Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bide kilo vermenin durması normal ama dmi çünkü geldiğimden beri dyetteym 1 ay oldu belki daha fazladr:) 3 4 kilo verebldim iyimidr kızar:)

yaz sicagi, diger insanlarin tatilde olmasi, ustune bi de oructan kaynaklanan halsizlik ile bizim tembelligimiz birlesince boyle oluyor iste :)
ama ben artik tembellik yapamiycam, yarina hocama sunumumu hazirlayip gondermem lazim,
haftaya carsamba tez komitesi toplantim var :/ ayni gun aslinda dogum gunum.. dogum gununde yapilir mi bu beyaa ?? :)

cizelgelerimiz ayniymis evet cok sirin benim daha farkliydi ama degistirdm boyle yaptim, biraz daha motive edici olsun diye :)
hic belli olmaz, kimin yavas kimin hizli gittigi.. maibeyaz la da yarisacaktik, istersen sen de katil 3 umuz yarisalim bakalim kim daha cabuk zayiflicak

birakabilirsin canim yeter ki iste kupasini yesinler... hele sunun sevinisine
seni kardesim gibi goruyorum gerci kardesimden de kucuksun galiba,
kardesim 90 dogumlu..sen 92 misin, ayy korktum valla, cok yaslanmisim yahuu..

hmm unutmusum pririnc yaptigini pardon
karatay + ekmek diye sacma bi sey yapiyorum bakalim :)

gayet guzel canim.. ekmek yerine sarma yemissin :) afiyet olsun..

tizzzz kelllesiiiii vurulaaaa!!!! :95:
bana da oluyor canim bazen boyle, esim diyor ki delirmis gibi oluyorun, gozun hic biseyi gormuyor

hmm sahursuz nasi tutuyosunuz oruc yahuu?:44: ben bi yerlerde bayilir kalirim sanirim :26:

elma miii ??? hmm bunu ogrendigim iyi oldu, pasam niye soolemiyosum kac gundur, wc ile kustuk de konusmuyoruz da filan diyip duruyorum
hmm bi deniyim bakalim sonucu bildiririm

hmm menumu yazayim bakalim, ama sen gelene kadar yarin olur be gulum
yogurtlu bugday corbasi, kasarli kofte, (firin posetinde) tavuk but, nohutlu havuclu pilav, milfoy borek, kuru dolmasi, bi kac tane icli kofte, salatalar, cikolata soslu muhallebi ve meyve.
misafirlerim var da iftara korkma hepsini ben yemicem tabi ki de

hmm bak elma diyen bi ksii daha :44: iyice aklima yatmaya basladi, evde elma var mi acep :44:
kizarmis ekmek daha az kalorili olur derler..

ben de rofleliydim, ama seninki yarisindan asagida kaldi.. bi da gitmeye de cok useniyorum, 160 dolar para verdim, kesim + kismi 2 renkli rofle icin.
en iyisi turkiyede yaptirmak sanirim..

200 gram da olsa sevinmelisin bence benim artida bile cikma ihtimalim var, cok korkuyorum :18:

vayyy masallaahhh senin vucudun bu diyete cok guzel cevap veriyor, ayda 3-4 kilo cok iyi bence, aynen devammm

siftah benden olsun dedm hadi kızlar gecin beni:)
ben hayatta gecemem

yagmurdamlasi dun iftarda yediklerini gururla sunaaar

2 kasik patlicanli mantarli et sote
3-4 kasik yesil salata
2 kasik zeytinyagli taze fasulye

bu kadar..

yemediklerim
pilavlar, borekler, etimek tatlisi, baklava..

gece yarinki misafirler icin cikolata soslu muhallebi yaptim,
tatli tabaklarina koyarken damlayan yerleri azcik yaladim,
ay onu da yemeseymisim keske bak acikliycam diye bi suru sey yazmak sorunda kaldim

tatlinin cikolata soslarini bile koycak halim kalmamisti, 12 ye dogru esime dedim ben yatiyorum,
hatta yatsiyi bile sahura kalkinca kildim..

gelelim sahur menume

1.5 haslanmis yumurta = 0.9 k
2 dlm tam tahilli ekmek = 20k
1 cb (daha fazla da olabilir tam bilmiyorum esimle yedik) ceviz/badem = 10k
1 kuru kayisi = 6k diyelim
domates salatalik = 5k
2 kk peynir 0k
2 zeytin sanirim :44: = 1.6k
ve cay
ve 1 su bardagi su.. cok az icebilim yemekten vakit kalmadi

toplaaam = 43.5 k olmus yine cok fazla,
beni batiran seyler ekmek ve ceviz
ins iftarla dengelicem dunku gibi cunku zaten misafir var kosturmaktan cok yiyemem..

