
seni kardesim gibi goruyorum gerci kardesimden de kucuksun galiba,
kardesim 90 dogumlu..sen 92 misin, ayy korktum valla, cok yaslanmisim yahuu..
hmm unutmusum pririnc yaptigini pardon
karatay + ekmek diye sacma bi sey yapiyorum bakalim :)
gayet guzel canim.. ekmek yerine sarma yemissin :) afiyet olsun..
tizzzz kelllesiiiii vurulaaaa!!!! :95:
bana da oluyor canim bazen boyle, esim diyor ki delirmis gibi oluyorun, gozun hic biseyi gormuyor
hmm sahursuz nasi tutuyosunuz oruc yahuu?:44: ben bi yerlerde bayilir kalirim sanirim :26:
elma miii ???hmm bunu ogrendigim iyi oldu, pasam niye soolemiyosum kac gundur, wc ile kustuk de konusmuyoruz da filan diyip duruyorum
hmm bi deniyim bakalim sonucu bildiririm
hmm menumu yazayim bakalim, ama sen gelene kadar yarin olur be gulum
yogurtlu bugday corbasi, kasarli kofte, (firin posetinde) tavuk but, nohutlu havuclu pilav, milfoy borek, kuru dolmasi, bi kac tane icli kofte, salatalar, cikolata soslu muhallebi ve meyve.
misafirlerim var da iftarakorkma hepsini ben yemicem tabi ki de
hmm bak elma diyen bi ksii daha :44: iyice aklima yatmaya basladi, evde elma var mi acep :44:
kizarmis ekmek daha az kalorili olur derler..
ben de rofleliydim, ama seninki yarisindan asagida kaldi.. bi da gitmeye de cok useniyorum, 160 dolar para verdim, kesim + kismi 2 renkli rofle icin.
en iyisi turkiyede yaptirmak sanirim..
200 gram da olsa sevinmelisin bence benim artida bile cikma ihtimalim var, cok korkuyorum :18:
vayyy masallaahhh senin vucudun bu diyete cok guzel cevap veriyor, ayda 3-4 kilo cok iyi bence, aynen devammm
ben hayatta gecemem
Pasam ben salatami nar eksili yapmak istiyroum ama nasi olcak yaplirmi acaba nev biliyo ya hani:) rokali salatayi banada getir pasam valla kim yikicak dogrucak ben böluyorum gerci elimle :d cok severim yanev yok ama be nvarım işine yararmıyım
gelelim sahur menume
1.5 haslanmis yumurta
2 dlm tam tahilli ekmek
1 cb (daha fazla da olabilir tam bilmiyorum esimle yedik) ceviz/badem
1 veya 2 kuru kayisi
domates salatalik
2 kk peynir
2 zeytin sanirim :44:
ve cay
ve 1 su bardagi su.. cok az icebilim yemekten vakit kalmadi
Pasam ben salatami nar eksili yapmak istiyroum ama nasi olcak yaplirmi acaba nev biliyo ya hani:) rokali salatayi banada getir pasam valla kim yikicak dogrucak ben böluyorum gerci elimle :d cok severim ya
:) evet 92liyim ben cok sevindim oyle demene bende ablam gbi goruyorum ama senin fazlan benmkinden az olunca kilo vermende o yonde olur bide cevizle ekmek yemissin aman yani o kabiz yapar hem hemde cisss olan bisey sostan falan oyle bi parmak iki parmak olur bence iftarida cok guzel kurtariyosun hep hic kacamagini hatrlayamadm:)
neyse yani sen 1kilo versen yuzden bu kadar olur mantken:)
annem yillardir her sabah once cok ilik sicaga yakin su 15dk sonrada elma yer tuvalete rahat cikar bende sadece suyla iyi gidiyorum cayda etkiliyodur dene istersen bi:)
dogum gunu hediyen olmus iste simdiden:d calis ama ogrencilik zor is hem ogrenci oldugun surece kendini daha bi genc hssetmen gerekr yasli degl:)
:) evet 92liyim ben cok sevindim oyle demene bende ablam gbi goruyorum ama senin fazlan benmkinden az olunca kilo vermende o yonde olur bide cevizle ekmek yemissin aman yani o kabiz yapar hem hemde cisss olan bisey sostan falan oyle bi parmak iki parmak olur bence iftarida cok guzel kurtariyosun hep hic kacamagini hatrlayamadm:)
neyse yani sen 1kilo versen yuzden bu kadar olur mantken:)
annem yillardir her sabah once cok ilik sicaga yakin su 15dk sonrada elma yer tuvalete rahat cikar bende sadece suyla iyi gidiyorum cayda etkiliyodur dene istersen bi:)
dogum gunu hediyen olmus iste simdiden:d calis ama ogrencilik zor is hem ogrenci oldugun surece kendini daha bi genc hssetmen gerekr yasli degl:)
Ay ne biliym listeyi gordum tartiya ciktim geldim
siftah benden olacaktı şu kadarını söyleyim o kadar üzüldüğüme değdi ve iyiki bu sonucu gördüm motive etti beni mücver isiyor cnm acayip ama kilo alırım veremem diye yiyemiyorum bir iki taneylede kalmam baya bi yerim git gel dolaba koyarım onu ayyy:18::18::18:
ama olmazki böle keşke olsamda gelsemde yesem orayakızlar aklım atıldı kiraz sapı ödem arttırıyoda vişnenin sapıda aynı görevimi yapıyo annecim vişne almıştı onların saplarını atamdım kuruttumda ekonomik hanımındır evellallah
bu arada bebem bende bilmiyodumda bugün ögrendim mide aç oluncabuda ban iyi bir ders oldu hani millet dogum eder uykuda sancı çekerya ben öle sancı çektim dogummda 3 tane ettim ama bu agrı beni maffetti bu arada eksileride gördüm bugün dimem yarın derim meraklanın biraz
hmm demek cevizle ekmek yedgm icin boyle oluyoorr, anladim simdii
ama elmanin da karbon degeri 16 be yaa..o zaman 1/4 elma yerim 4k olur...ins yeter wc icin..
aynen annenin yaptigini denicem bakalim ins faydasi olur :)
hmm demek cevizle ekmek yedgm icin boyle oluyoorr, anladim simdii
ama elmanin da karbon degeri 16 be yaa..o zaman 1/4 elma yerim 4k olur...ins yeter wc icin..
aynen annenin yaptigini denicem bakalim ins faydasi olur :)
Kardeş takım nasılsınız? Yarın nete giremeyeceğim, bizim listenin taslağını hazırladım; tamamlayıp yarın paylaşabilir misiniz? Takımda hemen hemen herkes yeni. Takıma kaptan yardımcısı bile bulamadım
***6. TAKIM 268. ETAP***
fatos0808 ( 112 / / / % ) geçen hafta izinliydi kilosu 2ye bölündü
yst38 ( 86,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0 % )
duruece ( 57 / / / % )
yldd ( 75 / / / % )
06an ( 56 / / / % )
dinmeyen ( 63,5 / / / % ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef 53
kadis ( 90 / / / % ) mezun olan yarışmacı geri döndü hedef 65
glaze_butterfly ( 61,6 / / / % ) yeni üye hedef 51,6
mmrv ( 70 / / / % ) yeni üye hedef 57
fly_fly ( 73 / / / % ) yeni üye hedef 57
6. Takım Ortalaması: %
Ay ne biliym listeyi gordum tartiya ciktim geldim
Canim bende mucverin firinda yagsiz falan dukandan kalan bi tarifi var veriyimmi
Ama merak ettim be:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?