Son düzenleme:
Hayırdır tatlım valla senden şüphelendim çok heyecanlısın galiba yerinde duramıyorsun sanki erkenden ekledin listeyi

siftah benden olsun dedm hadi kızlar gecin beni:)

siftah benden olacaktışu kadarını söyleyim o kadar üzüldüğüme değdi ve iyiki bu sonucu gördüm motive etti beni mücver isiyor cnm acayip ama kilo alırım veremem diye yiyemiyorum bir iki taneylede kalmam baya bi yerim git gel dolaba koyarım onu ayyy:18::18::18:

ama olmazki böle keşke olsamda gelsemde yesem oraya kızlar aklım atıldı kiraz sapı ödem arttırıyoda vişnenin sapıda aynı görevimi yapıyo annecim vişne almıştı onların saplarını atamdım kuruttumdaekonomik hanımındır evellallah
bu arada bebem bende bilmiyodumda bugün ögrendim mide aç oluncabuda ban iyi bir ders oldu hani millet dogum eder uykuda sancı çekerya ben öle sancı çektim dogummda 3 tane ettim ama bu agrı beni maffetti bu arada eksileride gördüm bugün dimem yarın derim meraklanın biraz

Kardeş takım nasılsınız? Yarın nete giremeyeceğim, bizim listenin taslağını hazırladım; tamamlayıp yarın paylaşabilir misiniz? Takımda hemen hemen herkes yeni. Takıma kaptan yardımcısı bile bulamadım

***6. TAKIM 268. ETAP***

fatos0808 ( 112 / / / % ) geçen hafta izinliydi kilosu 2ye bölündü
yst38 ( 86,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
aydogdugul ( 134 / 134 / 0 / 0 % )
duruece ( 57 / / / % )
yldd ( 75 / / / % )
06an ( 56 / / / % )
dinmeyen ( 63,5 / / / % ) yeni üye kilosu 2ye bölündü hedef 53
kadis ( 90 / / / % ) mezun olan yarışmacı geri döndü hedef 65
glaze_butterfly ( 61,6 / / / % ) yeni üye hedef 51,6
mmrv ( 70 / / / % ) yeni üye hedef 57
fly_fly ( 73 / / / % ) yeni üye hedef 57

6. Takım Ortalaması: %

nev yok ama be nvarım işine yararmıyım
Pasam ben salatami nar eksili yapmak istiyroum ama nasi olcak yaplirmi acaba nev biliyo ya hani:) rokali salatayi banada getir pasam valla kim yikicak dogrucak ben böluyorum gerci elimle :d cok severim ya

:) evet 92liyim ben cok sevindim oyle demene bende ablam gbi goruyorum ama senin fazlan benmkinden az olunca kilo vermende o yonde olur bide cevizle ekmek yemissin aman yani o kabiz yapar hem hemde cisss olan bisey sostan falan oyle bi parmak iki parmak olur bence iftarida cok guzel kurtariyosun hep hic kacamagini hatrlayamadm:)

neyse yani sen 1kilo versen yuzden bu kadar olur mantken:)

annem yillardir her sabah once cok ilik sicaga yakin su 15dk sonrada elma yer tuvalete rahat cikar bende sadece suyla iyi gidiyorum cayda etkiliyodur dene istersen bi:)

dogum gunu hediyen olmus iste simdiden:d calis ama ogrencilik zor is hem ogrenci oldugun surece kendini daha bi genc hssetmen gerekr yasli degl:)

bu arada yeyecekleirmi yazayım kızlar
1- bir kepçe arpa şehriyeli soguk yogurt çorbası
2-bol haşlama tavuk gögsü bir tabak kadar
3-bol semizotu ve rokalı salata içine peynir parçalıcem az
4-bol su
5-muhtemelen meyve yerim üstünede soda sonra yazarım kaç meyve yedigimi
patlıcanı bulgur pilavını eledim yemicem eşim demin geldi gitti tek kaldım iftarda amaben

canım bende elimle parçaladım hem rokayı hem semizotunu yanınada haaşlama tavuk

hmm demek cevizle ekmek yedgm icin boyle oluyoorr, anladim simdii
ama elmanin da karbon degeri 16 be yaa..o zaman 1/4 elma yerim 4k olur...ins yeter wc icin..
aynen annenin yaptigini denicem bakalim ins faydasi olur :)

Ay ne biliym listeyi gordum tartiya ciktim geldim
Canim bende mucverin firinda yagsiz falan dukandan kalan bi tarifi var veriyimmi

Ama merak ettim be:)

ben biraz ders calisayim kizlar
zaten siz de iftar hazirligina gidersiniz..
siz iftardan donunce ben de gelirim yine konusuruz.
cok optum!

ama elmanin da karbon degeri 16 be yaa..o zaman 1/4 elma yerim 4k olur...ins yeter wc icin..

Ins canim :) ya sen karatayi biraktgndan berimi oyle yiyosun ceviz +ekmek cok fena:d ben geceleri bi avuc cevizi alirdim uni ekmeklere sandvic yapar yerdim kilo verdgne sukret valla oyleyse:d

Ins canim :) ya sen karatayi biraktgndan berimi oyle yiyosun ceviz +ekmek cok fena:d ben geceleri bi avuc cevizi alirdim uni ekmeklere sandvic yapar yerdim kilo verdgne sukret valla oyleyse:d

biz kardeş takımız tatlım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…